SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
03. Duben 2025, 16:32
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Tipy,triky
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci (Zobrazeno 22655 x)
ukasiKL
Uzivatel
Telefon: P990i
Re: Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci
«
Odpověď #15 v:
01. Září 2009, 10:20 »
Chtel bych jenom podotknout,ze pri instalaci Capswith mi to tez hlasilo se nelze naistalovat.
Pokud se ale podivate do informaci ,je tam kuprikladu jine datum,staci to stejne nebo drivejsi datum nastavit v telefonu a pustit instalaci znovu,pak uz by nemel byt zadny problem.
Luis
uložena
TasteR
Uzivatel
Re: Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci
«
Odpověď #16 v:
23. Září 2009, 14:56 »
Mam problem. Nainstaluju Caps Switch do pameti teleonu. Prepnu na off ale na C: se mi slozka sys nezobrazi ani recorse. Nevite cim to je? Mam mobil G900. Dik
«
Poslední úprava: 23. Září 2009, 15:45 od TasteR
»
uložena
Salik
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Pro 2
«
Odpověď #17 v:
23. Září 2009, 16:47 »
Nepouzivej Spravce souboru ale napr. X-plore.
uložena
Nokia 3110 --> SE K700i --> SE G900 --> HTC Touch Pro 2
TasteR
Uzivatel
«
Odpověď #18 v:
25. Září 2009, 14:37 »
Nainstaloval jsem X-plore ale neni to aji v nem. Neni to tym ze to neni plna verze?
uložena
kejin
Anonym
«
Odpověď #19 v:
27. Září 2009, 17:10 »
musis si v X-plore povolit zobrazovani skrytejch a systemovejch souboru
tusim nejak menu-nastaveni-konfigurace
uložena
TasteR
Uzivatel
«
Odpověď #20 v:
27. Září 2009, 18:50 »
Konecne se mi to povedlo. Dik moc
uložena
verny_vw
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE xperia x10 mini pro
«
Odpověď #21 v:
14. Říjen 2009, 11:19 »
Zdravim vsechny zkusene...
Prosim o radu.
Mam nainstalovany CapSwitch, mam installserver v C:/sys/bin a kdyz chci nainstalovat Capswitch_onstart nejde to. Pise mi to: Upgrade selhal, protoze instalovany balicek neni platny upgrade.
Poradi nekdo cim to je nebo s tim? Predem diky moc.
uložena
Salik
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Pro 2
«
Odpověď #22 v:
14. Říjen 2009, 13:54 »
Odinstaluj normalni CapsSwitch a pak nainstaluj CapsSwitch_onstart
uložena
Nokia 3110 --> SE K700i --> SE G900 --> HTC Touch Pro 2
verny_vw
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE xperia x10 mini pro
«
Odpověď #23 v:
14. Říjen 2009, 16:43 »
Diky za radu, ale neni to to, co mi pomohlo z problemu.
Po odinstalovani CapsSwitch jsem chtel nainstalovat CapsSwitch_onstart, ale bohuzel... Napsalo mi to "Nelze instalovat. Nasledujici software /CapsSwitch 1.01 (27) - 1.01. (30)/ musi byt v zarizeni pritomen, alby mohla pokracovat instalace. Nainstalujte CapsSwitch a spuÂťte instalaci znovu".
edit:
Tak uz to klaplo. Absolutne nevim cim to bylo. Nainstaloval jsem znovu CapsSwitch a pak hned znovu CapsSwitch_onstart (obe verze ktere jsem tam daval i predtim) a ted instalace probehla bez jakekoliv chybne hlasky. Tak snad jsem zvitezil... i kdyz nevim jak
«
Poslední úprava: 14. Říjen 2009, 16:46 od verny_vw
»
uložena
V
Anonym
«
Odpověď #24 v:
12. Listopad 2009, 17:01 »
Ahoj. Mam P1i. Kde najdu: C:/syn/bin :-(
Nejde mi instalovat nic z toho co je zde popsano! Ani X-plore z puvodnich stranek. Pri nekterych instalackach to chce po me pripojeni k netu a kontrolu certifikace a porad to pise takove hlasky, jako, ze "Nelze zarucit identitu dodavatele softwaru" (konkretne u CapsSwitch i jinych). Kdyz chci pokracovat objevi se vyber jayku a dale nahore tabulka: "View Version history" a po stisku pokracovat tabulka kam instalovat. To je bud na kartu a nebo do pameti telefonu. Jina moznost neni. Po vyberu pameti telefonu a odkliknuti Pokracovat se objevi hlaska "Instalacni soubor poskozen". Tim instalace konci! Podobne je to s X-plore UIQ_3. Pri instalaci po hlasce s identitou dodavatele se objevi tabulka "Kontrola..." a chce se pripojit na internet, aby mohl udelat Kontrolu odvolani certifikatu. Pak skoci "informace" , ze neni mozne ziskat stav certifikatu. A otazka: "Chcete pokracovat?" Po odklinuti souhlasu se objevi okenko "Kam instalovat" s moznosti mista na kartu a nebo do telefonu. Po vyberu do telefonu naskoci infotabulka: "Udelit funkce": Se ctyrmi moznostmi pristupu v telefonu. Neni zadny vyber. Po odkliku Pokracovat, kdy by mela probehnou instalace se objevi info okenko - NELZE INSTALOVAT - Instalacni soubor poskozen. Zustava jen moznost odkluknuti tlacitka Pokracovat a tim ukoncit tuto ne-instalaci. Opravdu uz nevim co s tim? Ale symbian priste uz nechci ani videt ! Nektery soubory jdou instalovat, ale zrovna tyhlety k odemknuti ne. Tak prosim zkusene o radu, co s tim? Diky
uložena
3m3
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4
«
Odpověď #25 v:
13. Listopad 2009, 10:11 »
Nemas pokopanej sw v telefonu?spatne stazeny soubory k instalovani?
