SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 08:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 259165 x)
Kmotr
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #675 v: 26. Únor 2007, 13:54 »

tak ty naozaj hladas problemy tam kde niesu
v com je lepsie tukat do malych pismen virtualnej klavesnice ako ho HW qwerty?
myslim ze kombinacia virtualne, grafity, HW a telefonej klavesnice je v pohode, a len malo strojov ma moznost 4 druhy pisma
az niesi s konceptom p990 spokojny tak naco si ho kupoval?
a rusit virtualnu klavesnicu je nezmysel, naco zbytocne prepisovat jadro uiq3? nezabudaj ze aj m600 a w950 ma rovnaky system
To RONOX: Naprosty souhlas, at si ten 50 lety Columbus koupi neco s vetsi HW klaveskou, mne tedy vysouvaci koncepty nesedi ale u spousty takovych komunikatoru jsou uz rozumne velke klavesy, zrovna ted jsem koukal na nejake gloofish nebo tak nejak. Je mi k smichu ze nekomu se libi 990 a zaroven je tak hrozna a hleda zda by se s ni dalo skrabat na uchu pres hlavu...
Jasne - a rusit virtualni je zbytecnost, treba se zacne vyrabet pro Columbuse neco bez HW klavesky na bazi UIQ 3/3.1 a tam to bude sedet...
Jinak mne je 40, prsty mam celkem velky a pisu obema palcema total v poho, muj tip je ze to chce ostrihany nehty neb prave i jen lehce presahujici nehet u meho zpusobu tapani obcas stiskl vedlejsi klavesu.
Koncept ovladani P990 je dokonalej, ukazte mi jinej komunikator, kterej se da plne ovladat jednou rukou?!

Nikde jsem nenapsal, ze je P990i hrozna. Jen sem psal, ze kolegovi (50) se na ni spatne pise (i kdyz zbytek se mu moooc libi - a kdyz rikam ze moc, tak myslim opravdu moc). Øeseni tohoto problemu je alespon spravna ceska klavesnice. Pak by si ho koupil. Misto odpovedi (rady) jak to opravit se akorat dozvidam, ze je divnej (kolega).  Ach jo.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #676 v: 26. Únor 2007, 13:56 »

myslim ze to ze nema ceske znaky v hornej rade p990 nebrani v masovom rozsireni  Mrknutí
keby si precital vsetky posty o problemoch p990 ktore sme tu rozoberali (viem ze je to citanie na par dni) tak by si vedel ze sme vobec radi ze spustime sms a operu naraz

a myslim ze lokalizacia sa neda povazovat za problem, na p800 a p900 sme kedysi nemali cestinu vobec
« Poslední úprava: 26. Únor 2007, 13:58 od .:RONOX:. » uložena

trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #677 v: 26. Únor 2007, 13:57 »

uz bychom tohoto threadu mohli pomalu nechat, asi nic noveho jakozto radu pro "stylusoruke Edwardy" nevymyslime, na virtualce holt nekomu cestina dramaticky chybi "a bez toho to proste nejde" no a sikovnej tunista si prohloubeniny do klavesek jiste snadno vyfrezuje  Grin
uložena
Kmotr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #678 v: 26. Únor 2007, 14:05 »

Psal jsem to na zaklade tohoto zamereni fora. U virt. klavesnice by bylo dobre mit spravne cestinu.

Myslite, ze to problubla do SE ?
« Poslední úprava: 26. Únor 2007, 14:07 od Kmotr » uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #679 v: 26. Únor 2007, 14:10 »

na p900/910 sa objavila appz ktora pocestila komplet celu virtualnu klavesnicu, mozno sa toho dockame aj na p990
treba ale podotknut ze tu appz nerobilo SE, pre SE je cesky a slovensky trh nezaujimavy, teda co sa tyka smartov, a keby to prisposobili nam tak by to hcel kazdy tatar a mongol
uložena

bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #680 v: 26. Únor 2007, 16:55 »

