SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 04:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 143048 x)
paranps2
Anonym
« Odpověď #345 v: 20. Srpen 2006, 23:56 »

ja jsem trubka delal jsem to blbe srry neznate nejakej problem v kterym by se dalo malovat HuhHuh?? pls kdyz mi ho poslete na mail [email protected]
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #346 v: 21. Srpen 2006, 08:58 »

Mam posledni firmware stazenej minulej tyden. Bohuzel.

Co se tyce toho prehravace, jde o to ze kdyz chci preskocit skladbu, tak proste stisknu tlacitko a hraje dalsi. U M600 muzu bud dobat do LCD, nebo vytahnout stylus. Posloucham hudbu vecer kdyz jdu spat nebo kdyz beham, v obou pripadech je vytahovani stylusu naprosta silenost. Idealne je to vyreseny u Wxxx podrzis volume a je to. Snad to vyresi prehravac od Lonely Cat Games.

tak jsi si mel poridit W800 a nebo dva telefony - to co pises je ale naprosto logicky pokud si koupis telefon ktery ma dot.disp. tak se nediv ze ho musis pouzivat
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
oko
Anonym
« Odpověď #347 v: 21. Srpen 2006, 13:26 »

mam jeste dotaz ohledne poznamek. jdou vytvaret i graficke nebo kreslene:-) poznamky(jako u P990) a jejich pripadne pripichnuti na tapetu?? diky
uložena
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #348 v: 21. Srpen 2006, 13:47 »

mam jeste dotaz ohledne poznamek. jdou vytvaret i graficke nebo kreslene:-) poznamky(jako u P990) a jejich pripadne pripichnuti na tapetu?? diky

kreslene poznamky urcite ano ale jejich pripichnuti na plochu asi neni nebo mi bylo zatim dobre utajeno
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
maravy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #349 v: 21. Srpen 2006, 17:30 »

tak jsi si mel poridit W800 a nebo dva telefony - to co pises je ale naprosto logicky pokud si koupis telefon ktery ma dot.disp. tak se nediv ze ho musis pouzivat

Co je logicky? Ze kdyz ma telefon dotykove LCD tak zrusime klavesnici? Na neco je vhodne ovladani pomoci LCD, na neco zase klavesnice.
Kdyby uvazovali vyrobci jako ty, tak nema M600 ani scroll apod. Jak by se ti libilo kdybys musel pro zjisteni toho kolik je hodin vytahovat stylus? Asi moc ne.
Nemluve o tom ze SE se chlubi ze M600 lze pouzivat a ovladat jednou rukou.

« Poslední úprava: 21. Srpen 2006, 19:16 od maravy » uložena
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #350 v: 22. Srpen 2006, 09:07 »

Co je logicky? Ze kdyz ma telefon dotykove LCD tak zrusime klavesnici? Na neco je vhodne ovladani pomoci LCD, na neco zase klavesnice.
Kdyby uvazovali vyrobci jako ty, tak nema M600 ani scroll apod. Jak by se ti libilo kdybys musel pro zjisteni toho kolik je hodin vytahovat stylus? Asi moc ne.

problem je ten ze to proste jde a ze u tebe se to nedari neni chyba telefonu - staci se podivat na konkurenci ukza mi telefon s DotD. ktery muzes UPLNE ovladat jednou rukou !!!!!   Ja myslim ze se to u SE podarilo dostatecne. Oproti P910 je tu znas krok vpred a kdyz tobe se to nelibi sorry - kup si Nokii
uložena

maravy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #351 v: 22. Srpen 2006, 13:21 »

problem je ten ze to proste jde a ze u tebe se to nedari neni chyba telefonu - staci se podivat na konkurenci ukza mi telefon s DotD. ktery muzes UPLNE ovladat jednou rukou !!!!!   Ja myslim ze se to u SE podarilo dostatecne. Oproti P910 je tu znas krok vpred a kdyz tobe se to nelibi sorry - kup si Nokii

Ale jo, ja ti tvuj nazor neberu, vyhovuje ti to, tak je to v poradku. Me tyto drobnosti zase vadi, tak pisu sem do fora, aby potencionalni zajemci vedeli co muzou a co nemuzou od telefonu cekat. A telefony me vybirat nemusis :-) Mel jsem jich uz tolik, ze mam naprosto vycerpavajici prehled, je to hezkej konicek :-) Proto taky dokazu subjektivne posoudit, co ma kterej telefon dotazeny do konce a kde ma rezervy.

M600i:
+ super velikost, dle meho nazoru kvalitni klavesnice (super doplnovani slov), solidni LCD.
- hodne pomalej, nedotazeny ovladani pomoci klavesnice, mensi vykon sluchatkoveho vystupu(MP3)- P900/910 mela vykon vyrazne vyssi.

Hodne pomalej je ve srovnani s Treem a s hloupymi telefony, PocketPC a S60 je na tom podobne.

