SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 15:45
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Vysel oficialni update X2
Strana:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
« předchozí
další »
Autor
Téma: Vysel oficialni update X2 (Zobrazeno 59158 x)
faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2
Re: Vysel oficialni update X2
«
Odpověď #195 v:
13. Duben 2010, 10:36 »
no nic ... ja uz nato nemam nervy ... davam v stvrtok inzerat na nejakych 300 € (hadam sa niekdo najde) a kupim nieco ine. Pokukavam po HD2 , ma niekdo z vas skusenost z prechodom z hardwarovej klavesnice na softwarovu ? dost sa toho obavam , v podstate to je jediny problem ak prekusnem nejako tu velkost hmmm ...
inak dalsia neopravitelna vada ked je o tom rec : restart do klasickej Today obrazovky , nefunguje navrat z menu , je potrebne prepnut na windows default obrazovku a zas prepnut naspat na svoje today pluginy ...
dalsia vada co som zistil , niekedy ked zlozim hovor , tak sa zapne hlasity reprak a ozve sa tu tu tu ...
p.s. SE nikdy viac uz
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
«
Odpověď #196 v:
13. Duben 2010, 12:32 »
nemam ani jeden z uvedenych problemu.
Vypnul a odmazal jsem panely - pouzivam pouze SlideView a na dvojklik mam nabidku START, telefon je navic diky tomu sviznejsi.
PS: Otestoval jsem i HTC Sense pro X2. Jede to krasne a celkem bez potizi. Bohuzel jsem ale nedoinstaloval Dialer tak padalo propojeni s facebookem, historie volani a kontakty. Pokud ale doinstalujete i dialer bude slape uplne vse.
PS: vsem kdo nad SE lamou hul tak PA PA - HD2 neni taky zadna vyhra. Pouzivam jej tak vim o cem mluvim. velikost je na skodu a pokud hlavne pisete emaily doporucuji koupit externi klavesnici. na displeji se nepise uplne stastne. myslim ze je to tak na SMS a ne dlouhe emaily.
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2
«
Odpověď #197 v:
13. Duben 2010, 13:46 »
Tak ja novy firmware nainstaloval v nedeli vecer. Typicky, nez se vsechno nejak rozchodilo, tak to chtelo tri az ctyri restarty (to bylo u me i poprve se zcela novym telefonem...). Obecne mam s novym firmwarem jen vic problemu, nez se starym, a to, ze se rychleji nacte GPS a je stabilni me opravdu nevytrhne. Je pravda, ze se rychleji spusti dialer a kupodivu si pamatuje i srovnani jmen podle prijmeni i po restartu (zapomene je u jine prilezitosti). Automaticky zamek displaye je taky fajn, nicmene jsem tim zjistil, ze ten zamek je pravdepodobne v primem spojeni s "vypadavanim" karty - v 90% pripadu po odemknuti telefonu se mi spusti na karte autorun (mam ho na to takovy testovaci ;o) ). Nejproblematictejsi jsou ale dve zasadni veci - wifi mi funguje jen s prvni siti, ke ktere jsem se pripojil a bluetooth se s nicim nesparuje... Pak mi taky chybi SW tlacitko softreset, ktere drive bylo (asi si jsou najednou nejak jisti, ze neni treba... humoristi). Video vypada, ze uz se moc netrha, nicmene pri prehravani filmu se jiz trha uplne vsechno, doslova nekoukatelne. SW klavesnice i display ma o neco lepsi citlivost, HW je pomalejsi nez predtim (a vypinat si pocitani znaku kvuli tomu nechci, protoze je to pro mne podstatna funkce). Telefon zapomina nastaveni datovych pripojeni (zcela nahodne je ztrati a znovu objevi), takze nekdy vubec nevim, pres jaky pristupovy bod se pripojuji. Na reklamaci pujde, jen co si spravim display u vytopene N6300... A jsem zvedav na to, jestli bude anglicka ROMka lepsi (jakoze kazda anglicke Wokna byla vzdy lepsi, nez lokalizovana).
Jinak k moznostem reklamace - telefon neobsahuje napr. rozpoznavani psaneho textu, ktere je v navodu uvedeno, coz se da spravit jen anglickou ROM... Se zastoupenim SE jsem komunikoval a jedine co jsem z nich dostal bylo, ze "vyrobce neodpovida za vyrobek"... ;o)
P.S.: prosim vas, nijak jsem nezjistil, jak vypnout panely a pouzivat jen klasickou Today obrazovku (ne tu neprehlednou Titanium)? Mate nekdo strucnou radu?
