SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Idou - co vy na nej?
Strana: [1] 2 3 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Idou - co vy na nej?  (Zobrazeno 47588 x)
Joza
Anonym
« v: 15. Únor 2009, 23:17 »

Sony Ericsson dnes publikoval prvni kuse informace o modelu Idou. Puvodne jsme se tesili, jakyze to klenost nam vyrobce prichystal, vse ale rychle vystridalo vystrizliveni. Telefon vubec nebyl predstaven, jeho oficialni prezentace se dockame cca za pul roku. O zacatcich prodeje ani nemluve.

Cele mi to az moc pripomina situaci s Xperii... I loni v unoru po prvnich zpravach nasledovalo obrovske nadseni, kolem letnich prazdnin uz bylo zrejme, ze to nekompromisni bomba nebude a po uvedeni na trh se ukazalo, ze pres dlouhy vyvoj ma pristroj nektere konstrukcni nedostatky. Podobna strategie, tedy predstaveni dlouho dopredu a pak mesice nic, se mi vubec nelibi... V dobe hospodarske krize a konkretne v situaci, v niz se Sony Ericsson nachazi, je ptoreba nove telefony uvadet na trh rychleji, nikoliv pomaleji...

Navic je pro me Idou jako nejlepsi model pro rok 2009 neprijatelny uz z toho duvodu, ze mu chybi HW klavesnice. Co si myslite vy? Mate pocit, ze jsem jen velky skeptik, anebo se mnou souhlasite? Co si myslite o strategii Sony Ericssonu, vidite v ni nejake vyhody? Pridavam par zivych fotografii modelu Idou, zbytek naleznete na odkazu zde:
http://www.engadget.com/photos/sony-ericsson-idou-first-eyes-on-2/

« Poslední úprava: 15. Únor 2009, 23:20 od Jozef Cmar » uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Únor 2009, 23:22 »

No Sony Ericsson jen poupravil strategii, nestiha, tak Idou jen ukaze lidem na fotce, aby je nalakal. Pak bude do konce roku klid, oznami novy model, hardwarove poupraveny a na jare roku 2010 je to venku Roll Eyes
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Únor 2009, 23:29 »

Kdyby byl Idou (spis by se mel slovensky jmenovat "Neidou") do konce brezna 2009 na nasem trhu, uveril bych v lepsi casy pro Sony Ericssona... Takto musim ale konstatovat, ze mi, bohuzel, zacina pripominat cestu Siemense. Trzni kapitalismus je nekompromisni a prezije jen ten, kdo neni v cervenych cislech... to by si soudruzi od SE meli uz konecne uvedomit a meli by makat 24 hodin denne, pak by mozna prisly i vysledky. Ac nerad, musim konstatovat, ze muj pristi mobil bude na 200% od konkurence SE. Stavajici portfolio SE mi totiz nenabizi jinou volbu a P1-ka, kterou mam jiz rekordniho 1,5 roku bude drive, ci pozdeji nahrazena necim novejsim a parametrove lepsim...
uložena
verbatim
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Únor 2009, 00:13 »

Vypada supr - ale ta klavesnice by mi asi chybela... a kdo vi, kdy bude vubec dostupny na tech vybranych trzich...

VIDEO
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Tonda512
Uzivatel
Telefon: HTC TYTN

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Únor 2009, 02:26 »

Ja jeste po tom, co psal Martin odpoledne cekal fakt nejakou pecku s WM a ono nic...12Mpix je v mobilu k nicemu a takovyhle mobil ma velmi  podobny Nokia jiz dnes...a hlavne SE urcite nenasadi cenu nekam k 6000Kc(kolik odhaduji ze bude stat v dobe uvedeni Idou N Tube)
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 16. Únor 2009, 07:43 »

Pecku cekali vsichni, bohuzel, Sony Ericsson neprijemne prekvapil...  ja jen doufam, ze Sony Ericsson jeste neco predstavi v prubehu veletrhu
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
SikoEricsson
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Únor 2009, 09:45 »

