SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 07:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 261605 x)
Herbik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #540 v: 23. Prosinec 2006, 16:57 »

Co s tema tefefonama delate ze vas tak zlobej.... Shocked
uložena

W960i,i8510-32GB
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #541 v: 23. Prosinec 2006, 18:48 »

2Herbik: pouzivame  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #542 v: 23. Prosinec 2006, 22:16 »

Jo, pouzivame vse, co umi, nejen volani.. Mrknutí
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #543 v: 23. Prosinec 2006, 22:37 »

Embarrassed Lenze momentalne toho pecko o moc viac nezvlada  Grin
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #544 v: 23. Prosinec 2006, 22:46 »

Proto jsem tan dal toho smilka, protoze jestli Herbik jen vola, pak necudno, ze nema problemy..
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #545 v: 23. Prosinec 2006, 23:26 »

Vsichni pouzivate pouze to co P990i umi, proc si nevezmete neco jinyho, kdyz ho prakticky jako smart na praci nemate?Huh?
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #546 v: 23. Prosinec 2006, 23:35 »

Proc myslis, ze nepouzivame neco jineho? Ja ano, coz jsem uz parx zminil. A ne vsichni maji tolik Kc (jako treba Ty ;o)), aby zivili 2 smarty.
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #547 v: 23. Prosinec 2006, 23:38 »

Co?Huh Ja P990i prodal abych si mohl koupit neco jinyho, protoze jsem to uz nevydrzel....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #548 v: 23. Prosinec 2006, 23:52 »

Ale mas a mels W600 (ci jake je tam pismeno), ne? Jde mi o to, ze kdyz nemas Kc, proc se zbavujes se ztratou P990? Mozna si to i umim dobre vysvetlit, ze chces mit za cenu ztraty neco funkcniho a necekat, ale ja bych volil, co jsem zvolil, tj. P910! To co mas ted (co je to presne?) urcite P990 poradne nenahradi, narozdil od P910, ktera je mu velmi blizko. Ono totiz za cenu ztraty jsi mohl koupit P910, ktera se prodava od 4000,- a P990 reklamovat. Ale chapu, ze jsi zvolil jednodussi cestu, nejsi sam.
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #549 v: 24. Prosinec 2006, 00:04 »

Nie Vita nema W600. Ma tie telefony co su v jeho podpise teda W850 a 7280. Pecko vymenil za Wecko. Stratu na tom nemal a rozhodol sa sam podla toho co mu vyhovovalo.
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #550 v: 24. Prosinec 2006, 00:22 »

Kdybych uz mel teda volit nahradu za P990 ze soucasnych, volil bych K600, teda ten druhy UIQ3 smart.
 ViÂťo, Ty jsi student, vid? (Ja jen abych si udelal predstavu, zda nutne potrebujes smarta urovne P990. Neber to, ze Ti ho nepreji, jen mne zajima, proc si kdo porizuje jaky mob a zda ho vyuzije. Nehledej v me ozazce podsmysl, neni tam a preji Ti jen to nejlepsi, zejmena, kdyz jsou ty vanoce!)

Holky a chlapi, preji vam bohateho jeziska a nicim (ani mnou, tak se na mne vyp.....e) nerusene svatky. Smajlík Mrknutí Cheesy Grin Cool Roll Eyes Kiss(Mozna by nebylo od veci mob vypnout, co?)
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #551 v: 24. Prosinec 2006, 00:24 »

Autor: alterego
 Kdybych uz mel teda volit nahradu za P990 ze soucasnych, volil bych K600, teda ten druhy UIQ3 smart.

alterego urcite myslel M600i, K600 neni smart  Mrknutí
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #552 v: 24. Prosinec 2006, 00:36 »

Vita aj Ja sme studenti a myslim ze smart urovne P990 je pre studentov ako stvoreny lebo im pomaha vo vselicom(pisanie poznamok,tahakov,upomienok na testy a dolezite udalosti,kontakt s otatnymi spoluziakmy,via BT, surfovanie cez WiFi po internete ked je nudna hodina a pocuvanie hudby/radia a fotenia).
A btw minule som rozmyslal ze ako vyuzies napriklad ty Pecko ked robis v obchode s bicyklami (tiez v tom nehladaj nejaky zlomyselny podton).
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #553 v: 24. Prosinec 2006, 00:57 »

Jo, M600!!
 Michale, myslim, ze pro studenty je zbytecny tak nabuseny mob. To, co jsi vyjmenoval, jsou prevazne veci volne chvile, ne potreby! Ale nebudu Ti to vymlouvat, treba jsi tak vsestranny, ze ho vyuzijes. Ale nepotrebujes.
 Ale rict neco takoveho mi, kdyz vis, ze pracuji v obchode..Ono pracovat a pracovat je rozdil (asi stejne jako student a student), je to velmi globalni a vseobsahujici pojem.. Mohl bych tam pracovat jeko bezpecnostni sluzba, zametac, nosic svaciny, skladnik, ridic ap. Pak by mi smart byl asi zbytecny. A ja tam zastavam vsechny tyto fce, navic jsem prodavac, vedouci, projektant, planovac, kontrolor, navrhar (coz je skoro totez), mechanik, reklamacni technik, sekretarka a hlavne manazer - proste delam uplne vse. A ujisÂťuji Te, ze mob vyuziji na cca 98 % (kdyby fungoval), protoze na radio nemam cas (mozna kdyby hralo nahlas, ale dalsi sluchatka pres HF bych nesnesl). Kdybych P990 (P910) nemel, musel bych zamestnat nejmene dalsi 2 lidi a to je dneska uzka profil, sehnat spolehlive lidi, navic zadna lace..! OK?
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #554 v: 24. Prosinec 2006, 01:07 »

Ja nehovorim ze P990 zivotne potrebujem, ja ho iba chcem lebo mi vyhovuje. Ale dokazal by som zit aj s beznou 6310i (aj som s nou zil v obdobi medzi N80 a P990).
A kedze si tak podrobne napisal tvoje funckie tak uz chapem ze Pecko (ci 910 alebo 990) ti fakt ulahcuje pracu.

Prijemne sviatky   Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.