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
«
Odpověď #198 v:
13. Duben 2010, 14:01 »
2 Kolda: Ja od SE neutekam, ale... Mam X2 v zaruke-cakal som tri mesiace na update-telefon nefunguje ako ma- servis-znova cakanie.
Telefon je v servise- bud sa da opraviÂť, tak nech ho opravia a poslu spaÂť alebo sa neda opraviÂť resp. to nevedia, tak money back alebo nejaka alternativa.
Je to tak zlozite? Preco to treba naÂťahovaÂť a skusaÂť zakaznikovu trpezlivosÂť? Chcem tak veÂľa za svoje peniaze?
Telefon nie je syr, ze ked bude staÂť, tak dozreje...
«
Poslední úprava: 14. Duben 2010, 09:01 od SikoEricsson
»
uložena
AlesU
Anonym
«
Odpověď #199 v:
13. Duben 2010, 16:42 »
UPDATE!!!
11. Duben 2010 13:30 - Opet karta neni. Zjistil jsem to po pripojeni telefonu k PC. Delam zalohu a zkusim trik s formatem karty..
12. Duben 2010 07:15 - karta dosud nezmizela. Vypada to, ze trik s formatem pomohl. Uvidime dal..
13. Duben 09:36 - karta je stale viditelna..
13. Duben 16:40 - Takze pred par minutama jsem kontroloval, zda-li je karta viditelna. Byla. Ted jsem chtel neco na kartu nakopirovat. Pripojim telefon k PC a karta nikde!
Takze jak psal
alesmatusek
drive, trik s formatem
funguje
, ale
jen castecne
.
13. Duben 16:45 - Zkusil jsem zmacknout vypinaci tlacitko nahore na telefonu. Telefon jsem "uspal". Zmackl jsem ho znova, telefon se zapl a karta je tam..
14.duben 8:50 - karta je ve stavu jako drive. Od rana se uz 2x odpojila.
Oprava: 5x
Nevite nahodou co ma za funkci tlacitko OK (vpravo dole) pod tlacitkem na pokladani hovoru+zamykani telefonu?
«
Poslední úprava: 14. Duben 2010, 10:08 od AlesU
»
uložena
max270
Uzivatel
Telefon: SE X2, HTC Desire
«
Odpověď #200 v:
13. Duben 2010, 18:48 »
Tak dneska telefon opet perlil. Cca 8x se mi dnes po zamknuti telefon nepovedlo odemknout. Po vysunuti klavesnice se ta ani nerozsviti. Telefon nereaguje, pouze hard reset. Takze ho zkousim preinstalovat, vyndam kartu a telefon za cenu notebooku, budu pouzivat jako obyc telefon a cekat do cervence, neverim, ze update bude v kvetnu. Pokud se bude "vypinat" dal, tak muj dvoulety syn bude mit novou hracku.
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #201 v:
13. Duben 2010, 19:47 »
Jak to tak ctu, tak jedinym spokojenym majitelem X2-ky ve Stredni Evrope je Ondra...
A u telefonu za peniz pres 10 tisic chtit, aby aspon 1/2 dne castecne fungoval? To je k smichu a pro majitele k placi...
uložena
Kolda.o
Uzivatel
«
Odpověď #202 v:
13. Duben 2010, 20:05 »
nastesti ho nemam za 10t ale o dost min. Nicmene si opet musim rejpnout nic z uvedenych problemu co ma Vasek.X1 nemohu potvrdit.
telefon je pomaly - to ano ale kdyz to rozeberu:
- automaticky zamek nepouzivam - brzdi telefon a byl pricinou par zaseku - vratil jsem se k S2U2 a je klid (navic je to dokonala aplikace)
- pro kontakty a upravu today obrazovky pouzivam Resco Contacts takze tez bez problemu
- karta zmizela jen jednou to je pravda - ale jen jednou kdy jsem po FLASHI neudelal Hard reset - pote jsem flashnul jeste jednou a provedl HR jeste 2x pro jistotu a mam klid (treba je to optavdu tim zamkem nevim)
- manilu ktera fungovala svizne ale ne v celem rozsahu (jak uz jsem psal) jsem odinstaloval a pouzivam klasicky Today
(navrat ke klasice)
- potize s Wifi nemam zadne - pouzivam cca 3 ruzne site
- potize s BT taky nemam - stabilne mam pripojene MBW-100 a HF od HTC
spokojeny nejsem 100% - rychlost je opravdu problem ale OPRAVDU to nevidim tak cerne jako ostatni.
