SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 20:54
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Vysel oficialni update X2
Strana:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
16
« předchozí
další »
Autor
Téma: Vysel oficialni update X2 (Zobrazeno 59211 x)
AlesU
Anonym
Re: Vysel oficialni update X2
«
Odpověď #135 v:
09. Duben 2010, 08:43 »
VaRo: Nj.. jenze je na trhu neco, co X2 nahradi? Neberme ted ty hruzy, kter SE dela se SW. Neco podobneho vybaveni? Podobnych rozmeru? Neco se stejne pohodlnou klavesnici?
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #136 v:
09. Duben 2010, 08:52 »
X1-ka se jeste porad prodava. A kdyz ctu Vase narky, jsem s ni uplne bez problemu a kvalitnich ROMek s WM 6.5 do ni je jiz mnoho a mnoho... HTC ma tez par modelu s qwerty, ktere "X2-neduhy" netrpej. Od SE je to bida, to mas recht.
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
«
Odpověď #137 v:
09. Duben 2010, 08:58 »
2 VaRo: Mas uplnu pravdu. Ja som tiez veril, ze sa updatom vsetko vyriesi. Ja len nerozumiem, ako to mohli pustiÂť do predaja. A co robili inzinieri SE 3 mesiace?
ToÂľko problemov som nemal so ziadnym telefonom, jaj, jaj.... Mal som trpezlivosÂť skoro tri mesiace, ale teraz ma uz nikto nepresvedci, ze po MR2 to bude lepsie.
Napriklad v oficialnom SE-shope UK ani nie je v ponuke na predaj. Asi vedia preco,hmm...
Som zvedavy, ako chcu vzniknutu situaciu v SE riesiÂť. Doteraz som cakal na update a teraz budem cakaÂť na vyjadrenie servisu.
Ja si myslim, ze ani dalsi update MR2 nic nevyriesi. A z podpory SE: cakaÂť na update- seus- cakaÂť na update... Ako na kolotoci, stale dookola to iste...
Naozaj zlata X1, kde vsetko fungovalo a funguje... Na vsetkych forach na svete vladne nespokojnosÂť a nervozita.
«
Poslední úprava: 09. Duben 2010, 09:11 od SikoEricsson
»
uložena
max270
Uzivatel
Telefon: SE X2, HTC Desire
«
Odpověď #138 v:
09. Duben 2010, 09:09 »
Takze GPS stale na GPD9, kde ji iGO proste nevidi, jak automaticky, tak rucne. Takze opet GPSGate, virtual COM2, caste vypadky GPSGate a jsme tam, kde jsme byli. Mam ja toto zapotrebi. Zacinam vazne uvazovat, ze vyndam ze suplicku osunÂťeny HTC Diamond a budu v klidu.
Jo a ze StanBy rezimu nejde odemknout telefon do TODAY obrazovky. Tedy alespon u me. Takze Reset. Chjo.
Tak jsem ten StandBy zkusil znova a .............. opet RESET.
«
Poslední úprava: 09. Duben 2010, 09:13 od max270
»
uložena
faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2
«
Odpověď #139 v:
09. Duben 2010, 10:25 »
tak update nainstalovany ... ale tusim som to mohl nechat tak ako to bolo ...najprv to slo ok , asi po hodinke ked som telefon resetol , tak zo zamknuteho telefonu sa neda dostat do today , idem odomknut , a telefon zostane na tej obrazovke , slider je naboku a zostane tak ... opravi sa to az vysunutim klavesnice a vrateni do povodneho stavu. Nic ine , ako to ze su to totalny babraci sa neda povedat. A to este sa vyjadria ze sa chcu zamerat len na drahe telefony a low endy uplne prestat vyrabat ... dobry for
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
«
Odpověď #140 v:
09. Duben 2010, 11:41 »
Uživatel: max270 09. Duben 2010, 09:09
Takze GPS stale na GPD9, kde ji iGO proste nevidi, jak automaticky, tak rucne. Takze opet GPSGate, virtual COM2, caste vypadky GPSGate a jsme tam, kde jsme byli. Mam ja toto zapotrebi. Zacinam vazne uvazovat, ze vyndam ze suplicku osunÂťeny HTC Diamond a budu v klidu.
