SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 23:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 141495 x)
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #75 v: 09. Červenec 2006, 13:04 »

Myslim, ze to bude tim, ze v odkazu maji pouzitu diakritiku, ovsem i bez hacku a carek to hlasi ten samy problem. Napotesitelne je, ze na Slovenskem webu SE slovensky jazyk nenabizeji  Sad
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #76 v: 09. Červenec 2006, 13:41 »

Martine, a co rozpoznavani pisma? Jdou psat pismena s hackem, nebo opet jenom s?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #77 v: 09. Červenec 2006, 14:20 »

Ted jsem predal eMko Oldovi na recenzi, takze na nasledujici dotazy odpovi on...diky
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 09. Červenec 2006, 15:13 »

jsou teda na UIQ 3 potreba specialni verze java her pro UIQ 3 ?

nevim kdo je do toho zamotanej jestli ja nebo vy O_o

Jeste jedna vec : Je mozne telefon nabootovat s cestinou po startu, a pak menit na anglictinu ? Nebo je to jeden nebo nic ?

Java hry na eMku jedou, ale je problem s ovladatelnosti, takove aplikace fici skvele(opera mini, jimm, Gibo SMS)

Pokud jde o jazyky tak je to stejny jako u P910i a starsich. Pri startu vyberes CZ, ostatni jazyky se smaznout a zustane jen ENG. Mezi nimi lze menit. Po master resetu je nutno CZ doinstalovat jako samostatny balicek - lze stahnout ze stranek SE a bude i u nas, jen na jejich downlaodu maji ted spatny odkaz
Po master resetu jsem nemusel zadnou cestinu dodatecne instalovat...,proste byla v M600i i s Anglictinou...
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #79 v: 09. Červenec 2006, 15:43 »

Jeste jedna vec : Je mozne telefon nabootovat s cestinou po startu, a pak menit na anglictinu ? Nebo je to jeden nebo nic ?

Java hry na eMku jedou, ale je problem s ovladatelnosti, takove aplikace fici skvele(opera mini, jimm, Gibo SMS)

Pokud jde o jazyky tak je to stejny jako u P910i a starsich. Pri startu vyberes CZ, ostatni jazyky se smaznout a zustane jen ENG. Mezi nimi lze menit. Po master resetu je nutno CZ doinstalovat jako samostatny balicek - lze stahnout ze stranek SE a bude i u nas, jen na jejich downlaodu maji ted spatny odkaz
Po master resetu jsem nemusel zadnou cestinu dodatecne instalovat...,proste byla v M600i i s Anglictinou...

Neni master reset jako master reset, mluvim o master resetu ze servisniho menu, to bude stejne jako u strasich pecek
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 09. Červenec 2006, 17:08 »

A uz jste ten master reset ze servisniho menu zkousel ? Ja se chtel do nej dostat pomoci znameho postupu (jako u P910i) ,ale nepodarilo se mi to. Jestli vita jak na to,tak sem s tim....

Neni master reset jako master reset, mluvim o master resetu ze servisniho menu, to bude stejne jako u strasich pecek
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 09. Červenec 2006, 17:10 »

A uz jste ten master reset ze servisniho menu zkousel ? Ja se chtel do nej dostat pomoci znameho postupu (jako u P910i) ,ale nepodarilo se mi to. Jestli vita jak na to,tak sem s tim....
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #82 v: 09. Červenec 2006, 17:29 »

Master reset jsem nezkousel a to hlavne proto, ze neni stale cestina ke stazeni jako samostatna aplikace - odkaz ke stazeni CZ na strankach SE zatim stale neni funkcni...

Do servisniho menu se dostanes postupnym otocenim Jogu a zmacknutim hvezdicky. Jog nahoru-*-Jog 2krat dolu-*-Jog dolu-* a jsi tam:-)
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 09. Červenec 2006, 20:02 »

• Bila M600 bude pry az v srpnu, muzete to potvrdit/vyvratit/upresnit ?

Pred tydnem jsem psal primemu distributorovi, na ktereho me odkazalo ceske zastoupeni SE, a bylo mi sdeleno, ze bila verze bude "az v srpnu".
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 09. Červenec 2006, 20:30 »

Martine, kdyz si "sestistovku" alespon nejakou dobu pouzival, tak pokud shrnu co jsem se poruznu docetl, mohl bych te poprosit jestli bys mi neokomentoval nasledujicich nekolik tvrzeni?

