SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Prosinec 2024, 14:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142479 příspěvků v 10020 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Strana: [1] 2 3 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack  (Zobrazeno 57478 x)
mousefromhouse
Uživatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 13. Červenec 2005, 15:30 »

zdravim, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevite, kdy se bude prodavat redukce z FastPortu na 3,5mm jack  v CR ? diky
uložena

Sony Ericsson K750i
KeNnY
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Červenec 2005, 19:42 »

asi ked pride na trh W800  Huh
uložena

Sony Ericsson Arc
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Červenec 2005, 07:08 »

No zatím to nevypadå že se budou vÚbec prodåvat samostatnÏ. Je možnÊ, že se toho chytí jiný výrobce a bude je vyråbÏt nebo pak zbývå již jen domåcí výroba.
uložena
mousefromhouse
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Červenec 2005, 08:05 »

dneska sem psal mail primo na podporu SE a tohle mi od nich prislo:

Vazeny pane Pokorny,

dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.

O budouci existenci takoveto prime redukce nemame zatim, bohuzel, sami informace. V tuto chvili vsak na trhu takove prislusenstvi nasi produkce neexistuje.
Nicmene, existuje vsak tzv. hudebni kabel MMC-60, ktery je novinkou a ktery je opatren koncovkami CINCH.
Tyto jiz lze nejakou na trhu dostupnou redukci jiste pojit se sluchatky opatrenymi 3.5 mm jackem.

S pozdravem,

Zdenek Vojtech
Sony Ericsson Call Center

To je fakt dobra rada... pripojovat sluchatka pres 2 redukce, to je trochu krkolomny..  Undecided A nevite aspon nekdo kolik stoji ta redukce z CINCH na 3,5 jack ?
uložena

Sony Ericsson K750i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 14. Červenec 2005, 08:10 »

Je možnÊ, že redukce bude v balení spolu s HPM-70, což jsou sluchåtka k W800i, ty ale zatím nelze koupit.
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Červenec 2005, 08:12 »

dneska sem psal mail primo na podporu SE a tohle mi od nich prislo:

Vazeny pane Pokorny,

dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.

O budouci existenci takoveto prime redukce nemame zatim, bohuzel, sami informace. V tuto chvili vsak na trhu takove prislusenstvi nasi produkce neexistuje.
Nicmene, existuje vsak tzv. hudebni kabel MMC-60, ktery je novinkou a ktery je opatren koncovkami CINCH.
Tyto jiz lze nejakou na trhu dostupnou redukci jiste pojit se sluchatky opatrenymi 3.5 mm jackem.

S pozdravem,

Zdenek Vojtech
Sony Ericsson Call Center

To je fakt dobra rada... pripojovat sluchatka pres 2 redukce, to je trochu krkolomny..  Undecided A nevite aspon nekdo kolik stoji ta redukce z CINCH na 3,5 jack ?

No vidis ... neni nad to mit na telefonu redukci na CINCH, redukci na JACK a treba jeste dalsich 10 redukci Smajlík Budes si to nosit v batohu a za sebou jeste karku Cheesy
Miluju SE .... kazdy problem ma sve reseni Smajlík
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Červenec 2005, 08:49 »

Je možnÊ, že redukce bude v balení spolu s HPM-70, což jsou sluchåtka k W800i, ty ale zatím nelze koupit.

Jedina oficialni redukce od SE bude skutecne pouze u HPM-70, a to tak, ze do microfonu lze pripojit jakakoli sluchatka s 3,5" jackem.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #7 v: 14. Červenec 2005, 10:15 »

Ano, takže je to pøesnÏ takto. Ta samotnå redukce není samostatný díl, ale je to souèåst sluchåtek. Ten våleèek co måte na svých sluchåtkåch u K750i je u sluchåtek nahrazen våleèkem s jackem. Tím tam lze do jacku vložit jakåkoliv jinå sluchåtka. Jen se prodlouží o dost dÊlka kabelÚ.

SamostatnÏ se to prodåvat nebude (Sony Ericsson pøíslušenství)

uložena
mousefromhouse
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Červenec 2005, 11:19 »

Diky za rady, no, pokusim se sehnat ten kabel z W800...
uložena

Sony Ericsson K750i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #9 v: 14. Červenec 2005, 11:27 »

Diky za rady, no, pokusim se sehnat ten kabel z W800...

samotnÊ sluchåtka se zatím nedají sehnat (HPM-70), ale ta redukce by šla udÏlat, zåleží jak se toho kdo chopí..
uložena
mousefromhouse
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Červenec 2005, 11:35 »

jako ufiknout kabel z HF a ze sluchatek a spojit ? No, na to bych si spis koupil nejaky nejlevnejsi HF ke K750i, to stereo se mi nechce nicit : ) a taky bych to asi sveril nekomu sikovnejsimu nez jsem ja, ja neumim ani spojit 2,5 jack s normalnima sluchatkama... natoz tohle : )
uložena

Sony Ericsson K750i
YAMATO
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 14. Červenec 2005, 11:53 »

No koukåm, že mڞu být jen råd, že mi dodåvanå sluchåtka docela vyhovují Cheesy
uložena

Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tÏ zmizím jå.
mousefromhouse
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Červenec 2005, 11:56 »

No koukåm, že mڞu být jen råd, že mi dodåvanå sluchåtka docela vyhovují Cheesy

Me taky vyhovuji, ale doma se mi zbytecne valy Kossy UR-40 : )
uložena

Sony Ericsson K750i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #13 v: 14. Červenec 2005, 12:03 »

jako ufiknout kabel z HF a ze sluchatek a spojit ? No, na to bych si spis koupil nejaky nejlevnejsi HF ke K750i, to stereo se mi nechce nicit : ) a taky bych to asi sveril nekomu sikovnejsimu nez jsem ja, ja neumim ani spojit 2,5 jack s normalnima sluchatkama... natoz tohle : )

NÏkde jsem na to èetl nåvod, staèilo by za våleèkem fiknout oba kabely a vložit tam samostatnÏ jack, ale moc praktický se mi to taky nezdå
uložena
mousefromhouse
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 14. Červenec 2005, 12:07 »

NÏkde jsem na to èetl nåvod, staèilo by za våleèkem fiknout oba kabely a vložit tam samostatnÏ jack, ale moc praktický se mi to taky nezdå

Link na ten navod asi neposles, co ? No, ZA valeckem je kabel pouze jeden, dva kabely jsou PRED valeckem (ikdyz je to asi jedno Smajlík
uložena

Sony Ericsson K750i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i : Redukce z FastPortu na 3,5mm jack
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 17 dotazů.