SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Duben 2025, 17:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack  (Zobrazeno 58752 x)
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 17. Leden 2006, 20:03 »

Mas tam nekde studenak a nebo sis sloupal izolaci a dratky se mezi sebou zkratuji. Nic jinyho to bejt nemuze. Helbej s ruznymi castmi a zkus tak zjistit kde to dela, potom to prepajej, nez neco slusnes.
uložena
HellBorn
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 17. Leden 2006, 21:19 »

Redukci na 3,5 jack maji v Olmiku za 200Kc a ma i klipsnu na pripnuti na opasek nebo na kapsu.....  O zadnym problemu ani sumu newim
uložena
Profa.
Uzivatel
Telefon: Satio, X mini Pro, C510, BT HF Plantronics, BT HF FM MW600

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 17. Leden 2006, 21:42 »

Redukci na 3,5 jack maji v Olmiku za 200Kc a ma i klipsnu na pripnuti na opasek nebo na kapsu.....  O zadnym problemu ani sumu newim
A kde prosim Te? Shanel jsem ji pred Vanocema - nebyla vubec nikde. Porad, prosim, hned si ji valim koupit. Diky!
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 18. Leden 2006, 07:34 »

Mas tam nekde studenak a nebo sis sloupal izolaci a dratky se mezi sebou zkratuji. Nic jinyho to bejt nemuze. Helbej s ruznymi castmi a zkus tak zjistit kde to dela, potom to prepajej, nez neco slusnes.

jj, studenak to je dost mozny, pac s pajkou co mam je hrozny pracovat... Jinak ale myslel jsem, ze by to mohlo byt tim jackem, pac kdyz tam zastrcim sluchatka, zacvakne, ale porad ma trochu vuli se v tom pohnout a abych to upresnil, ty vyse popisovane problemy to dela, prave kvuli pohybu zastrcky sluchatek v pridelanem jacku --> tudiz jsem si rikal, ze by za to mohl moct prave jack...  Huh
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 18. Leden 2006, 08:11 »

Tak uz jsem se tesil jak si zase neco spajim a vsechno jinak.
U nas v jednom krame s krytama na mobily a tak jsem redukci nasel jiz hotovou a je za 100kc.

Prave to tady testuju s KOSS R/90 z obyvaku. Hraje to neskutecne, no bodejÂť kdyz je kazdy sluchatko ve velikosti telefonu :-)
To se bude tezko poslouchat na cestach neco horsiho, mozna jsem to nemel ani zkouset.

A  muzes napsat adresu kde ten kramek je. Idealni esli maj internetovou, tak tu taky. Jinak pokud nekdo vi, kde koupit samotnej fast port v ER tak mi dejte vedet.Dik. Zatim jsem ho nikde nesehnal  Sad
uložena

SEManiak Fire
3m3
Anonym
« Odpověď #50 v: 18. Leden 2006, 08:24 »

tak pro vsechny prazaky a okolni redukce za 290,-kc sem koupil v kramku KORACELL v Kotve,jinak se da obednat i po netu,tam ho maj za 240,viz www.koracell.cz
uložena
Stanmax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 18. Leden 2006, 08:38 »

u CPA - AUDIO ADAPTER PRO SLUCHATKA JACK 3,5mm a SE K750i za 50,--Kc a AUDIO ADAPTER PRO KONEKTOR CINCH a SE K750i za 82,--Kc viz www.cpa.cz prijemny den :-))
uložena

SE D750i
3m3
Anonym
« Odpověď #52 v: 18. Leden 2006, 08:41 »

no jo skutecne,sikovnej,akorat skoda ze sem to nevedel driv Cry
uložena
Profa.
Uzivatel
Telefon: Satio, X mini Pro, C510, BT HF Plantronics, BT HF FM MW600

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 18. Leden 2006, 11:53 »

Tak uz jsem se tesil jak si zase neco spajim a vsechno jinak.
U nas v jednom krame s krytama na mobily a tak jsem redukci nasel jiz hotovou a je za 100kc.

Prave to tady testuju s KOSS R/90 z obyvaku. Hraje to neskutecne, no bodejÂť kdyz je kazdy sluchatko ve velikosti telefonu :-)
To se bude tezko poslouchat na cestach neco horsiho, mozna jsem to nemel ani zkouset.

A  muzes napsat adresu kde ten kramek je. Idealni esli maj internetovou, tak tu taky. Jinak pokud nekdo vi, kde koupit samotnej fast port v ER tak mi dejte vedet.Dik. Zatim jsem ho nikde nesehnal  Sad

Odpovim si sam  Mrknutí
Maji ho v ADE v Olomouci na wolkerove za 200,-Kc, vcetne maleho bazmecku (s tlacitkem a mikrofonem) na kabliku - nema to chybu!
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 18. Leden 2006, 11:58 »

Muzu, koupil jsem to u nas na Praze 6 Øepy obchodak Ovus   www.kryty.cz   a stalo to tam rovny kilo.
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #55 v: 18. Leden 2006, 16:19 »

to je dobry no, ja se ptal tady a typek co prodava v tom kramku mi rekl, ze o nicem takovym neslysel, je to trotl, uz driv jsem s nim mel takovej problem, vubec nevi... Stovka to je dobra cena, kdybych vedel, objednal bych si to po netu a to postovny hold zaplatil no... Kdyz uz jsem ale usmikl tu koncovku fastportu z hf a udelal si to sam, mam po problemu, dokonce mi to uz ani nepreskakuje ani nejak jinak neblbne, jen jsem to spatne udelal v tom, ze to je moc kratky, mel jsem to udelat delsi, no ale uz je jedno... aspon ze to de,.... ted jsem prave koukal, kolik sotji ta originalni hf sada, co ke k750i je, kdybych nahodou potreboval reklamovat, snad nebudu muset... myslite, ze by mi to vzali k reklamaci bez tech sluchatek??? treba si toho u oskara ani nevsimnou, ze tam chybi, kdyby nahodou... c??? Huh Roll Eyes Tongue
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 18. Leden 2006, 19:41 »

Jasne. V ADEcku na Wolkerovce. A maji tam i redukci z fast portu na cinch tusim taky za 200.
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 19:23 od HellBorn » uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 18. Leden 2006, 20:15 »

K reklamaci ti staci jenom telefon a zarucak. Sluchatka budes potrebovat jedine kdyby ti po 4 ruznejch nebo 3 stejnejch reklamacich vraceli prachy - pak musis predlozit kompletni baleni a tam uz sluchatka bejt musijou.
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 19:22 od HellBorn » uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #58 v: 19. Leden 2006, 07:23 »

K reklamaci ti staci jenom telefona zarucak. Sluchatka budes potrebovat jedine kdyby ti po 4 ruznejch nebo 3 stejnejch reklamacich vraceli prachy - pak musis predlozit kompletni baleni a tam uz sluchatka bejt musijou.

aha, tak to je v pohode, diky za radu... No ale jinak, vis k cemu slouzi funkce "upravit" ?  Mrknutí
uložena
OjiForewer
Anonym
« Odpověď #59 v: 23. Leden 2006, 17:52 »

predavam za 180skk, som z ba Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.