SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
18. Leden 2025, 12:15

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Máte tip na aplikaci, která vám chybí ve va¹em smartphonu? Pak se podívejte sem.
Strana: 1 ... 7 8 [9]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Máte tip na aplikaci, která vám chybí ve va¹em smartphonu? Pak se podívejte sem.  (Zobrazeno 64382 x)
zimmi
U¾ivatel
Telefon: SE M600i
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil
« Odpovìï #120 v: 30. Èervenec 2008, 11:26 »

Pokud to tu je¹tì ¾ije, silnì bych se pøiklánìl k nìèemu, co umí mìnit jas displeje. Tøeba v závislosti na denní dobì: 22.00-06.00 jas napø. 0 %. Na 100 % teï jedu hlavnì kvùli tomu, ¾e se mi nechce hrabat v nastaveních.
ulo¾ena
ForFunCZech
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition
Pøíspìvkù: 244

Zobrazit profil
« Odpovìï #121 v: 30. Èervenec 2008, 22:49 »

nevim, jestli to sem u¾ nìkdo písal, ale já bych uvítal Ir dálkovej ovladaè na TV... kdyby umìl ovládat i tebo notebuky (konkrétnì acer) taky bych se nezlobil  Smajlík
ulo¾ena

Coudyman
U¾ivatel
Telefon: SE P1i HACKED W2.0
Pøíspìvkù: 38

Zobrazit profil
« Odpovìï #122 v: 05. Záøí 2008, 11:36 »

Ahojte, ja som tu u¾ raz písal ohµadom aplikácie pre UIQ. Malo by to by» nieèo ako majú nokie, kde pri prijímaní hovoru telefon preèíta po druhom zvonení nahlas meno priradené k èíslu, ktoré vás volá bez toho, aby to muselo by» vopred nahraté..Neviem, vie nietko takú aplikáciu urobi» aj pre UIQ? Bolo by to super. Ja toti¾ èasto pou¾ívam handsfree a nie stále mám mo¾nos» pozrie» na display aby som zistil kto mi volá. Vïaka..
ulo¾ena

I don't give a ****...
SE T610 --  SE K610i -- SE P1i
andys007
U¾ivatel
Telefon: Xperia X10i
Pøíspìvkù: 194

Zobrazit profil
« Odpovìï #123 v: 01. Øíjen 2008, 17:24 »

9Vasek tim vyhledavanim myslel stehsn princip jako maji WM,jmeno se ti postupne vypisuje jako kdyz bys ho psal do sms a mel zaplou T9.
Myslí¹ autocompletion jména (pøíjmìní + jméno) pøi vyhledávání? U¾ je to nìjký èas, co jsem dr¾el WM zaøízení v ruce, tak si to nevybavuju

Sorry ze sa do toho pletiem, ale asi mali namysli nieco ako bolo u P900:QuickContact to bol vymakany programik ktory sa integroval v kontaktoch a vyhladaval ako v mene,praci aj adrese....a to si myslim ze by tu uvitalo velke mnozstvo ludi. Pri väè¹om mnozstve kontaktov napr. ako mam ja okolo 700-850 na mojej P1 je dobre mat nieco take lebo vzdy si nespomeniem na meno, ale napriklad pri kontakte mam  napisane ...murar, alebo pravnik a ono mi to hned naslo na (P900). Ak sa da nieco take urobit bola by to super vec.  Shocked   ... Diky..

Cafte

Cheesy Cool Cheesy
ulo¾ena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedµa,... Xperia X10i zase spä»  Cheesy
VaRo
Anonym
« Odpovìï #124 v: 01. Øíjen 2008, 17:55 »

Pokud mám pravdivé informace, kolega eXEden je nyní velice èasovì vytí¾en (co¾ je vidìt i na jeho (ne)úèasti v tomto vláknì) = netì¹te se zbyteènì na jeho dal¹í skvosty....

andys007 - zkus aplikaci Primetech Contacts, za cca 135 Kè (200 rublù) má¹ i ostrou verzi...
více zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=15111.0
ulo¾ena
proview
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 15

Zobrazit profil
« Odpovìï #125 v: 13. Prosinec 2008, 18:48 »

Èaute mì by se líbilo toto: Prohlí¾eè obrázkù tøeba nìco takového jak je u fo»áku, kdy¾ si prohlí¾ím to co jsem vyfotil. Mù¾u pøibli¾ovat, ale hlavní je ¾e to je hezky pøes celý displej a v normální galerii mám takové malé okýnko.

Prohlí¾eè txt souborù. Mo¾ná nìco takového u¾ existuje ale nena¹el jsem. Kámo¹ mi z Nokie posílal poznámku v txt a mi to nepøeèetlo a nedalo se to otevøít.

Web kamera - vím ¾e existuje MobiolaWeb a je to super program akorát není free. A kdyby bylo tøeba to stejné a je¹tì by to fungovalo i na pøední kameru tak by to bylo super.

Nahrávání hovorù - ten VOICE jsem u¾ zkou¹el ale ani mì to nefunguje.

A moje poslední dva pøání Cheesy ovládání jasu podle hodin a taková tøe¹nièka Irda ovladaè k televizi Cheesy Vím ¾e teï tu ka¾dý napsal milion aplikací, tak¾e dr¾ím palec Cheesy
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 7 8 [9]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Máte tip na aplikaci, která vám chybí ve va¹em smartphonu? Pak se podívejte sem.
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 18 dotazù.