SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 22:25
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s W910i
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
23
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zkusenosti s W910i (Zobrazeno 121556 x)
FilipLudvik
Anonym
Re: Zkusenosti s W910i
«
Odpověď #45 v:
29. Říjen 2008, 21:39 »
http://www.skype.com/download/skype/mobile/choose/
http://philipfotos.com/SEMania/W910/skype.jar
«
Poslední úprava: 29. Říjen 2008, 22:13 od Philip
»
uložena
JanS
Uzivatel
Telefon: SE W910i, K700i
«
Odpověď #46 v:
14. Listopad 2008, 11:43 »
Ve W910i customizovanem od Vodafone neni mozno nastavit u ruznych profilu ruzne typy zvoneni (SE K700i i jine to umi). Je to prosim vlastnost i originalniho necustomizovaneho firmware? Diky.
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #47 v:
14. Listopad 2008, 12:36 »
Je.
uložena
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W910i
«
Odpověď #48 v:
24. Listopad 2008, 00:06 »
Tak. W910i som si kupil pred 10 dnami neblokovanu cistonovu z obchodu. Som s nou velmi spokojny, az na par mensich nedostatkov, ako su nie velmi pohodlna klavesnica (ale da sa, treba si asi len zvyknut), slaby hlasity odposluch (aj ked MP3 dokazu revat neskutocne), a dalej co ma najviac trapi, je, ze uz sa mi mobil parkrat sam od seba vypnol a pripadne opat aj zapol... niekedy potom pytal PIN kod, parkrat ho nepotreboval. A po poslednych 3 samovolnych vypnutiach/restartoch sa mi po zapnuti telefonu nahodila povodna tema (Walkman tema). Firmware
R1FA035
od novosti. Zvykol to robit, ked pocuvam Walkman, a parkrat pri hre alebo foteni, sam od seba pri necinnosti to doteraz nespravil nikdy, takze ziaden strach. Podozrieval som nejaky nedostatok pamate, alebo nieco podobne, ale dnes som ho skusil zahltit (minimalizovana accelerometer hra, hrajuci Walkman v pozadi, zapnuty bluetooth, upravoval som obrazok v mobile, prepinal som profily a pod.), a bez problemu. Takze tie restarty/vypnutia prisudzujem skor nahode. Podla tohto portalu uz je novsi firmware (R1FA036), ale tento som este neskusal, a zrejme upgrade firmwaru prenecham servisu v ramci zaruky, kedze tu na fore som cital, ze pre upgrade tohto telefou je potrebne kdesi cosi menit, nejde to len tak automaticky cez SEUS.
Otazka: o co vsetko v mobile pri nahrani noveho firmwaru pridem? V navode sa pise, ze uzivatelske udaje ostanu zachovane, ale nerad by som sa dockal toho, ze dam mobil do servisu a vrati sa mi ako po vybaleni z krabice...
Inac som s mobilom za tie necele dva tyzdne velmi spokojny, walkman velmi dobry (najma s dodavanymi sluchadlami), mobil tenky, displej krasny, fotoaparat sice iba na nudzove fotenie, ale nosim pri sebe kvalitny digital.
EDIT: este som si spomenul, parkrat sa mi stalo, ze po pripojeni handsfree zacalo pulzovat podsvietenie hlavnych tlacidiel, po vysunuti klavesnice ta nesvietila... alebo tiez pulzovala. Asi tiez nejaky bug vo firmwari (R1FA35).
«
Poslední úprava: 24. Listopad 2008, 00:10 od THeBaNDiT
»
uložena
Alcatel One Touch Club -> Ericsson R320 -> Sony Ericsson T630 (4 roky!) -> Sony Ericsson W910i
F3shi
Uzivatel
«
Odpověď #49 v:
24. Listopad 2008, 15:53 »
no mam tento telefon asi mesiac z orangu a presne tie nedostatky co si vypisal mam aj ja... tie restarty sa mi obcas stanu aj 2-3x za den a vacsinou pri vacsej zatazi mobilu.. a mam firmware R1FA030...
