SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 22:28
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Telefony rady Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Moje Z710i (Twilight Black)
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
17
« předchozí
další »
Autor
Téma: Moje Z710i (Twilight Black) (Zobrazeno 122571 x)
peckovice
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Moje Z710i (Twilight Black)
«
Odpověď #90 v:
10. Listopad 2006, 09:01 »
Co jsem si jeste vsimnul je to, ze kdyz vybiras kontatk pro odeslani SMS, tak ramecek ve kterem je dany kontakt je ve spodni casti prekryty popisky kontextovych tlacitek. Kdyz das odeslat tak uz je tam cely. Myslim si, ze to vypada trosku divne....
2SBDer: Myslim, ze to bude u novejsich modelu, navim jak moc novych. Chtelo by to aby to VaRo vyzkousel na K800....
uložena
SE W710i + 1GB M2
VaRo
Anonym
«
Odpověď #91 v:
10. Listopad 2006, 09:05 »
U K800-ky to funguje stejne jako u W550-ky. Tj - stisk +/- zobrazi stejnou informaci, udalosti se klavesou "-" nezobrazuji...
uložena
duky
Uzivatel
«
Odpověď #92 v:
10. Listopad 2006, 10:28 »
varo - chcem ten drziak preto, lebo na ramene nosim aj teraz moj mp3 prehravac. pouzivam ho pri sporte, na ramene mi nezavadzia, zaveseny na krku ano. z710 by som chcel stary prehravac nahradit, preto by sa mi ten drziak moc hodil.
uložena
zdelin
Uzivatel
«
Odpověď #93 v:
10. Listopad 2006, 15:52 »
Jeste k tem obrazkum a videu: ano obrazky se teda musi otocit,ale ten zoom me mrzi
video musis prehrat ve ,,videoprehravac" potom jde pretacet--aspon to!
Siemens byl shit,ale tohle vse zvladal !
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #94 v:
10. Listopad 2006, 15:59 »
Inu Nobody´s Perfect....
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #95 v:
10. Listopad 2006, 17:12 »
Uživatel: duky 10. Listopad 2006, 10:28
varo - chcem ten drziak preto, lebo na ramene nosim aj teraz moj mp3 prehravac. pouzivam ho pri sporte, na ramene mi nezavadzia, zaveseny na krku ano. z710 by som chcel stary prehravac nahradit, preto by sa mi ten drziak moc hodil.
Tak jsem se ukazal jako spatnej vestec. "Tvuj" drzak uz je v prodeji! A to za cenu 490,00 Kc (vc.DPH).
objednat lze zde:
http://www.sonyericsson-shop.cz/sony-ericsson-aktivni-uchyt-iac60+dp46726/
uložena
Martin Hajn
Anonym
«
Odpověď #96 v:
10. Listopad 2006, 17:51 »
Takovy drzak se mi moc nelibi .. Mel bych strach aby nevypadl s pouzdra.. Jak je to bezpecne nebo jak je to tam na pevno ten telefon?
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #97 v:
10. Listopad 2006, 17:56 »
Neco vic k aktivnimu uchytu...
Charakteristika
Aktivni uchyt IAC-60 je specialne navrzen tak, aby byl vas otviraci telefon Sony Ericsson snadno pristupny a pohodlne se nosil.
IAC-60 je natolik univerzalni, ze muzete umistit vas mobilni telefon kamkoliv, kde pro vas bude nejpristupnejsi, abyste mohli vyuzivat vsechny jeho funkce.
Uchyt pripevneny pomoci drzaku primo na vasi tasku, opasek nebo okraj kalhot, pripadne na pazi pomoci vysoce prizpusobiveho pasku se suchym zipem, vam umozni za pohybu snadno vyuzivat vsechny funkce W710.
Je to idealni prislusenstvi pro aktivni zivot - pripevnete ho na pazi a poslouchejte vasi hudbu v telefonu ze stereofonni prenosne soupravy Sony Ericsson, kdyz vyjdete z domu.
Strucny popis
Lehky, neobycejne prizpusobivy pasek na ruku s nastavitelnym suchym zipem.
Kompatibilita
W710i, Z710i
uložena
Martin Hajn
Anonym
«
Odpověď #98 v:
10. Listopad 2006, 17:57 »
Aha.. No ale stejne bych tomu neveril.. K takovym to vecem chovam nazor o****rna... Ale nekomu se to treba libi..
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #99 v:
10. Listopad 2006, 18:00 »
No, predstava, ze s tim prijdu na cele jako "havir s celovkou" na nejake obchodni jednani me zcela naplnuje....
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #100 v:
11. Listopad 2006, 02:13 »
Dostal jsem na mail par zajimavych dotazu a protoze si myslim, ze odpovedi na ne by mohly interesovat i dalsi navstevniky tohoto threadu, dovolim si je ze opsat a odpovedet na ne...
Cituji:
"Zdravim, jak je to s ovladatelnosti bocnich tlacitek - nehrozi moc jejich mackani omylem? Co hlasitost reproduktoru (ac nejsem dedek, usi nejsou to co byvaly)? Muzu dostat nejakou ukazkovou fotku za denniho svetla (makro pry neumi - vyfoti to citelne text?)?"
