SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 09:14

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack  (Zobrazeno 57843 x)
Mark
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 44

Zobrazit profil
« Odpovìï #30 v: 04. Srpen 2005, 15:43 »

Zdravim.
Tak kdyz od pøí¹tího týdne bude v oficialni ceske distribuci v prodeji W800i,,tak uz by mela byt k sehnani ta redukce na jacka ne?
Nevite nekdo kdy se to zacne prodavat? Bude ta redukce soucastí sluchatek HPM - 70 nebo se ta redukce bude prodavat samostatne???
ulo¾ena

SonyEricsson D750i -> FW W800i - R1AA008, MS PRO DUO 512MB, HPM-70
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Pøíspìvkù: 379

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 05. Srpen 2005, 11:33 »

Zdravim.
Tak kdyz od pøí¹tího týdne bude v oficialni ceske distribuci v prodeji W800i,,tak uz by mela byt k sehnani ta redukce na jacka ne?
Nevite nekdo kdy se to zacne prodavat? Bude ta redukce soucastí sluchatek HPM - 70 nebo se ta redukce bude prodavat samostatne???

Uz se to tu probiralo, jako redukce slouzi prvni cast HF HPM-70. Samostatnou redukci SE prodavat nebude. Pri trose hledani najdes spoustu shopu v zakranici, kde neoriginal redukci poridis za par dolacu.

Milda
ulo¾ena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Mark
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 08. Srpen 2005, 09:03 »

Sluchátka s redukci HF HPM-70 u¾ maj v nabídce na http://www.huramobil.cz/sony-ericsson-stereo-mini-hf-hpm-70+dp39053/ , cena 1000Kè
Takze co nevidet by zrejme mely byt v prodeji
ulo¾ena

triple
Anonym
« Odpovìï #33 v: 10. Srpen 2005, 07:55 »

no na http://www.mobiltec24.de som nasiel redukciu za 1153.81 SKK
Treba si tam vybrat jazyk a dalej specifikovat slovensko a ono to prepocita
ulo¾ena
Mark
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #34 v: 11. Srpen 2005, 08:04 »

No jo, maj tam HF HPM-70 http://www.mobiltec24.de/indexs.php  za 878 Kè a taky samotnou redukci z Fast-Portu taky za 878Kè......Jenom by mì zajímalo, kdy¾ si to tam objednám jestli mi to skuteènì po¹lou a jakym zpusobem to zaplatim. Nevíte to nìkdo?
ulo¾ena

User
Anonym
« Odpovìï #35 v: 11. Srpen 2005, 10:06 »

Chcel by som sa vas spitat ci exsistuje BlueTooth stereo Handsfree na k750i

dik

PS: hodit tam JACKA namiesto tych sluchadiek to by bola jeba  Grin
ulo¾ena
Mark
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #36 v: 11. Srpen 2005, 12:01 »

Kdyz si to tam clovek objedná (HF HPM-70) tak uz se to s dopravou vy¹plha na 1250Kè,,,,a o tolik se mi to pøeplácet nechce. V èechách se to zøejmì bude prodávat asi a¾ tak za mìsíc. No ale ja bych to potøeboval co nejdøív.....Nevíte nìkdo, kde u¾ ted v èechách, bych mohl HF HPM - 70 sehnat??? Díky
ulo¾ena

jvees69
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 296

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #37 v: 16. Leden 2006, 07:37 »

ahoj lidi, sháním redukci na 3,5mm jack a tak mì napadlo omladit tu tuhnle diskuzi, snad mì za to bossové nese¾erou...

Kde se dá ta redukce sehnat za nìjakej dobrej peníz? Nejsou s ní nìjaké problémy? (Nezpùsobuje tøeba pøeskakování pøi pøehrávání??? Dr¾í pevnì, nevypadává???) To pøeskakování, nebo nìjaké ¹umìní, èi jakékoli jiné ru¹ení by mì fakt nepotì¹ilo, kdybych za ni vyhodil tøeba 4 kila... Aspoò si myslim, ¾e cena bude nìco kolem 4 stovek, nevim jestli bych to sehnal takhle normálnì v obchodu, zkusim se poptat a¾ budu mít nìkam cestu, ka¾dopádnì ale na netu jsem nena¹el... hledal jsem, ale nena¹el...

Díky v¹em moc za pomoc... Mìjte se..., jvees69
ulo¾ena
3m3
Anonym
« Odpovìï #38 v: 16. Leden 2006, 11:14 »

Zdravim jvees69,nebudu delat reklama ale v patek sem ji koupil v kotve za 290,-,je to v prizemi takovej kramek nebo spis stanek maj tam hafo krytu ve vylohach.
Chlapek tam nebyl proti abych si ji vyzkousel a dokonce mi pucil svoje Kossaky.
Zatim si nestezuju,ani mi to nelupa pri prehravani mp3,nebos spis pri prechazeni zu jedny na druhou.
ulo¾ena
RomanP
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 59

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 16. Leden 2006, 12:14 »

No proto¾e jsem o ni taky zauva¾oval a nejsou nikde, kde jsem se koukal a nechce se mi ji horeènatì shánìt, nebo nìkde objednávat a èekat co za zázrak pøijde, spí¹ zva¾uju si ji udìlat, nì kvùli cenì, ale proto co jsem psal. Návod je jasnej, spí¹, kde sehnat konektor fastport. No asi ustøihnout z nìjakýho levnýho HF a nebo od nìkoho koupit za pakatel pùvodní nefunkèní sluchátka, se kterými se dotyèný nechce párat sám. Návody hovoøí jasnì, tak bych do toho ¹el. Akorát mì zajímá (a to je spoleèný pro kupovaný i bastlený redukce), jak se to chová pøi pøíchozím hovoru. Mikrofon nikde a telefon pøesto ¾ije v domìní, ¾e má HF díky spojení tech dvou pinù.

