SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 16:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910 a ochranna folie  (Zobrazeno 53234 x)
Tuzka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 23. Září 2005, 19:01 »

Jeste nejsem takovej "tydyt", abych to tam nalepil.

Je tu nekdo, kdo si u mobilni.cz objednaval brando matne a prisla mu folie "full size"? Nemate nahodou oznaceni, abych udelal opravnou objednavku.

Dik Tuzka
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #31 v: 25. Září 2005, 22:21 »

To je presne muj problem, uz jsem nalepil dvakrat Brando a smitko, ktereho si nevsimnes, po nalepeni vyleze, to jsem byl na mrtvici, vydrzel jsem to tak den a pak jsem tu folii vyhodil. Take pouzivam 910ku bez folie.
Tak to jsi docela geroj. Videl jsem u znameho, jak vypada displej jeho P900 po roce bez pouzivani folie a docela humac...
uložena
Galapetr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i + 4GB Sandisk

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 26. Září 2005, 12:42 »

Mas pravdu, mam 910ku od cervna, grafiti moc nepouzivam, a kdyz mrknu pod uhlem na vypnutej display, tak to uz neni rozhodne ten display, jako kdyz jsem ho vyndal z krabice. Folie je holt nutnost. Nalepit ji bezvadne je ale velkej kumst. Snad pouzit nejaky bezprasny prostredi. Nekdo radil koupelnu, kterou predtim poradne prosprchujes, aby vsechen prach klesnul k zemi. To urcite vyzkousim.
uložena
Tuzka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 26. Září 2005, 14:02 »

Ale, ale - existuji!
Tak v priloze Vam posilam foto, jak je ten zazrak zabaleny! Neni dnes 1.4. HuhHuh??
www.volny.cz/sk.jested/images/p900.jpg

Tuzka

toto jsem napsal do mobilni.cz  Cheesy
Dobry den,
uz si sypu popel na hlavu. Prilozil jsem ji k mobilu a je to jasne. Vse je OK.

Nechal jsem se zmact obrazkem na obalu a "velikosti" folie uvnitr, takze jsem ji ani neprikladal k mobilu.

- takze vazeni, omlouvam se za poplach folie je opravdu "full size". (ted uz ji jen nalepit ;-)

Tuzka
uložena
BlackSun
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 18. Říjen 2005, 18:27 »

Nevite nekdo nahodou kde koupit folii v kamennem obchode v Brne, popripade HK nebo PCE?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #35 v: 18. Říjen 2005, 18:39 »

Jsi z Brna ?
uložena
BlackSun
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 18. Říjen 2005, 19:18 »

Nee, ale ve ctvrtek 20.10. tam jedu na otocku. Predpokladam ze ji mas a nabizis:-))
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #37 v: 18. Říjen 2005, 20:27 »

Ja ne, ale kontaktuj Martina Vagnera.
uložena
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 19. Říjen 2005, 15:10 »

Uffff ako mozete spravne nalepit foliu? Je tazke ju tam dat rovno, bez bublin a prachu. Ma niekto nejaky uzasny sposob?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #39 v: 19. Říjen 2005, 16:55 »

musis si dat pozor na prach a necistoty, tzn nejdrive zkus prilozit folii nanecisto, podel delsi strany displeje, aby jsi to dostal do ruky. Pak dukladne ocisti displej, nesmi na nem byt nic, pac cokoli tam zustane bude tam naporad pod folii, pak odlep podlozku folie a tak, jak jsi to nacvicil, ji srovnej podle delsi strany displeje a pomoci nejlepe platebni karty nebo tak neceho ji prilep smerem ke druhe delsi strane. Jelikoz je folie dost tuha (brando), nema pri stejnomernem tlaku na folii tendenci delat bubliny, max trosku pri okrajicha ty se daji prave tou kartou vytlacit na okraj a srovnat. Lepsi postup neznam.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 19. Říjen 2005, 19:45 »

Pokud chces koupit folie v obchode v Brne, tak tam ma pobocku sunnysoft
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 20. Říjen 2005, 11:18 »

musis si dat pozor na prach a necistoty, tzn nejdrive zkus prilozit folii nanecisto, podel delsi strany displeje, aby jsi to dostal do ruky. Pak dukladne ocisti displej, nesmi na nem byt nic, pac cokoli tam zustane bude tam naporad pod folii, pak odlep podlozku folie a tak, jak jsi to nacvicil, ji srovnej podle delsi strany displeje a pomoci nejlepe platebni karty nebo tak neceho ji prilep smerem ke druhe delsi strane. Jelikoz je folie dost tuha (brando), nema pri stejnomernem tlaku na folii tendenci delat bubliny, max trosku pri okrajicha ty se daji prave tou kartou vytlacit na okraj a srovnat. Lepsi postup neznam.

super! Idem si kupovat brando a tak dufam ze to nepokazim.
uložena
mao
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 22. Leden 2006, 09:56 »

poridil jsem si pred dny ochranou folii, uz po nalepeni si mi nezdala. A vcera se mi odlepila. Moc dni mne tedy nevydrzela. Nedoporucuji porizovat adapt. Displej pred nalepenim jsem ocistil vice nez dobre...  Embarrassed
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 22. Leden 2006, 11:03 »

poridil jsem si pred dny ochranou folii, uz po nalepeni si mi nezdala. A vcera se mi odlepila. Moc dni mne tedy nevydrzela. Nedoporucuji porizovat adapt. Displej pred nalepenim jsem ocistil vice nez dobre...  Embarrassed
Zajimavy, to jsem jeste neslysel, ze by se nekomu odlepila po tak kratky dobe.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Lutri
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 22. Leden 2006, 13:59 »

Ahoj vsem!!!  Cheesy Chci vam vsem zdelit, ze jiz od zacatku roku mam u www.mobilni.cz objednane folie a do dnes mi zadne nedorazili a ani me nikdo neumi informovat PROE JE JEŠTI NEMAM!!!  Angry Jiz nekolikrat jsem se je snazil kontaktovat telefonicky a NIC!!! Nikdo to nebere!!! Pokud mate nekdo podobnou zkusenost a jiz se vam ji nejakym zpusobem povedlo vyresit, prosim dejte mi vedet. Cenu maji moc peknou, ale zbozi nikde! Jinak Brando folii mam jiz rok a stale je celkem slusna, ale chci memu "milackovi" doprat novou.  Roll Eyes
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 a ochranna folie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.