SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 141415 x)
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #375 v: 29. Září 2006, 15:21 »

No skvele. Cim viac viem o M600, tym je mi hnusnejsi.
No jestli ti jde hlavne o hodiny na displeji, tak si ji nekupuj. Tohle neni stroj pro zabavu, navic je mozne, ze na to bude externi aplikace. Ja naopak, co ho mam, tak jsem vic spokojenejsi. Jenom zatim chybi vic aplikaci, ale to se snad casem taky zlepsi.
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #376 v: 29. Září 2006, 20:12 »

WTF? Za a) neviem ako hodiny suvisia so zabavou, b) mne nejde o hodiny, ale o to aby som na displeji vzdy nieco videl. P900 umoznuje uplne vypnut setrenie displeja takze vzdy vidis co sa deje a nemusis kazdu chvilu do displeja tukat. To sice mozno tiez vyriesi externa aplikacia na M600, ale ako vyriesi zrkadlovy displej to neviem. Mozno nejaka ultramatna folia.
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
KAMAK
Uzivatel
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #377 v: 30. Září 2006, 10:15 »

...a jeste jedna vec
kde zjistim jaka je nejnovejsi verze firmwaru ?
v telefonu vim, zajima me , kde na netu, abych vedel jestli mam updatovat nebo ne...
dik

Je niekde odpoved na tuto otazku, nepodarilo sa mi ju najsÂť Undecided
uložena

KAMAK
mars
Anonym
« Odpověď #378 v: 30. Září 2006, 10:18 »

aktualni FW pro jednotlive modely, vcetne M600
naleznes na strankach  SEmanie, nebo hold musis vyzkouset aktualizaci, jestli ti nabidne novejsi, nebo ne.  Mrknutí
uložena
KAMAK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #379 v: 30. Září 2006, 10:49 »

Dik uz som si zisitil ze mam neaktualny software. Stiahol som si Update servise program ale po jeho instalacii a prvom spusteni sa mi nedokaze pripojiÂť na sever. Zadal som mu ponukany proxy.sonyericsson.se s portom 8080 ale nic. Kde robim chybu?? Cry
uložena

KAMAK
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #380 v: 30. Září 2006, 10:57 »

Precti si prosim navod na seus II, tam je vse podrobne popsane. Primy odkaz v levem menu na semanii. Stejne jako sekce aktualni firmware, tam je take vse o poslednich verzich
uložena
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #381 v: 02. Říjen 2006, 09:10 »

WTF? Za a) neviem ako hodiny suvisia so zabavou, b) mne nejde o hodiny, ale o to aby som na displeji vzdy nieco videl. P900 umoznuje uplne vypnut setrenie displeja takze vzdy vidis co sa deje a nemusis kazdu chvilu do displeja tukat. To sice mozno tiez vyriesi externa aplikacia na M600, ale ako vyriesi zrkadlovy displej to neviem. Mozno nejaka ultramatna folia.
Ale jo, ja souhlasim, ze je to chyba, kdyz neni na telefonu videt, jestli mam zpravu nebo zmeskany hovor. Ale neni to pro me natolik dulezite, abych si ho kvuli tomu nekoupil. Jinak nema klasicky "zrcadlovy" display, jaky ma napr. dcera na Siemensu a ja mam pres nej navic folii. Jinak k tem hodinam, myslel jsem to tak, ze mam naramkove hodinky, dale doma nastenne hodiny, na pocitaci taky hodiny, kdyz nekam jedu, tak mam hodiny na palubnim pocitaci v aute atd., takze nepovazuju hodiny v mobilu za tolik dulezitou vec. Ale chapu, ze kdyz je na to nekdo zvykly, tak ho to boli vic. (navic staci pri zamcene klavesnici zmacknout tlacitko zpet a cas tam mas)  Smajlík
uložena
oko
Anonym
« Odpověď #382 v: 02. Říjen 2006, 10:57 »

podaril se uz nekomu s timto telefonem 3G hovor?? jsem u eurotelu tak uvazuji o jeho koupi. diky za odpoved
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #383 v: 02. Říjen 2006, 11:02 »

pokud myslis klasicky videohovor, tak asi tezko, M600 nema fotoaparat. Teoreticky by mohla umet videohovor uskutecnit se statickym obrazkem, ale nemam ji k dispozici na vyzkouseni.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #384 v: 02. Říjen 2006, 13:23 »

podaril se uz nekomu s timto telefonem 3G hovor?? jsem u eurotelu tak uvazuji o jeho koupi. diky za odpoved
Videohovor by podle SE jit mel. Nicmene kdyz jsme to zkouseli v Brne, tak se nam jej uskutecnit nepodarilo.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #385 v: 02. Říjen 2006, 13:42 »