Jo a ze StanBy rezimu nejde odemknout telefon do TODAY obrazovky. Tedy alespon u me. Takze Reset. Chjo.
Tak jsem ten StandBy zkusil znova a .............. opet RESET.
upravu pro SYS.TXT aby v iGO8 slapala GPS bez problemu jsem tu posilal - staci pohledat. A problem s restartem zatim nikdo dalsi nepotvrdil.
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
«
Odpověď #141 v:
09. Duben 2010, 12:29 »
Davam X2 novou sanci!
Vcera jsem psal, ze mi aktualizace skoncila chybou. Zkousel jsem aktualizovat nekolikrat az po ruznych restartech a odpojenich a pripojenich naskocila hlaska, aktualizace hotova, mate nejnovejsi SW. Po restartu se telefon customizoval SE aplikacemi. Sam jsem pak nektere panely odinstaloval. Napojil jsem se do domaci Wi-Fi a nainstaloval jsem ruzne aplikace (MarketPlace, HomeScreenCustomizer, SkyFire). Telefon se mi zdal skvely a uzasny, zase jsem mel svou X2 rad.
Brouzdanim po ruznych forech jsem narazil na info, ze pri otevrene klavesnici je telefon pomaly, pri psani SMS nestiha, ale ze existuje reseni. Z XDA jsem stahl nejakou ficurku a ta opravdu pomohla. Psani SMS telefon stihal.
Pak ale nastaly VECI:
-> nejsou ty fotky nejake hnusnejsi?
-> co se to deje? Nefunguje pohybovy senzor!
-> pri delsi SMS konverzaci se najednou telefon zblaznil a zacal hazet chybove hlasky. Kazdou druhou SMS, vyskocila chyba, ze se mi omlouvaji, a ze jestli chci, tak at chybu odeslu..
-> nakonec posledni hrebik do rakve: chci se zase napojit do wi-fi. Sila signalu plna ci temer plna, ale pripojit se nelze. Neustale se jen pripojuje.. Restart nic, porad to same. Rozhodl jsem se pro novou instalaci SW. Opet chybova hlaska o nedokoncene aktualizaci. Tak si rikam, ze takhle tedy ne. Telefon napojuju k PC s Windows XP. Instalace SW do telefonu probehla hladce a v poradku. Takze chyba je nekde mezi Windows 7 a SUESem. Zlate XP
Znovu customizace, odinstalace, Wi-Fi (funguje, pripojeni rychle a stabilni), instalace, nastaveni telefonu podle mych predstav.
Ficurku na zrychleni telefonu z XDA jsem neinstaloval a zjistuju, ze telefon je sice pomalejsi, ale nehaze chyby, pri nastavovani a prochazeni SMS a MMS se neseka. Byl toto problem? Zpusobilo to i problemy s wifi?
Davam X2 novou sanci. Nefunkcni pohybovy senzor preziju, zatim. Kvalitu fotek budu sledovat a porovnam. GPS musim jeste otestovat.