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Blackdog1591
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2
«
Odpověď #203 v:
13. Duben 2010, 20:28 »
No lidi nechci to zakriknout, ale po updatu na MR1 se mi hned vymazala pameÂťovka, ale od te doby (Âťuk Âťuk) sem nezaregistroval problem. Jediny, co me nejvic stve je sekani videa. Jestli mate nejaky napad, jak zkusit funkcnost me X2, tak mi napiste co mam zkusit.
uložena
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro
«
Odpověď #204 v:
13. Duben 2010, 20:34 »
X2 rulezzzzzz
, nemuzu si pomoci, ale musim si rypnout, kdyz to tu tak ctu
. Nastesti uz nemusim trpet s podobnym paskvilem jako je X2 a jedu na Blackberry ke sve naproste spokojenosti. Leta u SE bylo krasnych, ale dale uz ne, sice jeste pouzivam sluzebne W995, ale jinak mi SE vazne nechybi, to co predvedlo za posledni mesice ci leta, no skoda mluvit. Uprimne obdivuji vasi trpelivost tomu davat jeste sanci, ale proc ne
....
Btw. uz je na trhu X10? Vubec netusim, mam nove zamestnani a tak nejak nestiham SE sledovat.....
uložena
Sony Ericsson rulezzz;-)
http://www.sonymania.cz
AlesU
Anonym
«
Odpověď #205 v:
14. Duben 2010, 07:25 »
Huu.. Tak vydrz X2 je tedka hodne tragicka.
Samo, ze v porovnani s jinymi je "normalni", ale v porovnani se starou ROM je tragicka. Drive mi vydrzel telefon 4 dny bez nabijeni (casto wifi, obcas gps, filmecky).
Dneska po 2 dnech, co jsem telefon nabijel, to jsem byl na wifi opravdu malinko, GPS chvilinku, na me telefon zacal rvat, ze je vybity.
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black
«
Odpověď #206 v:
14. Duben 2010, 15:25 »
Tak problemy s WiFi a BT nemohu v zadnem pripade potvrdit, na me strane oboje slape jak ma. Ovsem trik s formatem karty zabral prvni dva dny. Karta ted vypadava naprosto pravidelne... Vypozoroval jsem, ze kdyz telefon necham delsi cas v klidu a pak jej odemknu karta nikde. Ovsem kdyz chvili pockam tak vetsinou naskoci. Zacinam nabyvat dojmu, ze se jedna o nejakou hyper inteligentni funkci pro usporu energie. Neco ve stylu, kdyz zamkneme telefon odpoji se karta, BT, WiFi, vsechno co se da, aby nam baterka v konecnem dusledku vydrzela podstatne mene.
Tim se dostavam k vydrzi. Pouzivam telefon v prubehu dne aktivne k praci, baterka mi nevydrzi po updatu MR1 ani den. Predtim nebyl problem... Why???
Achjo
uložena
Kolda.o
Uzivatel
«
Odpověď #207 v:
14. Duben 2010, 15:54 »
Testoval jsi v AdvConfigu zvednout hladiny PNP Unload a PNP wait I/O
Ja nastavil v obou pripadech 3000 a zatim (musim zaklepat) problem s vypadnutim karty nemam. treba to s tim nesouv. ale mozna ano
uložena
AlesU
Anonym
«
Odpověď #208 v:
14. Duben 2010, 16:08 »
Kolda.o:
Jdu to nastavit a uvidime..
ale mam pocit, ze to mozna souvisi s tim, jak je nabity telefon. Cim vic byl vybity, tim vic se objevovaly vypadky (mozna spis jen teorie)
Ted se divam, ze je tam i "SD Memory power menegement". Mozna tu kartu pri klesajicim stavu baterie uplne odpojuje, misto nejakeho jen udrzovaciho rezimu, ji odpoji uplne (nechtic).
Tak jsem to vypl, dal jsem disable.. tak uvidime, zda-li se karta bude dal odpojovat..
«
Poslední úprava: 14. Duben 2010, 16:17 od AlesU
»
uložena
Kolda.o
Uzivatel
«
Odpověď #209 v:
14. Duben 2010, 16:26 »
zalozim tweakovaci tema - treba to pomuze alespon trochu napravit X2 reputaci
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Vysel oficialni update X2
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 17 dotazů.