SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
03. Duben 2025, 07:54
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana:
1
...
43
44
[
45
]
46
47
...
57
« předchozí
další »
Autor
Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu (Zobrazeno 259157 x)
Kmotr
Uzivatel
Telefon: P990i
Re: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
«
Odpověď #660 v:
26. Únor 2007, 00:46 »
Uživatel: trepka 25. Únor 2007, 22:09
Uživatel: Herbik 25. Únor 2007, 21:55
Uživatel: Kmotr 25. Únor 2007, 21:45
Je mozne nejak nastavit indikaci spoustene aplikace? Kliknu treba na Golf a nic se nedeje a az po nekolika vterinach se zobtrazi logo.
Trosku to rozepis.Jaky logo?
Asi javy - holt to je tak jak to je - Pecko proste neni ultrasvisÂť a tak spousteni aplikaci nekdy i peknych par sekund trva :-) Proste si pockej, jine reseni asi neni... pokud budes pouzivat Swiss Mgr tak alespon uvidis vytizeni procesoru - jako ze se neco deje...
Z hlediska uzivatele (BFU) mi vadi, ze mi nikterak neni indikovano spusteni programu - tak to berte jako namet ke zlepseni u SonyEr.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #661 v:
26. Únor 2007, 01:36 »
ja mam tiez celkom velke prsty a pise sa mi na p990 v pohode
a kde by si chcel indikaciu spusteneho programu? a v akom rezime? aj wmka mi zobrazuju spustene programy len na today screene
uložena
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10
«
Odpověď #662 v:
26. Únor 2007, 08:42 »
Ach jo,vy toho Kmotra nikdo nechapete...
On proste chce(ja taky),aby kdyz se spusti aplikace,bylo videt ze teleofn na jejim spusteni "pracuje". V te chvili,kdy se zdanlive nic nedeje(a vime vsichni,ze to je nekdy dlouhaaa doba!) - clovek nevi,jestli treba neklikl malo,vedle nb neco podobneho. Nicmene nedavam tomu moc sanci ze se to zlepsi...
uložena
X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
Kmotr
Uzivatel
«
Odpověď #663 v:
26. Únor 2007, 09:01 »
Dekuji nacelniku, ze jsi se mne zastal. To je presne to, co jsem mel na mysli. Napadlo mne, co kdyby blikala ledka na mobilu (vpravo nahore) ...
uložena
Kmotr
Uzivatel
«
Odpověď #664 v:
26. Únor 2007, 09:21 »
Uživatel: Kmotr 26. Únor 2007, 00:43
Uživatel: trepka 25. Únor 2007, 22:11
Uživatel: Kmotr 25. Únor 2007, 21:43
Mel bych jeden problemek/dotaz. Jak nastavim spravnou ceskou klavesnici (escrzyaie) v horni rade pri psani vyÂťukavanim na displayi? Dekuji.
Pouzivas virtualni klavesnici? To bych asi nedal a tedy nevim, jestli neco takoveho lze, ja to mam nastaveno tak, ze pri opakovanem stisku klavesy (HW) tam skacou dalsi pridruzena pismenka i s diakritikou (T9 mam samosebou vypnutou)
Kolega pouziva PDA s Windows s vyÂťukavanim pismenek na virt. klavesnici. Kdyz uvidel ten bes u P990i v cestine, tak se zhrozil a prohlasil, ze to mu do domu nesmi (na skutecnou klavesnici ma moc velke prsty a male nechty :-)
A na toto neni lek? Myslim, ze virtualni klavesnice je pro ty, kterym nevyhovuje rozpoznavani znaku ani mala titerna tlacitka. Proc tedy neni ceska ? Myslim, ze je to dalsi namet na zlepseni SE.
