SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 23:57

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 238153 x)
alesch
U¾ivatel
Telefon: W995
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #600 v: 13. Bøezen 2010, 22:05 »

Ganimed

Dìkuju za informaci... nepomohlo to. Zmìnil jsem CDA (ovìøeno v Service Menu), ale SEUS mi øekl, ¾e ¾ádné nové verze pro mì nejsou k dispozici, ¾e mám ve founu to nejnovìj¹í, co kdy bylo vytvoøeno.
Tak¾e dal¹í mo¾ností je full flash... a na to bych potøeboval ty soubory, které pro W995 nikde nemù¾u najít :-(
Já ho tak moc chci debrandovat... chjo.

Jo a ohlednì tìch datumù SMSek ¾ádné nápady?
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #601 v: 14. Bøezen 2010, 00:04 »

Seus by ti mel nabidnout reinstalaci aktualniho FW.pokud ne,nejake soubory najdes urcite na jedne ze stranek odkazovanych v tematu "super free stranky na firm,custom apod." v sekci "mobilni tuning" tady na foru
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
alesch
U¾ivatel
Telefon: W995
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #602 v: 14. Bøezen 2010, 02:16 »

tak jsem nakonec na¹el odkaz na soubory na se-nse a custom soubor na seusers a s jedním mezipøistáním na Configuration Error se mi to nakonec povedlo debrandovat (full flash na R1HA036)... av¹ak v servisním menu stále zùstává zmínka o T-MOB-INT R1HA035, ale nikde v telefonu u¾ po T-Mobile ani vidu ani slechu

k tìm SMSkám máte nìkdo nìjaké info, nebo radu?
ulo¾ena
sellsakul
U¾ivatel
Telefon: w995i Silver Cosmic
Pøíspìvkù: 38

Zobrazit profil
« Odpovìï #603 v: 15. Bøezen 2010, 14:30 »

nemohol by niekto poslat sem dake foto ako to foti s novym driverom???
ulo¾ena
petulinka1
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo
Pøíspìvkù: 201

Zobrazit profil
« Odpovìï #604 v: 15. Bøezen 2010, 15:21 »

novej river?kde? jak? proc? Cheesy Roll Eyes ona byla nejaka zmena driveru v tom poslednim updatu nebo je to nejakej upravenej?
ulo¾ena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Není dùle¾ité, kolik lidí inhumuje¹, dùle¾ité je, kolika lidem se nepodaøí inhumovat tebe.
K@rlos
U¾ivatel
Telefon: SE C901, SE T650i, SE Xperia Ray
Pøíspìvkù: 21

Zobrazit profil
« Odpovìï #605 v: 23. Bøezen 2010, 12:15 »

Zdravím, jak dlouho Vám trvá ,,nastartování" telelefonu? Mnì startuje stra¹ných 33sekund.Nemáte prosím nìkdo ,,uvítací schéma" které by startovalo rychleji, zkou¹el jsem je zmìnit za jiné, ménì grafické,ale výsledek nebyl o moc lep¹í. Dìkuji
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #606 v: 23. Bøezen 2010, 13:29 »

Cha cha musim se zasmat a co je spatneho na tech 33 sekundach ? Zeptam se te jinak jak mas zaplnenou pametovou kartu ? Ja na sve 16Gb karte mam 3841 souboru. A divim se ze startuje tak jak startuje (docela rychle oproti stare W610 se stejnou kartou) je to telefon ne pocitac s vykonym procesorem, za spomaleni casto muzou i slozite gif animace nastavene jako pozadi, v mem pripade emaily ze 3 schranek v telefonu najednou, pridej k tomu jeste cca 1000sms a W995ce zastavis srdce. Nezapomen ze to je hloupy telefon s funkcemi kapesniho pocitace.
ulo¾ena

Sasakr
U¾ivatel
Telefon: Nokia E5
Pøíspìvkù: 745

Zobrazit profil
« Odpovìï #607 v: 23. Bøezen 2010, 15:11 »

Pøesuò maximum aplikací do telefonu, má¹-li je na kartì.
ulo¾ena

K@rlos
U¾ivatel
Telefon: SE C901, SE T650i, SE Xperia Ray
Pøíspìvkù: 21

Zobrazit profil
« Odpovìï #608 v: 23. Bøezen 2010, 21:25 »

