SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
06. Květen 2025, 10:39
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăady G, K, T, Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
K 850i
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
12
« předchozí
další »
Autor
Téma: K 850i (Zobrazeno 62066 x)
Panoramix
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K610i
Re: K 850i
«
Odpověď #90 v:
15. Listopad 2007, 12:34 »
No myslim, ze je to tim, ze Vodafone tento telefon neprodava a tudiz to portal nepodporuje, protoze ja mam K610i a taky se mi nezobrazuji obrazky pri nacteni Vodafone Life
uložena
Kdyby Siemens nezkrachoval, nikdy bych nepoznal krasy Sony Ericssonu...
mars
Anonym
«
Odpověď #91 v:
16. Listopad 2007, 11:39 »
tak protoze z niceho nic odesel i soft v PC (najednou se vubec nespusti, zadna hlaska, proste nic, a to rozhodne neni vina customizace), je dobojovano.
S cistym svedomim mohu za sebe prohlasit, ze K850 je po vsech strankach nejhorsi E a SE, co jsem zatim mel. Klidne si me ukamenujte, ale pro me neodpustitelne chyby jsou jak na HW (kriz, klavesy, senzory, leskly povrch, hmotnost) tak SW (napr. pomale reakce v seznamu, v SMS, v poslednich hovorech, nedodelana schemata, pomaly foÂťak se spatnym obrazovym vystupem, novy styl ovladani ala Nokia - moc kliku pro nic....) strane.
Mobil za 13000,- musi proste vypadat, resp. hlavne se chovat uplne jinak.
Preji vam, aby novejsi FW alespon zachranili neco v SW casti.
uložena
krecek™
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia N8
«
Odpověď #92 v:
16. Listopad 2007, 12:20 »
Souhlasim s tebou sice ji nemam ale vubec po K850i neprahnu !
uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
«
Odpověď #93 v:
16. Listopad 2007, 12:22 »
Uživatel: MarS 16. Listopad 2007, 11:39
tak protoze z niceho nic odesel i soft v PC (najednou se vubec nespusti, zadna hlaska, proste nic, a to rozhodne neni vina customizace), je dobojovano.
S cistym svedomim mohu za sebe prohlasit, ze K850 je po vsech strankach nejhorsi E a SE, co jsem zatim mel. Klidne si me ukamenujte, ale pro me neodpustitelne chyby jsou jak na HW (kriz, klavesy, senzory, leskly povrch, hmotnost) tak SW (napr. pomale reakce v seznamu, v SMS, v poslednich hovorech, nedodelana schemata, pomaly foÂťak se spatnym obrazovym vystupem, novy styl ovladani ala Nokia - moc kliku pro nic....) strane.
Mobil za 13000,- musi proste vypadat, resp. hlavne se chovat uplne jinak.
Preji vam, aby novejsi FW alespon zachranili neco v SW casti.
Pri tvojich skusenostiach by som uz dostal infarkt.
Mne vsetko funguje v pohode-som spokojny.
uložena
samok
Uzivatel
Telefon: K850i,W910i,iPhone,E51
«
Odpověď #94 v:
16. Listopad 2007, 14:56 »
MarS a nebude chyba len medzi PC stolickou?
za ten mesiac aj cosi co ju pouzivam som sa nestretol s niecom co by ma "dostalo",2x sa mi stalo ze sa vypol fotak a WEB s odovodnenim ze je nedostatok pamati (casta hlaska na S60 starsich) ale inac spokojnost :-) telefon treba kupovat s tym ze sa bude zacapkavat
uložena
MBW-150, 2x512MB M2, 1x1GB M2
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #95 v:
16. Listopad 2007, 15:02 »
Tak i ja se nyni pridam aktivne do diskuze, telefon mi dorazil na par dni na test, tak pridam par zkusenosti....prvni ficurinku vidim hned, nevim jestli uz tu zaznela, ale konecne lze pri prenosu souboru pres BT okno minimalizovat a tak mezitim s telefonem normalne pracovat....
uložena
Dza
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE C510 & K850
«
Odpověď #96 v:
16. Listopad 2007, 15:06 »
Dnes idem konecne pripajaÂť fon k pc tak uvidime ako sa to bude chovaÂť. A stale mi nejde Hsdpa ale tam bude asi chyba v Orange s ktorym to riesim uz tyzden. Kua tam.
