SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 22:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vysel oficialni update X2  (Zobrazeno 59215 x)
Slavsi
Uzivatel
Telefon: SE xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 08. Duben 2010, 12:44 »

Shocked Sad Shocked Tak asi podobne vypada muj udiv po tom, jak jsem nainstaloval novou verzi FMW pro nasi xperii X2.
Ano nejspis vyresili nektere veci co se tyce napr. fixace GPS + presunuti na jiny COM port (pro napr. tomTom)a atd., ale premyslim ze by jsem nejradeji do kvetna degradoval tento novy FMW na predesly.
Mne ani nejde az tak o interni modul GPS aby komunikoval bez obchazeni hned napr. s TomTom, ale spis o sviznost systemu a ta asi nebyla prioritou.

Co se prave te sviznosti systemu tyce, WM menu se zda byt rychlejsi, ale to neresi dalsi menu napr. pomoci funkce Spoustec. Tady je rolovani mezi nabidkami spis cekanim na Godota, kdy se to po odebrani doteku prstem menu zastavi... Je to sice par ms, ale je to otresne, jako koukani na film pri 10 FPS... je skoda,ze se to neda merit...

Tento FMW je pro me spis opravdu preslapnutim z louze do blata... 
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 08. Duben 2010, 12:44 »

ajax: Je potreba si uvedomit, ze v X2 tepe 528MHz procesor. Nikdy z ni nevymacknes rychlost HD2. Na druhou stranu si stojim za svym (a spousta uzivatelu mi to urcite potvrdi), ze MR1 vyrazne zlepsil rychlost ovladani napric celym systemem. Nicmene jedno zhorseni tady preci jen je. Tilewave panel, byÂť jej nepouzivam, tak pri testovani se mi zda trhanejsi nez drive. Naproti tomu rychlost animaci se zda byt zase sviznejsi... Rozhodne je MR1 velky krok vpred.
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 08. Duben 2010, 12:49 »

Prva vec co som zistil je, ze nejde pohybovy senzor ?!
A druha vec ktora je fakt uplna pakaren a to, ze sa zapne reproduktor aj ked mam tel. stiseny a neprijal som hovor, akoze ho nechavam zvoniÂť. Tak to sa im fakt hodne podarilo. Babraci jak svina. No nic dam to do servisu a zoberiem nieco s androidom, to beha aspon svizne a neseka sa to ako krava pred porazkou. Ako som predpokladal dalsia odflaknuta praca. Toto snad nieje mozne.
« Poslední úprava: 08. Duben 2010, 13:01 od andys007 » uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
AlesU
Anonym
« Odpověď #123 v: 08. Duben 2010, 12:49 »

alesmatusek: Co pouzivas jako Today?
uložena
ajax
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #124 v: 08. Duben 2010, 12:54 »

alesmatusek: No to ja plne chapu, ze procesor neni zadny rychlik, ale nerozumim tomu, proc se mi najednou zacne sekat pohyb v menu pri otevrene klavesnice, kdyz predchozi byÂť jen cab update tohle nedelal. Muzu souhlasit se Slavsi, vyresila se spousta veci, ale sviznosti jsem se nedockal.

P.S. Tilwave jsem drive pouzival, prisel mi povedeny, ale ted jsem prisel o dalsi pouzitelny panel.
uložena
Slavsi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 08. Duben 2010, 12:56 »

ajax - zkus to jeste jednou preinstalovat a po dobehu flashe dej hard reset... az pak nastartuj, treba to pomuze zlepsit vykon...

Nic proti, ale tohle nebude spatnym postupem u flashovani... A Hard-reset nejspis nepomuze k lepsi konzistenci knihoven, rychlejsimu behu graf. cipu, k zlepseni behu slabsi HW konfiguraci...

Je to neco jako Mac OS X Tiger vs. Windows XP ... Proste ja jsem timto zatim zklaman...
« Poslední úprava: 08. Duben 2010, 13:01 od Slavsi » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #126 v: 08. Duben 2010, 13:46 »

No nic, tak lepsi uz to asi nebude, dalsi nova ROMka nejspis uz taky ne.  Sad Koukam, zlata moje rok stara X1-ka... to bych neveril, ze to nekdy reknu...  Grin
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #127 v: 08. Duben 2010, 13:53 »

VaRo: Bude. Jeste ma byt v kvetnu upgrade na WM 6.5.3 .
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
VaRo
Anonym
« Odpověď #128 v: 08. Duben 2010, 14:15 »

Uvidime, uvidime, ale i kdyby, co vic od ni cekas? HW nevylepsis a SW nejspis uz moc taky ne...
uložena
Slavsi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #129 v: 08. Duben 2010, 14:32 »

No nic, tak lepsi uz to asi nebude, dalsi nova ROMka nejspis uz taky ne.  Sad Koukam, zlata moje rok stara X1-ka... to bych neveril, ze to nekdy reknu...  Grin

