SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Idou - co vy na nej?
Strana: 1 [2] 3 4 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Idou - co vy na nej?  (Zobrazeno 47582 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #15 v: 16. Únor 2009, 14:24 »

Bohuzel souhlasim s Vaskem, problemem XPERIE je mimo jine to, ze prisla v dobe, kdy uz byl hlavni trh nasycen... Bojim se bojim, e s Idou to dopadne stejne - bude to sice kvalitni a vybavene zarizeni, potencialni zajemci uz ale pul roku budou mit neco podobneho od jineho vyrobce
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #16 v: 16. Únor 2009, 15:14 »

jj, az prijde "slavnostne" Idou na nas trh, budou se tu uz prodavat Nokie s DVD vypalovackama...  Tongue
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #17 v: 16. Únor 2009, 15:17 »

ja si myslim ze prvaho zavyslaka na Sony Ericssonu (jako jsem treba ja) nepretahne kekonkurenci nic, snad jen krach SE coz se doufam nestane a takovej clovek si i rad na nejakej ten mesic pocka.(pouze muj nazor nekamenujte me Grin)
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #18 v: 16. Únor 2009, 16:47 »

Ale no tak chtelo by to trochu verit jak vis ze prijde pozde, zajimalo by mne kolik X1 prodal T-mobile, byl jsem na prepazce a vedle mne si typek kupoval X1 kdyz se tak malo prodava jakou mam sanci ze takoveho cloveka potkam, navic hodne lidi diskuze necte a nazory je nezajimaji protoze pracuji a nemaji cas.
Jo a iphone podle mne neni pracovni zarizeni je to jen hracka http://iphonemania.mobilmania.cz/node/342

Podle mne Idou sanci ma.

Mam velmi dobry kontakt na jednoho majitele nejmenovaneho, ale protreleho e-shopu a ten rika, ze prodal mraky HTC Touch HD a Xperie mu lezi na kramu a nikdo je nechce. Jednu mi porad nuti a jde s cenou cim dal niz Grin

A ty co se prodaly, tak ty pak maji spoustu problemu s konstrukci. Nemyslim si, ze Xperia trha nejake rekordy a to co nyni predvadeji s Idou je jen dalsi vykopany hrob. Souhlasim s Vaskem, SE se nepouci a nepouci....

Btw: Dnes byly oznameny modely od HTC - Diamond 2 a Touch Pro 2, kdyz pominu vsechny okolnosti kolem, tak ty telefony tak v dubnu, nejpozdeji v kvetnu budou a kde bude Idou? Øekly bych, ze to muzou rovnou stornovat jak Paris...
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #19 v: 16. Únor 2009, 16:49 »

ja si myslim ze prvaho zavyslaka na Sony Ericssonu (jako jsem treba ja) nepretahne kekonkurenci nic, snad jen krach SE coz se doufam nestane a takovej clovek si i rad na nejakej ten mesic pocka.(pouze muj nazor nekamenujte me Grin)

Nejakej ten mesic ci rok si pockame Roll Eyes. Konkurence se diva na televizi, pouziva vse co si lze u mobilniho zarizeni predstavit a Sony Ericsson implementuje do sveho telefonu podporu SMS zprav Mrknutí
uložena
restaw
Uzivatel
Telefon: T610,K508i,W810i,N95, teraz SE P1i+8Gb+walkm2vs3,tuned

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 16. Únor 2009, 17:36 »

sledujem konkurenciu, uz nejaky ten piatok,a ono je to otom, ze SE uz len dobieha ostatnych svetovych vyrobcov.  HTC, LG, SAMSUNG uz maju podobne fony davno na trhu obzvlast SAMSUNG. ne-IDOU mal byt vypluty na pultoch uz minimalne pol roka aby bol konkurenciou. ked sa dostane na trh ostatny vyrobcovia  budu predavat dalsiu generaciu podobnych pristrojov s vychytanymi nedostatkami, a vysledovanymi tuzbami potencialnych zakaznikov. SE-onu ostavaju  uz len skalny fanusikovia, ale ty ho nad vodou neudrzia........

http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_kategorie=10&cislo_clanku=891   ktory by ste brali?   
« Poslední úprava: 16. Únor 2009, 18:06 od restaw » uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 16. Únor 2009, 20:41 »