uložena
Kmotr
Uzivatel
«
Odpověď #665 v:
26. Únor 2007, 09:24 »
A mam dalsi ideu :-) na zlapseni (byÂť nerealizovatelnou). Vsechna tlacitka na qwerty klavesnici by mela mit prohluben, aby se na nich dalo psat pomoci stylu (od slova stylus) - pak by se dala virt. klavesnice zrusit
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #666 v:
26. Únor 2007, 09:44 »
ked ta napadne takato idea tak pouzi edit svojho prispevku, koly prehladnosti
a ja mam napr velmi dobru klavesnicu aj na htc unim a aj tak mam v systeme virtualnu
osobne som sa nestretol s nikym kto by mal s qwerty na p990 problem
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #667 v:
26. Únor 2007, 10:20 »
Uživatel: Kmotr 26. Únor 2007, 09:24
A mam dalsi ideu :-) na zlapseni (byÂť nerealizovatelnou). Vsechna tlacitka na qwerty klavesnici by mela mit prohluben, aby se na nich dalo psat pomoci stylu (od slova stylus) - pak by se dala virt. klavesnice zrusit
Pro mne jsou tve ideje dost bizarni, ja naopak rozhodne nechci mit prohlubne v klavesach a stylus je pro mne jen jedna z cest jak 990 ovladat, ale casto ho necham zasunuty neb si vystacim s HW klavesnici a pripadne palcem. Neovladas ty stylusem i JogDial?
To aby se pomalu do notebooku davaly touchscreeny a lidi do nich mohli doubat na virt.klavesnicich
Pro mne je virt. Klavesnice na 990 100% zbytecna, prijde mi to jako nepochopeni konceptu tohoto stroje...
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #668 v:
26. Únor 2007, 10:24 »
Uživatel: Vojtan 26. Únor 2007, 08:42
Ach jo,vy toho Kmotra nikdo nechapete...
On proste chce(ja taky),aby kdyz se spusti aplikace,bylo videt ze teleofn na jejim spusteni "pracuje". V te chvili,kdy se zdanlive nic nedeje(a vime vsichni,ze to je nekdy dlouhaaa doba!) - clovek nevi,jestli treba neklikl malo,vedle nb neco podobneho. Nicmene nedavam tomu moc sanci ze se to zlepsi...
Eastecnym resenim je mit spusteny Swiss manager - pri korektnim spusteni aplikace je vytizenej procesor a v ikone "Bar CPU usage" je to videt zcela zretelne... Pro mne je to dostacujici
uložena
Kmotr
Uzivatel
«
Odpověď #669 v:
26. Únor 2007, 11:39 »
Uživatel: .:RONOX:. 26. Únor 2007, 09:44
ked ta napadne takato idea tak pouzi edit svojho prispevku, koly prehladnosti
a ja mam napr velmi dobru klavesnicu aj na htc unim a aj tak mam v systeme virtualnu
osobne som sa nestretol s nikym kto by mal s qwerty na p990 problem
ad Edit vlastnich prispevku - pokusim se zlepsit :-)
ad problem s klavesnici:
1. jakou mate klavesnici na htc unim je, myslim, z hlediska tohoto fora irelevantni
2. Problem meho kolegy je:
- na psani na hw klavesnici ma nesikovne prsty (vam asi neni 50 let, ze?)
- grafiti si nepamatuje a NECHCE se je ani ucit
- virtualni klavesnice je ideal, ale to by musela byt cesky (escrzyaie) v horni rade
SUMA SUMARUM, SE prisel o jednoho potencionalniho zakaznika jen tim, ze veci nedotahl do konce.
uložena
Kmotr
Uzivatel
«
Odpověď #670 v:
26. Únor 2007, 11:46 »
Uživatel: trepka 26. Únor 2007, 10:20
Uživatel: Kmotr 26. Únor 2007, 09:24
Pro mne jsou tve ideje dost bizarni, ja naopak rozhodne nechci mit prohlubne v klavesach a stylus je pro mne jen jedna z cest jak 990 ovladat, ale casto ho necham zasunuty neb si vystacim s HW klavesnici a pripadne palcem. Neovladas ty stylusem i JogDial?
