SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 20:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sraz a vse kolem nej  (Zobrazeno 64244 x)
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #45 v: 28. Říjen 2006, 13:05 »

ja si skor myslim ze riesenie je nech ma kazdy vlastny listok, lebo naco sa ma niekto skladat uz dopredu na niekoho sekeru?
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 28. Říjen 2006, 13:06 »

alterego: No ja si myslim neco kolem 40 lidi .. Nikdo to asi nepocital . A hlavne lidi odchazeli , prichazeli.

Ei to byl NB, co tam koloval?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #47 v: 28. Říjen 2006, 13:07 »

Takze k tomu dluhu. Myslim ze jde o velmi velkou castku a nelibi se mi, ze to takto dopadlo, ze to posledni musel zaplatit.
Navrhuji slozeni castky ostatnimi ucastniky srazu treba na jeden ucet a poslani dotycnemu.

Jinak 900 je velmi vysoka castka, ktera nemohla byt jen tak dopsana obsluhou, takze je jiste, ze nekteri z nas co tam byli proste neplatili vubec nebo jen cast. Opravdu by se dotycni meli nad sebou zamyslet. Snazime se vam na sraz donest jeste nejake darecky, shanime co se da a vysledek je takovy jak dopadl vcera.
Jsem pro zruseni srazu v tomto formatu, nezlobte se, ale my se vam snazime vychazet vstric, shanime misto srazu, aby tam byly zajimave telefony, delame pro to maximum a jeste to skonci takovym fiaskem. Nechci se samozrejme dotknout, tech co poctive zaplatili, ale neco se tu nehraje a tak je treba to resit....
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #48 v: 28. Říjen 2006, 13:10 »

Martin Vagner: Ja jsem sve zaplatil a pokud se dohodneme komu poslat penize kvuli dluhu , tak tam neco malo poslu ..

alterego: Jak vypadal? barva ??
uložena
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 28. Říjen 2006, 13:10 »

Martin ma pravdu, tohle by se nemelo stavat Sad
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Peshi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 28. Říjen 2006, 13:12 »

ja si skor myslim ze riesenie je nech ma kazdy vlastny listok, lebo naco sa ma niekto skladat uz dopredu na niekoho sekeru?

To je tezko realizovatelny, aby mel kazdy svuj listek a stejne se najde pak nekdo, kdo ho zasantroci nebo odejde bez placeni a ostatni to budou doplacet.
uložena

Byvaly redaktor SEmania.
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 28. Říjen 2006, 13:19 »

ac je to drsne tak Martin ma pravdu rusit srazy se tady snad nikomu nechce ne? Tak co se to sakra deje? Driv to tak nebejvavalo. Huh
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 v: 28. Říjen 2006, 13:20 »

@ Peshi:  Ale to uz se lip vysleduje, si myslim.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #53 v: 28. Říjen 2006, 13:21 »

Lidi jsou hloupy , ze tohle delaj... Vi nekdo kdo to doplacel?
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 v: 28. Říjen 2006, 13:24 »

alterego: Jak vypadal? barva ??

Jde mi o to, jestli jste cetli, co jsem psal na ICQ..Ja vul, vubec mi nedoslo, ze to mate v Patek!!!
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #55 v: 28. Říjen 2006, 13:30 »

ac je to drsne tak Martin ma pravdu rusit srazy se tady snad nikomu nechce ne? Tak co se to sakra deje? Driv to tak nebejvavalo. Huh

Nechci nikoho obvinovat a vim, ze my kluci co se vidime kazdy sraz se zname dobre a muzeme si duverovat. Mozna to nakonec dopadne tak, ze srazy budou soukrome jen pro vybrane.

Delali jsme srazy vzdy masove pro vsechny kdo maji radi Sony Ericssony, ale vysledek je hodne smutny a tak nejaka reakce musi prijit. Neni mozne, aby posledni clovek doplacel za ostatni co se potichu vytrati....
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #56 v: 28. Říjen 2006, 13:37 »

Ale tak mel tady nekdo ten napad aby se na zacatku vybrali penize a nakonci se zaplatil dluh tim .. To je dobre reseni nemusime hned rusit srazy..
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #57 v: 28. Říjen 2006, 13:43 »

Jinak bych rad, aby se dotycny, ktery platil uvedenou castku ozval...diky

Johane ozvi se mi kolik penizku zustalo na tebe, dekuji...
uložena
KRTEK
Uzivatel
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 28. Říjen 2006, 13:44 »

Fakt je, ze 900 ke hodne moc, priste by se to mohlo zkusit, jak tu bylo navrzeno... kazdy svuj listek, nebo pripadne nejaky maly prispevek na pripadne nedoplatky... Ja taky vim, kolik jsem toho vcera vypil a co jsem snedl, neb jsem hlava zapomnetliva a kazdou objednanou polozku si hned zapisuju do telefonu. Ze si to musim zapsat, to si vzpomenu vzdy, i ve stavu velmi nepouzitelnem Smajlík A nevim, ja tak nejak ani ty penize "nepostradam"... tim nechci rict, ze pro me ty stovky, co jsem platil, nejsou nic, ale nebudu na tom bazirovat... proste se tak stalo, hlavne, ze se to doplatilo a je to... Teda neznam nazor toho kolegy, ktery platil z tech 900 Kc vetsi cast, ale nevim, no...

Nechtel bych, aby tahle prihoda nejakym zpusobem ovlivnila dalsi takovy akce, protoze me se tam libilo...

Martin Hajn: no jo, mladej pionyr, ten si nepripusti, ze obcas i vrchni udela na uctu nejakou carku navic, a tim spis na podobnych akcich, kde se "stavi plot"  Smajlík protoze v tom mnozstvi carek se ty pripsane nelegalne ztratej...  Smajlík
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #59 v: 28. Říjen 2006, 13:49 »

KRTEK: Na tohle mi bylo zakazano odpovidat z duvodu , ze uz odrana jsem pryc z te servirky. Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz a vse kolem nej
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 15 dotazů.