SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 23:08
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Vysel oficialni update X2
Strana:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
16
« předchozí
další »
Autor
Téma: Vysel oficialni update X2 (Zobrazeno 59229 x)
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Re: Vysel oficialni update X2
«
Odpověď #150 v:
09. Duben 2010, 20:28 »
Ja som vcera poslal telefon do servisu. Oznamili mi, ze telefon posielaju do servisneho strediska vyrobcu. Som veÂľmi zvedavy, co chcu v servisnom stredisku riesiÂť.
Telefon ma neodstraniteÂľne zavady a vie to cely svet. V servise urobia hard reset, prehraju firmware.... A to si spravim aj sam.
Uz ma nebavi ta arogancia SE. Ja uz X2 nechcem ani vidieÂť, dokiaÂľ nebude fungovaÂť ako ma. Tri mesiace som cakal na update, s nadejou, ze sa vsetko vyriesi a teraz budem cakaÂť na vyjadrenie servisu... 1/4 roka, cakaÂť a cakaÂť. Uvidime... Mali ste uz niekto X2 v servise, koÂľko to trvalo?
uložena
Slavsi
Uzivatel
Telefon: SE xperia X2
«
Odpověď #151 v:
09. Duben 2010, 21:09 »
Ani sa radsej nepytaj. Ja som ho kupil v Aleze v holesovocich a pri reklamaci po mesici akorat pri moji stiznosti na BT, wi-fi, system zapisali len BT sync. a cakal som 29 dni...
Telefon sa vratil zo servisu a cuduj sa svete, ako pricinu napisali nekonzistencny OS z dovodu zasahu uzivatela. JN mal som tam nahraneho TomToma...
A solution? Preflahovanie FMW. Mal spm chut zabijat...
uložena
Blackdog1591
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2
«
Odpověď #152 v:
09. Duben 2010, 21:45 »
NO uvazuju o aktualizaci systemu, ale nechci slapnou do kra*skyho lej*a. Jak bych si mohl zalohovat celej muj system(proste celej mobil) nekam na disk do PC, a kyz by se to podelalo, tak bych to zpet premaznul na muj ted celkem funkcni stav?
Moje zvedavost me nenecha novej FW nainstalovat
uložena
AlesU
Anonym
«
Odpověď #153 v:
09. Duben 2010, 22:13 »
Ja jsem mel telefon v servise mesic..presne na den
Mel jsem nahlaseno nekolik vad. Telefon se vratil s vymenenym displejem, nejake kabliky vymenene, prehrany SW.
Takze po vcerejsi instalaci je telefon jako vymeneny. Funguje, samozrejme vyjma potvrzenych nefunkcnosti (napr. pohybovy senzor).
Avsak:
- iGO 8.3.4.117940 funguje (nastaveni viz prilozene pdf)
http://ales.ulehla.sweb.cz//Nastaven%C3%ADGPSaiGO8.pdf
- mam-li vypnute zvoneni ci vibraci a nekdo vola, tak to tak i zustava (nekdo mel problem, ze to zacalo zvonit). U me ne, u me vse v poradku.
«
Poslední úprava: 10. Duben 2010, 09:26 od AlesU
»
uložena
max270
Uzivatel
Telefon: SE X2, HTC Desire
«
Odpověď #154 v:
10. Duben 2010, 14:20 »
iGO jsem rozchodil stejne, jen uz jsem to tu nestihl napsat. Kazdopadne diky za info. Prave ted jsem prisel o data na karte, vim, ze se to tu resilo, tak jdu hledat. Kazdopadne i tento problem tedy pretrvava. SE rozhodne nechce, aby jsme se s X2 nudili. Mlada mi uz rika, ze furt neco s tim mobilem delam, a ze mi ho asi vezme. Uz se tomu ani nesmeju.
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black
«
Odpověď #155 v:
10. Duben 2010, 17:03 »
Tak po par dnech pouzivani X2 jsem pomerne zoufaly. Rychlost telefonu se zda byt v poradku s tim problem nemam. Ale vyskytuji se dva docela zasadni problemy.
