SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 22:53
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s W910i
Strana:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
23
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zkusenosti s W910i (Zobrazeno 121561 x)
mcmichal
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W910i
Re: Zkusenosti s W910i
«
Odpověď #60 v:
28. Listopad 2008, 20:34 »
Ehm, od srpna nemam nejmensi problem (snad krome restartu, zkusim si ale jeste vymenit SIM). Java je dost rychla, nikde jsem zatim nevidel zpomaleni. Podle webu ma jednu z nejrychlejsich Jav. Odloupnuti stredoveho kolecka - to je snad vtip, ne? Tys dostal tak pul roku jetej kousek, kterej prosel x stama rukama, nebo se k telefonu neumis chovat.
Co se hudby tyce, oproti kamosovy K750i je to neporovnatelne lepsi zazitek.
uložena
W910i - R1FA035
K660i - R1FA035
freezer
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson NEO silver
«
Odpověď #61 v:
28. Listopad 2008, 21:57 »
predpokladam, ze se to da brat taky jako zkusenost s W910i...takze odedneska davam w910i k ledu a prisla mi w890i. zatim je to jen asi prvotni dojem, ale prijde mi o dost rychlejsi. hlavne pri pustenym walkmanu. jen si zvyknout na to smerovy tlacitko. taky mam radost z kovoveho tela (toho telefonu
) akorat ten obrovskej konektor od sluchatek k takovy ziletce moc nejde.
tak asi tak, no
uložena
drive ve vlastnictvi: Motorola T2288, Motorola T192, Motorola C350, SE K700i, HTC S710i, SE W580i, SE W910i, W890i Sparkling silver, HTC HERO white, SE NEO silver
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia E5
«
Odpověď #62 v:
28. Listopad 2008, 23:07 »
Java ze je dost rychla?? To by me teda zajimalo, co hrajes. Fast and Furious Streets i Fugitive bezi mizerne, RF 2008 3D taky, zavodni hry od Glu (Colin, Speed Racer, PGR...) jen tak tak, ale taky nic moc a i veci jedouci na Mascot Capsuli jedou se zaplyma zvukama blbe. Pokud hrajes skakacky, tak ti staci jakakoliv java, ale na tridecka to chce vykon a ten W910 bohuzel nenabizi.
Jinak ta barva...no ja ho pouzivam casto a hodne, presto mi to prislo po par tydnech trochu brzo. Co se tyce toho zvuku, az budu mit cas, aktualizuju si fw, co jsem se tady tak docetl, tak je 35, tzn. moje 30 bude uz dost stara.
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W890i Mocha Brown
«
Odpověď #63 v:
28. Listopad 2008, 23:15 »
W910i som mal a ako pise mcmichal, nechapem, ako sa ti mohlo osupat stredove tlacidlo (aj ked mobil pouzivas dost casto)... Ta krytka srobu to iste... Walkman by mal skreslovat len do hlasitosti 7/8 (ak si to dobre pamatam)... Celkom by sa dalo suhlasit s tym spomalovanim hier pri spustenom Walkmane, to robilo aj mne (mal som najstarsi firmware), ale ako pises, uz je R1FA035, cize urcite sprav update...
uložena
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #64 v:
28. Listopad 2008, 23:35 »
na uvod informujem, ze mam firmware R1FA035
2 Sas:
R1FA030 nie je zasa az taky stary firmware, teda aspon co som sa docital na jednom fore, tak W910i mala minimalne tieto firmvery:
W910: R1CA039 R1DA038 R1DA039 R1EA030 R1EA033 R1EC001 R1ED001 R1ED003 R1FA030 R1FA035 R1FA036 R1FA037
Ohladom zvuku... nemam skusenost s Walkmanmi inych Sony Ericssonov, ale mam skusenost s roznymi MP3 prehravacmi a zaroven svoje usi povazujem za dostatocne citlive na to, aby som vedel za seba posudit, ci ma nieco kvalitny alebo nekvalitny zvuk (pre mna). A mozem cestne prehlasit, ze W910i ma velmi pekny, cisty a prekresleny zvuk (hovorim o sluchadlovom vystupe), hudbu pocuvam na dodavanych sluchadlach, a otestoval som ju aj na KOSS-och Porta Pro. Akurat je uplne nevhodne zapinat MegaBass, u ktoreho pri najvyssich hlasitostiach pocut utlmovanie zvuku resp. kolisanie hlasitosti.