to kmotr: Nezda se mi, ze by HW klavesnice na Pcku byla nepouzitelna. Mozna kdyby si ji kolega vyzkousel a chvili s ni pracoval,tak by ji prisel na chut - a pak uz psani diakritiky neni zas tak problem (i kdyz aji me vadi ze treba nase dlouhy a je az za vsema tema prehlasovanyma, okrouzkovanyma, ovlnovkovanyma a ostatnima nesmyslama). Spousta znamych se divila jestli je vubec mozny na tak malych tlacitkach psat,clovek nesmi klavesnici odsoudit hned po prvnim pohledu.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
Kmotr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #681 v: 26. Únor 2007, 18:19 »

Ja s ni take problem nemam, ale kolega je kolega a nelibi se mu. Tezko ho budu nutit aby ji pouzival. Uplne bude stacit, pokud by ta virtualni byla skutecne ceska.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #682 v: 26. Únor 2007, 22:22 »

TREPKA:

Zkusim to rict jeste jednou, pokud reagujes na posledni napsany prispevek, tak ho necituj ale dej normalne odpovedet...
Citaci pouzivej, pokud reagujes na starsi prispevek. Neber to pls jako nejakou buzeraci, proste to takhle funguje z duvodu vyssi prehlednosti.
« Poslední úprava: 26. Únor 2007, 23:02 od FilipLudvik » uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #683 v: 27. Únor 2007, 08:39 »

Dik, beru si to k srdci, je sice fakt, ze citace mi nekdy prijde vystiznejsi - napr. pri delsim prispevku z nehoz chci reagovat treba jenom na cast; ale nechci tu delat gulas a budu tedy na posledni prispevek jen odpovidat  Smajlík  Lips sealed
uložena
Marko
Anonym
« Odpověď #684 v: 04. Březen 2007, 19:53 »

Zdarec lidi vazne uvazuju o koupi tohoto stroje. Chci ho hlavne kvuli wifi, qwertz klavesnici, internetu, hudbe a vydrzi. Tenhle model ma docela dost zavad, doporucili by jste mi ho teda??
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #685 v: 04. Březen 2007, 20:38 »

doporucujem ti precitat thready o problemoch a rieseniach p990 na nasom fore, tam najdes vsetky odpovede
uložena

trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #686 v: 04. Březen 2007, 21:35 »

Zdarec lidi vazne uvazuju o koupi tohoto stroje. Chci ho hlavne kvuli wifi, qwertz klavesnici, internetu, hudbe a vydrzi. Tenhle model ma docela dost zavad, doporucili by jste mi ho teda??
Ja Ti ho s klidnym srdcem doporucim, jsem sÂťastnej ze ho mam a drobne musky mi nevadi, tenhle stroj pro mne nema konkurenci a koupil bych si ho zas a znovu. Svym zpusobem jsem to uz vedel davno pred koupi ze se mi indzove ze SE trefili do noty. Bez flipu si v kapse nosim vse co potrebuji... Kupuj dokud jsou Mrknutí
uložena
Marko
Anonym
« Odpověď #687 v: 04. Březen 2007, 22:22 »

doporucujem ti precitat thready o problemoch a rieseniach p990 na nasom fore, tam najdes vsetky odpovede

Mno ale to je 27 stranek..Smajlík
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #688 v: 04. Březen 2007, 22:25 »

tak ti preju hezke cteni  Mrknutí,
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #689 v: 04. Březen 2007, 22:31 »

Mno ale to je 27 stranek..Smajlík
a vies preco to ma 27 stranok?
pretoze tu padaju otazky na ktore je odpoved o par stranok spat
a tebe sa to nechce citat koly takym ako si ty ktorym sa to tiez nechcelo citat tak sa pytali znova
tomu sa hovori ironia
pozri napr sem
http://forum.semania.cz/index.php/topic,8186.345.html

ale neber to v zlom, proste sa mnozia tie iste otazky, tie iste odpovede a potom sa tu tazko hlada
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.