SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hlasitost zadniho reproduktoru na K750i
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Hlasitost zadniho reproduktoru na K750i  (Zobrazeno 8493 x)
MetalKalic
Anonym
« v: 07. Červenec 2006, 00:08 »

Zdravim, chtel jsem se zeptat, jak jste na tom s hlasitosti zadniho reproduktoru. Kdyz treba spustim Jimma a nastavim si v nastaveni tu melodi O-Ou pro prichozi zpravu (Message.WAV) a dam tam maximalni hlasitost, tak stejne pri prichozi zprave skoro nic neslysim. Pokud i vytahnu hlasitost bocnimi tlacitky (je divne, ze pri kazdem vypnuti a zapnuti telefonu se opet tato hlasitost ovladana bocnimi tlacitky, stejne jako hlasitost prehravace, nastavi na zhruba polovinu) tak to neni o moc lepsi, clovek aby u toho telefonu mel ucho, aby melodii slysel. Pritom normalni zvoneni mam na ctverku az petku a rve to slusne, na maximalni hlasitost uz je to tak hlasite, ze se to neda pouzivat. Takze co se tyce reproduktoru, tady problem nebude, ale u tech Java programu, konkretne u Jimma, ale i treba u te hry Super Real Tennis, je to absolutne nepouzitelne. Taky treba zvoneni kalendare, to taky neni vubec slyset, nechapu, proc tam dali takovou kratkou a tichou melodii, kalendar je tim taky nepouzitelny. To muj predchozi telefon Siemens S45 u kalendare nabizel mnohem podrobnejsi nastaveni a udalostmi z kalendare jsem se mohl i budit, tech par tichych cinknuti u K750i me neprobudi. Vim, ze hlasitost kalendare jde zvysit hlasitosti zvoneni, ale to neni reseni, to by mi pak zase rvaly vyzvaneci melodie pro volani a SMS a v noci v tichu by to nebylo nic moc. Jak jste na tom s hlasitosti K750i vy? Mel jsem firmware R1AA008 a ani po prehrati na nejnovejsi R1CA021 se to nezlepsilo, je to porad stejne. Diky za odpovedi.
« Poslední úprava: 07. Červenec 2006, 01:03 od MetalKalic » uložena
marek
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 07. Červenec 2006, 09:38 »

neni nahodou hlasitost her taky zavisla na hlasitosti normalniho vyzvaneni? a me teda jimm de pekne, ze se to da v pohode slyset....... Mrknutí
uložena

Sony Ericsson K750i Eurotel + R1CA021
1GB SanDisk MS Pro Duo + HPM-70
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Červenec 2006, 09:41 »

Ja nemam s hlasitosti sebemensi problem. Vse slape pekne nahlas. Verze FW: R1BC002 (K750->W800)
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Červenec 2006, 11:11 »

Docela zajimavy, nevim zda by to mohlo ovlivnit nastaveni hlasitosti pri vyzvaneni, ale pokud si pamatuji, tak kdyz jsem mel W800i, tak pri hrach stacilo bocnimi tlacitky zvysit hlasitost a vse bylo bez problemu slyset, tak nevim. Pokud mas vyzvaneni tak na ctyrku, tak se moc nedivim, ze budik moc neslysis, ja abych ho dobre slysel, tak mam vyzvaneni na 7. Mas asi nejaky moc hlasity melodie na vyzvaneni.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #4 v: 07. Červenec 2006, 11:21 »

Diky za odpovedi. No, hlasitost normalniho vyzvaneni jsem uz zkousel dat na maximum, ale nezda se mi, ze by to na to melo vliv. To, ze se to da zvysovat bocnimi tlacitky vim, mam to na maximum, ale stejne se to vzdycky samo prenastavi na zhruba polovinu, stejne jako hlasitost prehravace. Dela vam to taky? Jinak melodie mam delane na 90 dB, takze nejsou nijak extra hlasite, spise je delam potichu, aÂť muzu vytahnout hlasitost vyzvaneni na vice nez zhruba polovinu, ale proste u normalniho vyzvaneni mi to rve az moc. Proto to musim mit na nizsi hlasitost. I prehravani zvuku a videi mi jde v pohode, jen ta Java. Nechapu to. Mate nekdo nejaky napad?
« Poslední úprava: 07. Červenec 2006, 11:23 od MetalKalic » uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #5 v: 07. Červenec 2006, 11:35 »