Díky zkusím to, mám tam 8GB kartu zaplnìnou z poloviny, e-maily a smsky,hodnì aplikací . 30 sekund se mi zdálo dost  Smajlík
ulo¾ena
Kremen
U¾ivatel
Telefon: SE W995, SE G900, SE Xperia Neo
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #609 v: 01. Duben 2010, 21:00 »

Hovorí¹ to tak ako keby si mobil zapínal alebo re¹tartoval ka¾dých 10 minút. Aj keby naèítaval 1 minútu by mi to bolo úplne ukradnuté,hlavne nech potom be¾í svi¾ne...
ulo¾ena

Nejde o to, ís» hlavou proti múru, ale skôr o to, nájs» oèami dvere. Werner von Siemens
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #610 v: 02. Duben 2010, 15:40 »

jj presne tak ani ja telefon nemam potrebu porad zapinat a vypinat po zapnuti a pocatecnim nacitani jede svizne.
ulo¾ena

majkii
U¾ivatel
Telefon: Siemens C35i►SE T68i►Siemens CX65►BenQ-Siemens EF81►nyní SE W995 :-)
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #611 v: 07. Duben 2010, 20:53 »

Mám jeden dotaz ohlednì navigace Wayfinder ve W995, jestli je její platnost nejak omezena èasovì. Nìkde jsem èetl, ¾e je na 3 mìsíce, ale mì funguje doposud, tak se chci zeptat jak je to u vás???
ulo¾ena

Nokia - Genetic People
emkon
U¾ivatel
Telefon: Sie C25 Wood ► Sie S35 Silver ► Sie M55 Orange ► SE K750i Black ► SE K810i Gold ► SE W995 Red
Pøíspìvkù: 23

Zobrazit profil
« Odpovìï #612 v: 11. Duben 2010, 17:40 »

Poslední dobou se mi stávalo, ¾e byl telefon celkovì zpomalený, reakce - pohyb v menu - byla opo¾dìna asi pùl sekundy od stisknutí tlaèitka. Pomohlo v¾dy vypnutí a znovuzapnutí telefonu, ale nikdy ne na dlouho.
Pak jsem pøi¹el na to, ¾e lenost telefonu je tím vìt¹í, èím víc mám ulo¾ených MMS zpráv a e-mailù s pøílohama. Po promazání zpráv se telefon v¾dy na pár dnù umoudøil.
Tak jsem jednou zkusil v nastavení zpráv zvolit jako místo ulo¾ení zpráv pamì»ovou kartu, a od té doby telefon ¹lape bez problémù.

(Nabídka - Zprávy - Zprávy nebo E-mail - Nastavení - Místo ulo¾ení - Pamì»ová karta)
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #613 v: 12. Duben 2010, 13:27 »

A jak se pak chová pøi vyndání té karty?
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
mustang2
U¾ivatel
Telefon: minulost Siemens c35 pak m35, mc60, c72, ct62, SE K790i , g502 (jen krátce) nyní c702 (dostal ho syn) a teï jsem èerstvì majitel necustomizované W995
Pøíspìvkù: 23

Zobrazit profil
« Odpovìï #614 v: 19. Duben 2010, 07:14 »

Jsem ji¾ postar¹í u¾ivatel tohoto mobilního pøístroje a koupil jsem si jej z dùvodu:
1. telefonování
2. vyu¾ití jako Walkman, co¾ je "asi jeho 2 hlavní fce"
3. Wi-Fi + komunikace ICQ, Opera Mini, Gmail, ..., pokud mo¾no pøes free hotspoty
4. poøizování foto/audio dokumentù
atd.

GPS beru jako bonus.
Zatím nemíním platit za Surf+ / obdobný internetový tarif u T-Mobile CZ a mo¾nost vyu¾ití AGPS.
Proto tedy "preferuji offline GPS" a to hlavnì do pøírody  Cheesy (pro nouzové øe¹ení pøi zakufrování tøeba na MTB)
a kde nepotkám ¾ivého obèana, nato¾to je¾ibabu abych se optal na right way.
Nerozumím diskusím na téma GPS + hloupý mobil/chytrý mobil (viz vý¹e).

Zajímají mì praktické výsledky pou¾ití GPS pro tento konkrétní mobil pøi vyu¾ití online/offline programù, abych mohl popø. pøehodnotit
svùj názor a vyu¾ívat tøeba i AGPS.

mám sice c702 internet absolutnì nevyu¾ívám tak jsem si stáhl trekbuddy a s aktuálními mapami co jsem si stáhl
jsem velmi spokojenpøesnost pár metù no prostì pohoda
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 19 dotazù.