Inak chcel by som sa spytat ze co ziskam tym ze si upgradnem firmware? dik
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W890i Mocha Brown
«
Odpověď #50 v:
24. Listopad 2008, 16:05 »
Uživatel: THeBaNDiT 24. Listopad 2008, 00:06
Otazka: o co vsetko v mobile pri nahrani noveho firmwaru pridem? V navode sa pise, ze uzivatelske udaje ostanu zachovane, ale nerad by som sa dockal toho, ze dam mobil do servisu a vrati sa mi ako po vybaleni z krabice...
SEUS uz par mesiacov robi pri update firmveru full flash, cize sa dockas presne toho, co pises na konci, mobil bude mat len originalny obsah, inak sa vsetko ostatne zmaze (netyka sa to memory karty)...
uložena
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #51 v:
24. Listopad 2008, 17:58 »
pred chvilou sa mi opat restartoval, pri instalovani aplikacie z pamatovej karty... mam pocit, ze restarty suvisia s pamatovou kartou resp. s pracou s nou...
uložena
Alcatel One Touch Club -> Ericsson R320 -> Sony Ericsson T630 (4 roky!) -> Sony Ericsson W910i
mcmichal
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #52 v:
24. Listopad 2008, 18:22 »
Ja jsem si prave ted (kdyz se telefon restartoval z desktopu) vsimnul, ze tak vterinu pred restartem se misto operatora napsalo "Chyba pri komunikaci s kartou" - nebo neco v tom smyslu, hned jsem to samozrejme zapomnel :-)
uložena
W910i - R1FA035
K660i - R1FA035
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #53 v:
24. Listopad 2008, 22:13 »
Podla
tejto stranky
uz existuje pre W910i firmware R1FA037, akurat este nie pre strednu Europu... a aj tak netusim, co opravuje, ci aj restartovanie telefonu, ktore vyzera byt jeho najvacsou vadou.
uložena
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #54 v:
24. Listopad 2008, 22:40 »
(kvoli casovemu odostupu to pridavam ako novy prispevok a vopred sa ospravedlnujem za velkost prispevku)
Prave som sa na jednom (tusim chorvatskom)
fore
docital, ze R1FA036 a R1FA037 su (vraj) brandovane firmvery vychadzajuce z R1FA035, takze neviem neviem.
A na
dalsej stranke
som sa docital toto k problemu samovolneho nechceneho restartovania W910i a jeho odstranenia (datum prispevku 19.09.2008). Vedeli by ste niekto znalejsi z tohto vydedukovat, ci sa jedna o vymenu telefonu za novy, alebo je aj poruchova W910i v servise softwarovo opravitelna?
Cituji
Hi,
SE released bulletin for W910, Z750, V640. I atached the bulletin below, script is for EMMA.
Just for information.
BR
G.
UKG RSI - Screening script to detect memory type
Affected products:
W910
Z750
V640
Description:
Affected products are build with two different kind of memory type. Some of the units with "Memory type 1" could misbehave by turning itself off or show on/off symptom after some period of usage and need to be exchanged.
This is what you should do:
Field returns:
If a customer returns a unit with on/off or turn itself off symptom, run the screening script. If "Memory type 1", then swap customers phone with one that has "Memory type 2". The swap action must follow the normal swap and scrap process (ie send to SBE) but a special detailed symptom code named 'On/Off Memory Type 1' must be used for claiming in WCMS!
If a customer returns a unit with any other problem than on/off or turn itself off symptom you should treat as normal and try to repair phone.
Screening instructions:
Emma Script Name: "Memory Type Readout"
General purpose and status:
Identifying memory type and printing dialog for user.
Script type in EMMA:
Software Update
Product requirements:
W910, Z750, V640.
PC Hardware requirements:
Regular DCU-60 cable. No activation dongle needed.
Script usage:
1. Start EMMA client for normal use. Please see FAQ etc on EMMA homepage for installation instructions and user guide. Please note, first time be in Online mode!
