SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 16:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 261398 x)
cerstvy majitel P990
Anonym
« Odpověď #465 v: 11. Prosinec 2006, 18:10 »

Tak to je prave ta otazka. Teoreticky by zadny rozdil byt nemel, ale proc jedna a ta sama webova stranka v cestine na jednom funguje a na druhem ne?? Mohl byste se k tomu kdyz tak vyjadrit jeste nekdo dalsi, kdo s tim treba mel podobne zkusenosti?
uložena
bicek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #466 v: 11. Prosinec 2006, 20:52 »

u me to taky zalezi jak na ktere strance! SEMania v poho, Mobilmania spatny co se tyce diakritiky. Ostatni si ted nevybavim!Ale tohle zas neni vec co by me nejak moc trapila, da se to cist i tak - problem to je ale spis jeden z tech nepodstatnych - aspon pro me.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
cerstvy majitel P990
Anonym
« Odpověď #467 v: 11. Prosinec 2006, 21:55 »

Pravdepodobne vysvetleni:

Mobilmania: charset=windows-1250, SEMania: charset=ISO-8859-2

V nastaveni telefonu u jednotlivych e-mailovych zprav lze mj. nastavit sadu znaku. Umi to ISO88592, ale nezna to windows-1250. Telefon tedy zrejme nezna sadu znaku windows-1250, a proto se ani spravne nezobrazuji webove stranky s touto znakovou sadou.

Otazka: sla by znakova sada windows-1250 do telefonu doinstalovat? Nebo existuji verze firmware, vcetne neceskych, ktere tuto sadu maji?
uložena
sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #468 v: 15. Prosinec 2006, 09:48 »

Muj problem je s mailovym klientem P990i.
Vytvoril jsem si emailovy ucet a pak jsem zacal prijimat zpravy.
Bohuzel mi P stahovala maily a nezanechavala kopie na serveru. Volbu pro ponechani kopie na serveru jsem v nastaveni nenasel.
Toto nezachovani kopie se dokonce projevilo i v tom pripade, kdyr jsem si zmenil stahovani posty pouze na HLAVIEKU mailu.
Byl jsem tedy zklaman a vypnul jsem automaticke stahovani mailu v casovem intervalu. Ale ejhle i kdyz automaticke stahovani bylo vypnute, tak P stale po hodine stahoval novou postu.
Takze jsem to vyresil vymazanim e-mailoveho uctu a mail nepouzivam. Mate nekdo podobnou zkusenost? Celkem dost mne to trapi.
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #469 v: 15. Prosinec 2006, 10:28 »

Add ponechani zprav na servru-me to tam zpravy nechava,ale nemuzu ted v rychlosti najit kde se to nastavuje.Promin.CAsem na to prijdu,pokud me nekdo nepredbehne Mrknutí Ted musim letet... Roll Eyes
uložena

X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #470 v: 15. Prosinec 2006, 10:41 »

Taky mi to nechava maily na serveru, ale tohle se snad nastavuje  PC, ne v P, si myslim. (P990 v servise.)
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #471 v: 15. Prosinec 2006, 11:39 »

Muj problem je s mailovym klientem P990i.
Vytvoril jsem si emailovy ucet a pak jsem zacal prijimat zpravy.
Bohuzel mi P stahovala maily a nezanechavala kopie na serveru. Volbu pro ponechani kopie na serveru jsem v nastaveni nenasel.
Toto nezachovani kopie se dokonce projevilo i v tom pripade, kdyr jsem si zmenil stahovani posty pouze na HLAVIEKU mailu.
Mne to funguje k plne spokojenosti, zpravy to nechava na serveru, melo by to byt nastavitelne v klientovi posty - tedy na mobilu ale dle meho soudu na to soudruzi zapomneli - nenasel jsem to tam. Funguje to tak, ze to "synchronizuje" - tedy pokud si v mobilu smazu nejake zpravy a znovu se pripojim k "poste" - klient to smaze i na serveru.
Takze si dej bacha co mazes... i kdyz si stahnes jen hlavicky a smazes je v mobilu, pak to chape stejne a pri dalsim "checknuti" nove posty je odstrani na serveru :-)
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #472 v: 15. Prosinec 2006, 11:56 »

