SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 08:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s pametovkou a K750  (Zobrazeno 24611 x)
Kulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 08. Říjen 2005, 11:54 »

Zdarec mam problem, koupil sem si 1 Gb kartu (mam K750 s R10035, win 2k) a kdyz tam nahraju nejaky mp3, tak to vypada ze se to v pohode nahralo, odpojim telefon od kabelu, ten se na 5 sekund zatne a pak mi to obcas smazne nahrany mp3 nekdy dokonce i nejaky alba ktere tam nahodou zustaly...

O tom ze je hrozne pomala ani nemluvim, prej je to normalni....

Chyba pametovky? Nebo telefon? S drivejsi kartou a firmwarem mi to nedelalo  Cry
Diks za pomoc
uložena
Victor
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Říjen 2005, 19:20 »

Pouzivas pred odpojenim telefonu ikonku v systray "Odpojit nebo vysunout hardware"?
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
RobbieKCZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Říjen 2005, 21:14 »

Nejdriv ahoj vsem,pac jsem tu novy.
Ted k samotnemu problemu.Od vcerejska jsem majitelem W800i a standardne dodavane 512 od Sandisku.Presne ten samy problem mam taky.Nahraju cokoliv na kartu,total commander i wokna hlasi,ze to tam je.Telefon v tu chvili samozrejme kartu nevidi.Odpojim kabel a cekam treba minutu.Telefon kartu porad nevidi.Vypnu na pet minut,opet zapnu a voila karta je viditelna,fotky z fotaku v pohode,ale mptrosky jsou dilem prekvapeni.Obcas tam neni vubec nic(pres menu spravce souboru-zvuky) a kdyz pustim "walkman",tak se zasekne a mrzneme a mrzneme treba tri minuty nez to skoci na "desktop".
Dalsi vec:
Dodavany file manager telefon proste nevidi.Pres explorer ci fma se na tlf. dostanu v pohode.Dokonce jsem ihned po nakupu flashoval na Nkovy firmware a bez problemu se nacetl ten flashing device ci co,na ktery je treba specialni ovladac na flashovani.Takze zagadka.....
uložena
Kulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Říjen 2005, 10:06 »

2Victor: odpojeni normalne pres tray a vypada vse v pohode, ale pak nikde...

ale uz sem na to asi kap, je to chyba pametovky, protoze mi to delalo i ve ctecce, takze budu asi reklamovat  Sad
A pritom velky soubory prenasi v pohode, akorat soubory od cca 1 do cca 5 MB to proste nezvlada...
A ted po nekolika formatovani v pocitaci a v telefonu, se to chova pratelsky, maze jen kazdy treti album... :-)

2 Robie: jo me to dela taky tak, akorat telefon nezamrzne jen se na chvili sekne, asi jak to maze... Me kdyz tak nejaka zustane tak telefon uz ji prehraje normalne... U tebe bude asi nejaky problem s telefonem, teda asi, sam tomu moc nerozumim....Smajlík
uložena
Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Říjen 2005, 10:13 »

S tema MP3 mi to u moji W800i dela taky,ale po tom co sem z netu updatoval fw.Pred tim vse v poho Angry
uložena

Tocte se pankacove!
QumAQ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Říjen 2005, 10:51 »

Zdravim panove - musim priznat, ze po updatovani firmu na R1N035 se to podobnymi ohlasy vsude jen hemzi - resite to zde, resi to i na jinych forech... Zvlastni, pred aktualizaci jsem o podobnem problemu opravdu ani jednou neslysel - mam 1 GB kartu a posledni firm a tento problem jsem nezaznamenal. Budu nyni neco nahravat do telefonu - schvalne vyzkousim smazat vsechny MP3 a hodit je tam jeste jednou, uvidime co to udela... Drzim palce pri reseni problemu Mrknutí
Zatim ByE

Cituji
SE K750i (R1N035) + SanDisk 1 GB Ultra II + HPM-70 + MXE-60 + MMC-60
uložena

Sony Ericsson K750i (R1N035) + SanDisk Memory Stick PRO Duo 1 GB Ultra II + HPM-70 + MXE-60 + MMC-60
Hmozdir
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Říjen 2005, 14:55 »