2. Take phone of type W910, Z750 or V640.
3. Press and hold "c" key.
4. Attach DCU-60 cable to phone.
5. Wait for USB icon to appear.
6. Wait for Script Selection to appear.
7. If Script "Memory Type Readout" does not appear, press the "Server update" button.
8. Select "Memory Type Readout" and allow download and script run.
9. Dialog box will provide 4 types of information.
10. Press OK.
11. Script done.
Memory type 1
Memory type 2
Unable to determine memory status
Unable to identify memory type
How to act on the dialog messages:
Memory Type 1- Escalate as scrap according to the normal process (ie Send to SBE) Specific action code to be used in WCMS ('On/Off Memory Type 1')
Memory Type 2 - UNIT OK - Unable to determine memory status - try again 3 times - if the same response keeps showing up, escalate as scrap according to the normal process. Specific action code to be used in WCMS ('On/Off Memory Type 1')
Unable to identify memory type - try again 3 times - if the same response keeps showing up, escalate as scrap according to the normal process. Specific action code to be used in WCMS ('On/Off Memory Type 1')
uložena
THeBaNDiT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #55 v:
25. Listopad 2008, 01:03 »
Uživatel: mcmichal 24. Listopad 2008, 18:22
Ja jsem si prave ted (kdyz se telefon restartoval z desktopu) vsimnul, ze tak vterinu pred restartem se misto operatora napsalo "Chyba pri komunikaci s kartou" - nebo neco v tom smyslu, hned jsem to samozrejme zapomnel :-)
Teraz pred chvilou som si to vsimol aj ja, a totiz mne sa tam namiesto operatora napisalo:
Neaktivna karta SIM
a hned potom sa restartovalo... (a po restarte nahodilo povodnu tapetu)
Na jednom fore som si vsimol, ze chalan popisoval, ako mu ten problem vznikol, a ako zaujimavost, ktora mozno bude uzitocna pre dalsich, uviedol, ze problemy s jeho W910i mu zacali, ked vymenil kartu SIM. A je pravdou, ze mne moja W910i spociatku nechcela akceptovat moju SIMku... dala si povedat az po vybrani a opat-vlozeni SIM karty do pristroja...
uložena
mcmichal
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #56 v:
25. Listopad 2008, 20:55 »
Jakmile budu mit cas, tak se stavim v T-Mobilu a zkusim si nechat vymenit SIMku... Jednou za rok to mam zadarmiko, tak co to nezkusit...
uložena
W910i - R1FA035
K660i - R1FA035
levior
Uzivatel
Telefon: X10
«
Odpověď #57 v:
26. Listopad 2008, 00:26 »
Kamos vlastni W910, dnes mi pisal z danska ze mu nefunguje klavesa rychlej volby. Pomohol som mu zajst do servisneho menu aby skontroloval to tlacitko, a fungovalo. Takze bude to pravdepodobne FW chyba. Je to "znama" chyba nejakeho firmveru? Dik za odpovede!
uložena
eVGAeXtreme
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W910i
«
Odpověď #58 v:
26. Listopad 2008, 15:59 »
pokazdy kdyz se mi tohle stalo stacil "jen" restart
uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia E5
«
Odpověď #59 v:
28. Listopad 2008, 18:50 »
Tak mam ho asi 3 nebo 4 tydny, takze se o nem trochu rozepisu. Predtim jsem mel K750, s kterou jsem byl docela spokojeny, ale vadila mi nemoznost minimalizovat vice aplikaci najednou a take mizerny byl herni vykon a take na hry nizke rozliseni displeje. Nastesti mobil nezklamal a pote, co se odporoucel 4x do servisu jsem si vzal jako nahradu prave W910. A predem rikam, ze kdybych si ho koupil za plne 4500, byl bych hodne zklamany, a to jsem mel v umyslu si ho koupit, kdyby reklamace nevysla. Vzhledem k tomu, ze mi byl poskytnut jako nahrada za dnes uz starej vrak, tak to tolik neresim, ale za ty penize bych byl opravdu nastvanej.
Design se mi libi, pochvalit musim velky displej, ktery je perfektni na filmy nebo surfovani po netu. Konstrukce se zacala po tydnu viklat do stran, tedy myslim spoj obou dilu. Po 14-ti dnech upadla jedna ze zaslepek sroubu na zadni strane.
