SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 00:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate tip na aplikaci, ktera vam chybi ve vasem smartphonu? Pak se podivejte sem.
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mate tip na aplikaci, ktera vam chybi ve vasem smartphonu? Pak se podivejte sem.  (Zobrazeno 66390 x)
jayD
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 20. Leden 2008, 16:43 »

Aniz bych neco prozrazoval tak tusim, ze takova app nakonec bude Smajlík
Tady se nic neutaji proste :-)
Je pravda, ze jsem prisel na to, jak prepinat tichy/normalni rezim programove ... ted to jen zabalit do nejakeho kabatku

to vypada suprove Shocked by to vyresilo problem s budikem :-)

a kdyby se k tomu udelal kabatek jako ma klasicky budik popr aplikace MyalarmClient (coz je vlastne ten samy budik)..tak by to bylo presne to co asi ne jem me schazi Cheesy
uložena
Yenicko
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 23. Leden 2008, 22:03 »

Jediny hodiny, ktery u sebe nosim jsou na mobilu a ted v zime dost casto narazim na to, ze jsem lenivej dolovat mobil zpod bundy abych se na nej podival, o to vic, kdyz mam pripojeny sluchatka. Tak me dneska na zastavce napadlo jak by bylo paradni, kdyby se mi po stisku tlacitka na sluchatkach do nich cas nejakym milym hlaskem precet. :-)
uložena
hondalu
Uzivatel
Telefon: N73 + 2gb SDHC

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 23. Leden 2008, 22:14 »

No teeeda a nejlip kdyby tam sly hlasky nasich drahych polovicek Smajlík no nemuselo by to byt spatne ale nemyslim ze by to slo nebo ?  Mrknutí
uložena
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 24. Leden 2008, 16:33 »

Kdyz uz tedy vymejslite takove pi...oviny, tak jednu take pridam. Exeden bude mit radost!!! Bylo by dobre, kdyby ten mily zensky hlasek informaci o case zaobalil i rovnou do nejake pochvaly, treba: "Je prave devet hodin a ctyricet minut, ty muj draku", nebo "Je prave ctrnact hodin dvacet minut, vcera to bylo super!"
uložena

Xperia Pro
Vavron
Uzivatel
Telefon: P1i + Sandisk M2 4GB + HBH-DS980

Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 28. Leden 2008, 17:17 »

Grin Teda co vas nenapadne.Ja mam hodiny na svych BT sluchatkach,takze tento problem neresim.Abych nebyl uplne OT,tak chci moc podekovat exedenovi za QNameday a QScreenSnap! Mrknutí
uložena

Kdyz zmizis,tak budes zmizelej,nebo te zmizim ja
xseries60
Uzivatel
Telefon: SE P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 31. Leden 2008, 16:43 »

Ja by som privital, keby bola aplikacia na prepinanie Tichy rezim > Normal rezim a spat v zavislosti na case (a samozrejme na dni)
to by se mi take hodilo nahradilo by to profily, ja vlastne nic jineho nepotrebuju, nemusim mit desitky ruznych vyzvaneni. Drzim ti palce  Smajlík
jeste jsem si vspomel na FTP klienta (mozna se tady o tom nekdo uz zminoval)
« Poslední úprava: 01. Únor 2008, 14:05 od xseries60 » uložena

NOKIA r800
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 04. Únor 2008, 13:49 »

Nazdar,
napadlo me, co takhle nejaka aplikace, ktera by umoznila  namapovat na HW klavesnici P1i uricte funkce, myslim tim nevyuzite ( Q,W,A,S,Z,O,P,L,.,) . Takova rychla volba pro spusteni programu. Urychlila by se prace s Peckem. Smajlík Tato funkce by byla pristupna z pohotovstniho rezimu, z hlavni nabidky, popr i ze spravce souboru. Jestli takova aplikace jiz je, tak se omlouvam, asi jsem prehledl.
« Poslední úprava: 04. Únor 2008, 13:51 od Thomas2425 » uložena

SE P910i
RenEdi
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Arc S, P1i, Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 04. Únor 2008, 14:31 »

Tak ja tedy taky svou trochou do mlyna

PDA umi v standby zobrazit z kalendare udalosti pristich dnu

hodne by mi v P1i vyhovovalo, kdyby se v "Dnes" zobrazoval jen kalendar a pod nim udalosti pristich dnu ( nastaveni 5, 7 )
, je tam varianta zda zobrazovat dny slalene/rozbalene ...

