SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Březen 2025, 03:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 244371 x)
alesch
Uzivatel
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #600 v: 13. Březen 2010, 22:05 »

Ganimed

Dekuju za informaci... nepomohlo to. Zmenil jsem CDA (overeno v Service Menu), ale SEUS mi rekl, ze zadne nove verze pro me nejsou k dispozici, ze mam ve founu to nejnovejsi, co kdy bylo vytvoreno.
Takze dalsi moznosti je full flash... a na to bych potreboval ty soubory, ktere pro W995 nikde nemuzu najit :-(
Ja ho tak moc chci debrandovat... chjo.

Jo a ohledne tech datumu SMSek zadne napady?
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #601 v: 14. Březen 2010, 00:04 »

Seus by ti mel nabidnout reinstalaci aktualniho FW.pokud ne,nejake soubory najdes urcite na jedne ze stranek odkazovanych v tematu "super free stranky na firm,custom apod." v sekci "mobilni tuning" tady na foru
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
alesch
Uzivatel
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #602 v: 14. Březen 2010, 02:16 »

tak jsem nakonec nasel odkaz na soubory na se-nse a custom soubor na seusers a s jednim mezipristanim na Configuration Error se mi to nakonec povedlo debrandovat (full flash na R1HA036)... avsak v servisnim menu stale zustava zminka o T-MOB-INT R1HA035, ale nikde v telefonu uz po T-Mobile ani vidu ani slechu

k tem SMSkam mate nekdo nejake info, nebo radu?
uložena
sellsakul
Uzivatel
Telefon: w995i Silver Cosmic

Zobrazit profil
« Odpověď #603 v: 15. Březen 2010, 14:30 »

nemohol by niekto poslat sem dake foto ako to foti s novym driverom???
uložena
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #604 v: 15. Březen 2010, 15:21 »

novej river?kde? jak? proc? Cheesy Roll Eyes ona byla nejaka zmena driveru v tom poslednim updatu nebo je to nejakej upravenej?
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
K@rlos
Uzivatel
Telefon: SE C901, SE T650i, SE Xperia Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #605 v: 23. Březen 2010, 12:15 »

Zdravim, jak dlouho Vam trva ,,nastartovani" telelefonu? Mne startuje strasnych 33sekund.Nemate prosim nekdo ,,uvitaci schema" ktere by startovalo rychleji, zkousel jsem je zmenit za jine, mene graficke,ale vysledek nebyl o moc lepsi. Dekuji
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #606 v: 23. Březen 2010, 13:29 »

Cha cha musim se zasmat a co je spatneho na tech 33 sekundach ? Zeptam se te jinak jak mas zaplnenou pametovou kartu ? Ja na sve 16Gb karte mam 3841 souboru. A divim se ze startuje tak jak startuje (docela rychle oproti stare W610 se stejnou kartou) je to telefon ne pocitac s vykonym procesorem, za spomaleni casto muzou i slozite gif animace nastavene jako pozadi, v mem pripade emaily ze 3 schranek v telefonu najednou, pridej k tomu jeste cca 1000sms a W995ce zastavis srdce. Nezapomen ze to je hloupy telefon s funkcemi kapesniho pocitace.
uložena

Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #607 v: 23. Březen 2010, 15:11 »

Presun maximum aplikaci do telefonu, mas-li je na karte.
uložena

K@rlos
Uzivatel
Telefon: SE C901, SE T650i, SE Xperia Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #608 v: 23. Březen 2010, 21:25 »

Diky zkusim to, mam tam 8GB kartu zaplnenou z poloviny, e-maily a smsky,hodne aplikaci . 30 sekund se mi zdalo dost  Smajlík
uložena
Kremen
Uzivatel
Telefon: SE W995, SE G900, SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #609 v: 01. Duben 2010, 21:00 »

Hovoris to tak ako keby si mobil zapinal alebo restartoval kazdych 10 minut. Aj keby nacitaval 1 minutu by mi to bolo uplne ukradnute,hlavne nech potom bezi svizne...
uložena

Nejde o to, isÂť hlavou proti muru, ale skor o to, najsÂť ocami dvere. Werner von Siemens
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #610 v: 02. Duben 2010, 15:40 »

jj presne tak ani ja telefon nemam potrebu porad zapinat a vypinat po zapnuti a pocatecnim nacitani jede svizne.
uložena

majkii
Uzivatel
Telefon: Siemens C35i►SE T68i►Siemens CX65►BenQ-Siemens EF81►nyni SE W995 :-)

Zobrazit profil
« Odpověď #611 v: 07. Duben 2010, 20:53 »

Mam jeden dotaz ohledne navigace Wayfinder ve W995, jestli je jeji platnost nejak omezena casove. Nekde jsem cetl, ze je na 3 mesice, ale me funguje doposud, tak se chci zeptat jak je to u vas???
uložena

Nokia - Genetic People
emkon
Uzivatel
Telefon: Sie C25 Wood ► Sie S35 Silver ► Sie M55 Orange ► SE K750i Black ► SE K810i Gold ► SE W995 Red

Zobrazit profil
« Odpověď #612 v: 11. Duben 2010, 17:40 »

Posledni dobou se mi stavalo, ze byl telefon celkove zpomaleny, reakce - pohyb v menu - byla opozdena asi pul sekundy od stisknuti tlacitka. Pomohlo vzdy vypnuti a znovuzapnuti telefonu, ale nikdy ne na dlouho.
Pak jsem prisel na to, ze lenost telefonu je tim vetsi, cim vic mam ulozenych MMS zprav a e-mailu s prilohama. Po promazani zprav se telefon vzdy na par dnu umoudril.
Tak jsem jednou zkusil v nastaveni zprav zvolit jako misto ulozeni zprav pameÂťovou kartu, a od te doby telefon slape bez problemu.

(Nabidka - Zpravy - Zpravy nebo E-mail - Nastaveni - Misto ulozeni - PameÂťova karta)
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #613 v: 12. Duben 2010, 13:27 »

A jak se pak chova pri vyndani te karty?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
mustang2
Uzivatel
Telefon: minulost Siemens c35 pak m35, mc60, c72, ct62, SE K790i , g502 (jen kratce) nyni c702 (dostal ho syn) a ted jsem cerstve majitel necustomizovane W995

Zobrazit profil
« Odpověď #614 v: 19. Duben 2010, 07:14 »

Jsem jiz postarsi uzivatel tohoto mobilniho pristroje a koupil jsem si jej z duvodu:
1. telefonovani
2. vyuziti jako Walkman, coz je "asi jeho 2 hlavni fce"
3. Wi-Fi + komunikace ICQ, Opera Mini, Gmail, ..., pokud mozno pres free hotspoty
4. porizovani foto/audio dokumentu
atd.

GPS beru jako bonus.
Zatim neminim platit za Surf+ / obdobny internetovy tarif u T-Mobile CZ a moznost vyuziti AGPS.
Proto tedy "preferuji offline GPS" a to hlavne do prirody  Cheesy (pro nouzove reseni pri zakufrovani treba na MTB)
a kde nepotkam ziveho obcana, natozto jezibabu abych se optal na right way.
Nerozumim diskusim na tema GPS + hloupy mobil/chytry mobil (viz vyse).

Zajimaji me prakticke vysledky pouziti GPS pro tento konkretni mobil pri vyuziti online/offline programu, abych mohl popr. prehodnotit
svuj nazor a vyuzivat treba i AGPS.

mam sice c702 internet absolutne nevyuzivam tak jsem si stahl trekbuddy a s aktualnimi mapami co jsem si stahl
jsem velmi spokojenpresnost par metu no proste pohoda
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 19 dotazů.