Tak jsem to ted trochu zkousel, vytahnul jsem vsechny hlasitosti, ktere jsem nasel, na maximum - vyzvaneni, sluchatko pri telefonovani, hlasity odposlech hovoru, ale hlasitost Java programu je porad stejne nizka, ostatni hlasitosti jsou v pohode. Uz me to fakt stve, neda se ten Jimm pouzivat, protoze neslysim, jestli mi nekdo napsal nebo ne, musim porad zapinat podsvetleni displeje a divat se. Je jasne, ze hlasitost brzdi firmware, protoze reproduktor hraje v pohode. Mimochodem, zkousel jsem i v servisnim menu test obou reproduktoru, a taky v pohode. Tak uz nevim, napsal jsem i na Sony Ericsson, tak uvidim, jestli mi poradi. Ale tipuju, ze mi napisou, aÂť navstivim servis. Sad
« Poslední úprava: 07. Červenec 2006, 11:52 od MetalKalic » uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 07. Červenec 2006, 12:03 »

Tedkom jsem zkousel zvuky v jave. Zda se ze to je stejna hlasitost jako pro prehravac. Protoze jak jsem nastavil v prehravaci max. a vypnul ho, zapnul java hru a skusil pridat hlasitosti, tak mi to ukazalo ze je na max. Naopak kdyz jsem dal v prehravaci hlasitost na 4 plne dilky tak i v jave byly na 4 dilky. Tedkom jdu odzkouset Jimma, pak se ozvu.
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #7 v: 07. Červenec 2006, 12:40 »

Dneska odpovedeli ze Sony Ericssonu docela rychle, tady je odpoved, jestli to nekoho zajima.
----------
Vazeny zakaznik ,
dakujeme, ze ste kontaktoval zakaznicke centrum Sony Ericsson.
Dovolujeme si Vam zaslat odpoved na Vas dotaz.
Hlasitost pri uvedenych JAVA aplikaciach je podstatne nizsia ako pri prehravani hudby, videa a pod. Jedna sa o vlastnost jednotlivych JAVA aplikacii  a bohuzial nie je mozne ju ovplyvnit ziadnym sposobom. Nadstavenie hlasitosti je mozne iba v povolenom rozsahu.
----------
No, k tomu bych dodal, ze moznost ovlivnit tu hlasitost je - staci si vyextrahovat soubory se zvukem, upravit jejich hlasitost a potom opet zkomprimovat do JARu. Ale radeji bych to tedy nejak v telefonu. Jinak diky maro. za ochotu testovat, jsem zvedavy, jak Ti pujde ten Jimm.
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 07. Červenec 2006, 13:19 »

2MetalKalic: Jeste bych mel dotaz kterou verzi Jimma presne pouzivas ?
uložena

Me cassa, su cassa
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 07. Červenec 2006, 13:38 »

Takze mam odtestovano. Testoval jsem to na verzi: Jimm 0.5 beta20.2  (download: zde )
Zvuk se mi zdal dostatecne hlasity ( v prehravaci nastaveno na 7 dilku (jeden od maxima, mam to tak defaultne) a v Jimmu na 10/10 ).
Pustil jsem si i hudbu na compu a tel. dal na stul na opacnem konci pokoje a kdyz mi prisla zprava tak zvuk "O-Ou" byl vpohode slysitelny.
Takze me uz napada snad jen, ze by to mohlo byt verzi firmware, ale nejsem si tim jisty.
Jak uz jsem psal mam K750ku flashnutou na W800 s FW R1BC002.
« Poslední úprava: 07. Červenec 2006, 13:40 od maro. » uložena