Jn, ale xperie X2 je novejsi nez X1. Klidne pokud tak opravdu moc chces, tak ji s tebou vymenim  Grin Grin
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #130 v: 08. Duben 2010, 15:09 »

Kde jsi, proboha, cetl, ze bych chtel X2-ku? Je to neco jako moderni bojove vozidlo Pandur, kterymu pri jizde v terenu odpadaj kolecka...  Grin Ani kdybych mel 8 promile...
« Poslední úprava: 08. Duben 2010, 15:11 od VaRo » uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #131 v: 08. Duben 2010, 22:56 »

No jo... Pohybovy senzor fakt nefachci..  Embarrassed

A co vic, dost velka nestabilita pri psani, odesilani a cteni SMS. Kazdou chvili mi vyskoci, ze se mi omlouvaji, ale ze se vyskytla chyba a Odeslat ci Neodeslat.
To je teda vic otravne nez polofunkcni GPS  Angry

Jak se tak divam, nejsem sam, kdo ma dojem, ze to opet skoncilo tim nejhorsim, cim mohlo. Zase s tim prisli pozde a zase je to nevyladena splacanina.
Ano, je tam plno inovaci a vylepseni, ktere drive chybely, ale ke stabilite meho drivejsiho Cruise to ma na stovky mil daleko.
Dokonce mam pocit, ze se zhorsila kvalita fotek. Pripadaji mi takove neostre, jakoby rozmaznute. Ale je mozne, ze jsem uz paranoidni...
« Poslední úprava: 09. Duben 2010, 08:40 od AlesU » uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #132 v: 09. Duben 2010, 08:05 »

Ja som sa vcera nastval a po skoro trojmesacnom trapeni poslal telefon do servisu. Telefon som si veÂľmi obÂľubil, bol som ochotny cakaÂť na update s nadejou, ze opravia chyby. Ale nejako to v SE nezvladli a ja uz nemam nervy neustale nieco riesiÂť, resetovaÂť, vyberaÂť baterku, cakaÂť... Pripadam si, ako keby som testoval predprodukcnu vzorku a nie finalny vyrobok. Dufam len, ze predajca, u ktoreho som telefon kupil bude korektny a vybavi reklamaciu k mojej spokojnosti. A znova cakaÂť na maj/kveten 2010 a mozno aj dlhsie na nejaky "zazracny update" MR2 Big-bang brutal speed sa mi uz nechce. Aj ked som fanusikom Ericsson resp. Sony Ericsson uz 13 rokov, tak toto je uz aj na mna veÂľa. Len toÂľko...
uložena
max270
Uzivatel
Telefon: SE X2, HTC Desire

Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 09. Duben 2010, 08:23 »

Tak jsem vcera pln ocekavani nainstaloval novy firm. Pak jsem tam soupnul Mobil Shell 3.5 a hle, telefon totalne zamrzl. No nic, znovu reinstal telefonu a budu pouzivat osekanou verzi co tam je, co nadelam. Dneska rano skocim do auta, pripojim k Parrotu a nic, hmm, proc jsem si vubec ten firm instaloval? Nevadi, zvladl jsem to do ted, zvladnu to i dal. Pred chvilkou jsem tam soupnul iGO8 a nic. GPS nenalezen. Co delam spatne? ÂŽe by v SE jen prejmenovali firm a nic nemenili? Ne, zacla mi zpozdovat HW klavesnice a to se vyplati. Radio mi je na nic, dvojklik na slidewiev taky, fast GPS k cemu, kdyz SW nenajde HW. Jsem smutny, moc smutny.

P.S: Kdyby nekdo rozchodil iGO, dejte vedet. Mozna jsem jen trubka co tomu nerozumi a neumi to.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #134 v: 09. Duben 2010, 08:37 »

Pratele, kamaradi. Obdivuji Vasi svatou a "nekonecnou" trpelivost. Za peniz vetsi nez 10 tisic CZK se takle vedome tyrat, zvlastni forma SE-masochismu. Ja bych na to nerva nemel. Jak uz nekdo nekdy nekde vtipne poznamenal - Sony Ericsson dela svym priznivcum radost hned 2x. Poprve, kdyz cekaji o rok dyl na vytouzeny 2 roky predstaveny model a podruhy, kdyz zacne, konecne, po 1/2 roce pouzivani, fungovat... Uz se ani moc nedivim operatorum (i obyc prodejcum), ze radej svym zakaznikum nabizej/doporucujou jine "bezproblemove" znacky. To jsme to teda se SE dopracovali... Uvidime, co ted udela s trzbama X10-ka a dalsi novinky, ale X2-ka a musim se opakovat je zcela zbytecny a velice problemovy model... bohuzel.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.066 sekund, 13 dotazů.