SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 19:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci  (Zobrazeno 22645 x)
Joza
Anonym
« v: 19. Květen 2009, 20:26 »

Postup pro odemykani skrytych souboru a slozek prosel za dobu sve existence bourlivym vyvojem. Prvni postup byl velmi krkolomny a ne vzdy vedl k vysledku. V soucasne dobe jiz jsou ale tyto postupy vyrazne dal. Jak tedy odemknout skryte soubory a slozky jednoduse a natrvalo?

1. Stahnete si nasledujici archiv a vsechny tri soubory zkopirujte do vaseho smartphonu
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3856
2. Nainstalujte do pameti smartphonu aplikaci Caps Switch
3. SpusÂťte Caps Switch a zvolte moznost Off
4. Soubor instalserver.exe zkopirujte ve vasem smartphonu do slozky C/Sys/Bin
5. Nainstalujte Capswitch_onstart
6. Restarujte vas smartphone

Od teto chvile mate smartphone nartvalo odemknuty, cela procedura je velmi jednoducha a neni kde udelat chybu. Jako bonus pak muzete instalovat nepodepsane aplikace  Smajlík
« Poslední úprava: 19. Květen 2009, 22:39 od Jozef Cmar » uložena
Varius G700
Uzivatel
Telefon: SE G700

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Květen 2009, 21:59 »

Supr zalezitost Smajlík... Akorat je tu jeden problem. Kdyz si chci nainstalovat X-plore na mobil, abych mohl kopirovat ty soubory, tak mi to nedovoli. Napise mi to, ze to neproslo kontrolou, takze nemuzu hydat se soubory a nemuzu tedy instalovat nepodepsane aplikace.  Jak to mam teda udelat  Undecided?
Potrebuju nejakej program, ktery mohu nainstalovat na mobil bez problemu. Zkousel sem uz milion verzi toho X-plore a nejde mi to. Mobil je pisnej.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 19. Květen 2009, 22:26 »

Stahnete X-Plore z oficialnich stranek, neni nejmensi duvod, aby nefungoval
uložena
Varius G700
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Květen 2009, 15:26 »

Stahl jsem X-plore z oficialnich stranek. Mam ho na pameÂťove karte a stejne to neproslo bezpecnostni kontrolou. Ma to neco spolecneho s novym FW?
uložena
Varius G700
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Květen 2009, 16:50 »

Tak jo... X-plore je nainstalovany instalserver.exe je skopirovany to slozky C/Sys/Bin. Az sem to je vpohode, ale predtposledni bod je zadrhel.
Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Pise mi to: Upgrade selhal, protoze instalovany balicek neni platny upgrade.
Nevi si s tim nekdo rady?
uložena
Darkzeq
Anonym
« Odpověď #5 v: 31. Květen 2009, 14:02 »

Mam stejny problem, Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Pise mi to: Balicek pouziva chraneny identifikator uid. Nevi nekdo co s tim?
uložena
sebric
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 02. Červen 2009, 18:03 »

Mam stejny problem, Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Pise mi to: Balicek pouziva chraneny identifikator uid. Nevi nekdo co s tim?

Zkopiroval jsi installserver.bin na disk C? Ja vul to kopiroval na Z a rozciluju se u toho jako male decko  Embarrassed Az jsem to zkopnul do C:\sys\bin, tak uz zadna hlaska.
uložena
Nomad
Anonym
« Odpověď #7 v: 06. Červen 2009, 12:59 »

Ahoj jak nastavim to ,aby mi to ukazovalo C:/syn/bin vubec netusim kde to najit Sad  spravce soubaru asik ne co Huh
uložena
NOmad
Anonym
« Odpověď #8 v: 06. Červen 2009, 15:34 »

Ahoj jak nastavim to ,aby mi to ukazovalo C:/syn/bin vubec netusim kde to najit Sad  spravce soubaru asik ne co Huh Jakej program na to mam stahnout kdyz mam Sony Ericsson P1i
uložena
Beat
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Červen 2009, 13:48 »

HojHoj,

chtel bych si zmenit ikony v menu ve svem SE G900. Pri procitani fora jsem zjistil, ze nejprve je zapotrebi odemknout skryte slozky (nevim ovsem proc, protoze bez problem se pres X-plore dostanu do C:/resource/app , kde vidim *.mbm soubory, ktere potrebuji editovat). Presto ale zkousim telefon odemknout. Podle vaseho navodu rikate, ze soubor installserver.exe mam nahrat do C:/Sys/Bin. Bez problemu se pres X-plore dostanu do C:/Sys, ale slozka Bin mi tam chybi, ani ji nelze vytvorit. Jak mohu tedy telefon odemknout?
uložena

Ericsson T10 -> SonyEricsson T610 -> SonyEricsson G900
321654
Anonym
« Odpověď #10 v: 24. Červen 2009, 14:51 »

a mas v telefonu vubec CapSwitch? a pokud jo je prepnutej na off?
jinaj je tady http://www.agathosyne.de/files_ext/CapsSwitch.zip
uložena
Beat
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Červen 2009, 16:14 »

a mas v telefonu vubec CapSwitch? a pokud jo je prepnutej na off?
jinaj je tady http://www.agathosyne.de/files_ext/CapsSwitch.zip

jj, diky moc, blbe jsem to preplnul, pocvakal jsem moc, bylo tam ON
uložena

Ericsson T10 -> SonyEricsson T610 -> SonyEricsson G900
321654
Anonym
« Odpověď #12 v: 24. Červen 2009, 16:42 »

hmm neni za co, a precti si pravidla a zjistis ze nemas citovat predchozi prizpevky
uložena
libor51
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 31. Červenec 2009, 10:49 »

Zdravim, udelam krok 1-4 ale po zkopirovani instalserver.exe mi nejdou instalovat zadne aplikace kdyz kliknu treba na ten Capswitch_onstart nebo na cokoli jineho tak mi jenom problikne displey a to je cele nic nineho se nestane a kdyz ten instalserver zase smazu rak mi aplikace zase instalovat jdou nevite kde je chyba?
uložena
weric
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE u8i vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 04. Srpen 2009, 07:52 »

C: by mela byt pameÂť telefonu ne ?? tak proc ja na C: nemam sys a ani bin ? a mam to na D: ?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odemknuti skrytych slozek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsanych aplikaci
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.