SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s W910i
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 23
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s W910i  (Zobrazeno 121570 x)
x_xxRICKxx_x
Uzivatel
Telefon: SE W910i, SIE CF75, 2x SE K610i

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 26. Říjen 2008, 21:03 »

Pred 3 dnami som obdrzil od Orange (na pausal) SE W910i. Ohromne som sa tesil najme na zvuk a fotak Smajlík
Ozvucenie ma sklamalo, aj moja zMODovana K610i znela lepsie a krajsie ako tato "stock" W910i  Cry
Fotak taktiez na*****  Angry K610  s uz neviem aky camdriverom robil ovela krajssie a detailnejsie fotky ako tato "stock" W910i  Cry
Dizajnovo kraaaaasny mobil, taktiez konstrukcia super len jeden jediny diel mi vrzga - ked drzim mobil v pravej ruke tak kryt na bateriu vrzga tam kde sa ho dotyka moj stredny prst.
Dost mi vadi umiestnenie repraku - presne tam kde mam prst  Angry
Numericka klavesnica taktiez patri do strednej triedy - K800 mala ovela lepsie klavesnicu.

Trosicku mi vadi, ze sa ta DB 3150 neda prerazit, dost mi tam vadi menu od Orange a absencia flash menu  Angry
Inak FW mam R1FA030 a rychlost mobilu by sa nedala oznacit ako dobra.
 Semtam sa vypne (Sindrom Nokia 6111) a o par sec. sa opet sam zapne.

S tymto mobilom som spokojny na 50%, urcite som uz vlastnil lepsi (rychlejsi) mobil (z mojich 59  Cheesy ).
uložena
eVGAeXtreme
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 26. Říjen 2008, 21:30 »

To vypinani a zapinani je podle mne zpusobeno zahlcenim fyzicke pameti, kdy se ji telefon snazi uvolnit ...vsiml jsem si ale toho ze se to stava jen pri vyraznejsich pohybech s telefonem, tedy si dovolim tvrdit ze je to reakce na nejakou chybu v ovladaci motion senzoru, jehoz data tu pameÂť zahlti.

/a nebijte mne kdybych nahodou placal blbosti
« Poslední úprava: 26. Říjen 2008, 21:32 od eVGAeXtreme » uložena
x_xxRICKxx_x
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 26. Říjen 2008, 21:38 »

Hmm... mne sa to raz stalo ked som skusal rychlo prepinat medzi Fotakom a Walkmanom (asi 3x) a potom sa to resetlo. Pameti som mal dost (vsetko mam na karte) a rychle pohyby som nerobil  Mrknutí
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #33 v: 26. Říjen 2008, 22:43 »

Dovolim si nesouhlasit s hodnoceni klavesnice W910i, tedy predevsim s tim, ze K800i ma lepsi. Je mozne, ze vam klavesnice W910i nesedla, ale rozhodne je vyrazne pohodlnejsi, nez ta u K800i. Mel jsem a mam moznost oba telefony pouzivat jiz velmi dlouhou dobu (ne jako vy tri dny), takze rozhodne vim co mluvim. Ohledne mene stabilniho FW, horsich fotek atd. se da rict jedine, je to vlastnost custmizovanych telefonu, ale neni to vina telefonu.
uložena
eVGAeXtreme
Uzivatel
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 26. Říjen 2008, 23:34 »

Hmm... mne sa to raz stalo ked som skusal rychlo prepinat medzi Fotakom a Walkmanom (asi 3x) a potom sa to resetlo. Pameti som mal dost (vsetko mam na karte) a rychle pohyby som nerobil  Mrknutí

jo jo ... mam takovej pocit ze se mi to stava jen ve walkmanu ... k te pameti ... nemyslim pameÂť hardwarovou ... tedy pro tva data ale pameÂť fyzickou tedy RAM ...
uložena
x_xxRICKxx_x
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 27. Říjen 2008, 19:36 »