«
Poslední úprava: 16. Listopad 2007, 15:10 od Dza
»
uložena
Panoramix
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K610i
«
Odpověď #97 v:
16. Listopad 2007, 20:03 »
Jak to tady tak procitam, tak to vypada, ze K850i budete bud milovat, nebo nenavidet
uložena
Kdyby Siemens nezkrachoval, nikdy bych nepoznal krasy Sony Ericssonu...
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #98 v:
16. Listopad 2007, 20:27 »
K850i je velmi v pohode, sam jsem s ni spokojen az na nektere veci ktere se oproti predchozim modelum zmenily a je potreba si na ne zvykat coz je velmi zajimave resena klavesnice, o ovladacim tlacitku radeji nemluvit i kdyz na vse se da zvyknout. Nevim proc, ale porad na me telefon i po trech tydnech pusobi dojmem, ze je vetsi jak K810i i kdyz tomu tak neni. Jeste se zeptam jelikoz jsem neprojizdel cele toto tema: kdyz fotite ve tme s bleskem, jak vypadaji nasledne fotografie? Ja je mam cele cerne
Diky
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Gaerlond_CZ
Anonym
«
Odpověď #99 v:
16. Listopad 2007, 22:02 »
Uživatel: ViÂťa 16. Listopad 2007, 20:27
K850i je velmi v pohode, sam jsem s ni spokojen az na nektere veci ktere se oproti predchozim modelum zmenily a je potreba si na ne zvykat coz je velmi zajimave resena klavesnice, o ovladacim tlacitku radeji nemluvit i kdyz na vse se da zvyknout. Nevim proc, ale porad na me telefon i po trech tydnech pusobi dojmem, ze je vetsi jak K810i i kdyz tomu tak neni. Jeste se zeptam jelikoz jsem neprojizdel cele toto tema: kdyz fotite ve tme s bleskem, jak vypadaji nasledne fotografie? Ja je mam cele cerne
Diky
Kratce ke klavesam a tomu ovl.ramu,to je individualni,treba me to velmi vyhovuje,ale chapu ze ostatni to muze dohanet k silenstvi,je to kazdeho vec jak se s tim ztotozni, -ad ViÂťa: Tak asi fotis jako vetsina lidi s prstem pres blesk,taky sem se divil ze to malo "bleska",blesk je trochu nesikovne umisteny tam kde sem mel zrovna prst
Jinak pohyb v tel. seznamu STRAŠNY!!!!!!!
hrozne,nesnesitelne POMALY
,ale fakt HROZNI!! :'(to je opravdu hruza,fotky taky nic moc,jen makro zustalo prijemne good.No a jeste jedna vec...nevim jestli se to stava i nekomu jinemu,ale v okamziku kdyz pustim hud.prehravac a minimalizuju ho tak cca po 10minutach prestane reagovat tlacitko na hlasitost a chova se jako by hudba vubec spustena nebyla(ani kdyz potom zase jdu do prehravace) a misto toho stisknuti tlac.hlasitosti ukazuje klasicky stav baterky atd.,vsak vime jak to byva.Normalni to ale rozhodne neni,to je opravdu uz do oci bijici chyba firmwaru.
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #100 v:
17. Listopad 2007, 09:58 »
Tak ja jsem zatim s K850i spokojen, velikost telefonu mi plne vyhovuje, telefon je trosku vetsi nez jsme zvykli na dnesni trend, ale to mi nevadi. Se senzorovymi tlacitky se da pracovat, staci se jen naucit trefit na presne masto. Chce to hold trosku cviku.
Foceni nabizi spoustu moznosti, vysledne fotografie nejsou idealni, ale alespon bude co v novych verzich firmware vylepsovat
, problem s bleskem jsem zaznamenal stejny, prijde mi, ze blesk prijde driv nez se vytvori fotografie a pak je vysledek tmavy...
