SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 02:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelny program Decuma Alphabetic 3.0
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neviditelny program Decuma Alphabetic 3.0  (Zobrazeno 7068 x)
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 10. Červen 2005, 08:16 »

Neni to tak davno, co jsem si vyzkousel jednu z verzi Decuma Alphabetic. Zpocatku jsem byl nadseny, ale pak se potvrdila slova jednoho z redaktoru Kapra73, ze program neni nic moc. Tak jsem ho odinstaloval. Ted se objevila nova verze 3.0, tak jsem si rekl, ze ji vyzkousim, jestli neni lepsi. Nainstaloval jsem ji - a nikde jsem ji nenasel. Avsak v registrech nekde byla, protoze byla i v nabidce ODINSTALOVAT. Tak jsem ji odinstaloval a znovu nainstaloval na kartu. Situace se opakovala - neni nikde - ani v apps na disku C ani na disku D. Nicmene se znovu ukazuje v moznosti odinstalovat. Predesilam, ze mezi instalaci te prvni verze a verzi nynejsi byl master reset founu, takze tam zadne zbytky nikde nezustaly. Teda je mi to zahadou. Neumel by nekdo poradit? Nejde mi jen o tento program, ale generalne, co kdyby se to opakovalo u jinych programu. Diky za nazory, pripominky a rady.
JZB
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 10. Červen 2005, 08:59 »

program je dostupny pres control panel, text input, kde si vybiras metodu textoveho vstupu. Tam Ti decuma pribyla a pres tlacitko setup muzes menit nastaveni.
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Červen 2005, 09:13 »

To MartinH: Dekuji za promptni odpoved. Funguje to Cheesy. Nicmene mi neni jasne, proc ji nemuzu najit nikde v apps. Sice je problem vyresen - coz bylo primarni, ale stejne mi vrta v makovici, kde se usalasil Undecided Nevedel by to nekdo?
JZB
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 10. Červen 2005, 09:28 »

RTFM: je to tak schvalne, shortcut se proste neudela.
uložena
Tomasd_brn
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Červen 2005, 09:40 »

Jestli se muzu zeptat, na co ten program je? Co umi?
Tomas
uložena

P910i + 1GB MS Pro Duo
Hippo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Červen 2005, 09:50 »

Jestli se muzu zeptat, na co ten program je? Co umi?
Tomas
Tady mas vse http://palmare.idnes.cz/multi/decuma_alphabetical050524.html
Jinak ten PRG je supr, pouzivam ho uz cca pul roku a za tu dobu jsem ho naucil cist muj mazopis k uplne spokojenosti Roll Eyes
uložena

Zdravi Hroch
___________________________________________________________________________________
SE-P910i+MS Duo Pro 512MB+MS Duo Pro 1GB+GPS NAVILOCK BT-338
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Červen 2005, 10:01 »

To MartinH: tak je to jasne. Diky.
JZB
uložena
martinf
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 10. Červen 2005, 16:31 »

Ja ten program pouzivam take.
Potesila me moznost nastaveni pismen jako scrz..., ktera nejdou normalne stylusem napsat
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 11. Červen 2005, 06:38 »

A kterym programem se pise rychleji? U me porat vede CICs JotPro(integrovany), je proste nejrychlejsi. Na PDA jesm mel program, na kterem jsem mohl psat cela slova nejednou, takovy pro UIQ neni?
uložena
martinf
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 11. Červen 2005, 09:52 »

A kterym programem se pise rychleji? U me porat vede CICs JotPro(integrovany), je proste nejrychlejsi. Na PDA jesm mel program, na kterem jsem mohl psat cela slova nejednou, takovy pro UIQ neni?
V Decuma Alphabetic se daji psat cela slova najednou.
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 11. Červen 2005, 10:07 »

V Decuma Alphabetic se daji psat cela slova najednou.
Najednou myslim tim, ze napises treba slovo "Ahoj" jednim tahem. A ne jednotlivymi pismeny.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #11 v: 11. Červen 2005, 10:38 »

Potesila me moznost nastaveni pismen jako scrz..., ktera nejdou normalne stylusem napsat
"s" napsat normalne jde, ale to je jedno... Me spis udivilo, ze to umi ta ostatni pismenka s hacky, o kterych pises. Eetl jsem recenzi na Palmare, a tam psali, ze to cestinu nepodporuje, tak jsem to zavrhl. Ale kdyby to bylo, jak pises Ty, tak bych o tom znovu uvazoval...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #12 v: 11. Červen 2005, 10:44 »

"s" napsat normalne jde, ale to je jedno... Me spis udivilo, ze to umi ta ostatni pismenka s hacky, o kterych pises. Eetl jsem recenzi na Palmare, a tam psali, ze to cestinu nepodporuje, tak jsem to zavrhl. Ale kdyby to bylo, jak pises Ty, tak bych o tom znovu uvazoval...
mne by spise zajimalo, jak pises Martinef ty ceske znaky, protoze decuma cestinu nepodporuje. Jaky jazyk mas nastaveny pro vyber znaku? Ja vyzkousel vsech 15, ktere tam jsou a ani v jednom znaky s hacky nenasel. Diky.
uložena
DVD
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 11. Červen 2005, 10:49 »

Tak jsem tento program vyzkousel ale nejak se mi nedari nastavit escrz a take zkratky. Muze mi nekdo poradit jak na to?
Diky
DVD
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #14 v: 11. Červen 2005, 19:11 »

Podle me je jedina moznost, jak psat tyto ceske znaky, nastavit je do zkratek. Škoda, ze tech zkratek tam nelze nastavit vic (max. je 10)... Je to cele docela dobre vymyslene, ale ja jsem v rychlosti zvykly dost skrabat a psat "kobyly", takze do toho maleho okenka, co Decuma nabizi, mam problem se vejit a nebo mi to rozpozna, to co jsem napsal, jako velke, a ne jako male pismeno. Chce to trenink, ale asi tomu prijdu na chu.
Jen mi ted na stavovem radku zustava trvale ikonka virtualni klavesnice, a to i v pripade, ze neni kam co napsat (kdyz na ni v takovemto momente Âťuknu, nestane se nic). Mate ji tam i Vy ostatni?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelny program Decuma Alphabetic 3.0
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.