Tak panove,
tuhle chybu mam tez. Stalo se to ihned po aktualizaci na R1N035! Dela mi to s novou 512MB kartou i s puvodni 64MB. Kdyz dam pameÂťovku kamosovi se stejnym telefonem a puvodnim firmwarem pro K750i(meli jsme tam odzacatku R1N005), tak to fklidu bezproblemu nahraje a soubory jsou tam vsechny a bez chyb miseni apod. Potom muzu pameÂťovku s daty pouzivat i ja na mem telefonu a vse je OK. Jakmile ale nahravam pres muj telefon pres USB kabel, tak je to vpr.... "Bezpecne odebirani hardware" jsem delal vzdy,takze chyba muze byt bud v telefonu(chran Panbuh), anebo v novem firmwareu. Hodne doufam, ze je to firmware.

!Kdyby nekdo vyzkousel nahrani starsiho firmwaru do telefonu, dejte prosim, vedet, jak to dopadlo."

Dik a hodne zdaru

K750i(Vodafone) + 512MB MS PRO DUO Sandisk
uložena
Player1
Anonym
« Odpověď #7 v: 09. Říjen 2005, 15:09 »

Dela to urcite ten novej FW, pameÂťovku mam taky 512 od SanDisku a u te 64MB to dela taky, takze to by byla moc velka nahoda, kdyby se obe podelaly... Jak sem se docetl jinde, tak pres ctecku to kazdymu jde v pohode...Takze budeme muset cekat na novej firm...nebo koupit ctecky Roll Eyes
uložena
Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 09. Říjen 2005, 16:18 »

Jeste ze mi zitra ctecka prijde.Vcera sem se s tim babral asi 3 hodiny a alba porad mizeli a nebo v nich chybely songy.Jak mohou vydat fw kterej nic nevylepsi ale naopak zku*vy Angry
uložena

Tocte se pankacove!
QumAQ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Říjen 2005, 16:44 »

Panove a damy vydrzte prosim, neco me napadlo Mrknutí
uložena

Sony Ericsson K750i (R1N035) + SanDisk Memory Stick PRO Duo 1 GB Ultra II + HPM-70 + MXE-60 + MMC-60
bromhexin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Říjen 2005, 16:57 »

mam k750 od oskara s n035 a takovy to problem nezaznamenavam. Nebylo by spatne uvadet jestli mate k750 z volneho prodeje ci od operatora...
uložena
RobbieKCZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Říjen 2005, 17:33 »

Solution Cool:
Takze jsem provedl nasledujici: vyndal pametovku,master reset,zandal pametovku,master reset,format karty.Vsechen SE software z kompu ven.Vycistit registry.Pripojit telefon,neznamy HW(zluty otaznik v device manageru/spravci zarizeni),odpojit tel,nalejt pouze driver na W800,pripojit tel.....instalace PC suite.....a uz to fici jako z praku...Testovano nekolikrat a funguje.

Jeste uprava: mam CZ distribuci W800i od huramobilu(dovozce je Agora a vyroba 35 tyden 05)
« Poslední úprava: 09. Říjen 2005, 17:35 od RobbieKCZ » uložena
jahy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Říjen 2005, 17:49 »

Zdravim vsechny. Mam uplne stejny problem.Du zkusit radu od RobbieKCZ,dam hned vedet.Pripada mi to nejvic logicke.
uložena
Kulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 09. Říjen 2005, 21:20 »

nj to me taky napadlo, ale nechtel sem se do toho poustet.
Vycistit registr znamena ze fakt musim do registru a tam to vymlatit nebo staci odinstalovat SE suit a Disk2phone? Nak se mi moc do registru nechce smatlat a hledat to tam...je tam toho hafo  Cool

BTW: ve ctecce mi to hazi naky hlasky, ze je chyba v sitovym pripojeni nebo hardwaru a ze data budou ztracena, pote co to zbesile vodklikam(a pockam si dalsi minutku), tak tam vse je a funguje....

A jinak muj foun je z nakyho "divnyho" vobchodu, ale je to pravdepodobne z Oskaram (podle CDA - ..../60)
uložena
RobbieKCZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 10. Říjen 2005, 07:56 »

Vycistit registr znamena ze fakt musim do registru a tam to vymlatit nebo staci odinstalovat SE suit a Disk2phone? Nak se mi moc do registru nechce smatlat a hledat to tam...je tam toho hafo  Cool

Pouzivam WinASO Registry optimizer se spravnou medicinou Shocked)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 14 dotazů.