SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 15:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jakou baterii koupit?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jakou baterii koupit?  (Zobrazeno 24267 x)
rentier
Anonym
« v: 14. Červenec 2006, 23:53 »

Po roce a trocha mi doslouzil puvodni originalni akumulator... Proto bych uvital vase zkusenosti s ruznymi bateriemi!

Originalni je na me preci jen hodne drahy, co se tyce jinych, nasel jsem u CPA devitistovku za tri stokoruny, ale zdejsi FAQ pise neco o 1100 mAh v jednom threadu jsem nasel zminku dokonce o jeste o stovku vetsi kapacite? Mate je nekdo a poradite pripadne, kde je koupit?

Mam trochu obavu, zda tyto vyssi kapacity nejsou jen marketingovym trikem a take netusim, jak jsou na tom s trvanlivosti, spolehlivosti atd... Btw. jakou dostanu vlastne pri koupi solo akumulatoru zaruku? Diky!  Kiss
uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Červenec 2006, 08:45 »

J jsem jeste do telefonu novou baterii nikdy nekupoval ale zaruku bys mel podle me dostat.
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Červenec 2006, 09:12 »

Pokud ti baterie uplne odesla, tak s reklamaci skutecne muzes uspet, pokud ma jen malou kapacitu, tak ani nahodou (zivostnost baterie dle vyrobce 6 mesicu). Do neznackove baterie bych po osobnich zkusenostech uz nesel, psana kapacata neodpovida narustu vydrze a vetsinou je nezn. baterka s vyssi kapacitou horsi nez orig. SE s beznou. Navic ji SE pote nabiji neoptimalizovane, tzn. pomaleji.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Červenec 2006, 09:43 »

Pokud ale budes kupovat neoriginalni baterii, tak i tak by jsi mel dostat zaruku 6 mesicu, ale original je vzdy o neco lepsi, ale podle zkusenosti i s neoriginalni baterii se da prezit.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
mars
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Červenec 2006, 09:49 »

24 mesicu je na vse, i na baterie jak originalni, tak neoriginalni. ÂŽivotnost je ale jen 6 mesicu, je to hloupe slovickareni, ale dulezite pri pripadne reklamaci. Zcela chybna baterie (napr. zkratujici mobilku) se da klidne reklamovat i 23 mesic od prodeje  Mrknutí
uložena
rentier
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Červenec 2006, 14:22 »

24 mesicu je na vse, i na baterie jak originalni, tak neoriginalni. ÂŽivotnost je ale jen 6 mesicu, je to hloupe slovickareni, ale dulezite pri pripadne reklamaci. Zcela chybna baterie (napr. zkratujici mobilku) se da klidne reklamovat i 23 mesic od prodeje  Mrknutí

Takze pulrocni klasika, diky za vysvetleni! A s temi neoriginalnimi vyssimi kapacitami nemate nekdo zkusenost a porovnani oproti originalu? Nabidka je siroka jak cyp a nechce se mi kupovat ouplne na blind...  Undecided
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Červenec 2006, 20:25 »

Ja nevim, co treba znacka Aligator, ta je takova osvedcena, ta nema neco v nabidce?
uložena

rentier
Anonym
« Odpověď #7 v: 16. Červenec 2006, 18:24 »

Ja nevim, co treba znacka Aligator, ta je takova osvedcena, ta nema neco v nabidce?

Ano, tu znam a asi ji koupim od nich neb jaxe zda, konkretnich zkusenosti stylem "mam aku od firmy xyz a vydrz je takova a takova atd." se tu nedockam...  Cry
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 17. Červenec 2006, 09:09 »

Jako ja kdyz jsem delal v prodejne s mobilnimi telefony, tak skoro vsichni lide kupovali neoriginalni, treba Aligator a jak si vzpominam, tak obcas se nekdo nasel kdo reklamoval, ale nebylo to nejak hrozne, normalne ji bez problemu vymenili.
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 17. Červenec 2006, 11:02 »

Ja som zasadne proti neoriginalnim baterkam vsade pisu ze ich vydrz je ovela slabsia a tym ze niesu robene odbornikmy od danej firmy tak sa moze stat hocico, tych par korun sa oplati  utratit za kvalitu a istotu ze to pri volani nevybuchne.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
rentier
Anonym
« Odpověď #10 v: 17. Červenec 2006, 14:51 »

Ja som zasadne proti neoriginalnim baterkam vsade pisu ze ich vydrz je ovela slabsia a tym ze niesu robene odbornikmy od danej firmy tak sa moze stat hocico, tych par korun sa oplati  utratit za kvalitu a istotu ze to pri volani nevybuchne.

Jo kdyby to bylo par korun... Neorigo devitistovka za tri stokoruny a originalni trikrat, ctyrikrat drazsi!  Huh
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 23. Červenec 2006, 19:19 »

Jo kdyby to bylo par korun... Neorigo devitistovka za tri stokoruny a originalni trikrat, ctyrikrat drazsi!  Huh

Za kvalitu sa plati, ked si myslis ze plastika zhorenej tvare od vybuchnutej baterie je lacnejsia tak potom si kup neoriginal. Ja by som neriskoval  Mrknutí
uložena

maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 23. Červenec 2006, 20:53 »

Ale zas tak to neprehanejte s tim vybuchem neorig. baterie. Pokud vim tak se to stalo jen jednou u staricke nokie 3310 a to jeste pri nabijeni...
Takze proc by ne neorig. baterku, jen je pravda ze kapacita na ni uvedena se nemuze porovnavat z kapacitou na orig. baterii.
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 23. Červenec 2006, 20:57 »

Ale zas tak to neprehanejte s tim vybuchem neorig. baterie. Pokud vim tak se to stalo jen jednou u staricke nokie 3310 a to jeste pri nabijeni...
Takze proc by ne neorig. baterku, jen je pravda ze kapacita na ni uvedena se nemuze porovnavat z kapacitou na orig. baterii.
To je jasne ze to nema taku kapacitu ako origos a celkove ked uz ma niekto normalny telefont tak preco mu nedopriat normalnu baterku  Huh
uložena

maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 23. Červenec 2006, 21:09 »

To je jasne ze to nema taku kapacitu ako origos a celkove ked uz ma niekto normalny telefont tak preco mu nedopriat normalnu baterku  Huh

Jasne, ze lepe je doprat takovemu phoneu orig. baterii, ale kdyz na to nekdo v momentalni situaci nema penize a o nove orig. ani neuvazuje, tak bych ho od koupe neorig. baterky neodrazoval. Jen prave chci upozornit na prikladu neorig. baterie 1400mAh urcite nebude mit dvojnasobnou vydrz nez origos 700mAh, ale rozdil bude asi jen o 30% navic (a to je jeste mozna moc  Smajlík )
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jakou baterii koupit?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.