SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 00:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 261751 x)
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #210 v: 30. Říjen 2006, 21:31 »

Toto se mi u kontaktu stava dost casto a zrovna se mi nezda, ze by byl nejak zaneprazdnenej....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
B17S
Anonym
« Odpověď #211 v: 30. Říjen 2006, 21:57 »

Alterego, sevenheaven: NepleÂťme si hardwarove (flip, ramecek atd)  a softwarove chyby. U kazdeho je jinaci postup.
Priklad viz: 
Uvedu priklad. P910 2x jsem privezl do servisu (V Jame), naprosto zamrzlou, neslo s ni vubec nic.
V zarucnim listu mam uvedeny 2 opravy zavad a u obou je napsano prehrani FW.

Proste v obcanskem zakoniku je napsano ze prehrani firmwaru neni reklamacni chyba. To je jako kdyby jste chtely soudit Windows protoze se vam restartoval a vami vytvorena celodenni prace je v ….. nebo ze musite delat update Windowsu protoze ten puvodni ma spoustu chyb atd.
 A kdyz se budete soudit oficialnim servisnim strediskem o to ze ta to rada (vsechny P990) uz od prvnich dnu koupe  je  „vadna, nedodelek, smejd atd. Tak ver tomu se se budes soudit i  s celym  Sonyericssonem, a dalsima institucemi kteri tento vyrobek schvalily nejen na cesky trh. A jako 500 000kc je hodne pro oficialni stredisko ale nepatrni zlomek procenta pro vsechny firmy ktery do toho zatahnes.
PS:  ale jinak vam drzim palce aby ta reklamace vysla.
uložena
sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #212 v: 30. Říjen 2006, 22:54 »

Verim tomu, ze by na soudni rizeni ani nedoslo :-)
nicene prejme si, abychom do servisu s nasima P990i chodili co nejmene ...
Jinak priklad s Windowskama neni az tak trfeny, protoze Restartovani Windows je funkci, kterou si kupujici skutecne kupuje, takze ten restart funguje i kdyz Ti to skazi vsechnu praci, chyba by byla, kdyby ty Windowsy nesly restartovat vubec, to by byl duvod reklamace... Grin
Reklamuji vzdy to co nefunguje a fungovat ma ... to ze to odstrani aktualizaci FW je jiz servisni zakrok :-)  Mrknutí
« Poslední úprava: 30. Říjen 2006, 22:57 od sevenheaven » uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #213 v: 30. Říjen 2006, 22:56 »

Toto se mi u kontaktu stava dost casto a zrovna se mi nezda, ze by byl nejak zaneprazdnenej....

tak jsem ted pridelil obrazek ke kontaktu, ale jediny funkcni zpusob byl ten, ze jsem ho oterel jako obrazek z galerie a potom jsem z menu vybral priradit obrazek ke kontaktu ... clovek aby u P990i hledal vsechny mozne okliky jak to udelat, kdyz cesta proto urcena nefunguje ...  Cry
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #214 v: 31. Říjen 2006, 00:29 »

sevenheaven : pouzivaj edit a citaciu v jednom prispevku
zatial je na tejto stranke z 8 prispevkov 5 tvojich
v jednom prispevku mozes citovat viac ludi a ked chces nieco doplnit tak pouzi edit a nezakladaj novy prispevok v opacnom pripade to moze byt povazovane za RH
« Poslední úprava: 31. Říjen 2006, 00:31 od .:RONOX:. » uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #215 v: 31. Říjen 2006, 00:49 »

Myslis, ze to ma smysl delat? Doopravdy s nim ses tolik nespokojeny?

Sry, ale po 3. uz odpoved psat nebudu! Minulou noc jsem bdel, mam uz toho plne kecky a kvuli uchylneho mobu se nevytocim..Pa.
« Poslední úprava: 31. Říjen 2006, 01:37 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Bobmaster
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #216 v: 31. Říjen 2006, 01:13 »

Nevim proc ale mam pocit ze po prehrati FW na R7A001 se zhorsila kvalita snimani fotoaparatu. Porovnaval jsem fotky  s puvodnim  FW a zda se mi ze uz nejsou tak ostre(barvy) a s patrnejsim sumem.
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #217 v: 31. Říjen 2006, 05:41 »

Zaujimave uz asi minutu sedim a pozeram co to ten moj telefon stvara. Dal som ho vypnuty na nabijacku ktora je v koliske. On sa nastartuje vyhodi hlasku ze replace main bateries,spravy tut ako ze sa nabija zasvieti zelena ikonka a zasa sa vypne, potom sa zapne nabehne logo, hlaska, tut, svetielko a zasa sa vypne. Takto sa to zopakovalo vela krat cakal som ci ho to omrzi alebo nie a zdalo sa ze nie tak som ho vybral. Sam sa pri tom zapol sa a teraz na mna robi tut ze je hladny  Angry A ked som ho krmil tak sa s tym hral  Huh No vidim ze som si nekupil stroj ale ziveho tvora  Grin
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #218 v: 31. Říjen 2006, 14:13 »

Toto mi obcas delala P900, ze by jsi uz mel spatnej konektor? Jestli budou s nabijenim blbnout novy konektory, tak se mam na co tesit...
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #219 v: 31. Říjen 2006, 14:17 »

pri p900 to vtedy bola vseobecna chyba fw sa mi zda, dufam ze to nebude aj chyba prvych p990
uložena

roha
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #220 v: 31. Říjen 2006, 20:11 »

Tak dnes mi volali ze servisu a stale cekaj na nejakou soucastku. Angry O vraceni penez nebo pristroje nechteli ani slyset.No tak musim stale cekat  Cry
uložena

Benefon_NMT,N540_NMT,Dancal,CMD-C1,J5,J6,J7,T68i,T630,T-192,M-600,K750,P800-900-910i-990i,
B17S
Anonym
« Odpověď #221 v: 31. Říjen 2006, 21:04 »

„Eekaji na nejakou soucastku“ - Ucebnicovi postup jak elegantne odbyt zakaznika.  Pak se schvalne koukni co ti napisou do zarucaku a nebo i do servisni zpravy jestli tam opravdu bude vymena soucastky. „O vraceni penez nebo pristroje nechteli slyset..“ -  Jeto skoda ale neni se cemu divit. Kdyz nebudou splneni podminky tak si to zadni autorizovani servis na triko nevezme.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #222 v: 31. Říjen 2006, 21:55 »

2roha: a ty mas CZ distribuci? Myslim, ze vraceni penez jeste urcite nemuzes cekat, protoze za tento model se nikomu urcite nebude chtit vyplacet.
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #223 v: 31. Říjen 2006, 22:30 »

Toto mi obcas delala P900, ze by jsi uz mel spatnej konektor? Jestli budou s nabijenim blbnout novy konektory, tak se mam na co tesit...

Konektor je v poriadku ajked moc niesom nadseny tymito FastPortmy lebo sa mi zdaju labilnejsie ako tie stare konektory a zasuvanie a vysuvanie je zlozitejsie.
2RONOX: no ak by to bol soft tak by to robilo casto nie? Mne sa to zatial stalo prvy krat.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #224 v: 31. Říjen 2006, 22:35 »

@ kocur: konektor vkladam/vyjimam uplne stejne, jako stary typ..
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.