Mne sa paci. Som zvedavy na novy Symbian a ovladanie. ZatiaÂľ to vypada celkom dobre. Uz je aj na stranke Sony  Ericssonu- Say hello to Idou...
« Poslední úprava: 16. Únor 2009, 09:47 od SikoEricsson » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #7 v: 16. Únor 2009, 10:39 »

To je fajn, tak si ho tam muzes jeste 1 rok - 1,5 roku prohlizet... ach jo, delaji stale stejne chyby. Chytrej se pouci z chyb druhych, blbej z chyb vlastnich a Sony Ericsson se nepouci nikdy.
« Poslední úprava: 16. Únor 2009, 11:43 od VaRo » uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 16. Únor 2009, 10:41 »

I v nastavajici dobe dotykacu je hw klavesnice nepostradatelna takze ja mu taky moc sanci nedavam.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 16. Únor 2009, 11:08 »

Sony Ericsson je nyni v tezke situaci, co na tom, ze ma spoustu modelu stredni tridy, ale pokud nema tahak jako Top model, tak ho konkurence prevalcuje. Xperia je vynikajici, ale ma radu drobnych nedostatku a prisla o pul roku pozdeji.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 16. Únor 2009, 13:31 »

Zajimalo by mne, na jaky platforme by mel pracovat. Jestli to je prekrytovane hloupe LG (ci Samsung) nebo prekrytovana Tube se Symbianem

EDIT: Hloupy dotaz..beru zpet
« Poslední úprava: 16. Únor 2009, 13:32 od HUdasp » uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 16. Únor 2009, 13:31 »

Berte to jinak X1 sice prisla pozde ale presto si ji koupilo hodne lidi, Idou navic jede na vyzkousenem systemu od Nokie a to je dalsi duvod jak pretahnout zajemce od konkurence, navic na to ze to je prototyp tak podle videi docela svizny, navic walkman a cybershot dohromady co vic by si mohl clovek prat ? Otazkou je jak na tom bude konstrukcne ? Nebude mit zase nejake vady ?

HUdasp
na stejne platforme jako tady ten Nokikram http://www.mobilmania.cz/Nokia-5800-XpressMusic/c-1-ci-8393/default.aspx
« Poslední úprava: 16. Únor 2009, 13:33 od Ganimed » uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #12 v: 16. Únor 2009, 13:41 »

X1 si koupilo hodne lidi? Uctuju 2 kramy s mobilama a prodaly 3 (slovy TØI ks) X-perie a buh vi, zda se jim jeste nejaky vubec prodat podari...Po pravde znam jen asi 5-6 lidi zde z fora, kteri X-perii maji, jinak nikoho. Nez Idou prijde na trh, bude mit konkurence (a uz Nokia nebo Samsung) s nejvetsi pravdepodobnosti desitky podobnych modelu (levnejsich) davno na trhu = zadne hromadne pretahovani od konkurence se konat nebude. Mozna uz bude i novy ajfoun... Takze opet s krizkem po pohrbu...
« Poslední úprava: 16. Únor 2009, 13:44 od VaRo » uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 16. Únor 2009, 13:54 »

Ale no tak chtelo by to trochu verit jak vis ze prijde pozde, zajimalo by mne kolik X1 prodal T-mobile, byl jsem na prepazce a vedle mne si typek kupoval X1 kdyz se tak malo prodava jakou mam sanci ze takoveho cloveka potkam, navic hodne lidi diskuze necte a nazory je nezajimaji protoze pracuji a nemaji cas.
Jo a iphone podle mne neni pracovni zarizeni je to jen hracka http://iphonemania.mobilmania.cz/node/342

Podle mne Idou sanci ma.
« Poslední úprava: 16. Únor 2009, 13:56 od Ganimed » uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #14 v: 16. Únor 2009, 14:03 »

Operatori jsou pekne naprdli na vyrizovani nekonecnych reklamaci X-perii, myslis, ze pak po teto zkusenosti skocej po Idou? Xperia ma sanci jedine u operatoru a to je dost smutny na vlajkovou lod SE... Ale optimismus Ti neberu... Ajfoun je mozna hracka a velice, prevelice dobre prodejna, o tom se Xperii muze jenom a jenom zdat.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Idou - co vy na nej?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.