Absolutne suhlasim s VaRom a restawom. Proste vsetko to vypada, ze SE uz stratilo paru a nestiha drzat krok s pokrokom. Mozno by bolo na case zvazit vymenu technickeho personalu. Asi su prepacovani, vyhoreni, ci im dosla inspirace. Vsetko mi to pripomina cestu Siemensu, male inovacie, nemoznost vyssieho rozlisenia videa, ostra spcializacia - walkman, cybershot ..., zasahy do fw telefonov. Sonyericssonu ostali len skalni. Ale aj ti su uz pomaly v offsajdu. :-D
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
3m3
Anonym
« Odpověď #22 v: 16. Únor 2009, 23:08 »

Pratele a kamaradi posledni modely od SE nechci hodnotit(a kdyz uz uz tu davno meli byt-ale to je mlaceni porad stejny slamy)...ale jestli SE bude pokracovat v tom co dela za rok mozna i driv se budem schazet nee na SEmanii ale v
klubu starych dobrych SE Angry
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 17. Únor 2009, 08:40 »

Nejakej ten mesic ci rok si pockame Roll Eyes. Konkurence se diva na televizi, pouziva vse co si lze u mobilniho zarizeni predstavit a Sony Ericsson implementuje do sveho telefonu podporu SMS zprav Mrknutí

na tohle se neda nenapsat nic jine: uzij si svuj HTC Pro a nemruc - vybavou je to naprosto shodne zarizeni jako X1, je i ze stejne "staje" jen je mnohem skaradejsi (osobni pocit) myslim ze dilenske zpracovani je u obou na stejne urovni akorat u X1 je to medialne vic proflaknuty. holt v cechach se nejdrive kritizuje a pak teprve mysli - bohuzel to ma narod v povaze a bude asi trvat delsi dobu nez se to zmeni. :-( 
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 17. Únor 2009, 09:04 »

Souhlas s Kolda.o X1 sice prisla pozde ale nevsiml jsem si ze by HTC melo ve svych PPC vypalovacky nebo vestavene topinkovace, tahle diskuze je k nicemu jak jste potapeli X1 tak potapite Idou ? Vzdyt X1 se vybavou od ostatnich moc nelisi dokonce tu nekdo z vas rekl ze je nejvyvazenejsi zarizeni pomer vykon a funkce.
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #25 v: 17. Únor 2009, 09:05 »

Koldo diky ze me porad stavis do late, ale nesnazim se tu srovnavat HTC Touch Pro s Xperii, ale konstatuji, ze ten telefon se velmi spatne prodava, ma sve konstrukcni musky a to, ze nez prisel na trh, tak proteklo more vody. To jsou proste fakta, ktera Sony Ericsson nebere v uvahu a kritiku si za to zaslouzi. Ostatne ted tu probirame Idou, ktera na tom bude velmi podobne jako Xperia, na trh dorazi s obrovskym zpozdenim. Jak Xperia, tak Idou jsou uzasny telefony, cti poradne aÂť vidis, ze k telefonum samotnym nemam vytku, ale k politice, kterou vede Sony Ericsson....

Btw. na Xperii jako takovou jsem hodne zmenil nazor po 14 dnech testovani, je to velmi dobry telefon, prakticky ve vsech smerech prevysuje Touch Pro, ale nic to nemeni na tom co jsem psal vyse...

2 Ganimed: Stejny pripad jako Kolda, resi se tu fakt, ze Idou dorazi na trh az s krizkem po funuse, to ale neznamena, ze to bude spatny pristroj. Kritizuje se tu opravdu jen system Sony Ericssonu, ktery vede smerem k prodeji a uvedeni na trh novych modelu. S timto si Sony Ericsson opravdu muze definitivne zlomit vaz....
« Poslední úprava: 17. Únor 2009, 09:10 od Martin V. » uložena
Oldrich Mladek
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro (SK17i) bila

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 17. Únor 2009, 09:55 »

Navic tady pisou tu kritiku prave ti nejvernejsi z nejvernejsich. Pred 2 az 3 roky by sme na SE nedali dopustit. Ale co posledni 2 roky vyvadi je neuveritelne. Idou prijde nejdrive na Vanoce 2009. Temer shodny telefon predstavil Samsung: Omnia HD, ktera do leta je na trhu. Ano, nema 12,1 MPx fotoaparat, ale k cemu to? Nechci fotky, ktere zaberou 3 MB, kdo to ma potom skladovat. Dalsi temer stejny telefon je HTC Diamond 2. Do kvetna je v prodeji. To SE ani nepredstavi finalni verzi Idou. Kdyby to SE stihl do leta jako ostatni, tak by to byla prijemna konkurence, verim ze i konstrukcne se SE polepsi. Do leta tu bude az prilis konkurence Idou, i nastupce iPhone 3G uz bude znam. Sam posledni verzi pouzivam a jsem spokojeny jako nikdy. Mozna to je pro Vas hracka, pro me je to nejidealnejsi telefon, ktery splnuje temer vse co pozaduji. A na praci mi staci kalendar, kontakty, e-mail a prohlizeni dokumentu. To co umi, umi vyborne, rychle a spolehlive. Sorry za offtop. Musel jsem se zastat sve hracky :-).
« Poslední úprava: 17. Únor 2009, 09:58 od Oldrich Mladek » uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 17. Únor 2009, 10:01 »