To aby se pomalu do notebooku davaly touchscreeny a lidi do nich mohli doubat na virt.klavesnicich
Pro mne je virt. Klavesnice na 990 100% zbytecna, prijde mi to jako nepochopeni konceptu tohoto stroje...
ad Bizardni idee - to rikali Kolumbovi taky
ad JogDial - ne neovladam
ad Notebook + TouchScreen - verte mi, ze az se zlevni vyroba, tak se budou dodavat (klavesnice je pomale a neergonomicke zarizeni)
ad zbytecna virt. klavesnice
1. je otazkou kdo nepochopil koncept tohoto stroje (a] ja, b] vy, c] vyrobce) - odpoved neznam
2. virt klavesnice je idealni pro lidi, co (a] maji velke prsty, b] nechteji se ucit grafity, c] chteji uzivat P990i) - alespon tak jsem pochopil jeji fci ja
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
«
Odpověď #671 v:
26. Únor 2007, 12:27 »
tak ty naozaj hladas problemy tam kde niesu
v com je lepsie tukat do malych pismen virtualnej klavesnice ako ho HW qwerty?
myslim ze kombinacia virtualne, grafity, HW a telefonej klavesnice je v pohode, a len malo strojov ma moznost 4 druhy pisma
az niesi s konceptom p990 spokojny tak naco si ho kupoval?
a rusit virtualnu klavesnicu je nezmysel, naco zbytocne prepisovat jadro uiq3? nezabudaj ze aj m600 a w950 ma rovnaky system
«
Poslední úprava: 26. Únor 2007, 12:29 od .:RONOX:.
»
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #672 v:
26. Únor 2007, 12:38 »
Uživatel: .:RONOX:. 26. Únor 2007, 12:27
myslim ze kombinacia virtualne, grafity, HW a telefonej klavesnice je v pohode, a len malo strojov ma moznost 4 druhy pisma
a rusit virtualnu klavesnicu je nezmysel, naco zbytocne prepisovat jadro uiq3? nezabudaj ze aj m600 a w950 ma rovnaky system
To RONOX: Naprosty souhlas, at si ten 50 lety Columbus koupi neco s vetsi HW klaveskou, mne tedy vysouvaci koncepty nesedi ale u spousty takovych komunikatoru jsou uz rozumne velke klavesy, zrovna ted jsem koukal na nejake gloofish nebo tak nejak. Je mi k smichu ze nekomu se libi 990 a zaroven je tak hrozna a hleda zda by se s ni dalo skrabat na uchu pres hlavu...
Jasne - a rusit virtualni je zbytecnost, treba se zacne vyrabet pro Columbuse neco bez HW klavesky na bazi UIQ 3/3.1 a tam to bude sedet...
Jinak mne je 40, prsty mam celkem velky a pisu obema palcema total v poho, muj tip je ze to chce ostrihany nehty neb prave i jen lehce presahujici nehet u meho zpusobu tapani obcas stiskl vedlejsi klavesu.
Koncept ovladani P990 je dokonalej, ukazte mi jinej komunikator, kterej se da plne ovladat jednou rukou?!
uložena
mars
Anonym
«
Odpověď #673 v:
26. Únor 2007, 12:51 »
2Kmotr: Jen doplnim, ze u grafity ala P990 (nebo samozrejme i P900/910) je krasne to, ze prakticky neni co se ucit. Krom nekterych specialnich znaku, staci jen trochu slusne umet psat, to je veliky rozdil oproti grafity na oknech, ktere je dle meho nazoru a zkusenosti tezsi se naucit. Navic v kombinaci s T9 a JogDial (posunovani slov) je to opravdu velmi rychla kombinace. K cemu potom klavesnici, aÂť uz virtalni, nebo HW.
uložena
Kmotr
Uzivatel
«
Odpověď #674 v:
26. Únor 2007, 13:47 »
Uživatel: .:RONOX:. 26. Únor 2007, 12:27
ad "v com je lepsie tukat do malych pismen virtualnej klavesnice ako ho HW qwerty?"
Protoze se nemusi poustet stylus z ruky, ale je tam ten problem s cestinou v prvnim radku - a to je uplne prvni poznamka, kterou jsem v tomto foru mel. Napad s prohloubenymi tlacitky byl a sekundarni (vse v souladu s prvnim prispevkem tohoto fora)
ad niesi s konceptom p990 spokojny tak naco si ho kupoval
Ja jsem spokojeny, jen sem psal problemy, ktere brani aby se 990 rozsirila i dale. Nic vic, nic min.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
43
44
[
45
]
46
47
...
57
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.