Na co si clovek musi chvili zvykat, je senzor regulujici podsviceni, neni to zavada, jen si clovek bude muset privyknout, ze obcas uvidi zmeny. Škoda, ze kontextove klavesy jsou docela male, mista je kolem nich jeste dost. Z ctyrsmeroveho kolecka se mi zacala odlupovat barva asi pred tydnem. Jinak s nim neni problem pracovat. Na co jsem si vsak porad jeste nezvykl, je klavesnice. Pise se na ni opravdu spatne, ze zacatku i to prislo jako psani na dotykaci, akorat tady clovek nikdy nevi, jestli klavesu domackl nebo ne. Hrani her je take hodne velky problem, poslepu se se na klavesnici psat rychle neda. No a kdyz uz jsme u her, reknu asi nejvetsi rozcarovani. Vzhledem ke stari a tride telefonu jsem ocekaval, ze to bude na hry slusny delo, ale velice zahy jsem zjistil, ze na hry je mnohem, ale mnohem slabsi nez dnes uz postarsi a neprilis silna K800. A co je jeste horsi, pokud se zapne hra se zvuky, tak i kdyz je to jenom stupidni MIDI melodie, FPS jde zasadnim zpusobem dolu. To opravdu nechapu, na me stare K750 nemeli MIDI naprosto zadny nebo neznatelny vliv, tady je to skutecne sila. S hranim nejakych novejsich titulu jsem se rovnou rozloucil, na druhou stranu neni problem toho mit hodne minimalizovanyho, prakticky porad mi jede ICQ a Skype, casto si nechavam v pohotovosti i Operu, ale ta je kolikrat schopna poradne zacvicit s RAMkou, coz lze dle meho poznat tak, ze menu prestane byt animovane. Samotne menu mi vsak prijde ponekud zpomalene, jak animace, tak pohyb. Dlouho trva otevreni seznamu her ci aplikaci. Na rozdil od mnoha z vas vsak nemam potize s restarty, 2x telefon vytuhnul a pokazde pri prace s Jimmem, tudiz problem bude asi v aplikaci. Docela me prekvapilo, ze mam firmware R1FA030, jestli se nemylim, je to jeden z nejstarsich, mozna ze novejsi by mohl telefon zrychlit, doufam ze vylepsi i ten bidny herni vykon. Prisel jsem na to, ze pokud mate slaby signal, tak s vysunutym telefonem je lepsi. Napriklad jsem ale prisel na to, ze tam, kde muj kamarad s Nokii (pochopitelne se stejnym operatorem) chytal EDGE, tam ja jel porad pres usmudlane GPRS.
Na zaver bych chtel trochu porozpravet o hudbe. Svoji K750 jsem pouzival jako prehravac a nebyt toho, ze se mi porad kur*ila redukce na 3,5 jack, byl bych spokojen. Kvalita zvuku byla slusna, reprak nic moc ale dalo se to. Bohuzel, W910 ma reprak naprosto katastrofalni a myslim si, ze K750 mela lepsi. Pres to bych se jeste prenesl, ale kvalitu zvukovyho vystupu odpustit nemuzu. Kvuli naprosto nezadoucimu vyrovnavani hlasitosti zvuk kolisa a vystup jednoduse neni kvalitni. Mega Bass ma maly ucinek (proti K750), docela fajn je rozsireny stereo. Celkove si hodne rozmyslim, jestli ma cenu investovat do karty, protoze tohle je jako prehravac dost nepouzitelny. Docela me pobavila funkce SensMe, ktera snad generuje skladby naprosto nahodne. Brutalni a rychle death metalove skladby jsou bez problemu zarazeny mezi pomale a vesele, naopak vesele skladby z mafie mezi rychle a smutne. Myslel jsem, ze tahle funkce pouzitelna bude, ale neni. Track ID mi nerozpoznal MyGrain, Children of Bodom ani AC-DC, pak uz jsem toho nechal.
Tak tohle jsou tak nejak moje poznatky s praci s timhle telefonem. Ma spoustu dobrych vlastnosti, ale je to spise kompromis.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
23
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s W910i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.