SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 00:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s pametovkou a K750  (Zobrazeno 24625 x)
Barbanos
Anonym
« Odpověď #15 v: 10. Říjen 2005, 08:37 »

Tak koukam ze mam stejnej problem mp3 se stracej a stracej do vcera to fungovalo nez jsem nahral novej firmware mam K750i od Oskara, vyskousim vsechno co jste tu psali a dam vedet protoze je divny ze by nam vsem naraz vodesly karty
uložena
RobbieKCZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 10. Říjen 2005, 09:42 »

Jak jsem uz psal,pouzij muj postup.....Uz nemam sebemensi problem.O karte to vubec neni...
uložena
Venerea
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 10. Říjen 2005, 09:49 »

Tak me dneska prisla ctecka a pres ni vse v poho,tudiz to jinak resit nebudu...
uložena

Tocte se pankacove!
Barbanos
Anonym
« Odpověď #18 v: 10. Říjen 2005, 13:11 »

Po nahrani noveho firmware se deje toto fotky to uklada ale mp3 se nakopirujou a po odpojeni kabelu jich tam je polovina nebo zadne, mate tento problem jeste nekdo po aktualizaci na r1n035 na k750i jo a pote co telefon cokoli zapiase na kartu tak uz ji ctecka neprecte
uložena
Venerea
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 10. Říjen 2005, 14:28 »

Ja sem teda zkopiroval nejaky veci na kartu a vyfotil par fotek ktery se na ni ukladaj a ctecka ji vezme v pohode...
uložena

Tocte se pankacove!
Hmozdir
Anonym
« Odpověď #20 v: 10. Říjen 2005, 14:50 »

Solution Cool:
Takze jsem provedl nasledujici: vyndal pametovku,master reset,zandal pametovku,master reset,format karty.Vsechen SE software z kompu ven.Vycistit registry.Pripojit telefon,neznamy HW(zluty otaznik v device manageru/spravci zarizeni),odpojit tel,nalejt pouze driver na W800,pripojit tel.....instalace PC suite.....a uz to fici jako z praku...Testovano nekolikrat a funguje.

Jeste uprava: mam CZ distribuci W800i od huramobilu(dovozce je Agora a vyroba 35 tyden 05)

Mas w800i, ja k750i.Jax konkretne vycistil ty registry a zbavil se software z kompu? Pouzils puvodni driver na w800 nebo nejaky novejsi? V cem je teda ta chyba?jaky ma smysl zbavit se software a zapisu v registru,kdyz tam nahraju znovu to same? Telefon s novym firmwarem ma jinaci parametry?
uložena
RobbieKCZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 10. Říjen 2005, 15:05 »

Registry jsem projel tim Winasem a samozrejme to naslo chybu ve vetvi local machine\system...podle me nakopli v tom novejsim FW device ID telefonu a proto to asi zacalo blbnout.Jinak me nic nepada.Driver posledni oficialni.
uložena
Kulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 10. Říjen 2005, 16:49 »

Vuala no ne, po nekolika master resetu, odinstalovani programu, se mi to povedlo, ze to zatim slape tak jak by melo. Teda abych to nezakrik...
Tak teda dik za pomoc a za tipy
uložena
QumAQ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 10. Říjen 2005, 19:06 »

Hello borci, nemyslim, ze bych byl nejaky noob, co se tyka PC, ale tento postup mi proste nejde dovest do zdarneho konce Embarrassed Mam K750i, volny prodej(coz na to dle meho nyni po updatu nema sebemensi vliv), ale i po nekolika master resetech, formatu karty dalsim postupu mi to ne a ne pracovat korektne Mrknutí Win ASO Registry Cleaner pouzivam tez, jinak zasahu do registru se nijak zasadne nebojim... Mohu poprosit napr. tebe, Kuldo, abys mi napsal presny postup u tebe? Predem dekuji vsem za radu.
ByE Filas
uložena

Sony Ericsson K750i (R1N035) + SanDisk Memory Stick PRO Duo 1 GB Ultra II + HPM-70 + MXE-60 + MMC-60
Barbanos
Anonym
« Odpověď #24 v: 10. Říjen 2005, 19:30 »

Udelal jsem vsechno odinstaloval vsechno od se vycistil registry rucne smazal ovladace na k750 a furt nic jo a ty master restarty to je v menu nastaveni vseobecne a obnovit vse?? Jestli nekdo mate stejnej problem tak prosim piste dik!
uložena
Barbanos
Anonym
« Odpověď #25 v: 10. Říjen 2005, 19:36 »

Jo a jeste jeden poznatek kdyz se kopiruji jen soubory (mp3) tak to jde ale kdyz mate adresar a v nem teprve soubory tak to blbne, ale jinac ne
uložena
Kulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 11. Říjen 2005, 14:00 »

Zdar, hele tak chyba lavky, bohuzel sem to vcera zkousel az nak do pulnoci a pak sem sel nastvane lehnout... Vsechno sem restnul, zformatoval, odinstaloval, do registru hrabal(jenom zlehka  Smajlík ) a bohuzel dela to furt to samy...Takze to vypada ze budu muset cekat na novej firmw.
Jinak sem nekde cet (dokonce snad tady) ze se to de kopirovat normalne pres widle, ale ani tento postup nefunguje.
Takze nezbyva nez ta ctecka, sakra...
Dalsi napady uvitam, zatim cus
uložena
RobbieKCZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 11. Říjen 2005, 15:18 »

To je zvlastni.....ja jsem uspel.Nevim ale,nakolik je to ovlivneno tim,ze mam W800,jiny driver?
uložena
Barbanos
Anonym
« Odpověď #28 v: 11. Říjen 2005, 17:05 »

Vymenil jsem kartu za novou u znameho provedl master restarty pripojil na pc kde nikdy predtim nebyl zadnej telefon A stejne to NECHODILO mate tu nekdo k750i ktera funguje s FW N35 treba zlobej kus vod kusu?
uložena
BaRoS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 12. Říjen 2005, 12:09 »

Mam stejnej problem, K750i je od Oskara s FW updateovanym pres net na N35...

Pouzivam tel jako flashdisk a celkem me to stve.
Windows hlasi neco ze zapis se spozdenim se nezdaril a ze data budou ztracena, pak se telefon musi restartovat, aby se znovu pripojil jako disk.

Pred updatem se data zapisovala konstantni rychlosti okolo 350 kB/s, ted to pouziva nejakou cache, vzdycky si to tam neco nahrne a pak to teprv zapisuje.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pametovkou a K750
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.