SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)  (Zobrazeno 44888 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #45 v: 09. Červenec 2005, 21:39 »

2 num3r0(zajimava zkratka... nejsi robot, ze ne?) Dost dobry postrehy, rad Te ctu, az neco vydas, dej vedet, koupim... Mrknutí Fakt dobry, jen tak dal, jen tak dal!  Cheesy Co se profilu tyce, i SonyEricssoni maji sve dny...  Undecided
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #46 v: 09. Červenec 2005, 21:49 »

2 num3r0(zajimava zkratka... nejsi robot, ze ne?) Dost dobry postrehy, rad Te ctu, az neco vydas, dej vedet, koupim... Mrknutí Fakt dobry, jen tak dal, jen tak dal!  Cheesy Co se profilu tyce, i SonyEricssoni maji sve dny...  Undecided

Hehe .... kdysi davno jsem pouzival nick slozeny ze 17-ti cisel ... ale nikdo si ho nepamatoval, tak jsem zmenil Smajlík
No, pokud zitra urvu chvili casu, tak budu delat takovou mensi recenzi na SE K750i ... a nebude to rozhodne recenze ktera by mela tenhle telefon chvalit ... chci se tam zamerit hlavne na stinne stranky Smajlík A kdyz mi "ujede ruka", vydam to treba knizne :-D

Jo jo ... profily ... stale nedokazu pochopit co vedlo SE k tomu, aby takhle hodne zmenil neco, co az do doby vydani modelu K750 bylo povazovano za samozrejmost. Proste to vypada, ze programatori SE meli nejakou silenou kalbu a nasledujici den po ni asi programovali zrovna cast "profily" .... no a znas to ... nepovolena technoparty v hlave, tezke ruce na klvasnici ... tak ze to proste vodflakli. A po vzoru velkeho a mocneho M$ svoji chybu nenazvali chybou, ale vyhlasili ji za novy standard :-D
uložena
wizaard
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #47 v: 09. Červenec 2005, 22:09 »

Jo a co se tyce tech profilu tak jak jsem jiz psal pro me nemaji zadne vyuziti. Kdyz jsem doma nastavim si hlasitost 3 to same i v praci a kdyz nekam jedu nebo jsem v hlucnem prostredi tak 5ku. No a na noc vypinam zvuk. Pisu to proto, ze treba u Sony ericssona maj na to ten samy nazor a zda se jim to ne moc dulezite, proto to do telefonu nedali. Stejne jako to Edge, treba ja naprosto chapu proc to tam nedaly, ale je strasne moc lidi kteri to nechapou. Takze z toho meho blabolu vypliva, ze mozna tahle funkce neni pro SE dulezita a jak jiz jeden kolega psal rozhodli se jit jinym smerem

No, proc nedali do SE K750i EDGE ci do jinych telefonu jinych znacek krom Nokie? Protoze se ve svete EDGE temer nevyugziva! ER je jedna z pramala zemi, kde se EDGE zavadi (pokud ne v soucasnosti jedina), takze asi proto... Smajlík
uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
wizaard
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W660i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 09. Červenec 2005, 22:11 »

Hehe .... kdysi davno jsem pouzival nick slozeny ze 17-ti cisel ... ale nikdo si ho nepamatoval, tak jsem zmenil Smajlík
No, pokud zitra urvu chvili casu, tak budu delat takovou mensi recenzi na SE K750i ... a nebude to rozhodne recenze ktera by mela tenhle telefon chvalit ... chci se tam zamerit hlavne na stinne stranky Smajlík A kdyz mi "ujede ruka", vydam to treba knizne :-D

Jo jo ... profily ... stale nedokazu pochopit co vedlo SE k tomu, aby takhle hodne zmenil neco, co az do doby vydani modelu K750 bylo povazovano za samozrejmost. Proste to vypada, ze programatori SE meli nejakou silenou kalbu a nasledujici den po ni asi programovali zrovna cast "profily" .... no a znas to ... nepovolena technoparty v hlave, tezke ruce na klvasnici ... tak ze to proste vodflakli. A po vzoru velkeho a mocneho M$ svoji chybu nenazvali chybou, ale vyhlasili ji za novy standard :-D

Uz aby ta recence byla! Asi vis proc... jinak, ja mu to taky rikal, ze se dobre cte, ale on tomu neveril! Verili byste tomu? Cheesy
uložena

... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 » [12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
KeyLuke
Anonym
« Odpověď #49 v: 10. Červenec 2005, 10:04 »

Jde nastavit u kontaktu melodii?
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #50 v: 10. Červenec 2005, 10:20 »

Jde nastavit u kontaktu melodii?

Ano, jde.
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 10. Červenec 2005, 10:34 »

Pane mobilni kolego Num3ro - mam na tebe jeste jeden dotaz tak si dej zalezet na odpovedi, protoze na tehle veci mi bude hodne zalezet. Jde o to, ze bych rad svuj novy telefon W800i pouzival jako Mp3 prehravac treba kdyz pojedu do prace trolejbusem a jde mi o to, aby to bylo poradne hlasity, abych si tu hudbu dobre vychutnal. Myslim si ze u K750i to bude stejny, proto bych rad vedel jestli kdyz das naplno hlasitost u prehravani hudby jestli to poradne rve? Tak si dej zaletet na odpovedi.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #52 v: 10. Červenec 2005, 10:49 »

Pane mobilni kolego Num3ro - mam na tebe jeste jeden dotaz tak si dej zalezet na odpovedi, protoze na tehle veci mi bude hodne zalezet. Jde o to, ze bych rad svuj novy telefon W800i pouzival jako Mp3 prehravac treba kdyz pojedu do prace trolejbusem a jde mi o to, aby to bylo poradne hlasity, abych si tu hudbu dobre vychutnal. Myslim si ze u K750i to bude stejny, proto bych rad vedel jestli kdyz das naplno hlasitost u prehravani hudby jestli to poradne rve? Tak si dej zaletet na odpovedi.