To je snad v poradku, ze vymaz v P je i odstraneni na serveru. Ostatne pro mne je to logicke, co nechci - pryc a totalne, jestlimail potrebuji, tak ho schovam, ev. ihned zpracuji (nemam pripady, ze bych to musel zpracovat na PC - P to zvladne vsechno samo.
 A pokud si vzpominam, v P990 je moznost Odstranit mistne (ci tak nejak). Ma to tu nevyhodu (pri castem stahovani a mnozstvi mailu), ze pri dalsim stahovani se ty mistne odstranene opet objevi.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #473 v: 15. Prosinec 2006, 14:40 »

no dle meho nazoru je klient v P990 absolutne nedotazenej, volba "ponechat kopii na serveru" nechybi ani v jednom s klientu (napr. profimail) a u PocketPC je to samozrejmosti.
SE na to proste zapomneli.

Do Pecka chci maily stahovat, ale rozhodovat o tom jestli je zpracuji v Pecku a nebo na jinem zarizeni si rozhoduji sam a proto mi volba "ponechani kopie na serveru" maximalne chybi.

uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #474 v: 15. Prosinec 2006, 16:05 »

skus nejakeho externeho postoveho klienta
uložena

Colombo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #475 v: 15. Prosinec 2006, 21:54 »

Mam problem a to ten, ze kdyz dam ve slozce Zpravy "nacist a odeslat" mail, tak se mi zapne vyhledavani bluetooth. Nevim, proc? A kde to zrusit. Pokud to prerusim a dam stazeni pres pripojeni pres vodafone, tak se mi foun sekne.
uložena
Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #476 v: 15. Prosinec 2006, 22:03 »

no dle meho nazoru je klient v P990 absolutne nedotazenej, volba "ponechat kopii na serveru" nechybi ani v jednom s klientu (napr. profimail) a u PocketPC je to samozrejmosti.
SE na to proste zapomneli.

Do Pecka chci maily stahovat, ale rozhodovat o tom jestli je zpracuji v Pecku a nebo na jinem zarizeni si rozhoduji sam a proto mi volba "ponechani kopie na serveru" maximalne chybi.

No nevim kde se to podle tebe v ProfiMailu nastavuje.Podle me to funguje stejne jako interni klient.Co nechas v telefone to na serveru zustane,a co smazes,to se pri dalsim pripojeni na serveru smaze.  Takove nastaveni jsem asi prehlidl.Nebo tam neni.
uložena

W960i,i8510-32GB
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #477 v: 15. Prosinec 2006, 22:10 »

ja mam stale problem s mechanickym zamkom klavesnice
zamyka a odomyka sa len v jednej polohe, to znamena ze ked posuniem "supatko" uplne dole a pustim tak sa vrati do povodnej polohy a zase sa zamkne
takze to musim ako cicimbrus robit opatrne len tak do pol zrde
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #478 v: 15. Prosinec 2006, 22:24 »

Grin Grin Ja uz som si zvykol. Myslim ze s tym supatkom sa nic nenarobi  Cry
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #479 v: 15. Prosinec 2006, 23:08 »

U me je toho vic, vcera ikdyz byl telefon mormalne zapnutej, tak se na me nikdo nedovolal, normalne to rikalo, ze je volany ucastnik nedostupny  Roll Eyes nechapu proste....Toto nedelaj telefony za 3 tis. Kc, ale za 15 tis. Kc, aspon to poukazuje na kvalitu a o zamku radeji nemluvim a sam si stejne myslim, ze toto nejsou chyby fw. ale chyby hw. ktere se jentak neodstrani...
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.