Ja som si vyladil uzivatelsky profil ekvalizeru k svojej uplnej spokojnosti (vysky na maximum, basy takmer na maximum, takto mi to hudobne pasuje najviac... ak niekomu z vas nie, tak len dodam, ze nikto z nas nemame rovnake usi)
Inac, zabudovany reproduktor je samozrejme len nudzovka, ale trebars na zvonenie vie byt viac nez hlasny, akurat mi vadi jeho nizsi vykon pri hlasitom handsfree, na najvyssiu hlasitost hovoru je pocut druhu stranu len tak tak. V hlucnejsom prostredi nerozumiet.
Pod vyhlasenie o nie najlepsej klavesnici sa podpisujem aj ja, T630 (moj predosly mobil) ju mal daleko pohodlnejsiu... i ked malicko hlucnejsiu. Na tejto (W910i) mi vadi akurat slabe rozlisenie jednotlivych tlacidiel od seba, co stazuje pisanie. Inac jej nemam co vytknut. A menu je sice prekleslene pekne, ale tiez som si vsimol jeho nie uplne plynulu animaciu, trebars W580 alebo W810 to maju ocividne plynulejsie.
Za mobil som zaplatil v normalnom obchode 5990Sk a peniaze nelutujem (teda ak sa tie restarty nezacnu vyskytovat castejsie, nez doteraz). SE klasickej konstrukcie som nechcel, vecka ma nejako nezaujali, a tento slider sa mi zapacil odzaciatku. Pozadujem od neho kvalitny prednes hudby (obsahuje), rychlejsiu JAVU nez T630 (jednoznacne), fyzicky velky displej s dobrym rozlisenim (som spokojny), solidnu vydrz baterie (vydrzi mi 4-5 dni, ak ho setrim, alebo 2 dni, ak ho nesetrim, to v pohode akceptujem). Taktiez jeho hmotnost je viac nez prijemna, sluchadla v baleni su vyborne, basy sice o nieco slabsie nez na KOSS Spark Plug, ale stale viac nez dobre... stredy a vysky OMNOHO lepsie nez spominane SparkPlugy, a pohodlie nasadzovania a nosenia snad ani nemusim spominat... proste vyborne. Fotoaparat je dost slaby, v pripade nudze pouzitelny, ale inac musim upozornit, ze mne by nestacil ani 8-megapixel z C905, aj ten dava o dost horsiu kvalitu nez moj kompakt od Panasonicu. Isto vsak lepsi takyto 2Mpix nez ziadny.
Ja som nateraz spokojny.
uložena
Alcatel One Touch Club -> Ericsson R320 -> Sony Ericsson T630 (4 roky!) -> Sony Ericsson W910i
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #65 v:
28. Listopad 2008, 23:45 »
Tak dodavany sluchatka se mi do usi strcit proste nepodarilo. Abych porad jen nekritizoval, musim pochvalit kvalitu videa, je QVGA a hlavne zvuk v kodeku aac, coz je prima. Pak mi ale neni jasny, proc i diktafon nenahrava se stejnym kodekem. Bohuzel priblizovani behem nahravani je dost trhany, o hodne vic nez bylo na K750. Baterii nabijim kazdy den, protoze jak jsem rekl, dostava docela zahul, porad jimm a skype a x hodin rozsvicenej displej jak pri hrani, tak pri surfovani(a to mam vypnuty 3G, az se jednou O2 konecne uraci to tu pokrejt tak to bude jeste driv, ale da se to pochopit a jsem na to zvyklej. I K750 jsem nabijel denne). S tim eqalizerem si zkusim pohrat, problem je v tom, ze moje sluchatka jsou relativne dost potichy a ja musim mit hlasitost dost vysoko, rozhodne v pasmu, kde uz zasahuje ten "omezovac". Co me docela vadi, ze benzne mivaj sluchatka kabel tak 2 metry, plus asi tri ctvrte metru redukce a mivam dost prekabelovano. A tak trochu mam obavu, aby mi s prehranim fw nezacaly restarty jako vam, protoze ted s nimi problem nemam.