Mam D750-ku s firmware z W800-ky, pri poslechu pres sluchatka se zapnutou funkci "super bass" a hlasitosti na plno zapomenes vystoupit z trolejbusu a ver, ze budes mit radne prokvrdlanej mozek...  Mrknutí
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #53 v: 10. Červenec 2005, 10:50 »

Tak ted si dam zalezet! Smajlík Budu to psat hezky pismenko po pismenku a pokusim se vuuubec zadny nevynechat :-D

Prave jsem do MT nahral skladbu: Clox - COLDPLAY ((3 803 264 bajtu)
Kvalita 160 kbps (Lame 3.92 - MPEG 1 Layer 3) Stereo
Zkusil jsem poslech pres "Prehravac zaznamu", pouzil jsem "Mega Bass" a priznam se, ze na maximalni hlasitost to nezvladam poslouchat ... ma krasna a citliva ouska to proste nezvladaji. Posledni pro me stravitelna hlasitost je "jedna kosticka" pod maximem (kosticek tam je Cool.
Ruzumna poslechova hranice je podle meho na 5 - 6 kosticce Smajlík

Myslim, ze by ti hlasitost mohla vyhovovat a nemel by jsi mit problem. Toto plati ale jen za predpokladu kvalitne a dobre udelane MP3. Pokud pouzijes nejakou poddimenzovanou, bude to asi spatny Smajlík

BTW: Pokud me neprasknes a neposles na me OSU (Ochranny svaz autorsky), muzu Ti tu MP3 nekam hodit aby jsi mel predstavu co sjem pouzil jako testovaci vzorek.
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 10. Červenec 2005, 10:55 »

Radeji mi ji neposilej ja jsem znamej praskac Grin. Tak to jsi me potesil. Ja az budu mit W800i tak je budu pretahovat v plne kvalite cela CD. Muzes to porovnat s K700i tu hlasitost prehravani MP3?
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #55 v: 10. Červenec 2005, 11:00 »

Radeji mi ji neposilej ja jsem znamej praskac Grin. Tak to jsi me potesil. Ja az budu mit W800i tak je budu pretahovat v plne kvalite cela CD. Muzes to porovnat s K700i tu hlasitost prehravani MP3?

Co je pro tebe plna kvalita? Jestli myslis 128 kbps, tak to ne Smajlík Podle meho se MP3 daji poslouchat az tak od 160 kbps vejs. Doporucuju jeste variable bitrate a join stereo.
Porovnani hlasitosti a vernosti prehraneho zvuku nemohu udelat .... moji K700i ma nejakej vykuk co mi ho ukradl Smajlík
Ale co si tak vzpominam, zvuk na K700i nebyl az tak kvalitni ... a hlavne to myslim nemelo equalizer (K750i ho ma a pokud jses sluchar, muzes si ho klidne nastavit presne podle sveho).
uložena
virtual
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 10. Červenec 2005, 11:28 »

Dulezity sou taky sluchatka-doporucil bych ti koupit neco "vetsiho" (napr. notoricky znamy Koss nebo Sennheiser)
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #57 v: 10. Červenec 2005, 11:38 »

Dulezity sou taky sluchatka-doporucil bych ti koupit neco "vetsiho" (napr. notoricky znamy Koss nebo Sennheiser)

Tady si zase dovolim reagovat Smajlík
Popisoval jsem stav pouze a jen s original sluchatkama. A ty jsou podle meho lehkej podprumer Smajlík Kvalitni sluchatka z toho udelaji jeste lepsi zazitek (ale jen na telefonech kde se ti povede sehnat redukci z SE portu na jacka).
BTW: Koss je slusnej .... ale na pecky mam radeji Sony Smajlík (rekl bych ti i oznaceni, ale na sluchatkach ho nemam napsany ... krasny basy, hustej rozsah, perfektne drzej)
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 10. Červenec 2005, 11:59 »

Co je pro tebe plna kvalita? Jestli myslis 128 kbps, tak to ne Smajlík Podle meho se MP3 daji poslouchat az tak od 160 kbps vejs. Doporucuju jeste variable bitrate a join stereo.
Porovnani hlasitosti a vernosti prehraneho zvuku nemohu udelat .... moji K700i ma nejakej vykuk co mi ho ukradl Smajlík
Ale co si tak vzpominam, zvuk na K700i nebyl az tak kvalitni ... a hlavne to myslim nemelo equalizer (K750i ho ma a pokud jses sluchar, muzes si ho klidne nastavit presne podle sveho).
Cituji

Ja to myslel takhle, ze si pretahnu z skladbu v maximalni delce. Pak ma treba jedna pisen 5 Mg. Ty kbps to nevim to uvidim az jak to bude vypadat na tom Cd k telefonu kolik tam maximalne vymacknu kbps. Proste myslel jsem to tak, ze si tam budu chtit pretahovat pisne v nejvyssi mozne kvalite. Co se tyce tech sluchatek tak pro me je nejlepsi znacka Philips, kdyz jsem vyhlizel sluchatka do 1000 kc tak tyhle meli nejlepsi parametry a je to nadherny zazitek je poslouchat.
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 10. Červenec 2005, 12:04 »

Jeste dotaz muzete mi nekdo poradit jak dam Vas prispevek do bileho chlivecku a pod tim budu pokracovat nejak se mi to nedari.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.