Jak tedy s pøíchozím hovorem na redukci ¾ijete vy Huh
ulo¾ena
3m3
Anonym
« Odpovìï #40 v: 16. Leden 2006, 13:06 »

pøi pøichozím hovoru sly¹ím druhou stranu,ale ona mì ne,lepe øeèeno zkou¹el sem volat a jednu plechovou linku do banky a automat byl sly¹et dobøe Mrknutí
A jinak rad¹i vezmu telefon do ruky kdy¾ zvoní ne¾ se poøád vztekat nad vypadavajícíma sluchadlama.To» mùj názor.
ulo¾ena
jvees69
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #41 v: 16. Leden 2006, 13:27 »

supr, díky za radu... Udìlat si tu redukci se mi neche z jednohu prostého dùvodu a to z toho, ¾e to bude asi vypadat dost hroznì (pájka, izolace) to nabyde a pak z toho bude chuchvalec namísto slabého kabílku... Jinak 290,- to je skvìlá cena..., jen já jsem zLiberce, tudí¾ tu Kotvu nemáme a navíc v tìch obchùdkách s telefonama bo tak, to budou mít urèitì k pìtikilu... Mon¾ si zkusim pohrát a nìco stvoøit, kdy¾tak to spojení (pájený spoj+izolace) vyfotim a dám sem... èus

no, tak u¾ jsem chtìl ¹miknout fastport od orig. handsfree sady, ale pak jsem si uvìdomil, ¾e kdy¾ bych náhodou potøeboval reklamovat, musel bych ji stejnak nìkde pak shánìt... Nevim jakou má cenu, ale asi si rad¹i nìkde spla¹im tu redukci... No a nebo to ¹miknu a budu doufat, ¾e se mi telefon nepos...
« Poslední úprava: 16. Leden 2006, 13:42 od jvees69 » ulo¾ena
RomanP
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 17. Leden 2006, 10:56 »

"Experte", proè bys tam mìl mít chuchvalec izolaèky ? Smajlík
Kup nìkde za deset korun, mo¾ná míò normální 3,5 zdíøku jack stereo a napájej ty drátky z fastportu rovnou na kontakty týhle zdíøky ne ?
Kablík potom pùjde nepøeru¹enì od fastportu a¾ dovnitø jack zdíøky...
ulo¾ena
RomanP
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #43 v: 17. Leden 2006, 18:04 »

Tak u¾ jsem se tì¹il jak si zase nìco spájím a v¹echno jinak.
U nás v jednom krámì s krytama na mobily a tak jsem redukci na¹el ji¾ hotovou a je za 100kè.

Právì to tady testuju s KOSS R/90 z obýváku. Hraje to neskuteènì, no bodìj» kdy¾ je ka¾dý sluchátko ve velikosti telefonu :-)
To se bude tì¾ko poslouchat na cestách nìco hor¹ího, mo¾ná jsem to nemìl ani zkou¹et.
ulo¾ena
jvees69
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #44 v: 17. Leden 2006, 18:20 »

Tak u¾ jsem se tì¹il jak si zase nìco spájím a v¹echno jinak.
U nás v jednom krámì s krytama na mobily a tak jsem redukci na¹el ji¾ hotovou a je za 100kè.

Právì to tady testuju s KOSS R/90 z obýváku. Hraje to neskuteènì, no bodìj» kdy¾ je ka¾dý sluchátko ve velikosti telefonu :-)
To se bude tì¾ko poslouchat na cestách nìco hor¹ího, mo¾ná jsem to nemìl ani zkou¹et.

takl¾e to hraje horznì??? No, musim øíct, ¾e já co jsem si ji asi pøed hodinou udìlal doma, tak mám doste velkej problém s tím, ¾e kdy¾ tam pøipojim sluchátka a on se ten jack pohne v tom, tak to dìlá hroznej bordel, ¹umí, pøeskakuje bo vùbec nehraje, znáte to... Tak si te´d øíkám, ¾e jsem to snad nemìl ani zkou¹et dìlat, paè jsem si akorát zkurvil tu pùvodní HF sadu...

3m3: zdravim tì, prosimtì, ta redukce co jsi koupil v kotvì jak pí¹e¹, tak je v pohodì??? kdy¾ tam strèí¹ sluchátka, nepøeskakuje tøeba pøi pøehrávání hudba, kdy¾ pohybuje¹ s telefonem??? ví¹ jak to mylsim, kdy¾ se sluchátka hýbou a tudí¾ i zástrèka v redukci 3,5mm jacku... já si tu redukci toti¾ udìlal sám a asi mám ¹patnej jack, bo nevim, kdy¾ toti¾ sluchátka zastrèim a pohne se mi to v tom, blbne to a je to dost hrozný... díky za odpovìï....
« Poslední úprava: 17. Leden 2006, 19:10 od jvees69 » ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.