SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 10:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelny program Decuma Alphabetic 3.0
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neviditelny program Decuma Alphabetic 3.0  (Zobrazeno 6982 x)
MartinH
Anonym
« Odpověď #15 v: 11. Červen 2005, 21:28 »

Podle me je jedina moznost, jak psat tyto ceske znaky, nastavit je do zkratek. Škoda, ze tech zkratek tam nelze nastavit vic (max. je 10)... Je to cele docela dobre vymyslene, ale ja jsem v rychlosti zvykly dost skrabat a psat "kobyly", takze do toho maleho okenka, co Decuma nabizi, mam problem se vejit a nebo mi to rozpozna, to co jsem napsal, jako velke, a ne jako male pismeno. Chce to trenink, ale asi tomu prijdu na chu.
Jen mi ted na stavovem radku zustava trvale ikonka virtualni klavesnice, a to i v pripade, ze neni kam co napsat (kdyz na ni v takovemto momente Âťuknu, nestane se nic). Mate ji tam i Vy ostatni?
ale do zkratek dostanes jenom to, co Ti dovoli napsat standardni znakove sady. Podle mne tudy cesta k diakritice nevede. Pockame, jak to ma vymysleno martinf, ten psal, ze mu to funguje.
uložena
martinf
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 12. Červen 2005, 07:04 »

Na vysvetlenou, jak program nastavit na snadne psani escrz... u ... eiay
1) skocis do setupu programu
2) v zalozce Shortcuts vyplnis do leveho policka napr. r (tak, jak ho pises). Pak preskocis do praveho policka a kliknes na dolni liste na virtualni klavesnici a na ni vyberes r
3) Pak si vpravo nahore prelistujes na dalsi prazdnou zkratku (2/10) a postup zopakujes napr. pro z
4) atd.
Ja tam mam vsechna pismena s hacky esrcz a u
Pismenka s carkou jsem si nastavil v karte Personaliza = ze seznamu se vybere pismenko a nastavi se zpusob psani.
Pokud mi pri psani nejake pismenko neslo napsat na 1.pokus, nastavil jsem si v Personaliza jeho psani podle sebe => pisu tak rychle, presne a ... = super softik  Mrknutí
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
kmozis
Anonym
« Odpověď #17 v: 12. Červen 2005, 07:13 »

2) v zalozce Shortcuts vyplnis do leveho policka napr. r (tak, jak ho pises). Pak preskocis do praveho policka a kliknes na dolni liste na virtualni klavesnici a na ni vyberes r
3) Pak si vpravo nahore prelistujes na dalsi prazdnou zkratku (2/10) a postup zopakujes napr. pro z
4) atd.
Pismenka s carkou jsem si nastavil v karte Personaliza = ze seznamu se vybere pismenko a nastavi se zpusob psani.
Pokud mi pri psani nejake pismenko neslo napsat na 1.pokus, nastavil jsem si v Personaliza jeho psani podle sebe => pisu tak rychle, presne a ... = super softik  Mrknutí
Presne tak jse si to nastavil i ja, ale jak rikam, tech zkratek je pouze 10, takze takto osetris napr. jen mala pismena a na velka uz stejne musim pouzit bud HW klavesnicku P910i, nebo virtualni klavesnici z listy. Eeska verze by byla lepsi...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #18 v: 12. Červen 2005, 11:21 »

4) atd.
tak to mne nenapadlo a juchu, funguje. Diky Martine.
uložena
DVD
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 12. Červen 2005, 11:35 »

Podle me je jedina moznost, jak psat tyto ceske znaky, nastavit je do zkratek. Škoda, ze tech zkratek tam nelze nastavit vic (max. je 10)... Je to cele docela dobre vymyslene, ale ja jsem v rychlosti zvykly dost skrabat a psat "kobyly", takze do toho maleho okenka, co Decuma nabizi, mam problem se vejit a nebo mi to rozpozna, to co jsem napsal, jako velke, a ne jako male pismeno. Chce to trenink, ale asi tomu prijdu na chu.
Jen mi ted na stavovem radku zustava trvale ikonka virtualni klavesnice, a to i v pripade, ze neni kam co napsat (kdyz na ni v takovemto momente Âťuknu, nestane se nic). Mate ji tam i Vy ostatni?
Ano tu ikonku tam mam take, pokud se neda nic napsat tak nic nedela ale v momente jak se dostanu do stavu kde mohu neco napsat tak pri Âťuknuti na ni mi naskoci klasicka virtualni klavesnice.
Nejak mi nejdou nastavit ty zkratky. Muze mi nekdo napsat nejaky postup jak je tam dostat?
Diky
DVD
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #20 v: 12. Červen 2005, 14:08 »

je to tady popsano: musis mit decumu nastavenou jak text input a potom v setupu decumy na zalozce shortcuts pres tu klavesnici vlozis cesky znak a nasledne jej do zeleneho pole napises. A to je vse,  easy a funguje hezky.
uložena
DVD
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 12. Červen 2005, 14:29 »

Moc diky MartinH. Uz mi ty znaky jdou.
DVD
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelny program Decuma Alphabetic 3.0
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.