SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 13:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MP3 v p910i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: MP3 v p910i  (Zobrazeno 5502 x)
berki1
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 11. Listopad 2006, 14:35 »

Zdravim vsechny, potreboval bych od vas poradit, mam p910i par dni a nevim si rady s prehravanim MP3 hudby.
Vsechny mam ulozeny na pameÂťovce a kazdeho interpreta zvlasÂť ve slozce jako jsem to mel na K750i, ale zadny MP3 prehravac jako je Power MP3, nebo unreal player a ani prehravac v telefonu mi ty slozky neotevre, natoz prehraje. Angry
Muzete mi poradit, kam nakopirovat hudbu aby mi to foun prehral, ale chci je nechat ve slozkach.
Diky vsem za radu
uložena

Sony Ericsson W950i Mystic Purple 4GB flash
veetecm
Anonym
« Odpověď #1 v: 11. Listopad 2006, 14:56 »

V prehravaci musis vpravo nohore na liste vybrat vse (tzn.tel i kartu).Jinak vsechny mp3 mam na karte v NEZARAZENO,nijak jsem to nemenil.Otevri si SPRAVCE SOUBORU,vpravo nahore vyber "vnejsi-media"a objevi se ti 5 souboru: dokument,jine,obrazek,video,zvuk.Kdyz u me otevru ten ZVUK,tak tam mam uz jen "nezarazeno",tam mam vsechny mp3 a prehravac hudby v tel si je tam najde.Pokud to mam jinde tak to proste taky nenajde.Je to jednoduchy,ne? Cheesy
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #2 v: 11. Listopad 2006, 15:01 »

Myslim, ze prave ty slozky tam delaji tu neplechu. Ja to mam taky v jedne slozce nakopirovany vsechno.
uložena
veetecm
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Listopad 2006, 15:08 »

Taky jsem si zkousel vytvorit slozku "mp3",ale ten prehravac to proste neumi najit.Proto jsem to zase smazal,nic nemenil,a mp3 tam mam proste vsechny.Kdyz spustim prehravac tak si to nacte a normalne to hraje.Ale nevim jestli tam ta slozka je uz z fabriky,tel jsem koupil starsi a takhle to tam bylo.Asi nejlepsi je dat si kartu do ctecky a hudbu tam dat pres pc.Kopirovani  v tel. je neprehledny,takhle je to hned.
uložena
berki1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Listopad 2006, 15:12 »

Bohuzel to vse jsem vyzkousel, ale nejede mi to. Ve spravci souboru mi to otevrit jde, ale jde mi pustit jen jedna pisnicka. Skusim jeste nakopcit slozku na kartu do slozky ostatni. Cry

Tak ze panove vyreseno. Mrknutí
Sosnul jsem si prehravac Mp3 go22, nebo nejak tak se to jmenuje a ten podporuje hudbu ve slozkach. Shocked Je to sice nic moc prehravac, co se tyce grafiky a skinu, ale ta podpora slozek je grandiozni Grin.
Pokud mate zajem, klidne to poslu, nebo poradte kam to uploadnout a kam hodit odkaz a ja to tam soupnu.
Jeste sehnat taskmanagera+procesmanagera v plny palbe nebo neco podobnyho a budu spokojenej. Smajlík Cheesy
« Poslední úprava: 11. Listopad 2006, 15:32 od berki1 » uložena

Sony Ericsson W950i Mystic Purple 4GB flash
peterss
Anonym
« Odpověď #5 v: 11. Listopad 2006, 16:02 »

Do slozky na karte-Media Files-Audio si skopiruji slozku s pisnickama a v PowerMP3 dam File-Open songs-(Folder) a tam se mi zobrazi aj slozka s pisnickama  Mrknutí
uložena
fishwithlungs
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Listopad 2006, 11:36 »