Co se tyce toho zpomalovani her, tak bych to pochopil pri walkmanu, ale oni se zpomaluji i kdyz hraje v samotny hre usmudlana MIDIna...to je to co nechapu
«
Poslední úprava: 28. Listopad 2008, 23:47 od Sas
»
uložena
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #66 v:
29. Listopad 2008, 00:20 »
tak to by ma zaujimalo, ake uzke zvukovody mas, ked si nemozes vsunut tie sluchadla... predpokladam, ze v baleni mas 3 velkosti gumenych nadstavcov, a tie male snad musia vojst aj do detskeho ucha, tak sa cudujem, ze ty mas s nimi problem, bez urazky. Co som cital, tak obmedzovac zasahuje do hlasitosti hudby iba pri zapnutom profile MegaBass, resp. napisem to takto: pri pouzivani vlastneho ekvalizeru som si nevsimol ziadne znizovanie urovne hlasitosti ani na najvyssom stupni hlasitosti.
SensMe som neskusal, ale pesnicky zadeluje do skupin podla udajov, ktore sa daju zapisat do IDtagu pomocou nejakeho dodavaneho programu... neskusal som to vsak, pretoze to mi k stastiu vobec nechyba.
TrackID som tiez neskusal, ale v inych Walkmanoch vraj funguje velmi dobre, ak sa nahra kvalitna a najma nicim nerusena cast pesnicky... takze posudit nemozem, ale predpokladam, ze W910i by nemal byt vynimkou. Dolezite je kvalitne pripojenie na NET, jeden uzivatel sa stretol s tym, ze pri cestovani po dialnici (vraj teda vyssou rychlostou) mal s TrackID problem kvli nekvalitnemu pripojeniu asi, ale pri beznych rychlostiach vraj bez problemov.
uložena
Alcatel One Touch Club -> Ericsson R320 -> Sony Ericsson T630 (4 roky!) -> Sony Ericsson W910i
Souhtie
Anonym
«
Odpověď #67 v:
01. Prosinec 2008, 15:25 »
potreboval byhc poradit s w910i... mam ho asi tyden a nepodarilo se mi najit nikde moznost kterou bych zakazal po pozmenil automaticke prepinani sms na mms.. at vlozim do sms cokoliv trivialnejsiho tak to skoci na mms a nikde v nastaveni sem volbu tohle zakazujici nebo cokoliv nenasel.. navic v navodech k w910i pisou ze v nabidka - zpravy - nastaveni zprav - je nabidka nastaveni sms, resp. mms a tyto polozky tam ani nemam (jsou jen u nastaveni pripojeni).. stejne tak v pdf navodu na w910i sem se docet ze u psani sms pokud dam moznosti mela by tam byt moznost "pridat polozku" takovou to volbu tam nikde take nemam (jen pridat prilohu, symbol apod..) proto uz sem trosku zoufali jak telefonu zakazat aby si vsechny sms s jakymkoliv sebemensim obrazkem bo animaci automaticky opravil sam na mms ikdyz nechci..
chtel sem zkusit i decustomizaci ale jelikoz mam w910 od vodafonu tak bez sance.. pise novejsi firmware nez je aktalne vydany a nelze s tim neco delat.. snad pry filip to na dalku zvladne, ale jeste sem tuhle variantu nevyuzil..
uložena
mcmichal
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #68 v:
01. Prosinec 2008, 15:45 »
Pravdepodobne to fakt bude v te customizaci, protoze ja s timhle nemam nejmensi problem - vsechno jde bez problemu vkladat, v nastaveni ty polozky mam.