Videohovor s M600i jsme zkouseli a nic, nepodarilo se nam to.....
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #386 v: 02. Říjen 2006, 18:35 »

inak k tem hodinam, myslel jsem to tak, ze mam naramkove hodinky, dale doma nastenne hodiny, na pocitaci taky hodiny, kdyz nekam jedu, tak mam hodiny na palubnim pocitaci v aute atd., takze nepovazuju hodiny v mobilu za tolik dulezitou vec. Ale chapu, ze kdyz je na to nekdo zvykly, tak ho to boli vic. (navic staci pri zamcene klavesnici zmacknout tlacitko zpet a cas tam mas)  Smajlík
Prave ze mne neslo o hodiny. Ja mam P900 nastaveny tak, ze displej zostava aktivny stale, takze uz pri pohlade vidim ci nemam napr. novu spravu na ICQ. Nativne Symbian aplikacie dokonca prekresluju displej aj ked je zablokovana "klavesnica", to je proste parada a nezere to o nic viac baterku nez tie trapne setriace rezimy. Neviem preco to SE nemohol nechat tak, to ma stve. No zda sa ze ho kupim tak ci tak, ta klavesnicka ma laka.

BTW co robi telefon ked ma blokovanu klavesnicu a nieco sa stlaci? Ukaze aspon na chvilu co sa realne deje na displeji?
« Poslední úprava: 02. Říjen 2006, 18:37 od goodoldalexSE » uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
KAMAK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #387 v: 03. Říjen 2006, 03:47 »

Precti si prosim navod na seus II, tam je vse podrobne popsane. Primy odkaz v levem menu na semanii. Stejne jako sekce aktualni firmware, tam je take vse o poslednich verzich
No tak som isiel podÂľa toho navodu a dopadol som nevalne. Po upgradovni softwaru mi telefon vobec nefunguje, preblikuje obrazovka a klavesnica. Po opakovanej snahe znova tam dostaÂť nejaky softver som na tom stale rovnako. A to som mimo domova takze servis bude az sa vratim domov. Zatial len cakam na radu ci sa tento problem niekomu podarilo odstraniÂť bez servisneho zasahu. Cry
uložena

KAMAK
Mike111
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #388 v: 03. Říjen 2006, 15:34 »

Prave ze mne neslo o hodiny. Ja mam P900 nastaveny tak, ze displej zostava aktivny stale, takze uz pri pohlade vidim ci nemam napr. novu spravu na ICQ. Nativne Symbian aplikacie dokonca prekresluju displej aj ked je zablokovana "klavesnica", to je proste parada a nezere to o nic viac baterku nez tie trapne setriace rezimy. Neviem preco to SE nemohol nechat tak, to ma stve. No zda sa ze ho kupim tak ci tak, ta klavesnicka ma laka.

BTW co robi telefon ked ma blokovanu klavesnicu a nieco sa stlaci? Ukaze aspon na chvilu co sa realne deje na displeji?
[/quote]

Kdyz stisknes kratce tlacitko, objevi se na displeji "odemknete klavesnici......" a pod tim hodiny. Ale kdyz stisknes dlouze tlacitko ZPIT, tak tim odemknes klavesnici.
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #389 v: 03. Říjen 2006, 21:21 »

Dik, ale potom co zahlasi tu vyzvu na odomknutie, ukaze sa aspon na chvilu odkryty displej? A este dotaz (mozno tu uz bol) - ako zvlada M600 viacero Java aplikacii naraz? Napr. Jimm a Opera Mini ... RAMky ma snad dost, ale nenastavaju nejake problemy?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.