SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 141501 x)
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #105 v: 10. Červenec 2006, 15:26 »

Mno tak podle rozboru manualu ktery je tady http://semania.cz/content/view/1756/2/ to vubec nefunguje. ROzpoznavani znaku je takove zvlastni a pro me absolutne nepouzitelne.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #106 v: 10. Červenec 2006, 15:46 »

uz to vidim, je tam zase jenom ono s, ktere, kdyz jsem se dotazoval na SE podpore, bylo oznaceno za jedine podporovane pismeno. HmHm....
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #107 v: 10. Červenec 2006, 15:53 »

Je to tak, bohuzel pro vas vsechny co pisete stylusem.

Jinak budik nebudi stale ve vypnutem stavu. Nesmite vypinat  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #108 v: 10. Červenec 2006, 16:25 »

no nevim, ale ten budik ve vypnutem stavu mohl ocekavat asi jenom skalni optimista, jelikoz jde o normalni symbianovou aplikaci....
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #109 v: 10. Červenec 2006, 16:28 »

No mnoho lidi to bude stejne zajimat. Nekteri se s tim stale nesmirili. Me to je jedno, telefon nevypinam nikdy.
uložena
stedy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 10. Červenec 2006, 21:38 »

Jsou v klidovem stavu zobrazeny hodiny a zobrazuji se ikony o zmeskanem hovoru, prichozi SMS atd.? (bez nutnosti rozsvitit display)
Je nejake omezeni v poctu aplikaci jako napr. u K700 10MB na aplikace a hry.
Umoznuje Opera otevreni vice stranek najednou, tak jako na PC?
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 21:58 od stedy » uložena
niko niko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 10. Červenec 2006, 22:17 »

Uklada opera soubory do CASHE ?
uložena

Uz jen jeden den...
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #112 v: 11. Červenec 2006, 07:42 »

Hodiny bohuzel v klidovem stavu nejsou, ani zadne jine informace. Vzdy se musi rozsvitit displej.

Omezeni v poctu aplikaci neni, zalezi pouze na volne pameti telefonu nebo pameÂťove karty.

Ano, Opera umi otevrit vice stranek tak jako na PC. Pohodlne se mezi nimi prepina.

2niko niko: mate na mysli zda lze ukladat souboy z internetu pomoci Opery do pameti telefonu? Vyzkousim.

A jeste odpoved na drivejsi otazku. Vestavena Opera zvlada i zabezpecene stranky jako T-zones apod. Vyzkousel jsem STAG Univerzity Palackeho v Olomouci. Šlo bezproblemu se prihlasit na zkousku a podobne. Toto vim ze mi na P910i neslo. Ani Opera mini to nezvladla.
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 11. Červenec 2006, 08:29 »

Ze vseho co jsem zatim na eMko slysel je teda to, ze nezobrazuje nic na vypnutem displeji, vubec nejhorsi. To me teda dostalo. Vim o par telefonech, ktere to takhle taky maji, ale tesil jsem se, ze eMko bude lespi. Kdo tohle vymyslel? Neosvicene hodiny a stavove udaje o hovorech a sms jsou preci to nejdulezitejsi co je. A hodiny jeste budis, ale ten stav...lezi telefon na stole a clovek se jen okem podiva a vidi, ze se neco deje, nebo nic nedeje a nemusi vybijet baterku rozsvecenim podsviceni. I jen univerzalni ikona "ze se neco deje" by stacila, ale mnohokrat za den mackat displej a kontrolovat jestli se neco deje je docela otravne.

Prosim majitele Pcek ci jinych modernich typu SE telefonu...je toto normalni i u jinych typu od SE?
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #114 v: 11. Červenec 2006, 08:56 »

Normalni to je u modelu S700, W900i, W810i.... A ted take M600i. Da se predpokladat i W950i a P990i. Bohuzel.
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #115 v: 11. Červenec 2006, 09:37 »

predpokladam, ze tohle vyresi bud firmware nebo jeste lepe programek od nekoho, kde to bude mozne ruzne konfiguravat..

pravda ale je, ze to mohli u m600 vymyslet fakt lepe...;-(
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #116 v: 11. Červenec 2006, 10:24 »

neblika aspon treba dioda jinym tempem, nebo neda se to pro notifikaci nastavit? Na qteku mi misto blikani zelene diody blika zluta a pouhym mrknutim vidim, ze jsem neco prosvihl, at uz notifikaci calendar, hovor nebo sms.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #117 v: 11. Červenec 2006, 10:32 »

Myslim, ze u M600i to bude asi stejny jak na W900i. Na te mi dioda vubec nic nedela pri prichozim hovoru ani sms, jen umi blikat cervene, kdyz je vybitej mobil, takze je tam prakticky na nic.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 11. Červenec 2006, 10:43 »

Verim (a doufam) ze se na tohle objevi programek. Ten by fakt bodnul. Situace, kdy telefon lezi na stole, clovek na minutku odbehne, pak se vrati a jen pohledem nevidi, ze mezitim nekdo volal a tak pokazde musi neco zmacknout, je docela otravna. Delam to totiz presne takhle tedka a proto rikam, ze to je otravne a tesil jsem se, ze mi tohle odpadne.
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #119 v: 11. Červenec 2006, 11:09 »

Dioda je pouze v miste infraportu, blika cervene pouze pri vybitem telefonu. Nastavit nelze nikde. A ikdyby slo, na stole to stejne neuvidite ze blika nejaka cevena drobna diodka ktera je na horni hrane telefonu vedle tlacitka Power.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.