uložena
W910i - R1FA035
K660i - R1FA035
southie
Anonym
«
Odpověď #69 v:
01. Prosinec 2008, 16:37 »
Uživatel: mcmichal 01. Prosinec 2008, 15:45
Pravdepodobne to fakt bude v te customizaci, protoze ja s timhle nemam nejmensi problem - vsechno jde bez problemu vkladat, v nastaveni ty polozky mam.
tak pokud vodafone customizuje tak ze anrizuje uzivatelum mobilu zakoupenych u nich ze veskere sebemensi obrazky a animace museji posilat striktne v mms.. no nechce a nechtelo se mi to verit.. ale ma zoufalost v tom ze v telefonu zadne takove nastaveni nebo vkladani animaci nemam do pouhe sms, me zacina presvedcovat ze sou skutecne uz tak drzi
..
zkusim pred decustomizaci jeste navstivit vodafone a optat se jak hlupacek jakto ze to nejde
uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #70 v:
01. Prosinec 2008, 23:42 »
Chtel bych podekovat za tu radu, opravdu bez MegaBasu uz tam neni to pitomy vyrovnavani hlasitosti a je to pouzitelny
...jo jeste dotaz: lze nejak jednim tlacitkem zapnout muzika? A to pokud mozno se zamcenou klavesnici, stejne, jako to slo na K750, bocni tlacitko nakoplo muziku za kazdy situace...taky kolibka se dala nahmatat i pres kalhoty, to tady bohuzel nejde
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #71 v:
02. Prosinec 2008, 09:08 »
Nema W910-ka nahore tlacitko "walkman" pro spousteni hudby? Pri jeho podrzeni a "cuknuti" mobilem se daj prehazovat i pisnicky... pokud si vse dobre pamatuji... Jinak zvuk docela dobre poresily acousticdrivery:
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=12971
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=12681
uložena
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #72 v:
02. Prosinec 2008, 14:26 »
2 Sas:
obavam sa, ze spustit hudbu so zamknutou klavesnicou nie je mozne... Pri odomknutej klavesnici sa da prehravac spustit stlacenim tlacidla Walkman (na hornej hrane pristroja) a skladby prepinas podrzanim tlacidiel hlasitosti - to uz funguje aj pri zamknutej klavesnici. Zapauzovat sa vsak da iba stlacenim stredoveho tlacidla smeroveho kriza (nutne mat odomknutu klavesnicu) resp. vypnut prehravac stlacenim cerveneho tlacidla (opat len pri odomknutiej klavesnici).
Takze ja to riesim tak, ze som si vypol automaticke zamykanie klavesnice, a ked pocuvam hudbu, mobil mam v bocnom vrecku vo vetrovke odomknuty. Prehravac spustim poslepu tlacidlom Walkman a prehravanie stredovym tlacidlom... predoslu/dalsiu pesnicku bud tlacidlami hlasitosti, alebo sipkami dolava/doprava (po zhasnuti displeja nutne stlacit dvakrat, prvykrat sa iba rozsvieti displej, to iste plati pre Play/Pause) Ovladanie pohybom je UPLNE zbytocne, nevidim v nom ziaden prinos, iba frajerinka/volovinka.
A pokial som si nasiel svoj system, uvazoval som o kupe sluchadiel s dialkovym ovladanim s displejom, a konkretne tieto HPM-90:
Mobil by bol zamknuty odlozeny a vsetko, co by som potreboval, by som ovladal cez dialkove ovladanie... cena na SVK nejakych 1300-1400Sk, co je vsak pomerne dost... najma ked zrejme rovnake sluchadla mam uz teraz... ak sa mi vsak skor ci neskor poondi kablik, zvazim tieto HPM-90
uložena
3tn!e5
Anonym
«
Odpověď #73 v:
03. Prosinec 2008, 12:42 »
nwte uz sa da dat het to hnusne orange munu z mobilu to jedine mi vadi na mobile
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #74 v:
03. Prosinec 2008, 12:54 »
Uz davno, staci vic sledovat a hledat:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0
navic si ted muzes i sladit prostredi medii:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19429.0
«
Poslední úprava: 03. Prosinec 2008, 12:56 od VaRo
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
23
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s W910i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.