uložena
v4jc0
Uzivatel
Telefon: SE k850i
«
Odpověď #142 v:
09. Duben 2010, 13:53 »
Ja jsem hodne uvazoval o koupi X1, ale rikam si ze radsi jeste pockam, ze X2 je preci novejsi nez X1, fajn. Mel jsem nedavno moznost vyzkouset X2 par hodin a musim uznat ze telefon se divne ovlada, displej neni tak citlivy jak jsem si myslel a ty sms jsou fakt hruza, to co predvadi SE posledni dobou fakt nema obdoby a vazne by me zajimalo nad cim tam premysli, kdyz nejsou schopni vydat fw pro telefon ktery nefunguje. Zacal jsem tedy uvazovat o HTC HD2 a asi to tak i nadale zustane a stane se realitou, protoze kdyz vyhodim tolik penez za telfon tak chci at funguje, ale jako Vas, vlastniku X2, jemi vazne lito a ja kdybych byl ve Vasi kuzi tak bych mel dost velke nervy... Snad to daji co nejdrive do poradku... GL
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
«
Odpověď #143 v:
09. Duben 2010, 15:37 »
HD2 vlastni a taky to neni bez chyb, ikdyz s tim co se tu pise to nejde porovnat. Upozornuji ale na jeden fakt ktery me vytaci den co den. Moje HTC HD jsem mohl ovladat pohodlne jednou rukou (napsat SMS, pohybovat v menu atp.) TO V HD2 NENI MOZNE!!!! Proste uzasna velikost displeje je nekdy i na skodu.
ale zpet k tematu. Muzete nekdo potvrdit ze uprava z XDA ma podobne nasledky? Ja ze bych X2 kterou mam v rodine radeji snad ani neupdatoval.
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
voboj
Uzivatel
Telefon: SE X2
«
Odpověď #144 v:
09. Duben 2010, 16:40 »
GPS funguje bez problemu. Vyzkouseno s IGO a Garminem. V nastaveni GPS jsem prehodil, z toho portu GPD9 na com4.
uložena
SquirrelCZE
Uzivatel
Telefon: Xperia X2
«
Odpověď #145 v:
09. Duben 2010, 16:53 »
*tuk tuk
zatim jsem spokojenej s updatem, jen chci poznamenat ze po updatu jsem zkousel full obnoveni zalohy a mobil to nezvladl
, tak jsem dal jen obnoveni kontaktu,kalendare,zprav a bez problemu...
zatim, uvidime
nicmene puvodne jsem chtel pochvalit TouchWiz ktere zacina byt pouzitelne, ovsem jak ctu nazory tak.... to je k h*vnu
EDIT: Jinak k nahrade za X2, ja osobne o nicem nevim, QWERTY, OS(WM,Android), 3,5 Jack vetsi displej, co tohle ma?
«
Poslední úprava: 09. Duben 2010, 16:59 od SquirrelCZE
»
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X10 black
«
Odpověď #146 v:
09. Duben 2010, 17:59 »
Tak tohle ma Motorola Milestone, stoji stejne nebo mene a je radost s ni pracovat, nema ovsem tak pohodlnou klavesnici jako X2, na druhe strane vsechno ostatni ma lepsi a dokonce i funguje jak ma.
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM
«
Odpověď #147 v:
09. Duben 2010, 18:11 »
Ja som jeden z tych, co tuzobne ocakaval to ze update MR1 vyriesi tolko kritizovanz stav X2. Uz viac ako rok nadsluhuje moja P910i. Uz som bol aj rozhodnuty pre X1 ale ked ohlasili X2 a videl som jej dizajn a najma klavesnicu, rozhodol som sa cakat......potom ma zabrzdili nazory na stabilitu a vsetko mozne, co nema vyznam ani opakovat. Cakal som na nazory ohladne MR1 a bol som rozhodnuty si ju konecne kupit.
