SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 10:23
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
12
« předchozí
další »
Autor
Téma: SE K750i - zkusenosti ze zivota :) (Zobrazeno 44864 x)
VaRo
Anonym
Re: SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
«
Odpověď #45 v:
09. Červenec 2005, 21:39 »
2 num3r0(zajimava zkratka... nejsi robot, ze ne?) Dost dobry postrehy, rad Te ctu, az neco vydas, dej vedet, koupim...
Fakt dobry, jen tak dal, jen tak dal!
Co se profilu tyce, i SonyEricssoni maji sve dny...
uložena
num3r0
Anonym
«
Odpověď #46 v:
09. Červenec 2005, 21:49 »
Uživatel: VaRo 09. Červenec 2005, 21:39
2 num3r0(zajimava zkratka... nejsi robot, ze ne?) Dost dobry postrehy, rad Te ctu, az neco vydas, dej vedet, koupim...
Hehe .... kdysi davno jsem pouzival nick slozeny ze 17-ti cisel ... ale nikdo si ho nepamatoval, tak jsem zmenil
No, pokud zitra urvu chvili casu, tak budu delat takovou mensi recenzi na SE K750i ... a nebude to rozhodne recenze ktera by mela tenhle telefon chvalit ... chci se tam zamerit hlavne na stinne stranky
A kdyz mi "ujede ruka", vydam to treba knizne :-D
Jo jo ... profily ... stale nedokazu pochopit co vedlo SE k tomu, aby takhle hodne zmenil neco, co az do doby vydani modelu K750 bylo povazovano za samozrejmost. Proste to vypada, ze programatori SE meli nejakou silenou kalbu a nasledujici den po ni asi programovali zrovna cast "profily" .... no a znas to ... nepovolena technoparty v hlave, tezke ruce na klvasnici ... tak ze to proste vodflakli. A po vzoru velkeho a mocneho M$ svoji chybu nenazvali chybou, ale vyhlasili ji za novy standard :-D
uložena
wizaard
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W660i
«
Odpověď #47 v:
09. Červenec 2005, 22:09 »
Uživatel: Toncek 09. Červenec 2005, 21:17
Jo a co se tyce tech profilu tak jak jsem jiz psal pro me nemaji zadne vyuziti. Kdyz jsem doma nastavim si hlasitost 3 to same i v praci a kdyz nekam jedu nebo jsem v hlucnem prostredi tak 5ku. No a na noc vypinam zvuk. Pisu to proto, ze treba u Sony ericssona maj na to ten samy nazor a zda se jim to ne moc dulezite, proto to do telefonu nedali. Stejne jako to Edge, treba ja naprosto chapu proc to tam nedaly, ale je strasne moc lidi kteri to nechapou. Takze z toho meho blabolu vypliva, ze mozna tahle funkce neni pro SE dulezita a jak jiz jeden kolega psal rozhodli se jit jinym smerem
No, proc nedali do SE K750i EDGE ci do jinych telefonu jinych znacek krom Nokie? Protoze se ve svete EDGE temer nevyugziva! ER je jedna z pramala zemi, kde se EDGE zavadi (pokud ne v soucasnosti jedina), takze asi proto...
uložena
... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 »
[12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone
Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
wizaard
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W660i
«
Odpověď #48 v:
09. Červenec 2005, 22:11 »
Uživatel: num3r0 09. Červenec 2005, 21:49
Uživatel: VaRo 09. Červenec 2005, 21:39
Hehe .... kdysi davno jsem pouzival nick slozeny ze 17-ti cisel ... ale nikdo si ho nepamatoval, tak jsem zmenil
No, pokud zitra urvu chvili casu, tak budu delat takovou mensi recenzi na SE K750i ... a nebude to rozhodne recenze ktera by mela tenhle telefon chvalit ... chci se tam zamerit hlavne na stinne stranky
A kdyz mi "ujede ruka", vydam to treba knizne :-D
Jo jo ... profily ... stale nedokazu pochopit co vedlo SE k tomu, aby takhle hodne zmenil neco, co az do doby vydani modelu K750 bylo povazovano za samozrejmost. Proste to vypada, ze programatori SE meli nejakou silenou kalbu a nasledujici den po ni asi programovali zrovna cast "profily" .... no a znas to ... nepovolena technoparty v hlave, tezke ruce na klvasnici ... tak ze to proste vodflakli. A po vzoru velkeho a mocneho M$ svoji chybu nenazvali chybou, ale vyhlasili ji za novy standard :-D
Uz aby ta recence byla! Asi vis proc... jinak, ja mu to taky rikal, ze se dobre cte, ale on tomu neveril! Verili byste tomu?