Me cassa, su cassa
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #10 v: 07. Červenec 2006, 14:45 »

Takze mam odtestovano. Testoval jsem to na verzi: Jimm 0.5 beta20.2  (download: zde )
Zvuk se mi zdal dostatecne hlasity ( v prehravaci nastaveno na 7 dilku (jeden od maxima, mam to tak defaultne) a v Jimmu na 10/10 ).
Pustil jsem si i hudbu na compu a tel. dal na stul na opacnem konci pokoje a kdyz mi prisla zprava tak zvuk "O-Ou" byl vpohode slysitelny.
Takze me uz napada snad jen, ze by to mohlo byt verzi firmware, ale nejsem si tim jisty.
Jak uz jsem psal mam K750ku flashnutou na W800 s FW R1BC002.
Diky za odpoved. Verzi Jimma mam posledni stabilni, to jest 0.4.3. No, ale nedela to jen Jimm, ale vsechny JAVA aplikace. Telefon neslysim skoro ani v tichu vecer, takze o tom, ze bych si i pustil hudbu na PC a dal si telefon na druhou stranu pokoje, si mohu nechat jen zdat. Mozna je to tim, ze mas firmware z W800, ktera ma obecne hlasitejsi zvuky, ale nevim. Jeste zkusim s kamosem, co ma D750i a jeden ma i K750i, tak uvidim, ale jsem z tohoto docela rozcarovan. Embarrassed
uložena
Point
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 07. Červenec 2006, 15:02 »

ja mam tie zvuky z w810i ... neviem ci to vlastne suvisi ...ale pochybujem lebo tie subory sa volali ...ring a ... play abo tak nejako ..ale na mojom decku je hlasitost pri jave dost vyrazna .. vecer mi to staci mat len na tom prvom stvorceku a jasne to pocujem.. cez den kludne niekde v polke a bez problemov aj ked mam pustenu hudbu
uložena

MetalKalic
Anonym
« Odpověď #12 v: 07. Červenec 2006, 15:10 »

ja mam tie zvuky z w810i ... neviem ci to vlastne suvisi ...ale pochybujem lebo tie subory sa volali ...ring a ... play abo tak nejako ..ale na mojom decku je hlasitost pri jave dost vyrazna .. vecer mi to staci mat len na tom prvom stvorceku a jasne to pocujem.. cez den kludne niekde v polke a bez problemov aj ked mam pustenu hudbu
Ach jo, tak ja nevim, tak bud jit do servisu, ale tam mi tak maximalne prehrajou firmware, ktery jsem prehraval pred nekolika dny a pokud vim, tak novejsi nez R1CA021 neni, reproduktor by mi asi nemenili, kdyz pri zvoneni a testech v servisnim menu hraje normalne, nebo tedy zkusit pockat do dalsiho firmware, jestli se to vyresi. Embarrassed Jinak pred i po nahravani firmware jsem udelal Master Reset, abych mel jistotu, mel jsem totiz problemy se sekanim JAVA aplikaci (ted uz se neseka, akorat jednou se restartoval mobil pri trochu vetsim "provozu" na Jimmovi), takze Master Reset taky nepomuze. Embarrassed Ale pokud si dobre vzpominam, mam takovy pocit, ze treba ta hra Super Real Tennis mi hrala mnohem hlasiteji nez ted, kdyz jsem ji spoustel poprve na zrovna koupenem telefonu. Undecided
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 07. Červenec 2006, 17:09 »

Jedine co bych ti jeste mohl poradit je zkusit kontaktovat nasi technickou podporu. Zalezi odkud jses...tak nekoho z nich v miste bydliste a myslim ze by s tim neco udelali. Maji na to prostredky to nejak vic otestovat.
Vis jak..za optani nic nedas  Mrknutí
uložena

Me cassa, su cassa
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 07. Červenec 2006, 20:32 »

Jeste se te zeptam jak mas nastavene zvuky v ekvalizeru MP3 prehravace? Ten me zase docela ovlivnoval prehravani napr. melodii.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hlasitost zadniho reproduktoru na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.