Inak skutocne v rozmeroch a parametroch klavesnice nema konkurenciu a dizajn je fakt reprezentativny. Kolega kupil HD2, takze som mal moznost skusit, ale aj ked soft. klavesnica je velka, ma aj vibracnu odozvu, neda sa to vobec porovnat so hardv. klavesnicou. Kvoli hardv. klavesnici som bol ochotny ist uz aj do Nokie E72, ale je fakt ked si clevek privykne na kombinaciu dotykoveho disleja, stylus, pisanie na hardv. klavsnici.......Jedine co sa k X2 trochu blizi je HTCTP2 s WM 6,1 , ale to sa mi zda uz ako tehla. Inak potvrdzujem ze aj SVK oficial shop X2 uz ani nema a ked som sa spytal, ze co vtedy ked ju budem chceit kupit a ze su oficilany predajca v SVK tak mi povedali, ze kto by to kupoval. Zvlastny pristup oficialneho predajcu, ktory by mal mat vsetky telefony z portfolia SE. Z toho aspektu (displej, stylus, klavesnica) sa zda idealny SE Aspen, ale predsa len na X2 je fantasticke, ze tu prefektnu klavesnicu vlastne nevidno a mate v ruke klasicky a rozmermi velmi prijatelny phone a ked ju treba sup klavesnica von a je z toho, resp. bol by z toho (nebyt problemov, co sa tu pretriasaju) mininetbook. Tak neviem, neviem.....docela som aj v rozpakoch z tych roznych nazorov na update ale najma z toho ze vlastne update nerobi na kazdej X2 to iste, ci uz zle alebo dobre. Z reakcii mi vyplyva akoby kazda X2 mala v sebe nieco ine. Samozrejme ti co chvalia ma opat vrhnu do kupy, potom ale pridu dalsi, ktori este uvedu ze ju maju este v horsom stave ako v zlom pred updatom.......kto sa ma v tom vyznat...........jedno viem chcem a potrebujem hardv. klavesnicu......ale HTC Tera v nedohladne a este k tomu jej ohlasene parametre nic moc.......no mozno este HTC Trophy, ale aj to je v nedohladne a je to placka pomaly ako HD2. Malo by sa vlakno nahradit nazvom - Cakat na MR2 aneb cim nahradit SE X2
«
Poslední úprava: 09. Duben 2010, 18:19 od marcelino
»
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia X10i
«
Odpověď #148 v:
09. Duben 2010, 19:45 »
Ja ti radim nekupovaÂť !!! Mam podÂľa toho co pises rovnaky nazor na tel. a X2 je teraz ked ju mam hrozna brzda. Dokonca som ju uz aj hardresetol a ide do servisu. Budem ju tam posielaÂť dovtedy pokiaÂľ mi nevratia prachy. Podla mna uz ten firmwer neurobi s X2 ziaden zazrak a ako vidieÂť tak aj samotny SE nema na tomto modeli ziadnu snahu nic zlepsiÂť, lebo teraz zacinaju chrliÂť tel. ako X10,X10mini,pro... a do tych budu investovaÂť. To je asi vsetko, ja sa vraciam ku svojej X1i a ked bude X10mini pro, tak ju najskor odskusam a az potom ju kupim. Eafte
«
Poslední úprava: 09. Duben 2010, 20:04 od andys007
»
uložena
Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM
«
Odpověď #149 v:
09. Duben 2010, 20:12 »
Ta X10 mini Pro vyzera fajnovo, v podstate nepotrebujem nejako velky displej 3,0 staci, a ked to bude mensie je len lepsie, clovek netaha so sebou tehlicku. Pisem v pohode aj na P910i, takze by to nemal byt problem a 2,55 je aj tak skoro tak ako vsetky E71,72, Aspen, ci Blackberry. V zasade uz aj kaslem na WM, aj ked ta moznost instalu aplikacii a hlavne pouzitia mojho Igo8 by sa zisla. Na OS si clovek po mesiaci zvykne, vsak aj tak iba ide o tel., SMS, mail, a pripade web, v podstate potrebujem na pracovne ucely a nie na zabavu + diktafon nahrat pojednavanie a rokovania + foto obcas nieco dolezite a pripadne okamihy z detmi, ked nemam so sebou digifoto.
Co by ste poradili bol by uplne od veci ist este aj do X1 ?, nie je to predsa len starinka?
. Pri nej ma irituje stale jej cena, je rovnaka ako X2 (13.800 SKK - 460 €)
. Alebo pockat este na nieco a vobec na aky device, do leta. Inak Aspen som nasiel uz aj za 240,-€ - 7300,- SKK a X10miniPro za 300€ - 9000 SKK.A kedy vypustia tie HTC-cka??
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
16
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Vysel oficialni update X2
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 18 dotazů.