To MartinV: neber si to osobne - nekritizoval jsi nic konkretne - ja ovsem taky ne Smajlík
jen jsem se zastal SE obecne, ze nevidim takovy rozdil oproti konkurenci. To ze pousti zarizeni pozde je dlouhodoba zalezitost a jiste problem. To co se ovsem ven dostane, tak neni zadny propadak. Mozna uz ne takova bomba a inovace  jako v den predstaveni ale za konkurenci to rozhodne neni.  A prodejni vysledky Xperie jsou odlisne u nas a ve svete. Ikdyz i tam je to podtrzene medializaci "problemu" v dilenskem zpracovani. Staci ale projit par serioznich for a zjistime ze i HTC i Samsung jsou na tom velmi podobne - akorat se o tom nedela tolik ruchu.

Nejlepsim obrazkem jsou prave ceska fora - at je to Petr nebo Pavel (HTC nebo SE) vsude se v prvni rade kritizuje cokoli na cemkoli. Zadne zarizeni neni dokonale a vsichni vyrobci jsou looseri kteri svou praci neumi. U nas jsme holt narod odborniku co vi vsechno o vsem - nejlepe je to videt na fotbale. Do toho u nas dela snad kazdy a kritikou trenera, rozhodciho se nesetri. Ve svete MT je to tedy velmi podobne. :-)  
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #28 v: 17. Únor 2009, 10:12 »

S kritikou mas jiste pravdu, nekdy je ji az presprilis(i na tom fotbale Mrknutí), ale na druhou stranu, kdyz se neco zmasti anebo dlouhodobe dela spatne, tak se to omlouvat vecne neda. Ja na znacku Sony Ericsson take nedam dopustit, pro me je porad jednicka, ale kdyz oznami takovy model jako Idou a na trh s nim prijdou s takovym casovym zpozdenim, byÂť to bude luxusni zarizeni, tak me nebavi cekat a poznamku si proste nemuzu odpustit.

A to, ze HTC nebo treba Samsung oznami velmi podobna zarizeni a daji je na pulty od pul roku drive je taky pravda a tvrda realita. Viz vcerejsi oznamene modely. Neda se to prehlidnout, ani to jak SE ztraci priznivce jak ty obycejne tak ty verne. Je to hlavne smutne a nechapu, ze to sami nevidi, nepouci se a dobrovolne porad skacou do jamy lvove....
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #29 v: 17. Únor 2009, 10:17 »

Kolda.o + Ganimed. Kuciiii. Vy snad nectete ekonomicke vysledky SE v poslednich mesicich... Eim to asi bude? P990 - Xperia - (nejspis i) Idou = vopozdeny, nedotazeny/zejmena dilensky a predrazeny + walkmany na jedno brdo s mizernym foÂťakem + cyber shoty na jedno brdo s mizernym audiem = mizerna prodejnost = neustaly souboj v prodejnosti s LG!!! S firmou, o ktere jsem donedavna myslel, ze vyrabi jen levne rychlovarne konvice. Tak uz se proberte. Jestli se v obchodni politice SE neco okamzite nezmeni, muze nasledovat do vecnych lovisÂť Siemense, jak uz jsem psal trzni kapitalismus je previt a s nikym se nemazli.

Trochu mi SE pripomina kladensky velkogigant Poldi SONP Kladno v jeho temnych dobach. Kdyz vedeni nevedelo, co ma delat, aby fabriku zachranilo, udelalo reorganizaci a zacaly se stehovat kancelare a malovat novi organizacni pavouci atd atd. Sony Ericsson to same. Misto toho, aby hejbli zadkama a zacli trhy zasobit kvantem nadupanych dizajnovych skvostu, vymyslej nove rady SE. Øeknete mi po pravde, kdo z vas se v nich dnes vyzna? A drive? Parada rada P, T, S, W a K... dnes G, C, R, doufam, ze nam nedojde driv abeceda...
« Poslední úprava: 17. Únor 2009, 10:38 od VaRo » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Idou - co vy na nej?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.