uložena
... » [5/06] SE K700i » [12/06] K750i » [2/07] K800i » [9/07] RAZR² V8 »
[12/07] Sony Ericsson W660i
Vodafone
Nabito 100 + Student extra nabito + Po svem
KeyLuke
Anonym
«
Odpověď #49 v:
10. Červenec 2005, 10:04 »
Jde nastavit u kontaktu melodii?
uložena
num3r0
Anonym
«
Odpověď #50 v:
10. Červenec 2005, 10:20 »
Uživatel: KeyLuke 10. Červenec 2005, 10:04
Jde nastavit u kontaktu melodii?
Ano, jde.
uložena
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #51 v:
10. Červenec 2005, 10:34 »
Pane mobilni kolego Num3ro - mam na tebe jeste jeden dotaz tak si dej zalezet na odpovedi, protoze na tehle veci mi bude hodne zalezet. Jde o to, ze bych rad svuj novy telefon W800i pouzival jako Mp3 prehravac treba kdyz pojedu do prace trolejbusem a jde mi o to, aby to bylo poradne hlasity, abych si tu hudbu dobre vychutnal. Myslim si ze u K750i to bude stejny, proto bych rad vedel jestli kdyz das naplno hlasitost u prehravani hudby jestli to poradne rve? Tak si dej zaletet na odpovedi.
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #52 v:
10. Červenec 2005, 10:49 »
Uživatel: Toncek 10. Červenec 2005, 10:34
Pane mobilni kolego Num3ro - mam na tebe jeste jeden dotaz tak si dej zalezet na odpovedi, protoze na tehle veci mi bude hodne zalezet. Jde o to, ze bych rad svuj novy telefon W800i pouzival jako Mp3 prehravac treba kdyz pojedu do prace trolejbusem a jde mi o to, aby to bylo poradne hlasity, abych si tu hudbu dobre vychutnal. Myslim si ze u K750i to bude stejny, proto bych rad vedel jestli kdyz das naplno hlasitost u prehravani hudby jestli to poradne rve? Tak si dej zaletet na odpovedi.
Mam D750-ku s firmware z W800-ky, pri poslechu pres sluchatka se zapnutou funkci "super bass" a hlasitosti na plno zapomenes vystoupit z trolejbusu a ver, ze budes mit radne prokvrdlanej mozek...
uložena
num3r0
Anonym
«
Odpověď #53 v:
10. Červenec 2005, 10:50 »
Tak ted si dam zalezet!
Budu to psat hezky pismenko po pismenku a pokusim se vuuubec zadny nevynechat :-D
Prave jsem do MT nahral skladbu: Clox - COLDPLAY ((3 803 264 bajtu)
Kvalita 160 kbps (Lame 3.92 - MPEG 1 Layer 3) Stereo
Zkusil jsem poslech pres "Prehravac zaznamu", pouzil jsem "Mega Bass" a priznam se, ze na maximalni hlasitost to nezvladam poslouchat ... ma krasna a citliva ouska to proste nezvladaji. Posledni pro me stravitelna hlasitost je "jedna kosticka" pod maximem (kosticek tam je
.
