SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Duben 2025, 20:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 247148 x)
Gekon
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #570 v: 20. Leden 2010, 16:55 »

Urcit polohu pomoci BTS lze u kazdeho telefonu, znamena to snad, ze ma ten telefon gps, agps? NEZNAMENA. Je mozne, ze nekdo pod agps zahrnuje kdeco, ale s gps jako takovou to nema NIC spolecneho.
uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #571 v: 20. Leden 2010, 17:57 »

vlak: Vsak jo, problem s tou hranici 35km neni v tom, ze by na to nebyl vysilaci vykon, ale prave s tim zpozdenim zpusobenym vzdalenosti.
uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #572 v: 21. Leden 2010, 07:32 »

Jeste jednou: za jak dlouho urazi svetlo (rychlost skoro 300000km/s) tech 70km? Za asi dve desetitisiciny sekundy. Je toto zpozdeni takovy problem? Tady bude spis podobny problem jako u Bluetooth, kdy na vetsi vzdalenost dojde k vetsi ztrate paketu a spojeni se stane nepouzitelnym. Proc vlastne ma bluetooth mnohem mensi dosah nez BTS operatoru? Nerikej, ze elektromagneticke zareni o jeho frekvenci ma mnohem mensi rychlost a tim padem je kritickeho zpozdeni dosazeno mnohem driv.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Flegma
Uzivatel
Telefon: SE W995

Zobrazit profil
« Odpověď #573 v: 21. Leden 2010, 07:41 »

to jacktalking

Pro informaci "pri stavbe nejvetsiho mostu na svete v Millau bylo pouzito mereni pomoci GPS s presnosti 5mm".
Pokud si to pamatuji presne dle dokumentu v TV v ceske televizi, ktery bezel minuly rok.
Aaaaa zde je o tom taktez zminka.
http://www.asb-portal.cz/inzenyrske-stavby/dopravni-stavby/viadukt-millau-koncepce-a-realizace-projektu-436.html
Jiste to neni 100% prave GPS, ale ...

uložena
Linarts-M
Uzivatel
Telefon: K750i, K770i, W995

Zobrazit profil
« Odpověď #574 v: 21. Leden 2010, 12:50 »

Ahoj, mam W995 od srpna a zatim se mi povedlo s pouzitim Google Maps dosahnout  presnosti 6m (asi po 4 minutach vyhledavani druzic, samozrejme s asistenci - presnost se zvysovala samozrejme postupne).

Jen poznamka: je opravdu zabavne, jak tady pisi nekteri o GPS a pritom si o tom precetli na nejake strance "www.verimvsemucovidimnanetu.cz a vubec asi nevi, co to vlastne GPS je Smajlík

jeste jedna poznamka:) : mam cernou verzi telefonu a nic se nesloupava, nevrze, nekyva.. proste jak jsem ho koupil, tak je porad ve 100% kondici Smajlík
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #575 v: 21. Leden 2010, 13:42 »

Jeste jednou: za jak dlouho urazi svetlo (rychlost skoro 300000km/s) tech 70km? Za asi dve desetitisiciny sekundy. Je toto zpozdeni takovy problem? Tady bude spis podobny problem jako u Bluetooth, kdy na vetsi vzdalenost dojde k vetsi ztrate paketu a spojeni se stane nepouzitelnym. Proc vlastne ma bluetooth mnohem mensi dosah nez BTS operatoru? Nerikej, ze elektromagneticke zareni o jeho frekvenci ma mnohem mensi rychlost a tim padem je kritickeho zpozdeni dosazeno mnohem driv.

No zni to logicky, ja jen tlumocil, co jsem cetl v mobilitach  Mrknutí
uložena

Henkok
Uzivatel
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #576 v: 21. Leden 2010, 19:18 »

Tak pro zmenu dotaz ohledne firmware, v telefonu mam R1GA026 a pise mi to ze mam aktualni firm., a tady na semanii je psany tento: R1HA036. Tak jak to tedy je? Mam nebrandovany ofiko tlf.
uložena
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #577 v: 21. Leden 2010, 20:43 »

Tak pro zmenu dotaz ohledne firmware, v telefonu mam R1GA026 a pise mi to ze mam aktualni firm., a tady na semanii je psany tento: R1HA036. Tak jak to tedy je? Mam nebrandovany ofiko tlf.
A jake mas cda?
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #578 v: 22. Leden 2010, 13:03 »

Cda ma asi spatne. Opravit pomoci navodu co je zde na foru.

Co se tyka tech vasich veci s GPS a AGPS divate se nekdy  na ten telefon co vam ukazuje kdyz ty funkce pouzivate ? Mam zasadni vytku k Gps v hloupych SE
Pomale cipy ani nevim jaky je pouzit cip v W995 ale bezny 20 kanalovy Srif star 3 to nebude

Konkretne W995 umi pracovat jen s deviti satelity pokud jste si vsimli a i ve volnejsim terenu jich vidi 2 tretiny tudis ve mestech je nepresnost velka.

Pokud jste si vsimli tak pri zapnute aGps se telefon pripojuje k internetu. Co to tak asi znamena ? Telefon si stahuje data o polohach satelitu i o tech ktere jeste nevidi. A jako Asistovany od slova asistovat.
« Poslední úprava: 22. Leden 2010, 13:50 od Ganimed » uložena

Gekon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #579 v: 22. Leden 2010, 15:24 »

Ganimed: tak ono by i tech 9 satelitu stacilo, mam takovou zkusenost, ze pokud urcuje polohu pomoci 8-9 satelitu, tak je presnost velmi slusna, do tech 5 metru. Problem je ze 8i zafixovanych sat lze dosahnout leda v otevrene krajine, v lese nebo zastavbe se musim spokojit se 3-6 a to je pak hodne nepresne.
U chytrych SE je presnost gps vetsi? Z toho cos napsal mi to vyplynulo.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #580 v: 22. Leden 2010, 16:21 »

O tom nevahej ani sekundu. Cool
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #581 v: 23. Leden 2010, 15:49 »

Jj urcite je takova X1 je tezce o necem jinem. U hloupych SE je gps jen detska hracka, machrovat muzes s gps u chytrych mobilu.
uložena

bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #582 v: 26. Leden 2010, 19:01 »

Tak ja jsem tu svou w995ku prodal.Pro mne jako uzivatele g700 mi vadi jen nepodstatne veci jako malo hlasity reproduktor behem hovoru a nemoznost nastaveni hlasitosti na vyzvaneni a na zpravy - ale to jsem vedel.A dal vrzani pri otevrenem telefonu na prave strane a klapani pri zavrenem na leve strane.Doufam ze brzo uvedou na trh neco s dotykacem as hlevne mensi velikosti - treba Robyn.Do te doby se vracim k g700.
uložena
Gekon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #583 v: 26. Leden 2010, 23:09 »

Ganimed: muzes ten rozdil nejak rozepsat? Kdyz teda pominu ne/moznost offline navigace, tak me uz zadne mozne rozdily nenapadaji.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #584 v: 26. Leden 2010, 23:18 »

No ona prave moznost offline navigace je tou veci, ktera zajima drtivou vetsinu zakazniku (a me zrovna tolik ne, ja spis do prirody Smajlík)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.