Nahodou niekto netusi preco media player,alon audio recorder aj ultra mp3 player v pohode prehravaju vsetky mp3 subory korektne ale vo file manageri sa mp3 zobrazuju ako nezname subory?  ''no wiever can be found on your device to open this file''.
Po SEUS je to v poriadku,ale pre zmenu to iste sa stane s vsetkymi quick office subormi a pdf+.
uložena

P910i+P910i+K300i
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Listopad 2006, 23:53 »

Pokud myslis file manager origo co je v Pcku, tak bude asi chyba nekde u tebe. Ted sem skousel otevrit slozku s mp3, otevrit dokument *xls, a vse slo jak ma. Udelej zalohu, pak MR a pak to skus otevrit.
uložena
fishwithlungs
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Listopad 2006, 03:16 »

Slo to v pohode.Format internal cez service menu a vsetko zobrazuje ako treba.Este ze existuje Mobiledit na sms a kontakty  Roll Eyes este na okraj,uz niekto skusal cubix player?
uložena

P910i+P910i+K300i
peterss
Anonym
« Odpověď #9 v: 19. Listopad 2006, 03:23 »

nefachci, spatne *****nuty  Smajlík
uložena
fishwithlungs
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Listopad 2006, 11:14 »

Cubix:Potrebuje este viac pamati ako Power MP3,aj s vypnutou vizualizaciou.Hra potichu.Dva mody text a grafika.Pri starte automaticky (po 8 sekundach!!!) zacina v text mode,kde sa da vypnut vizualizacia,potom prepnut do klasickeho player modu ktory je full screen bez moznosti posuvu v skladbe.Hlavne je ale tichy!!!a pri praci s telefonom zadrhava,staci obycajne rolovanie playlistu(stylusom,inac to nejde).
Takze pre tych co chcu stratit trochu nervov pri nastaveni,trochu casu kym nastartuje,trochu penazi pri kupe a hlavne pre tych co si chcu telefon prepnut na (nie prilis dobry)mp3 prehravac a zabudnut na ostatne funkcie.
Ovela lepsi co sa tyka obsluhy je Alon Audio recorder,za dvakrat tolko penazi ale zato plne funkcnyv pozadi,bez problemov spustite ine aplikacie a vsetko facha.
Pozor na Cubix,doslova to je za (relativne)malo penazi malo muziky. Nie "spatne *****nuty" ale "spatne napsany" Undecided
uložena

P910i+P910i+K300i
Fathead
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 01. Prosinec 2006, 15:34 »

Nevite prosim nekdo jak seradit v tom origo. prehravaci MPtrojky podle nazvu soboru? Pokud mam v ID3 tagu napsany jmeno interpreta a skladby, tak je seradi podle tohoto, takze vlastne abecedne. Pisnicky jsou pak prehazeny i kdyz soubry se jmenujou napr. 01....mp3, 02....mp3....
Poradite mi nejaky free prehravac, ktery to seradi podle nazvu souboru a funguje i pri FC?
uložena
kcharvyk
Anonym
« Odpověď #12 v: 26. Leden 2007, 11:40 »

Muzes mi prosim te poslat ten odkaz na prehravani tech MP3 ve slozkach diky. [email protected]

Bohuzel to vse jsem vyzkousel, ale nejede mi to. Ve spravci souboru mi to otevrit jde, ale jde mi pustit jen jedna pisnicka. Skusim jeste nakopcit slozku na kartu do slozky ostatni. Cry

Tak ze panove vyreseno. Mrknutí
Sosnul jsem si prehravac Mp3 go22, nebo nejak tak se to jmenuje a ten podporuje hudbu ve slozkach. Shocked Je to sice nic moc prehravac, co se tyce grafiky a skinu, ale ta podpora slozek je grandiozni Grin.
Pokud mate zajem, klidne to poslu, nebo poradte kam to uploadnout a kam hodit odkaz a ja to tam soupnu.
Jeste sehnat taskmanagera+procesmanagera v plny palbe nebo neco podobnyho a budu spokojenej. Smajlík Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MP3 v p910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 15 dotazů.