Odpovidam:
- Mackani bocnich tlacitek "omylem" se da zcela jednoduse a rychle zamezit. Na pravem boku 710-ky je, krom infra portu, tez posuvnik (oznaceny klicem)-viz prilozeny obrazek, kterym jednoduse a rychle zamknete/odemknete vnejsi klavesy, vnitrni klavesy po otevreni 710-ky se zavrenymi vnejsimi, jsou stale neblokovane... po zavreni opet funguje zamek (dokud posuvnik nevratite do dolni polohy = otevreno).
- Hlasitost reproduktoru je dostatecna a ve srovnani s mou K800-kou bych rekl, ze 710-ka dela vetsi rambajs.
- Nejake foto za denniho svetla a nejakeho textu vyzkousim, az bude svetlo... a pak je sem vlozim.
uložena
peckovice
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #101 v:
11. Listopad 2006, 07:54 »
Co se tyce zamku klavesnice, tak porad jsou funkcni klavesy ovladani hlasitosti. Mackani omylem bych moc nepripoustel, ja mam problem pres pouzdro trefit a zmacknout nejake tlacitko. Nejhure se mi trefuje tlacitko minus, spis zmacknu foÂťak. Hlasitost reproduktoru je podle me dostatecna.
uložena
SE W710i + 1GB M2
VaRo
Anonym
«
Odpověď #102 v:
11. Listopad 2006, 08:45 »
U Z-ka po zamceni vnejsich klaves (posuvnikem s klicem do polohy nahoru) nespusim zadnou ze 7-mi vnejsich klaves (tudiz ani foÂťak, ani +/-)...
Prvni vyjimka u klavesy "+/-" nastane behem vyzvaneni (i pres zamek) se aktivuje. Po stisku klavesy "+" hovor odmitnu (a protistrana uslysi hlasku - "volany ucastnik hovor neprijima"). Po stisku klavesy "-", behem vyzvaneni, se vypne zvuk vyzvaneni (vyzvaneni probiha dal, ale bez zvukove signalizace).
Druha vyjimka u zamcene vnejsi klavesnice plati pri spustenem prehravaci, kde si klavesou +/- reguluji hlasitost prehravane produkce (to same plati i pri spustenem radiu).
«
Poslední úprava: 11. Listopad 2006, 08:50 od VaRo
»
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #103 v:
11. Listopad 2006, 10:00 »
Dnes trochu o foto-schopnostech Z-ka. Pridavam par demo-snimku, jak jsem slibil. I kdyz svetelne podminky nejsou zcela idealni, na Kladne mame pod mrakem... snad to trosku vic napovi o foto-schopnostech Z-ka. Jen dodavam, ze snimky jsou foceny na max.kvalitu a nejsou nikterak upravovany.
1. moje dnesni zdrava snidane:
2. hledal jsem nejaky text a nasel jsem tenhle letak z kasliku...
3. o tom, ze rezim zaostreni MAKRO a AF Z-ku hodne schazi, vas presvedci asi tato ukazka z televizniho programu
Z-ko nabizi jen strohe moznosti nastaveni, co se fotografovani tyce:
Rezim snimani:
-normalni
-panorama
-ramecky
-shluk.snimani
Velikost obrazku:
-2 megapixely
-1 megipixel
-VGA (640x480)
Nocni rezim:
-zapnuto
-vypnuto
SamospousÂť:
-zapnuto
-vypnuto
Efekty:
-vypnuto
-cernobily
-negativ
Vyvazeni bile:
-automaticky
-denni svetlo
-oblacno
-zarivka
-zarovka
Kvalita fotografie:
-normalni
-vysoka
Zvuk zaverky:
nabizi vyber ze 4 zvuku (pri vypnuti zvuku, napr. pravou dolni klavesou, se vypne i zvuk zaverky).
Eas a datum:
-zapnuto
-vypnuto
Vynulovat c.souboru
Misto ulozeni:
-Memory Stick
-PameÂť telefonu
V porovnani s moznostmi a kvalitou nastaveni u me K800-ky je Z-ko jeste miminko....
Na zaver neco veseleho demo-fotka pri pouziti ramecku. Poznate, o koho se jedna?
odpoved - je to Martin Dejdar (z casopisu Televize). Promin Martine, ale nikoho jineho po ruce prave nemam...
Musim jeste dodat, ze nejsem foto-blazen a tak mozna nekdo dokaze udelat se Zkem i lepsi snimky. Na svou obranu musim dodat, ze co mam Sony Ericssony, uz jsem hezkou radku fotek nafotil a obzvlasÂť papirove (z fotolabu) z D750-ky flashnute na W800-ku se povedly (kdo byl na srazu v Praze, mohl videt na vlastni oci). A komu je ukazu, nikdo neveri, ze jsou focene mobilem. Jen zopakuji, ze stavajici verze firmware u meho Z-ka je
R1EF001
. Myslim, ze dalsi verze firmware zcela nepochybne vylepsi i oblast fotografovani...
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #104 v:
11. Listopad 2006, 10:05 »
Jeste jsem chtel zminit (nejspis pro mnohe z vas) uplnou samozrejmost, ze pokud fotim a chci udelat dalsi snimek, nemusim proklikavat slozite menu, ale staci kratce stisknout spousÂť foÂťaku...a mam pripravene foceni dalsiho snimku
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
17
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Telefony rady Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Moje Z710i (Twilight Black)
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.