Zkousel si prehrat sw?
uložena
VVVaMMM
Anonym
«
Odpověď #26 v:
13. Listopad 2009, 22:19 »
No ja fakt nevim. Zkousel jsem do neho jiz ledaccos instalovat. Naposledy jsem zkousel preinstalaci z Backupu (pozdeji nespolehliva!) Kdyz jsem to zkousel po koupi nove P1, tak to slo, pozdeji jiz ne! Nijak jsem s nim zvlasÂť neexperimentoval. Jen nejake skiny a dalsi programky, nejake hry. Neco slo, neco me zase posilalo na net a nyni pise, zrovna u tech vyse popsanych (a zkousel jsem i ruzne verze) ze nesouhlasi UID apod.. Take jsem ho musel preinstalovat kvuli tomu, ze asi po importu kontaktu nebo po uprave kontaktu, ke kterym jsem doplnoval foto a vyzvaneni, tak se mi jiz nezobrazovali jako jmenne kontakty s fotem, ale jen cisla! A to jsem byl namydlenej, protoze ty telefonni cisla mi nic nerikala
. Nektere drobne aplikace jdou nainstalovat, ale ani X-plore ani Swiss ani Switch apod. ne a ne! A ten telefon jsem kupoval novej tenkrat za 12-ctku protoze jsem chtel smarta, ale s tema Symbianovejma aplikacema mi otevrely oci!!! Ty certifikace jsou na zabiti! Zkusim to nejak preinstalovat. Vlastne jsem tam tenkrat instaloval jeste predchozi novou verzi firmwaru. Ta posledni pry stala za H.... A nejaka nova, kloudna, ktera by treba zrychlila tep toho uspavace, neni. Snad vyjma toho vyse popsaneho "urychlovace" zprav a snad i kalendare. Eekam na neco "kloudnejsiho" na trhu. Ale s jinym OS. Zatim zkusim nejak prehrat ten soft, jak jsi psal.
uložena
VVVaMMM
Anonym
«
Odpověď #27 v:
14. Listopad 2009, 10:28 »
Tak uz jsem v tom
Zjistil jsem, ze je novy PC SUITE a UPDATE service. Tak jsem reinstaloval system a uz to jde vse. Diky za spolupraci
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #28 v:
11. Duben 2010, 17:18 »
Konecne mam trosku casu, abych se pustil do nove nabite P990, ale zbrzdil mne problem s aplikaci InstallServer Activator. Vse je OK, ale pokud installserver zaktivuju, tak mi pri instalacich pouze problikne obrazovka a nic vic. To samy se stava, kdyz pouze installserver nakopiruju do slozky, kam patri. Na P1i to same jede v pohode. P990i je cista po SEUSu. Nejake reseni?
uložena
Ynas
Uzivatel
Telefon: SE Satio
«
Odpověď #29 v:
24. Říjen 2010, 01:56 »
Uživatel: Jozef Cmar 19. Květen 2009, 20:26
Postup pro odemykani skrytych souboru a slozek prosel za dobu sve existence bourlivym vyvojem. Prvni postup byl velmi krkolomny a ne vzdy vedl k vysledku. V soucasne dobe jiz jsou ale tyto postupy vyrazne dal. Jak tedy odemknout skryte soubory a slozky jednoduse a natrvalo?
1. Stahnete si nasledujici archiv a vsechny tri soubory zkopirujte do vaseho smartphonu
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3856
2. Nainstalujte do pameti smartphonu aplikaci Caps Switch
3. SpusÂťte Caps Switch a zvolte moznost Off
4. Soubor instalserver.exe zkopirujte ve vasem smartphonu do slozky C/Sys/Bin
5. Nainstalujte Capswitch_onstart
6. Restarujte vas smartphone
Od teto chvile mate smartphone nartvalo odemknuty, cela procedura je velmi jednoducha a neni kde udelat chybu. Jako bonus pak muzete instalovat
nepodepsane aplikace
Nejde to uz. Mne telefon pise chyba cirtifikace. Neumim cirtifikovat. prosim o pomoct!!
Mam Satio
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Tipy,triky
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 16 dotazů.