SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hlasitost zadniho reproduktoru na K750i
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Hlasitost zadniho reproduktoru na K750i  (Zobrazeno 8490 x)
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #15 v: 07. Červenec 2006, 23:14 »

To: Maro.: No, asi mi nic jineho nezbude, ale jsem docela mimo jejich pusobnost, bydlim ve Frenstate pod Radhostem, takze nevim, no. Sad

To: ViÂťa: No, mam tam dany MegaBass. Normalne jsem o tom dneska odpoledne uvazoval, jestli to nahodou nebude tim, ale jeste jsem to nevyzkousel, jdu na to a dam vedet. Mrknutí

EDIT: Tak jsem to vyzkousel, dal jsem v equalizeru ten vychozi "Normal" a je to stejne. Kdyz dam nejvyssi hlasitost bocnimi tlacitky i v nastaveni Jimma (na desitku), tak to sice v noci, kdyz je ticho, slysim, ale pres den tezko. A to nemluvim o tom, kdybych to mel slyset treba nekde venku, to absolutne ne.
« Poslední úprava: 07. Červenec 2006, 23:28 od MetalKalic » uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 08. Červenec 2006, 10:16 »

Ja mam v ekvalizeru dany vlastni nastaveni a vse mam dany skoro na plno, ale jak vidim, tak toto ti asi nepomuze. Uz fakt nevim co dalsiho by tam mohlo bejt, protoze jiny nastaveni zvuku uz v tel. neni.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
kuchi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 08. Červenec 2006, 11:10 »

Ja myslim ze to nebude telefonem kdyz si nikdo jiny neztezuje ale bude to asi tebou.Podle prezdivky metalkalic budes mit uz sluch v pi..  Mrknutí
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #18 v: 08. Červenec 2006, 13:06 »

To ViÂťa: No, pak to jeste zkusim vyzkouset, s tim ekvalizerem, dat vsechno na plno, ale nezdalo se mi, ze bych pozoroval nejakou zmenu, kdyz jsem nastavil Normal misto MegaBass.

To Kuchi: Cheesy No, to asi ne, nedavno jsem byl na testech sluchu, protoze jsem je potreboval kvuli praci, a sluch mam OK. Mrknutí
« Poslední úprava: 08. Červenec 2006, 13:08 od MetalKalic » uložena
p.potrava
Anonym
« Odpověď #19 v: 08. Červenec 2006, 13:10 »

tak treba kdyz ja zmenim ekvalizer tak to ma vliv jen na Walkmena. takze podle me ti to nepomuze.
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #20 v: 08. Červenec 2006, 13:21 »

No, tak to kaslu, hry na mobilu stejne nehraju, takze to mi nevadi, stve me akorat ten Jimm, ale nejak to prekousnu, stejne mam v planu koupit casem K800i, i pres ty vsechny problemy, co se Sony Ericssonem mam (je to muj prvni telefon teto znacky), jdu do nej znovu. Smajlík Mel jsem asi smulu, ze jsem narazil na nejaky poruchovejsi kousek, ze zacatku se porad sekal a restartoval (byl tam firmware R1AA008), po prehrati pres SEUS na R1AC021 je to v pohode, akorat se mi jednou restartoval telefon pri Jimmovi, stalo se to uz nekomu z vas? ÂŽe by se restartoval telefon pri spustene Java aplikaci? Ale zatim se mi to stalo jen jednou, uz mi nastesti netuhne, takze snad uz budu az na ten zvuk spokojeny. A kdo vi, treba mi pomuze budouci firmware. Smajlík (Aspon nejak se musim utesovat. Grin)
« Poslední úprava: 08. Červenec 2006, 13:24 od MetalKalic » uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 08. Červenec 2006, 18:39 »

tak treba kdyz ja zmenim ekvalizer tak to ma vliv jen na Walkmena. takze podle me ti to nepomuze.
To je asi pravda, protoze ja vlastne mel walkman.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #22 v: 08. Červenec 2006, 20:58 »

No, tak dneska jsem neodolal a zkusil jsem nastavit na kamosove D750i Jimma na maximalni hlasitost (jak v nastaveni Jimma, tak nastaveni bocnimi tlacitky na telefonu). A budete se asi divit, ale hraje mu to stejne potichu jako mi. Takze na jedne strane me to potesilo, protoze to prestava vypadat na zavadu meho telefonu, ale na druhe strane nechapu, jak je mozne, ze vam ostatnim tady to hraje hlasite; no, mozna je to tim, ze mate firmware z W800i, nebo? Smajlík
uložena
Point
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 08. Červenec 2006, 21:16 »

ja nemam FW z w800 ale neskusal som jimma pri hocijakej java app mi to hraje nahlas
uložena

MetalKalic
Anonym
« Odpověď #24 v: 08. Červenec 2006, 21:29 »

No, tak ted uz fakt nevim. Grin Mi to hraje potichu, kamosovi taky, vam tady nahlas, na infolince Sony Ericssonu mi rekli, ze Java aplikace hrajou podstatne tiseji nez normalni vyzvaneni atd. (jejich odpoved jsem zde pro zajimavost uverejnil, ale nejaky moderator mi to tu smaznul, nechapu proc). Jenze nejde jen o Jimma, treba ta vestavena hra Super Real Tennis mi hraje taky potichu, tedy do te doby, nez ji nezesilim na maximum, pak to jde jakz takz slyset. Ale hry nehraju, takze mi to nevadi, jde mi spise jen o toho Jimma.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hlasitost zadniho reproduktoru na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.