SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 21:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s pametovkou a K750  (Zobrazeno 24620 x)
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #45 v: 05. Listopad 2005, 11:00 »

taky me to dost stve, nemam ale jeste pameÂťovku, jen tu 64 a na ty se toho takhle moc nevyzkousi. 1gb budu mit asi az v prosinci. chtelo by to, aby si treba zkusil,jj kaj sem psal, kopirovat je postupne jednu za druhou, pak kdyby to bylo vsechno bez problemu, bylo by to vyreseny... opreci jen rychlost kopirovani na kartu je dost slusna, takze je to realny kopirovat jednu za druhou... cus
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 05. Listopad 2005, 17:24 »

STRASNE RAD bych aby nekdo PRESNE naspal postup, jak to vyresil.........DIKY.......JSEM ZOUFALY............ Angry
uložena

W800i R1AA008+MS PRO DUO 1GB
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 05. Listopad 2005, 18:55 »

Ted jsem pouziln WiAso dal MASTER reset VSECHNO odinstaloval a NIC VUBEC NIC........
uložena

jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 05. Listopad 2005, 19:36 »

zkus ty mp3ky nakopirovat postupne jednu za druhou... pak by to mohlu byt tak, jak clovek potrebuje... nemelo by se nic spojovat, nebo mizet... snad...  Huh
uložena
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 05. Listopad 2005, 20:04 »

DEKUJU za typ....JENZE ja mam gigovku a NEBUDU kopirovat 150 pisnicek nebo kolik ja vim jednu za druhou MUSIM si koupit tu ctecku.,..stejne to jde pomalu..........
uložena

KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 05. Listopad 2005, 21:23 »

mate niekto tiez taky problem ako ja ze ked nahram na kartu 400 MB (10x po 40MB videa) tak mi to tam skopiruje vsetko ale akonahle odpojim telefon tak vidim v telefone len 6 suborov (240MB) a z toho je jeden chybny ? uz som formatoval kartu a stale. Mam taky pocit ze je to zavada na FW telefone...  To same mi robilo na 64 MB karte Sad

myslim ze je to ten problem ktory sa tu riesi Sad robi mi to od R1N FW.... tak si musime pockat na novy FW Sad
uložena

Sony Ericsson Arc
custo
Anonym
« Odpověď #51 v: 05. Listopad 2005, 22:05 »

jo to je ono, porad nevim jak se toho zbavit a nikde sem nenasel zadny jisty reseni, ctecku uz mam objednanou pac bych si ji stejne kupoval ale za reseni to nepovazuju, skoda ze takhle vymakanej tel ma tolik much...
uložena
dolnajs
Uzivatel
Telefon: SE t68i, SE k750i, SE k800i, SE w96Oi, Nokia N70, HTC Kaiser

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 v: 06. Listopad 2005, 08:20 »

Delal mi to taky (nakup u Oskara, FW R1N035). Byl proveden master reset telefonu a od te doby klid a mir. Takze pokud jste upgradovali. Tak bych ani necistil registry, staci podle me jen master reset (mozna i kartu projistotu, coz sem teda neudelal) a je po problemu.

Nicmene stejne doma pouzivam ctecku, takze doma to neresim. Jen kdyz prijdu do prace, tak potrebuju treba z telefonu neco hodit na disk nebo opacne a to bohuzel jen pres kabel.  Lips sealed
« Poslední úprava: 06. Listopad 2005, 08:22 od dolnajs » uložena

Symbian - pro chytrejsi budoucnost!

My mobiles: SE t68i, SE k750i, SE k800i, SE w96Oi, Nokia N70, HTC Kaiser
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #53 v: 06. Listopad 2005, 09:13 »

Je to vse diky firmu R1N035, firmware ktery bude opravovat tento bug by se mel objevit ve 48 tydnu, tj. na prelomu listopadu/prosince.
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Leffe
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 06. Listopad 2005, 09:51 »

Master reset na telefonu jsem udelal VYKOPAL VSECHNO z registru a NIC....Teda doufam ze nebudu za hlupaka ale MASTER RESET znamena normalne obnoveni do puvodniho tovarniho nastaveni telefonu????Ale NIC i format karty nepomohl
uložena

KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 06. Listopad 2005, 10:04 »

tak pozrite sa na toto.... toto je proste moc... robte si na telefone zlozky a kazda 2 bude mat takuto velkost  Angry
uložena

Sony Ericsson Arc
Kulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 06. Listopad 2005, 10:18 »

No me master reset + uplne odinstalovani vsech SE programu + nekolik formatu karty nevyresilo. Takze koupe ctecky Trust za 400 kila, celkem i pekna a mala.
Jinak to samy delalo kdyz sem kpiroval normalne telefone (jako Matejovi), ale zajimavy je ze se mi to jednou stalo i ve fotaku - fotky tam byly, ale mezi nima byly takoveto soubory ktery nesli vymazat, jen format....
Takze to SE zas krapet pohnojil  Cool
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 06. Listopad 2005, 10:36 »

No me master reset + uplne odinstalovani vsech SE programu + nekolik formatu karty nevyresilo. Takze koupe ctecky Trust za 400 kila, celkem i pekna a mala.
Jinak to samy delalo kdyz sem kpiroval normalne telefone (jako Matejovi), ale zajimavy je ze se mi to jednou stalo i ve fotaku - fotky tam byly, ale mezi nima byly takoveto soubory ktery nesli vymazat, jen format....
Takze to SE zas krapet pohnojil  Cool

takze kupenim citacky kariet si to vyriesil ?
uložena

Sony Ericsson Arc
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 06. Listopad 2005, 10:50 »

2MatejGorlicky: To je snad logicke. Kdyz bude na kartu zapisovat ve ctecce, tezko mu do toho bude zasahovat podelany FW v telefonu.  Cool
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #59 v: 06. Listopad 2005, 11:15 »

kdyz jsem na 64 kopiroval asi 10mp3jek najendou, tak se spojili a nebo tam byly jen nejaky, kdyz jsem kopiroval jednu po druhe, hezky v klidu, tak je vsechno jak ma byt, nevim jestli i nekdo jiny s tim ma takovehle zkusenosti, ale kdyz si nedko nechce kupovat rovnou ctecku, myslim, ze tohle by to vyresilo. Chapu, ze zaplnit 64MB nebo 1GB je dost znatelnej rozdil, ale jak rikam, kdo kopiruje v klidu, nemusi mit hned ctecku...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.073 sekund, 18 dotazů.