1) X2 MR1 neustale vypadava karta. Vubec tomu nerozumim, ale karta vypadne pokazde cca 30 minut po startu telefonu. Nekdy pomuze ji pouze vytahnout a opet vlozit, nekdy se musi restartovat cele zarizeni. Coz ale nevede nikam, protoze se za chvili zase karta odpoji. Je to velmi neprijemne vzhledem k tomu, ze 99% vsech aplikaci instaluju na kartu. Telefon se neda pouzit ani jako MP3 prehravac protoze uprostred pisnicky vypadne karta a cela X2 se kousne... je to opravdu nepouzitelne. Zkusim preflashnout znovu, ale je mi jasne, ze se bude jednat spis o znouzecnost nez reseni. Zajima me, jestli i ostatni uzivatele maji takove problemy s vypadky mSD karet?
2) Telefon se cas od casu kousne tak, ze neni mozne jej odemknout. Proste mackam tlacitko Power, displej jasne sviti, ale nezobrazuje nic a telefon nereaguje. Jedine reseni je vyjmout baterku...
Zaverem jeste jeden poznatek, zda se mi, ze telefon po updatu MR1 rychleji vybiji baterku. Kvalitu fotografii nemohu posoudit, ale je jasne, ze aplikace fotoaparatu je inovovana (mirne, ale je). Pohybovy senzor samozrejme funguje, ale ne ve SlideView. Jeho cinnost jsem zatim zpozoroval pouze v aplikaci fotoaparatu, kdyz si prohlizite vyfocene fotky, X2 reaguje na pohybovy senzor.
Nejvice me vsak trapi vypadky karty, budu rad kdyz se podelite o sve zkusenosti pripadne jestli nekdo nezna reseni...
uložena
tomec83
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #156 v:
10. Duben 2010, 18:22 »
No tak X2 isla zbohom a kupil som si
HTC Desire
.Pani mozem Vam povedat, to je k nezaplateniu, ta rychlost, som este viacej fascinovany ako z X2. Vidim,ze HTC je jedna z najlepsich firiem v oblasti inteligentnych telefonov. Skoda.
Ale este stale vlastnim moju oblubenu C905 a tej sa tak skoro nevzdam
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
«
Odpověď #157 v:
10. Duben 2010, 18:30 »
2 Alesmatusek: Po update to robilo aj mne, dalej pri pisani sms, mailu mi stale vypisovalo hlasku "Omlouvame se..." Raz sa mi vypol display, svietili len klavesy. Pri vstupe do polozky spravca suborov 2x zamrzol a raz nacitaval udaje 10 minut. Problemy s kartou som mal stale, dokonca to bolo horsie, ako pred updatom. A to vsetko za jeden den!
Tak som ho vratil predajcovi a oni ho poslali do servisu. Teraz cakam na vyjadrenie...
Vsetci majitelia X2 by sme sa mali spojiÂť, spisaÂť chyby a ziadaÂť od SE odskodnenie. Ja som uz taky nasraty, ze ked mi pride spaÂť telefon a nieco nebude fungovaÂť ako ma, co urcite nebude, posielam telefon znalcovi a dam to do televizie. Nech sa na mna nikto nehneva, ale co je veÂľa, to je veÂľa. Chcem telefon pouzivaÂť, tesiÂť sa z neho a nie neustale nieco riesiÂť.
uložena
AlesU
Anonym
«
Odpověď #158 v:
10. Duben 2010, 19:47 »
No jo.. S tou kartou to dela i mne. Vetsinou se chytla sama, ale ted jsem ji musel vyndat a zas zacvaknout.
To asi nepomuze reflash ci HR, kdyz to dela nam vsem. S tim jsem se teda jeste nesetkal, myslim tim u jineho telefonu, A to jsem jich mel docela dost.
Jenze, co ted? Reklamace? Pockat na dalsi SW?
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black
«
Odpověď #159 v:
11. Duben 2010, 01:02 »
Tak zda se, ze jsem vyresil problem s vypadky pameÂťove karty. Nechci predbihat, jeste nemam radne otestovano. Usuzuji vsak z prosteho faktu, ze mi karta v telefonu i pri cca hodinovem "hrani" stale drzi. Budu pokracovat v testovani a dam vedet.