Ehmm.... mili W910i useri Undecided je bezne ze sa vam mobil restartne (reset a nastartuje sa spet) pri prenosu vecsieho suboru s PC Suite ? Skusal som to uz 3x a stale to resetne mobil.  Cry . Subor ma okolo 80Mb. Mam pocit, ze kupa W910i... Upraveno redakci, na SEManii mluvime slusne, doporucuji precist pravidla fora.
« Poslední úprava: 27. Říjen 2008, 20:07 od Jozef Cmar » uložena
Klvis
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 27. Říjen 2008, 21:56 »

ahoj, rad bych vedel jestli si myslite, ze je normalni, kdyz se mi W910 vybije behem jednoho dne pouzivani, je uplne novy a pouzivam ho i pro pripojeni na net pres 3G a kdyz nejsem napojeny na notebook tak jen obcas neco hledam na netu..Vybil se dokonce i pri pripojeni pres kabel(a to se dobiji zaroven)..co si o tom myslite? Diky.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #37 v: 27. Říjen 2008, 22:08 »

ahoj, rad bych vedel jestli si myslite, ze je normalni, kdyz se mi W910 vybije behem jednoho dne pouzivani, je uplne novy a pouzivam ho i pro pripojeni na net pres 3G a kdyz nejsem napojeny na notebook tak jen obcas neco hledam na netu..Vybil se dokonce i pri pripojeni pres kabel(a to se dobiji zaroven)..co si o tom myslite? Diky.

naprosto normalni. USB nema takovy proud, aby zajistilo nabijeni telefonu pri pouzivani GPRS/EDGE/UMTS
uložena
Klvis
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 27. Říjen 2008, 23:36 »

no to bych teda jeste pochopil, ale i tak jeden den, kdyz se podivam 3x na GMail, 15 minut stravim v Opera mini a mam pusteny skype 2hodiny (toto vse pouze v telefonu, vetsinou bezi na pozadi)..mozna jsem jen narocnej, ale ze zkusenosti se mi to nezda..diky
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #39 v: 27. Říjen 2008, 23:47 »

zere UMTS a datove prenosy obecne..to je fakt se kterym nikdo nic neudela a kazdy s tim zije, nikoliv preziva
uložena
RenEdi
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Arc S, P1i, Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 28. Říjen 2008, 08:50 »

Koupil jsem W910 manzelce, z cybexu, nahral novy firmware a mobil vydrzel tak dva dny (vystaci s mesicnim kreditem 300,-Kc, hudbu a filmy neprehrava ), tady od Philipa ( prominte ) jsem se dozvedel, ze je to normalni, i kdyz jinde na forech jsem nasel, jak jsou lidi nadseni z dlouhe vydrze baterie ( s ohledem na pouzivani i walkmana ).

Nedalo mi to a prehral jsem firmware znovu a tuamtadadaaa, jsem nejlepsi taÂťka, ca 5 dnu
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #41 v: 28. Říjen 2008, 09:10 »

Koupil jsem W910 manzelce, z cybexu, nahral novy firmware a mobil vydrzel tak dva dny (vystaci s mesicnim kreditem 300,-Kc, hudbu a filmy neprehrava ), tady od Philipa ( prominte ) jsem se dozvedel, ze je to normalni, i kdyz jinde na forech jsem nasel, jak jsou lidi nadseni z dlouhe vydrze baterie ( s ohledem na pouzivani i walkmana ).

Nedalo mi to a prehral jsem firmware znovu a tuamtadadaaa, jsem nejlepsi taÂťka, ca 5 dnu

diskuze se ovsem ubirala smerem kdy clovek poutiva datove prenosy a ne kdyz uzivatel nosi telefon v kabelce jako modni doplnek.
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 28. Říjen 2008, 09:57 »

Presne tak, ono se to moc casto plete a je hlavne zavadejici uvadet vydrz. Pro nekoho plne zatizeni znamena 1-2 hovor denne a par SMSsek a je nadsen z vydrze 5 dni. Me nikdy zadny telefon nevydrzel dele nez 2 dny, pritom tady na forech basnili jak jim ten samy vydrzi 10dni. Samozrejme, ale vypnuty za vitrinou.. Grin. Pokud svuj P1i opravdu plne vyuzivam, tak rano nabiju a kveceru je na nule.  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
RenEdi
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Arc S, P1i, Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 28. Říjen 2008, 19:53 »

Jiste, tomu rozumim, a taky jsem tou okamzitou omluvou pro Philipa, mel na mysli dik, ze se tim vubec tehdy zabyval

pac i ja chapu, ze je to hooodne nesrovnatelne

jen jsem svym prispevkem chtel dat navod k tomu, ze treba mi pomohlo prehran nove nahrany firmware jeste jednou, i kdyz to na prvni pohled vypadalo nesmyslne

jak se u nas kdysi na provoze rikalo  " asi nekde sprajcly smir "    Cheesy
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 29. Říjen 2008, 21:31 »

Na W910 lze nejak zprovoznit Skype? To existuje v jave? A jaky to chce pripojeni?

Diky za odpoved.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 23
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s W910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.