To ovladani. Musim priznat, ze me moc nevyhovuje kolecko na boku, radeji bych klasiku typu W xxx, tak ze je mozne ze kdo se s koleckem szije, tak bude z ovladani mnohem vic nadsenej nez ja.

Muj zaver je:
V soucasne dobe bych nemenil, tak ze nechci aby to vyznelo tak ze jsem s telefonem nespokojenej, ale na druhe strane nepropadam nekritickemu obdivu jako Kolda.

Jinak opravdu UPLNE pomoci klavesnice lze ovladat Treo, u nej je dotazeny ovladani do uplnych detailu. Zkus si ho tyden pouzivat, pak me mozna pochopis.

Treo ma ale jiny nevyhody:
-pomerne velky a tezky
-celkem nestabilni pokud nemas vyladeny aplikace, tak je restart raz dva
-nespolehlivy aplikace jako messenger apod., casto se samovolne odhlasuji apod.

Ovsem naprosto neskutecna je rychlost zarizeni, prakticky vse je okamzite.
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #352 v: 22. Srpen 2006, 13:37 »

Uplne  Cry  Cry  Cry  Cry je servis v ER. Mam M600i od 31.7 v servisu a podle web informacniho systemu cekaji na ND (mam poruchu USB)...... Ale to je problem vsech kdo uplatni zarucni opravu. Kdo ma telefon od operatora tak musi uplatnit opravu u providera.
A to tyden telefon cekal na to aby se do nej nekdo podival.....
Ale mel jsem telefon od Siemense a to bylo jeste horsi .... doba  a  to ze jsem zaplatit 300 za identifikaci poruchy kterou jsem  sam identifikoval odesly nektere vysilace.... a neprijemna obsluha vcetne fronty v servisu na Hadovce.... . Telefon jsem cestou zahodil (A50).
Na tohle je nebo byla Nokia vzdy dobra..... ale dlouho ji uz krome sluzebne pridelenych nepouzivam..
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
Peshi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #353 v: 22. Srpen 2006, 14:13 »

njn, M600i je novinka, tak asi nemaj vsechny nahradni dily k dispozici ...
ja se servisem SE nemel problem, jednou jsem vracel BT handsfree, protoze se neustale odpojovalo v aute a oni to tusim ze do tydne poslali zpatky a od ty doby to chodi v poradku  Smajlík
uložena

Byvaly redaktor SEmania.
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #354 v: 22. Srpen 2006, 20:00 »

Uplne  Cry  Cry  Cry  Cry je servis v ER. Mam M600i od 31.7 v servisu a podle web informacniho systemu cekaji na ND (mam poruchu USB)...... Ale to je problem vsech kdo uplatni zarucni opravu.

to je dobry varovani pro vsechny, aby si to nekupovali!   Cry
je mi lito, ale tohle podle me muze odradit docela dost lidi. Mam dojem, ze po mesici pokud to mas v zarucni oprave muzes zadat snad vraceni penez? - vim ze to ale problem moc neresi.
uložena
oko
Anonym
« Odpověď #355 v: 22. Srpen 2006, 20:05 »

jak je to s tema 3G hovorama??? uz jste to nekdo zkousel???
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #356 v: 23. Srpen 2006, 09:37 »

Uplne  Cry  Cry  Cry  Cry je servis v ER. Mam M600i od 31.7 v servisu a podle web informacniho systemu cekaji na ND (mam poruchu USB)...... Ale to je problem vsech kdo uplatni zarucni opravu.

to je dobry varovani pro vsechny, aby si to nekupovali!   Cry
je mi lito, ale tohle podle me muze odradit docela dost lidi. Mam dojem, ze po mesici pokud to mas v zarucni oprave muzes zadat snad vraceni penez? - vim ze to ale problem moc neresi.

To je ale problem vsech SE telefonu  autorizovany servis je v ER jen jeden a to GSMobile Service, s.r.o. (sidlo je Praze Letnany)
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #357 v: 23. Srpen 2006, 09:46 »

Treo ma ale jiny nevyhody:
-pomerne velky a tezky
-celkem nestabilni pokud nemas vyladeny aplikace, tak je restart raz dva
-nespolehlivy aplikace jako messenger apod., casto se samovolne odhlasuji apod.

Ovsem naprosto neskutecna je rychlost zarizeni, prakticky vse je okamzite.

[/quote] Grin

Uznavam trochu to s nadsenim prehanim - proste na SE nedam dopustit - je to fakt

kazdopadne i ja jsem tady psal dost veci ktere se mi na M600 nelibi  tak zase na tom snad nebudu tak spatne   Grin
uložena

TomasZmuda
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #358 v: 29. Srpen 2006, 17:53 »

Hledam, koukam a nikde nevidim polozku Dnes. Neni to potreba nekde potvrdit v menu?
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
lopuch
Anonym
« Odpověď #359 v: 09. Září 2006, 11:22 »

nechapu proc ale najednou mi zacina naskakovat slaba baterie i kdyz mam 90% baterky Nevite proc?Huh
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 19 dotazů.