SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 08:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 259998 x)
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #150 v: 24. Říjen 2006, 07:50 »

Problem s decustomizaĂŚi v original servisu byt nemuze,stejne jako tomu bylo u me,protoze nejnovejsi firmware od O2 nebyl.A navic to mam napsane v papirech.Kompletni softwarova decustomizace a tuto poznamku mam i v zarucnim liste.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #151 v: 24. Říjen 2006, 08:09 »

Problem s decustomizaĂŚi v original servisu byt nemuze,stejne jako tomu bylo u me,protoze nejnovejsi firmware od O2 nebyl.A navic to mam napsane v papirech.Kompletni softwarova decustomizace a tuto poznamku mam i v zarucnim liste.

Spis pocitej s tim, ze mas stesti, ze to je vyjimka potvrzujici pravidlo, hromadne decustomizace v ofiko servisu rozhodne nehrozi.....
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #152 v: 24. Říjen 2006, 08:14 »

To mas pravdu,to urcite nehrozi a jsem za to rad,ze jsem vychytal tu spravnou chvili,Filip rikal ze by to vubec nemeli delat.Jenze ja byl v GSMobilu tak roztoceny a neprijemny a pomohlo to
uložena
Bobmaster
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #153 v: 24. Říjen 2006, 16:17 »

Mam problem se stahovanim souboru z netu. Kliknu na download, zemekoule dole blika ale nezobrazi se pozadavek  mista ulozeni.Stranka zustane bila a nic na ni neni. Dela to prevazne zde na semanii v sekci download. Jinde je vetsinou vse v poradku Data se zrejme natahnou do pameti telefonu ale neulozi se???
Zacalo to po prehrati FW R7A001.
Nevite nekdo co s tim?
« Poslední úprava: 24. Říjen 2006, 17:03 od Bobmaster » uložena
mars
Anonym
« Odpověď #154 v: 24. Říjen 2006, 17:00 »

tak 30 dnu cekal jsem jak v.., az mi servis laskave nahraje novy FW, ktery jiz mezitim je volne ke stazeni na netu.  Angry No, pustim se do testovani, a uvidime co se zlepsilo, a co ne.  Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #155 v: 24. Říjen 2006, 19:01 »

Nevim o jake customizaci v pripade P990 mluvis. ÂŽadna neni, je tam pouze jina verze CDA, ale zadna loga nic. Tzn. z jineho CDA asi zadnou reklamu neziskaji, co? Z Britexu se vratil taktez s posledni verzi FW.  Mrknutí

Ale zapomnel jsi Martine, ze diky tomu CDA ma operator volne ruce s dalsimi verzemi a naslapnuto na prekopani celeho firmware. A uz i to, ze telefon lze updatovat se zpozdenim take neco znamena. Operatori to maji chytre vymyslene Mrknutí
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #156 v: 24. Říjen 2006, 19:29 »

Ja jsem treba rad, ze to nastaveni tam bylo, protoze kdyz jsem si je potom nechal posilat ze stranek SE, tak mi net a mms prestali je, za to ted jede uplne vse po aktualizaci v poho....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #157 v: 24. Říjen 2006, 19:37 »

Customizace to je,nejde o prednastavena pripojeni k netu ale i v internetovem prohlizeci jsem mel mraky zalozek na O2 sluzby a stranky a ty SMAZAT nesly.Zlaty GSMobil ze me te customizace zbavil,jak jsem tu firmu nemusel tak ted ji mam rad  Roll Eyes Pred P990I jsem mel M600i od Vodafone a to byl snad a je nejvetsi horor co se tyce Customizace.A navic cekat nez O2 uvolni novou verzi firmware a treba tam jeste prida nejaka loga apod. to opravdu nechci.To byl posledni tel od operatora co jsem si zakoupil.Priste radsi klidne priplatim vic a zakoupim si cisty tel bez zasahu operatora.
uložena
Bobmaster
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #158 v: 24. Říjen 2006, 20:27 »

Vidim ze se tu rozhorela radna custom diskuze. Nez cekat na odpoved,zkusil jsem master reset a problem byl vyresen. Na druhou stranu jsem prisel o vse v telefonu a kdyz nahraju zpatky zalohu tak je to tam zase!!!

Chtel bych se zeptat, jaka je pravdepodobnost napadeni UIQ3 virem a do jake miry je nutnost pouzivat nejake antivir prog.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #159 v: 24. Říjen 2006, 20:32 »

DPufam, ze zatim neni zadna nebo aspon o zadnych virech nevim...
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
mars
Anonym
« Odpověď #160 v: 24. Říjen 2006, 20:35 »

2Bobmaster: evidentne je tim naborena i zaloha. tzn, ze to bude chtit master reset, a obnovit pouze kontakty, ne komplet zalohu P990. Jina cesta v tuto chvili nejspis nebude.  Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #161 v: 24. Říjen 2006, 20:53 »

Vidim ze se tu rozhorela radna custom diskuze. Nez cekat na odpoved,zkusil jsem master reset a problem byl vyresen. Na druhou stranu jsem prisel o vse v telefonu a kdyz nahraju zpatky zalohu tak je to tam zase!!!

Chtel bych se zeptat, jaka je pravdepodobnost napadeni UIQ3 virem a do jake miry je nutnost pouzivat nejake antivir prog.

Bobe obnova zalohy neni dobra vec, nedoporucuji, vzdy se vrati puvodni chyby, opravdu je lepsi zazalohovat jen kontakty nebo si vytvorit zalohu jen se zakladnim nastavenim hned po nainstalovani cerstvych app
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #162 v: 24. Říjen 2006, 22:36 »

Prednastaveni operatora lze prece ziskat konfiguracnimi SMS, nebo ne? Bez ohledu na puvod mobu.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
mars
Anonym
« Odpověď #163 v: 24. Říjen 2006, 22:42 »

Ano, vetsinu ano. SE treba nenabizi konfiguracni SMS pro nastaveni video streamingu, nektera nastaveni jsou prekvapive i mirne rozdilna, pokud je posles od SE, nebo od operatora.
uložena
Bobmaster
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #164 v: 25. Říjen 2006, 01:40 »

DPufam, ze zatim neni zadna nebo aspon o zadnych virech nevim...
Na to se neda spolehat. Trochu me znejistil antivir prog. dodany na pametove karte.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.