SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Moje Z710i (Twilight Black)  (Zobrazeno 122567 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #75 v: 07. Listopad 2006, 22:20 »

Musim opravit sve nepresne vyjadreni, promin Miro... sparovat najednou s vice mobily se samozrejme neumi, vzdy je sparovane s jednim, pro pouziti s dalsim se musi vypnout a znovu zapnout... ma par vychytavek, jako Redial, automaticke vypnuti po 10-minutach necinnosti atd. atd... vice az na to bude cas... Prenos zvuku je cisty a ostry, protistrana kolikrat ani nepozna, ze s ni nemluvim z mobilu, ale z "hlasiteho telefonu", tak alespon nazyva tento pristroj sam Sony Ericsson... vice snad jiz brzy...

Dnes jsem znovuobjevil default schematka z modelu Z550i a svete div se, z onech 4-rech 2-3 po drobnych upravach vyborne padnou Z710-ce... vice zde: http://forum.semania.cz/index.php/topic,6407.msg88246.html#msg88246
uložena
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #76 v: 07. Listopad 2006, 22:39 »

Cry a ja som sa tak potesil ze sa naraz dokaze sparovat z dvoma telefonmy. Nieje ziadne take BT HF ze mam dva telefony naraz na nom pripojene  Huh
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
VaRo
Anonym
« Odpověď #77 v: 07. Listopad 2006, 22:41 »

Dalsi mozna zajimavost. Fotky z Z710-ky maji velikost v intervalu od 180 do 310 kB (pri max.kvalite v zavislosti na dalsich nastavenich snimku). Jednu prave porizenou (o velikosti 310 Kb), neupravovanou sem prikladam...

« Poslední úprava: 07. Listopad 2006, 22:56 od VaRo » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #78 v: 08. Listopad 2006, 09:30 »

Zdarec. Prosimte,jak vypada cteni bankovni pravy? Roluje se zprava sama jako tomu bylo u starsich modelu nebo Jsou pismenka mensi a tudiz se vejde zprava na displej cela najednou. Diky.
Dnesek = den plateb zaloh na ZPP a SPP = u eBanky se mi na displej Z710-ky vejdou cele certifikacni zpravy = zadne rolovani...  Mrknutí
uložena
num3r0
Anonym
« Odpověď #79 v: 09. Listopad 2006, 10:04 »

Zdarec. Prosimte,jak vypada cteni bankovni pravy? Roluje se zprava sama jako tomu bylo u starsich modelu nebo Jsou pismenka mensi a tudiz se vejde zprava na displej cela najednou. Diky.
Dnesek = den plateb zaloh na ZPP a SPP = u eBanky se mi na displej Z710-ky vejdou cele certifikacni zpravy = zadne rolovani...  Mrknutí

Certifikacni zprava se vejde cela, to jo. Ale zprava o prichozi platbe roluje :-) (overeno dnes pri prichozi platbe)
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #80 v: 09. Listopad 2006, 11:15 »

Aha, tak to jo, tento druh zprav nepouzivam...  Mrknutí 
uložena
peckovice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 09. Listopad 2006, 21:26 »

Ahoj VaRo, jsem nasel dalsi blbustku, kterou jsem postrehl po delsi dobe.... Ukazuje ti neco telefon v oterenem stavu pri probihajicim hovoru? me se tam zobrazuje postupne Walkmani logo, tak by me zajimalo, jak je to na Z-ku
uložena

SE W710i + 1GB M2
VaRo
Anonym
« Odpověď #82 v: 09. Listopad 2006, 22:24 »

Hmmm, zitra zkusim, ale myslim, ze nic....
uložena
zdelin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 09. Listopad 2006, 23:11 »

Nezlobte se panove,ze se vam micham do diskuze,jsem tu poprve,ale zadam o par info. Dnes jsem si koupil Z710i a jsem nemile prekvapen,ze obrazky a video nejdou na celi displej,o zumovani v obrazcich ani nemluve! To zvladal i muj stary Siemens!!!
 Jde to tedy nejak,nebo se s tim musim smirit? Cry Dik za odpoved
uložena
duky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 10. Listopad 2006, 00:43 »

mam malu otazocku, bude sa dat dokupit k z710 ten drziak na ruku co je vo vybave w710 ?
chcem Ztko a chcem ho ako walkman, ale w710 nechcem Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #85 v: 10. Listopad 2006, 07:07 »

2 zdenin - Vubec se nemychas do diskuze. Kazdej novej postreh je vitan. Nevim, co presne mas na myslitim, ze obrazky nejdou pres cely displej. Ja, napr., kdyz mam obrazek na sirku displeje (mam nad nim i pod nim cerny pas, na cely displej ho zvetsim tim, ze dam dalsi-otocit. Pak je pres cely displej. S tim zoomem mas, bohuzel, pravdu. Moje D750i=>W800i i K800i zoom maj.. nechapu proc ho sem neimplentovali, zas tak nizky model to neni. Budeme doufat, ze to dalsi verze firmwaru, zvladnou... (pres klavesu +/-, jak je tomu i u ostatnich modelu). Pravdou ale je, ze se o moznosti zoomovani, v zadnych oficialnich udajich o parametrech Zka nedoctes (u Wcka to bude asi stejny). Video je opravdu bida, nejde hodit na cely displej a nejde mi ani pretacet... to je na sklonku r.2006 docela ostuda...  Undecided

2 duky - drzak na ruku nejspis casem bude tez k dostani, otazkou je, k cemu Ti bude? Øekl bych, ze to vice mene souvisi s funkci W-cka (krokomeru). I kdyz si nechas Zcko full flashnout na Wcko, krokomer tim neziskas... Je to tak max. pro paradu, ale urcute to bude nejakou chvili trvat, nez bude k mani...

2 peckovice - tak behem hovoru se mi na vnitrim displeji nic mimoradneho neodehrava...
uložena
peckovice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #86 v: 10. Listopad 2006, 07:30 »

Ahhh... promin, tohle se odehrava na vnejsim displeji, upozornila me na to pritelkyne.
uložena

SE W710i + 1GB M2
VaRo
Anonym
« Odpověď #87 v: 10. Listopad 2006, 07:43 »

Aaaajooo, pravdu ma Tva pritelka.  Mrknutí
Na Zku probihaji behem hovoru na vnejsim displeji (po spojeni hovoru) kosticky v ruznych modrych odtinech - viz foto...

Dobrej postreh, na co ty zensky neprijdou... Shocked Nikdy by mi nenapadlo behem hovoru zkoumat, co se deje na vnejsim displeji...  Grin
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #88 v: 10. Listopad 2006, 08:37 »

Tak jeste 2 vnejsi displeje po stisku klaves +/-:
1. klavesa +

2. klavesa -
uložena
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 10. Listopad 2006, 08:56 »

Rozdil mezi stiskem + a -  Shocked
To je jenom u Z/W710i nebo i u jinych modelu? W550i reaguje na oboji stejne  Cry
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.