SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 16:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910 a ochranna folie  (Zobrazeno 53234 x)
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #75 v: 27. Leden 2006, 22:24 »

Zlaty folie . Ja mam MDA1 , a jak se   tuka do displeje tak tam samozrejme mam vytukani kolecka odreny. Takze doporucuju si koupit folie pokud nechcete dopadnout jako ja.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 28. Leden 2006, 11:50 »

Ahoj pora tu ctu o foliich brando. ale malo o Screen Protector cca. 120Kc jsou tak spatne ? Mam ji mesic a spokojenost. Tak zatim jsem nic jineho nemel, tak nemam s cim srovnavat. Mrknutí
Ty taky nejsou spatny hlavne kvuli cene, mel jsem ji a docela spokojenost.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
XXmass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 28. Leden 2006, 13:50 »

Nu obecne si myslim, da se rict, ze spis zalei na tom, jak folii nalepis. Poud zapatlas Brando, bude stat taky za prd. Pokud si s tim pohrajes, je to vzdycky v pohode. Jen holt nektere vydrzi pul roku, jina jenom mesic. Ale to je zase vyvazeno cenou. Takze vlastne je to asi tak nejak fuk.... Mrknutí
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
Borixeus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 05. Květen 2006, 16:33 »

Ahoj lidi, koukal jsem na stranky tech folii Screen Protector a na Pecka tam nic nemeli. Nasel jsem tam jen nejakouu universal 6x8cm na nedotykove despleje. Jeste je tam nekde zminka, ze pouzivaji lepidlo, ktere zahladi vsechny nerovnosti apod. Da se tahle folie pouzit na P910? Zajimalo by me jestli se da bez problemu sloupnout aniz by znicila displey nebo na nem nechala kusi lepidla.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #79 v: 08. Květen 2006, 16:49 »

kup si brando nebo adapt, rekl bych, ze vse ostatni je sazka do loterie.
uložena
Fenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 10. Červen 2006, 07:46 »

No hodne tady ctu jak si kazdy kupuje folie na ochranu displaye. Ja pouzivam P910i hodne casto a to bez folie a zadne odreniny na nem nejsou. Spis je to tim, jak se k tomu displayi chovate. A muj nazor je, ze stroje by meli cloveku slouzit a ne byt jeho okrasou.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #81 v: 10. Červen 2006, 08:11 »

u nas sa hovory "istota je gulomet" a investovat mozno stotinu ceny na ochranu displeja sa mi zda rozumne
a ked si myslis ze by si nemal byt otrokm strojov tak preco sa k nemu spravas tak nezne ze na nom nemas ani skrabancek?  Mrknutí
uložena

Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 10. Červen 2006, 09:12 »

No hodne tady ctu jak si kazdy kupuje folie na ochranu displaye. Ja pouzivam P910i hodne casto a to bez folie a zadne odreniny na nem nejsou. Spis je to tim, jak se k tomu displayi chovate. A muj nazor je, ze stroje by meli cloveku slouzit a ne byt jeho okrasou.

JJ to rika i muj otec, a na novou Oktavku si je schopen nalozit paletu cihel a zatizit to barelem vapna...  Cheesy
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #83 v: 10. Červen 2006, 17:47 »

Ja som ho pouzival co najsetrnejsie ale ajtak sa na tom displeji ukazali male skrabanceky  Cry
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Fenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 10. Červen 2006, 17:55 »

No jde mi o to, ze jsem byl pekne nastvany, ze kdyz jsem si vcera koupil folii BRANDO na muj Acer N311, tak se mi po chvili sloupla a to jsem display odmastil specialnim odmasÂťovacem na leskle plochy. Mozna to bylo tim odmasÂťovacem, ale aji tak se byl nasranej na folii protoze jsem se s tim tak piplal a ono prd. Ono utratit jen tak 260 Kc neni jen tak a beztak to zkusim asi jeste jednou. Prece jen to PDA neni levna zalezitost. Ale jak rikam, nechci byt otrokem stroju jinak to dopracujem az do MAtrixu:)
A vubec nejde o neznost. Proste nejsem prase abych do toho dysplaye triskal tim stylusem jak kladivem na hrebik.
« Poslední úprava: 10. Červen 2006, 19:53 od .:RONOX:. » uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #85 v: 10. Červen 2006, 19:56 »

to ze sa tebe nepodarilo dat jednu foliu na acer neznamena ze folie su naprd a ten kto mobil pouziva bez klavesnice foliu potrebuje
a edituj svoje prispevky, nepis dva vlastne prispevky pod seba
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #86 v: 10. Červen 2006, 20:21 »

stylusem skrabance obvykle neudelas, ty se objevi treba pri nechtenem kontaktu s klici v kapse, tasce nebo tak. Pro sebe povazuji folii za naprostou nutnost.
uložena
Fenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 11. Červen 2006, 13:31 »

Takze dnes jsem mel chvili casu a vyrobil si vlastni folii z obalu na CD. A rozdil? Cenovy:) jinak v nicem jinem za tim rozdil nevidim...
uložena
fantomas999
Uzivatel
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #88 v: 11. Červen 2006, 14:22 »

?Takze dnes jsem mel chvili casu a vyrobil si vlastni folii z obalu na CD. A rozdil? Cenovy:) jinak v nicem jinem za tim rozdil nevidim...
?
A jak ti tam ta folie drzi?
uložena

Fenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 11. Červen 2006, 14:35 »

?Takze dnes jsem mel chvili casu a vyrobil si vlastni folii z obalu na CD. A rozdil? Cenovy:) jinak v nicem jinem za tim rozdil nevidim...
?
A jak ti tam ta folie drzi?
Zastrcil jsem ji za pravy a levy previs a jeste trochu postrcil za horni. Drzi perfektne,ale ve spodku je asi milimetr vule. Coz nevadi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 13 dotazů.