Rychle jsem si na to zvykl a bylo fajn, kdyz mi nekdo zavolal, ze jsem videl ktere dny mam uplne volne pripadne jsem dany den rozbalil a videl ktere casy mam obsazeny.

Vim, ze to z casti umi Kalendar, ale zabrazuje vsechny dny, mozna neumim odfiltrovat ty ve kterych nic nemam, navic usporadani do radku pod sebe se mi zda prehlednejsi

diky

uložena
xseries60
Uzivatel
Telefon: SE P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 04. Únor 2008, 16:48 »

Nazdar,
napadlo me, co takhle nejaka aplikace, ktera by umoznila  namapovat na HW klavesnici P1i uricte funkce, myslim tim nevyuzite ( Q,W,A,S,Z,O,P,L,.,) . Takova rychla volba pro spusteni programu. Urychlila by se prace s Peckem. Smajlík Tato funkce by byla pristupna z pohotovstniho rezimu, z hlavni nabidky, popr i ze spravce souboru. Jestli takova aplikace jiz je, tak se omlouvam, asi jsem prehledl.
  jo je tady si ji muzes stahnout http://uiqmania.cz/index.php?page=download&stahuj=1199608935
uložena

NOKIA r800
vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 05. Únor 2008, 00:11 »

Exedene,
vim, ze pozadavku tu je neurekom, ale zajimalo by me, zda bys dokazal naprogramovat plug-in do Gdesku. Je to skvela aplikace, bez ni by telefon nemel "Today", ktery je tak uzitecny. Jeden z pluginu - AgendaView by se mi libilo nahradit necim trosicku prehlednejsim. Jako vzor krasne konfigurovatelnosti bych uvedl tAgendu (http://www001.upp.so-net.ne.jp/kohgo/index_en.html) kterou jsem pouzival na svem iPaqu. Skutecne fantasticka utilita! Mozna by se neco podobneho dalo naprogramovat pomoci "GDesk Plug-In Development Kit" (http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+Plug-ins?t=anon). Co ty na to? Dekuji za odpoved.

A jeste jeden Pluginek: Nazev operatora na obrazovku Gdesku. Šlo by?

To Thomas90210
Pomoci Gdesku muzes namapovat klavesnici perfektne komfortne. A i neco vic. Muzes stiskem klavesy vytocit konkretni cislo, nebo zacit rovnou psat SMSku. Joo Gdesk......
uložena

Xperia Pro
Joza
Anonym
« Odpověď #85 v: 05. Únor 2008, 00:17 »

M2 Gdesk k srdci vubec neprirostl...
A zrvna nazev operatora na obrazovku Gdesku mi prijde jako naprosta hloupost, copak nevis, jakeho operatora mas?
uložena
vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #86 v: 05. Únor 2008, 10:04 »

Jednak hodne cestuji a take bydlim u hranic, takze v okoli bydliste chytnu site z Polska i Nemecka. Samozrejme si muzu vybrat siÂť manualne, ale kdyz jsem v zahranici, tak chci minimalne nejakou siÂť mit.
uložena

Xperia Pro
Tonda512
Anonym
« Odpověď #87 v: 10. Únor 2008, 08:10 »

Ja by jsem chtel aplikaci na budiky, ktere zvoni i v tichem rezimu....
uložena
sharkes
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 10. Únor 2008, 09:24 »

Aplikacia na budiky co zvoni aj v tichom rezime je vlastne PROFILI. v uiq2 je Magic profiles kde si ku kazdemu profilu nadefinujes ton/hlasitost/vibracie s moznostou prepinania podla casu alebo podla aktualnej bunky.
uložena
wabi M600i
Anonym
« Odpověď #89 v: 10. Únor 2008, 17:57 »

tak koukam,ze by na vsechny ty aplikace potreboval 10 zivotu.Jsem rad,ze se nasel clovek,co ma chuÂť udelat nejakou aplikaci,ale myslim si,ze uz tu navrhu bylo dost a ted by jsme meli nechat autora,aby nejakou aplikaci udelal a prekvapil nas.Me osobne by se libila aplikace listovanim tel. seznamu jako iphone.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate tip na aplikaci, ktera vam chybi ve vasem smartphonu? Pak se podivejte sem.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.