Ruzumna poslechova hranice je podle meho na 5 - 6 kosticce
Myslim, ze by ti hlasitost mohla vyhovovat a nemel by jsi mit problem. Toto plati ale jen za predpokladu kvalitne a dobre udelane MP3. Pokud pouzijes nejakou poddimenzovanou, bude to asi spatny
BTW: Pokud me neprasknes a neposles na me OSU (Ochranny svaz autorsky), muzu Ti tu MP3 nekam hodit aby jsi mel predstavu co sjem pouzil jako testovaci vzorek.
uložena
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #54 v:
10. Červenec 2005, 10:55 »
Radeji mi ji neposilej ja jsem znamej praskac
. Tak to jsi me potesil. Ja az budu mit W800i tak je budu pretahovat v plne kvalite cela CD. Muzes to porovnat s K700i tu hlasitost prehravani MP3?
uložena
num3r0
Anonym
«
Odpověď #55 v:
10. Červenec 2005, 11:00 »
Uživatel: Toncek 10. Červenec 2005, 10:55
Radeji mi ji neposilej ja jsem znamej praskac
. Tak to jsi me potesil. Ja az budu mit W800i tak je budu pretahovat v plne kvalite cela CD. Muzes to porovnat s K700i tu hlasitost prehravani MP3?
Co je pro tebe plna kvalita? Jestli myslis 128 kbps, tak to ne
Podle meho se MP3 daji poslouchat az tak od 160 kbps vejs. Doporucuju jeste variable bitrate a join stereo.
Porovnani hlasitosti a vernosti prehraneho zvuku nemohu udelat .... moji K700i ma nejakej vykuk co mi ho ukradl
Ale co si tak vzpominam, zvuk na K700i nebyl az tak kvalitni ... a hlavne to myslim nemelo equalizer (K750i ho ma a pokud jses sluchar, muzes si ho klidne nastavit presne podle sveho).
uložena
virtual
Uzivatel
«
Odpověď #56 v:
10. Červenec 2005, 11:28 »
Dulezity sou taky sluchatka-doporucil bych ti koupit neco "vetsiho" (napr. notoricky znamy Koss nebo Sennheiser)
uložena
num3r0
Anonym
«
Odpověď #57 v:
10. Červenec 2005, 11:38 »
Uživatel: virtual 10. Červenec 2005, 11:28
Dulezity sou taky sluchatka-doporucil bych ti koupit neco "vetsiho" (napr. notoricky znamy Koss nebo Sennheiser)
Tady si zase dovolim reagovat
Popisoval jsem stav pouze a jen s original sluchatkama. A ty jsou podle meho lehkej podprumer
Kvalitni sluchatka z toho udelaji jeste lepsi zazitek (ale jen na telefonech kde se ti povede sehnat redukci z SE portu na jacka).
BTW: Koss je slusnej .... ale na pecky mam radeji Sony
(rekl bych ti i oznaceni, ale na sluchatkach ho nemam napsany ... krasny basy, hustej rozsah, perfektne drzej)
uložena
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #58 v:
10. Červenec 2005, 11:59 »
Co je pro tebe plna kvalita? Jestli myslis 128 kbps, tak to ne
Podle meho se MP3 daji poslouchat az tak od 160 kbps vejs. Doporucuju jeste variable bitrate a join stereo.
Porovnani hlasitosti a vernosti prehraneho zvuku nemohu udelat .... moji K700i ma nejakej vykuk co mi ho ukradl
Ale co si tak vzpominam, zvuk na K700i nebyl az tak kvalitni ... a hlavne to myslim nemelo equalizer (K750i ho ma a pokud jses sluchar, muzes si ho klidne nastavit presne podle sveho).
Cituji
Ja to myslel takhle, ze si pretahnu z skladbu v maximalni delce. Pak ma treba jedna pisen 5 Mg. Ty kbps to nevim to uvidim az jak to bude vypadat na tom Cd k telefonu kolik tam maximalne vymacknu kbps. Proste myslel jsem to tak, ze si tam budu chtit pretahovat pisne v nejvyssi mozne kvalite. Co se tyce tech sluchatek tak pro me je nejlepsi znacka Philips, kdyz jsem vyhlizel sluchatka do 1000 kc tak tyhle meli nejlepsi parametry a je to nadherny zazitek je poslouchat.
uložena
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #59 v:
10. Červenec 2005, 12:04 »
Jeste dotaz muzete mi nekdo poradit jak dam Vas prispevek do bileho chlivecku a pod tim budu pokracovat nejak se mi to nedari.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
12
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE K750i - zkusenosti ze zivota :)
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.