SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 11:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910 a ochranna folie  (Zobrazeno 53286 x)
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 22. Leden 2006, 14:07 »

precti si tohle (hlavne stranu 2) a bude ti to jasne
uložena
assbest
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 22. Leden 2006, 14:30 »

jiz nekolik let delam pro sebe a sve zname folie na displeje vsech druhu...pouzivam folii bez lepidla od italske firmy Caledonia rezanou na plotru na pozadovane rozmery, zasobil jsem s tim cely testovaci tym technoidu Oskara a od te doby je vyrezu vzdy po deseti az patnacti kusech podle pozadavku...

folie je bez lepidla a funguje na principu staticke prilnavosti, nehodlam s tim kseftovat takze do shopu nedodavam, ale kdyby nekdo chtel tak cena je 10 Kc/ks

folie jsou testovany jiz druhym rokem velmi intenzivnim technoidskym pouzivanim a pres pocatecni nezvyk (folie neni maximalne kluzka) si na ne vsichni zvykli...ma pomerne dlouhou trvanlivost, coz ale pri cene 10 Kc neni treba vubec resit...

folie lze nalepit na "sucho", ale ja u tohoto typu folii doporucuji "mokrou" cestu (par kapek saponatu do vody, napeneno a penou navlhcena folie i displej...mokra cesta zarucuje temer dokonale spojeni s diplejem bez bublin a necistot...je treba si pripravit kousek ubrousku na vysuseni pripadne peny tak, aby po pritlaceni "spachtli" z kartonu bylo mozne ji vysusit)...zvladne to i mene zrucny uzivatel...

folie nikam nezasilam, kdyz bude zajem muzete si pro ne prijet osobne na P-13

PRIPADNE OTAZKY ZODPOVIM
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #47 v: 22. Leden 2006, 19:46 »

a je to tuha folie, nebo takova "igelitova" zalezitost, jako 80-ti korunove folie sunnysoftu?
uložena
Vratis
Uzivatel
Telefon: P1i, P910i

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 23. Leden 2006, 12:14 »

Ahoj vsem!!!  Cheesy Chci vam vsem zdelit, ze jiz od zacatku roku mam u www.mobilni.cz objednane folie a do dnes mi zadne nedorazili a ani me nikdo neumi informovat PROE JE JEŠTI NEMAM!!!  Angry Jiz nekolikrat jsem se je snazil kontaktovat telefonicky a NIC!!! Nikdo to nebere!!! Pokud mate nekdo podobnou zkusenost a jiz se vam ji nejakym zpusobem povedlo vyresit, prosim dejte mi vedet. Cenu maji moc peknou, ale zbozi nikde! Jinak Brando folii mam jiz rok a stale je celkem slusna, ale chci memu "milackovi" doprat novou.  Roll Eyes

Ja ji objednal tamtez jeste pred vanoci a taky porad nic   Angry
Emaily ignoruji, kdyz jsem volal na mobil tak nedostupny...asi hakuji na Tajwanu a vyrabi Brando folie  Cheesy Cheesy
Koupil jsem ji jinde a porad cekam kdy se nekdo z www.mobilni.cz ozve  Grin Grin
uložena
XXmass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 23. Leden 2006, 12:25 »

Obavam se panove, ze jsme na tom vsichni stejne. Objednal jsem ji take na www.mobilni.cz a i predem zaplatil a stale nic... Achich ouvej...
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
sharkes
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 23. Leden 2006, 19:44 »

Da sa folia Brando kupit niekde v kamenom obchode aj na Slovensku
uložena
Tomasd_brn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 24. Leden 2006, 06:11 »

Podle mych informaci uz se Brando neprodava.
uložena

P910i + 1GB MS Pro Duo
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #52 v: 24. Leden 2006, 08:10 »

Podle mych informaci uz se Brando neprodava.
a odkud ty informace mas, mobilni i sunnysoft je maji zatim stale v nabidce...
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #53 v: 24. Leden 2006, 08:18 »

To jeste neznamena, ze je maji i fyzicky. Tohle jsem si ze Sunnysoftem zazil.
uložena
Tomasd_brn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 24. Leden 2006, 08:27 »

Jo volal jsem tam ... a nemaji.
uložena

P910i + 1GB MS Pro Duo
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #55 v: 24. Leden 2006, 13:18 »

ja to myslel tak (a od Tomase pochopil) jakoze brando folie ne ze docasne nejsou, ale ze nebudou uz nikdy, tak jsem taky myslel svoji reakci.
Pozn. mne od sunnysoftu prislo vsechno....sice ve dvou balickach s rozestupem 4 dny, ale jinak ok.
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 25. Leden 2006, 00:34 »

Ja nemam foliu ale chcem len netusim kde sa tu da kupit  Cry mozno ju splasim cez internet ale to neviem ci bude znackova... A chcem sa spytat na mokru cestu lepenia folie neviem si to moc predstavit ze dat tam par kvapiek vody a potom prilozit tu foliu a vytlacit bublinky(videl som ako to robia na autach) ale kam tu vodu vytlacim pod kryt?Vreckovkou sa to nebude stihat vysusat tak fakt neviem. Undecided
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
assbest
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 25. Leden 2006, 00:45 »

...ale kam tu vodu vytlacim pod kryt?Vreckovkou sa to nebude stihat vysusat tak fakt neviem. Undecided

nedoporucuju ani par kapek vody, ani vodu se saponatem, ale bud penu z vody se saponatem (pak vytlacujes minimum)...doporucuju si to vyzkouset na necem jinem (folii muzes "nalepit" i nekolikrat), zkus si ji treba nalepit na sklo...

ale v nejhorsim pripade i kdyz folii navlhcis prstem s nekolika kapkamy saponatove vody, tak bez problemu stihnes vodu vysusit...da se pouzit i napr. iron misto saponatu...
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #58 v: 25. Leden 2006, 00:47 »

A co ak sa mi nahodou ta voda naozaj pod ten displej dostane.Odide cely telefon alebo nic sa mu nestane len mu to neprospeje.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #59 v: 25. Leden 2006, 08:23 »

jarda hruby z mobilni.cz psal vcera do konfery na pandore, ze prave dorazily brando folie, takze komu tam visi objednavka, mela by byt uspokojena nejspozdeji z kraje pristiho tydne.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.062 sekund, 18 dotazů.