SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 06:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate tip na aplikaci, ktera vam chybi ve vasem smartphonu? Pak se podivejte sem.
Strana: 1 ... 7 8 [9]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mate tip na aplikaci, ktera vam chybi ve vasem smartphonu? Pak se podivejte sem.  (Zobrazeno 65386 x)
zimmi
Uzivatel
Telefon: SE M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 30. Červenec 2008, 11:26 »

Pokud to tu jeste zije, silne bych se priklanel k necemu, co umi menit jas displeje. Treba v zavislosti na denni dobe: 22.00-06.00 jas napr. 0 %. Na 100 % ted jedu hlavne kvuli tomu, ze se mi nechce hrabat v nastavenich.
uložena
ForFunCZech
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 30. Červenec 2008, 22:49 »

nevim, jestli to sem uz nekdo pisal, ale ja bych uvital Ir dalkovej ovladac na TV... kdyby umel ovladat i tebo notebuky (konkretne acer) taky bych se nezlobil  Smajlík
uložena

Coudyman
Uzivatel
Telefon: SE P1i HACKED W2.0

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 05. Září 2008, 11:36 »

Ahojte, ja som tu uz raz pisal ohÂľadom aplikacie pre UIQ. Malo by to byÂť nieco ako maju nokie, kde pri prijimani hovoru telefon precita po druhom zvoneni nahlas meno priradene k cislu, ktore vas vola bez toho, aby to muselo byÂť vopred nahrate..Neviem, vie nietko taku aplikaciu urobiÂť aj pre UIQ? Bolo by to super. Ja totiz casto pouzivam handsfree a nie stale mam moznosÂť pozrieÂť na display aby som zistil kto mi vola. Vdaka..
uložena

I don't give a ****...
SE T610 --  SE K610i -- SE P1i
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 01. Říjen 2008, 17:24 »

9Vasek tim vyhledavanim myslel stehsn princip jako maji WM,jmeno se ti postupne vypisuje jako kdyz bys ho psal do sms a mel zaplou T9.
Myslis autocompletion jmena (prijmeni + jmeno) pri vyhledavani? Uz je to nejky cas, co jsem drzel WM zarizeni v ruce, tak si to nevybavuju

Sorry ze sa do toho pletiem, ale asi mali namysli nieco ako bolo u P900:QuickContact to bol vymakany programik ktory sa integroval v kontaktoch a vyhladaval ako v mene,praci aj adrese....a to si myslim ze by tu uvitalo velke mnozstvo ludi. Pri vacsom mnozstve kontaktov napr. ako mam ja okolo 700-850 na mojej P1 je dobre mat nieco take lebo vzdy si nespomeniem na meno, ale napriklad pri kontakte mam  napisane ...murar, alebo pravnik a ono mi to hned naslo na (P900). Ak sa da nieco take urobit bola by to super vec.  Shocked   ... Diky..

Cafte

Cheesy Cool Cheesy
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
VaRo
Anonym
« Odpověď #124 v: 01. Říjen 2008, 17:55 »

Pokud mam pravdive informace, kolega eXEden je nyni velice casove vytizen (coz je videt i na jeho (ne)ucasti v tomto vlakne) = neteste se zbytecne na jeho dalsi skvosty....

andys007 - zkus aplikaci Primetech Contacts, za cca 135 Kc (200 rublu) mas i ostrou verzi...
vice zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=15111.0
uložena
proview
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 13. Prosinec 2008, 18:48 »

Eaute me by se libilo toto: Prohlizec obrazku treba neco takoveho jak je u foÂťaku, kdyz si prohlizim to co jsem vyfotil. Muzu priblizovat, ale hlavni je ze to je hezky pres cely displej a v normalni galerii mam takove male okynko.

Prohlizec txt souboru. Mozna neco takoveho uz existuje ale nenasel jsem. Kamos mi z Nokie posilal poznamku v txt a mi to neprecetlo a nedalo se to otevrit.

Web kamera - vim ze existuje MobiolaWeb a je to super program akorat neni free. A kdyby bylo treba to stejne a jeste by to fungovalo i na predni kameru tak by to bylo super.

Nahravani hovoru - ten VOICE jsem uz zkousel ale ani me to nefunguje.

A moje posledni dva prani Cheesy ovladani jasu podle hodin a takova tresnicka Irda ovladac k televizi Cheesy Vim ze ted tu kazdy napsal milion aplikaci, takze drzim palec Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate tip na aplikaci, ktera vam chybi ve vasem smartphonu? Pak se podivejte sem.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.