SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Duben 2025, 23:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s pametovkou a K750  (Zobrazeno 24824 x)
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 12. Říjen 2005, 19:14 »

bylo nebylo. charlie nic netusice updatnul na r1n a jal se copat do telefonu spoustu muziky a videa. po odpojeni mu bylo divny ze pulka je toho v cudu, tak to zacal zkoumat. precet si to tady a prislo mu to povedomy. aha
pak charlie zazalohoval vsechno co bylo v telefonu, pak zformatoval kartu a udelal master reset (presne v tomhle poradi). pak chtel obnovit data do telefonu coz neslo kvuli POS*ANY CHYBE V OBEX, takze charlie stravil hodinu rucnim znovuvkladanim kontaktu do telefonniho seznamu. ale od ty doby kdyz neco nahraje do telefonu tak to tam zustane. a charlie doufa ze to nezakrik..  Roll Eyes
uložena

XPERIA X10i 2.2
Pykaso
Anonym
« Odpověď #31 v: 16. Říjen 2005, 09:03 »

caute lidi,

mam tez problem s pametovkou Sandisk 512 MB. Kdyz ji strcim do ctecky, tak widle zahlasi novy disk, ale nejsou schopne s nim pracovat. Nezjisti velikost, zadne svazky ..  neni videt ani jako disk v Partition Magicu, takze nejde naformatovat.

Uz nevim co s tim .. poradite nekdo ?
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 16. Říjen 2005, 15:31 »

Napada me jenom, jestli mas nainstalovany vsechny ovladace?
uložena
brablc
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 17. Říjen 2005, 14:40 »

Ptal jsem se SE Supportu so s mizejicimi soubory:

Cituji
Vazeny zakazniku,

jak se zda, jedna se o nejaky systemovy problem aktualizacni sluzby.
Doporucujeme Vam, alespon do doby, nez se on-line aktualizacni sluzba spravi, dat si
firmware preinstalovat nekterych z nasich servisnich stredisek.
Na naprave aktualizacni sluzby z nasich webovych stranek se momentalne pracuje.
Moznost downgradu on-li, bohuzel, neexistuje.

S pozdravem,

Sony Ericsson Call Center

Neptal jsem se na svoleni to zverejnit, nicmene, je to asi lepsi, nez kdybych to parafrazoval.

Tady je jeste jeden zdroj:  http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
uložena
bromhexin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 18. Říjen 2005, 14:06 »

tak tento problem se u me prave take projevil, ovsem AZ po te co sem spustil soft disc2phone, predtim vse jelo bezproblemu  Sad
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 v: 18. Říjen 2005, 17:54 »

sakra, furt nejaky problemy... ten zivot je ale komplikovanej...  Undecided
uložena
Kulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 19. Říjen 2005, 13:32 »

To teda :-(, nevim ale me se to deje at uz tam mam D2P nebo ne, a udelal sem totalni reinstalaci vsech driveru a programu na Klarku.
Jinak nahrani kontaktu sem nakonec vyresil tak, ze sem celou tu zalohu poslal pres infra, jinak mi to taky psalo naky chyby...
Joo, zlatej stredovek  Mrknutí
uložena
Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 19. Říjen 2005, 15:10 »

Tady je asi jediny receni ctecka.Ja ji koupil a je to bez problemu.Je o mnoho rychlejsi nez snek kabel Mrknutí
uložena

Tocte se pankacove!
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 19. Říjen 2005, 18:27 »

Nj, ale zase porad odklapet tu gumovou krytku a zapasit s tim ze mi sjede palec po karte a vymacknu ji az napopaty, a to samy pri zandavani.. Navic moc ty krytce neverim, vypada docela snadno utrhnutelna.. Ja asi pockam na novej firmware..
uložena

XPERIA X10i 2.2
Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 19. Říjen 2005, 18:57 »

Kvuli rychlosti to klidne risknu Mrknutí
uložena

Tocte se pankacove!
Lukino
Anonym
« Odpověď #40 v: 02. Listopad 2005, 19:49 »

Cauvec lidi,
problem s pametovkou na mem W800 nemam, ale jelikoz se tady par z vas zminuje o ctecce, rad bych se zeptal jakou pouzivate ctecku, resp. zda nekdo z vas vi o ctecce na MS PRO DUO (klidne i za pouziti te redukce), ale hlavne s minimalnimi rozmery a USB 2.0 High speed, nejlepe ve velikosti flash disku... Sony sama neco takoveho ma (viz napr. http://www.sonystore.cz/default.aspx?server=1&shopcat=92&shopitem=803), ale ta silena cena kolem 1700,- je ve srovnani s cenami beznych kompatibilnich ctecek neunosna. Diky za vecne info...
uložena
joejog
Uzivatel
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #41 v: 03. Listopad 2005, 17:36 »

mam postarsi travel flash 7in one za petikilo a jede v pohode i s MS DUO (tedy s tim adapterkem co byl u K750) neni tak mala jako flash disk ,ale je taky prenosna. Takovou, nebo podobnou maji v kazdym obchode na netu. Jo a rychlost s ni je na MS Duo 64MB  800kB/1300kB  U/D.
no ta ctecka od Sony co tu uvadis je taky mimo jne jeste flashdisk se 128MB prostoru , takze proto asi ta vyssi cena 

koukni sem to Ti bude vyhovovat http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=50967&CatId=18843035
« Poslední úprava: 03. Listopad 2005, 18:01 od joejog » uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
custo
Anonym
« Odpověď #42 v: 05. Listopad 2005, 00:21 »

ahoj, taky mam problem s tim ze kdyz nahravam mp3 tak se jich nahraje jen par a ktomu se pomichaj. kdyz sem aktualizoval pc suit na 1.7.10 tak se zdalo ze uz je to ok, ale ted mi to zase nahralo jen asi 15 mp3 ze 40.

opravdu je jediny reseni poridit si ctecku nebo cekat na novej firmware?Huh
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #43 v: 05. Listopad 2005, 10:32 »

takhle nejak jak pise custo mi to taky blbne... dokonce se mi povedlo pri kopirovani mp3, ze se mi nejakuym zahadnym zpusobem spojili dohromady asi 4 mp3ky v jednu, ktera ma neco malo pres 10 minut, ale asi 4.5MB tak jsem z toho jelen... myslim, ale, ze reeni by mohlo byt takove, kopirovat mp3 dna kartu postupne jednu za druhou, ne vsechno najednou... to je ale jen muj nazor...
uložena
custo
Anonym
« Odpověď #44 v: 05. Listopad 2005, 10:41 »

jo presne tak, bud se jich nahraje jen par nebo si prohazej mena ci se promichaj datove a nebo vsechno dohromady ... je to sileny
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 14 dotazů.