SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 00:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sraz a vse kolem nej  (Zobrazeno 64230 x)
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 28. Říjen 2006, 11:53 »

ja nevim,fakt nevim,jak vypadaj ten clovek.co jsem s nim sel:-)Ani jeho nick uz neznam:-)Timto se mu omlouvam... jen vim,ze mel castecne ochrnutou levou ruku.Vic ho poprat nedokazu...A o melniku radeji nemluv,staci mi kazdorocni vinobrani...myslim,ze tam delam dost velkou ostudu:-)
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
verkak
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 28. Říjen 2006, 11:56 »

Jo Farley ma pravdu fotku a nejlepe ze zadu  Grin Grin..

Jajar: Strasne to vis mam depresi  Grin Grin

Jo fotku a nejlepe ze zadu . Tu by sis dal jako pozadi na pc a z deprese se nevyhrabes :-)
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 28. Říjen 2006, 11:57 »

900,- tak to je sila  Angry bych se uz vubec nedivil, kdyby byly srazy SEManie zruseny. Kdyz nekdo prijde a neumi za sebe zaplatit, tak to je u me velka nula
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #33 v: 28. Říjen 2006, 12:03 »

Ja nevim jak vy vsichni ale ja vedel , ze jsem mel dve jidla (samozreme jsem vedel jaky) pak jsem vedel , ze jsem mel 4 koly a to bylo vsechno tohle jsem nahlasil zaplatil svoje a nevim jak tam mohla vzniknout tak vysoka sekera... To se tam prisel nekdo s prominutim nazrat za cizi prachy? Mozna priste by mu nekdo pujcil , ale takovahle prasecina sorry , ale to je hnusny...

verkak: No prave Grin.. Ale jeste naposled bych se mohl podivat  Grin Tedy pokud dalsi sraz az bude , tak jestli bude na stejnem miste a bude tam stejna servirka...  Smajlík Smajlík
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 28. Říjen 2006, 12:22 »

Kolik vas bylo? 30? Do pr.., to jsem si neuvedomil, ze sraz je v Pa..vy jste fakt cetli, co jsem psal na ICQ?? Shocked
« Poslední úprava: 28. Říjen 2006, 12:42 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 v: 28. Říjen 2006, 12:40 »

to som dost prekvapeny a sklamany ze to tak skoncilo
a nemate podozrenie kto to ma na svedomi?
nejde tu len o peniaze ale aj o princip lebo toto sa nerobi, nakoniec to dopadne tak ze budu moct prist len "stare zname tvare" ktorym vsetci veria
uložena

Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #36 v: 28. Říjen 2006, 12:40 »

alterego: No ja si myslim neco kolem 40 lidi .. Nikdo to asi nepocital . A hlavne lidi odchazeli , prichazeli.
uložena
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 28. Říjen 2006, 12:44 »

Tak jsem se konecne dostavil k internetu (mel jsem totiz kabel v Aute a byl jsem linej si pro nej dojit  Grin )
sekyru fakt musime poresit...je to hnus teda. Ja kdyz nekam jdu tak jsem zvyklej ze jsem vetsinou jak socka takze stejne si moc piti nedavam a tak si taky poctive zaplatim. Si ale myslim jestli se tam nekdo z mistnich neprizivoval Shocked Angry

Martine teda takovouhle pubertu jsem snad ani nemel. To me to spis drzi ted Cheesy Grin

Jinak sraz super akorat jsem se kvuli problemum s pripojenim internetu a udrzenim spojeni Webkamerky moc nedostal k tomu osahat si poradne modely jako je P990 a hlavne Vasiku Z610  Mrknutí
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
verkak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 28. Říjen 2006, 12:46 »

Ronox ma pravdu takove veci se nedelaj  Undecided Kdyby slo o mensi castku  Angry Jeste by se dalo pochopit, ze lidi ztrati prehled , ale tohle uz na omyl nevypada  Undecided
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #39 v: 28. Říjen 2006, 12:50 »

verkak: Je to humus , ale co se stim da delat musi se to nak vyresit .. A pro priste kazdej svuj listek a ne , ze tam nekdo prijde pise se to na jeden listek a kdyz odchazi totalne opilej a rekne , ze mel 2 piva .. Proste priste kazdy na svuj listek..

power: Nevim teda jestli to je puberat  Grin Grin.. Ale ta serviiiiiiiiiiiiiiiiiiiirka byla uuuuuuuuuuuuuuuuzasnaaaa Kiss Kiss Kiss Kiss..  Grin Grin Grin Grin Grin Grin
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 28. Říjen 2006, 12:53 »

Co obsluha, nemohla se prizivit?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #41 v: 28. Říjen 2006, 12:54 »

No nevim , myslim ze servirka psala poctive. A kdyby pridala 2, 3 carky tak by to stejne v tom mnozstvi nebylo nic.. Musela by pridat hodne. Protoze se hodne pilo a objednavalo , takze si myslim , ze nepripisovala..
uložena
Peshi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 28. Říjen 2006, 12:58 »

Bohuzel, to je riziko takovychto akci, ze nekdo utece bez placeni nebo nezaplati vsechno ...
Muj navrh je ten, ze by se proste od kazdeho vybralo symbolicky vstupny - napr. 20 - 30 Kc, ze ktereho by se pak uhradily nedoplatky ....
uložena

Byvaly redaktor SEmania.
verkak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 28. Říjen 2006, 13:01 »

No nevim , myslim ze servirka psala poctive. A kdyby pridala 2, 3 carky tak by to stejne v tom mnozstvi nebylo nic.. Musela by pridat hodne. Protoze se hodne pilo a objednavalo , takze si myslim , ze nepripisovala..

No nevim , Martine, jestli dokazes byt v tomto pripade objektivni . Servirka s tebou clouma uz od rana :-)
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #44 v: 28. Říjen 2006, 13:03 »

Peshi: S tim souhlasim. Nebude dochazet k takovym to nedorozumeni a k dluhum...

verkak: Ja jsem objektivni prece vzdycky. Proste servirka nepripisovala ... Uzavirame Grin Grin Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.