Chybicek je tam celkove vic, ale i tak se mi zda telefon v pohode, jsem spokojen...
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #101 v:
17. Listopad 2007, 10:59 »
Vyzkousel jsem i HSDPA o kterem se pise, ze na novych phonech platformy A200 nechodi, ale neni tomu tak, rychlost velmi slusna;-), jen proste chybi indikace, ze je HSDPA dostupne...
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #102 v:
17. Listopad 2007, 11:25 »
Tak jsem rad, ze to neni zavada telefonu, ale vsech prvnich co jsou na trhu a bude se tedy muset cekat na novy firware, protoze pres blesk nedavam prst
U telefonu jsem zaznamenal, ze jde nastavit aby mluvil jmeno pri vyzvaneni, je tomu tak ale jen nekdy, tak nevim kde muze byt chybi. No chce to asi pockat, protoze je co doladovat, protoze kdyz srovnavam foto s K810i, tak mi vysledek nepripada nejak lepsi....
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
samok
Uzivatel
Telefon: K850i,W910i,iPhone,E51
«
Odpověď #103 v:
17. Listopad 2007, 14:56 »
telefon pouzivam od 12.oktobra a nemam vyhrady :-)
ten kto mal pred tym M600i,P1i bude ovladat K850i podstatne rychejsie ako clovek co presiel z K800i,K810i,zhodli sme sa na tom asi 10 ludia,preco je tomu tak? Staci sa pozriet tie 3 tlacitka su na ten isty sposob ako maju M600i,P1i.
fotak,blesk,asi ste si nevybalili cele prislusenstvo,nasli by ste tam jeden papierik ktoreho fotku prikladam. blesk,testovana verzia ktoru som skusal este pred tym ako som dostal tuto finalnu verziu mala ten problem ze skoro kazda druha fotka bola cierna pri foteni s bleskom,je to skor CHYBA FW ako cloveka,pretoze som fotil na vela sposobov a vzdy bol vysledok rovnaky. aby sa nepovedalo,je asi 18 svedkov.
HSDPA,samozrejme funguje,ALE,nefunguje s Orange na SLOVENSKU. ja mam T-Mobile a tam sa ikonka "H" zobrazi okamzite no s Orange kartou NIE a rychlost prenosu tomu aj zodpoveda. taky isty problem ma aj W910i ktoru som kupil vo volnom predaji nie od Orange,ta od Orange ma este jeden problem a to ten,ze sa vsetky kusi stahuju z predaja pre zavaznu chybu vo FW,ale to sem nepatri.
sorry ale telefon pouzivam denne a pred tam som skusal 2 dni testovaciu vzorku s logom T-Mobile a u tej sa vyskytli vsetky chyby co tu su popisane - podstatne pomalsia ako vzorka co mam,blesk = cierna fotka a este par veci.
«
Poslední úprava: 17. Listopad 2007, 14:59 od samok
»
uložena
MBW-150, 2x512MB M2, 1x1GB M2
Dza
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE C510 & K850
«
Odpověď #104 v:
17. Listopad 2007, 23:55 »
No zas som o nieco mudrejsi. Hsdpa funguje ale iba cez pc. Tomu moc nerozumiem ale hlavne ze ide. RychlosÂť okolo 250KB/s. Ale co ma dnes dozralo je ze mi nejde prenos cez usb. Ani rezim media ani klasicky prenos. Stale nemoze najsÂť ovladace pricom mam stale instalacne cd v mechanike. Viete poradiÂť ako to rozbehaÂť alebo kde stiahnuÂť tie ovladace? Rezim telefon mi funguje a je urobeny podÂľa mna perfektne. Chcem si daÂť nejaky hudobny album do fonu a aby ukazovalo aj obrazok albumu a to cez rezim telefon nejde. Vsetko z cd som nainstaloval ale proste cez usb fon nespoji.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
12
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăady G, K, T, Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
K 850i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.067 sekund, 18 dotazů.