Ăeseni? Proste. Naformatovat kartu a potom ze zalohy obnovit pouze soubory a slozky s vlastnimi daty (hudba, video, dokumenty, obrazky, ...). Pozor neobnovovat zadnou systemovou slozku nebo soubor!!! V mem pripade zatim vse funguje. Tak uvidim zda-li to tak i zustane. Urcite to vyzkousejte a dejte vedet.
uložena
AlesU
Anonym
«
Odpověď #160 v:
11. Duben 2010, 07:36 »
Jak to presne myslis? Jake systemove slozky ci soubory na karte?
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia X10i
«
Odpověď #161 v:
11. Duben 2010, 08:04 »
On to mysli tak ze tam nemas davaÂť kartu ktora bola v X1, alebo pred updatom plnu ale ju mas vymazaÂť ,naformatovaÂť a potom si tam nahraÂť zo zalohy subory bez systemu, ale ja som to tak urobil a robilo mi to po nejakom case zase...
uložena
Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
«
Odpověď #162 v:
11. Duben 2010, 10:47 »
tak chlapci pouzivam treti den X2 na FULL time a nemohu proaztim potvrdit nic z toho co je zde uvedeno vyjma pomalosti systemu. Trochu jsem potweakoval a X2 slape sice lepe ale jeste to neni ono. Jakmile bude na XDA prolemono SPL (HardSPL) bude to opravdu prima telefon at si kdo chce co chce rika.
co je tedy u me OK:
- provedl jsem UPDATE naprosto bez problemu
- navigace (iGO8) na novem FW naprosto bez problemu
- panely se nezasekavaji
- dialer funguje korektne
- telefon zvoni kdyz ma, je potichu kdyz ma byt
-
co me mrzi:
- absence Mass Storage (uvidime co s toho dostanu)
- pomalost systemu (chce to podle me nejake tweak grafiky a trochu postelovat praci s pameti - bohuzel na zamknutem founu nelze)
- nemuzu si zvyknout na cestinu ve WM65 zarizeni
Prispevek budu dale upravovat cim vic budu tweakovat a testovat. Prave se chystam instalovat TF3D (HTC Sense)
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
«
Odpověď #163 v:
11. Duben 2010, 11:07 »
Aha, takhle. Diky za vysvetleni.
Mas pravdu. Kdysi, za starych casu, pred novou ROM, mi karta taky vypadavala a mam pocit, ze format karty pomohl. Ale neuvedomil jsem si to, az ted, kdyz se tu o tom pise...
13:30 - Opet karta neni. Zjistil jsem to po pripojeni telefonu k PC. Delam zalohu a zkusim trik s formatem karty..
nasledujici den 7:15 - karta dosud nezmizela. Vypada to, ze trik s formatem pomohl. Uvidime dal..
dva dny po formatu - karta je stale viditelna..
Uživatel: andys007 11. Duben 2010, 08:04
On to mysli tak ze tam nemas davaÂť kartu ktora bola v X1, alebo pred updatom plnu ale ju mas vymazaÂť ,naformatovaÂť a potom si tam nahraÂť zo zalohy subory bez systemu, ale ja som to tak urobil a robilo mi to po nejakom case zase...
«
Poslední úprava: 13. Duben 2010, 09:36 od AlesU
»
uložena
AlesU
Anonym
«
Odpověď #164 v:
11. Duben 2010, 11:11 »
Kolda.o: U me obcas akorat ta karta. Ale od chvile, co jsem udelal novy reFlash a neudelal jsem tu blbost s CABem na zrychleni, tak taky funguje prekvapive dobre, ve srovnani s drivejsimi casy (pred novou ROM).
Kdyz tak uved jak tweakujes, at mame taky nejaky namet :-)
Jak dopadla instalace TF3D (HTC Sense) ?
«
Poslední úprava: 11. Duben 2010, 13:04 od AlesU
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
16
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Vysel oficialni update X2
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 17 dotazů.