- nejmensi mobil s plnou querty klavesnici na trhu
- do ruky padne dobre. Neni to tezka cihla. V pohode i na normalni noseni.
- na klavesnici je treba si zvyknout, ale jinak slusne pouzitelna (nekteri rikaji "za 10 min mi padla do ruky", jini (vcetne tebe) trochu hudraji)
- odezva aplikaci a menu je velmi dobra (proste je to rychle a prechod v menu mu netrva vteriny)
- telefon vydrzi priblizne 2 dny pri jeho silnejsim pouzivani. Pokud se pouziva malo, pak 3, mozna 4 dny.
- UIQ 3 je v zasade krokem dopredu. Pekne a dobre se pouziva. Zadna zakladni funkce nechybi. Nic kritickeho SE ve FW nepos*. Aplikace se budou postupne objevovat.
- telefon nezatuhava. Neni treba jej jednou (ci vicekrat) denne restartovat.
- lokalizace do cestiny je velmi dobra. Zobrazovani ceskych fontu v emailech je bez problemu. Opera mini s ceskymi strankami nema problem. Klasicka opera mobile problem ma, ale snad pujde opravit dodatecne.
- "hudebni" stranka telefonu je velmi dobra (sluchatka, SW prehravac, kvalita vystupu,...). Navic i pri backgroud prehravani mp3 je telefon bez viditelneho zpomaleni.
- nema radio
- kvalita displeje je skvela. I venku pri slunicku (ani nemyslim prime osviceni sluncem, ale ted pri tehle dnech kdyz ho vytahnes a zastinis prime osviceni treba telem) je dobre citelny.
- celkove ovladani zakladnich funkci (sms, prijmou/zavolat hovor,...) lze i jednou rukou, bez pouziti stylusu. Jog plus tlacitko na tohle staci. Pochopitelne stylus vse ulehci a zrychli.
- prijmout hovor lze pouze dotykove pres displej.
- uvodni obrazovka je dobra. Vse podstatne "co se deje" je videt rovnou, pripadne se da udelat, aby bylo.
- synchronizace s PC (outlook, pripadne dalsi) je bez problemu. Synchronizacni SW je taky v pohode. Umi si rict co a jak synchronizovat (treba vsechny veci z PC do telefonu ano, ale ne obracene). Promin za tuhle trosku mimo otazku, ale dosud synchronizacni SW od SE nepouzivam, ale prave kvuli tomu si chci koupit M600, jelikoz to potrebuji, tak se ptam i obecneji.
- telefon ma mass storage na USB 2.0. Rychlost "rozumna". (tj. nejede to 100kB/s)
- bluetooth bez problemu pouzitelne jak pro vyuziti modemu v telefonu tak pro synchonizaci.
- nemas problem telefon doporucit a veris, ze sve funkci dobre dostoji. Pochopitelne to neni notebook a to se od toho neceka. (znam telefony, ktere si "hraji" na ledacos, ale pak kdyz ho zacne clovek vice pouzivat zjisti, ze nektere funkce telefon umi jen proto "aby si je vyrobce mohl napsat do features"...)
- hlavni vec, ktera te nejvice zklamala?

Diky moc. Kazda odpoved pomuze.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #85 v: 09. Červenec 2006, 22:09 »

Cauky no zkusim pridat par svych postrehu, i kdyz uz telefon odputoval ke kolegovi na recenzi:-).

- nejmensi telefon s QWERTY klavesnici to asi bude, nicmene prave ty drobne klavesky mi prijdou jako nejvetsi vada. Jde o telefon primarne urceny na psani, ale myslim, ze s beznym telefonem s T9 bych byl rychlejsi. Kolebkove klavesy jsou male, hrozne male a velmi tezko se palci ovladaji(nemam velke ruce ani palce Cool)
- velikost je kouzelna, absence foÂťaku mi nevadi, nenarocny vzhled, pevne rozmery, nema to chybu
- UIQ3 jde dopredu hodne. Telefon ma zcela nove prostredi, ktere je potreba si zazit, ale pujde to:-). Vsechno je do punticku jinde nez u starsich pecek, ale intuitivne se da vse rychle dohledat a zvyknout
- vydrz je na povazenou, mam tu na test i K800i a tak jsem tak nezatezoval eMko, ale v recenzi se zminime
- stabilita na prvni pokus vypada dobre(fw.R3), zatuhnuti jedine, v zamcenem stavu se telefon splasil a nereagoval po vyjmuti z kapsy
- cestina ve vsech smerech bez problemu, lokalizace, emaily, nemam vyhrad
- ovladani bez dotykoveho displeje je mozne bez problemu, jedina tlacitka, ktera je nutna ovladat jsou naspodu displeje. Jsou velka a prstem lehce ovladatelna
- uvodni obrazovka zobrazi vse dulezite, i treba info o prerusene skladbe v prehravaci
- spojeni s PC jsem nestihl prilis overit, ale komunikace pomoci BT v pohode bez problemu
- nejvetsi zklamani je klavesnice, tim jak je miniaturni a ne prilis pouzitelna na dlouhe psani

No a zbytek snad do recenze Mrknutí
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #86 v: 09. Červenec 2006, 22:57 »

Tak a od ted budu na vsechny dotazi reagovat ja ohledne M600i. Takze pokud jeste na neco prijdete napiste. Opravdu to vse predtim cist nebudu.
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #87 v: 10. Červenec 2006, 00:21 »

Tak par mojich postrehu.
System je pomerne svizny, ceka se jen na malo operaci a to opravdu chvilku.
Ani neuverite jaky celkovy datovy tok mi eMko prehralo:-) - video ve formatu MP4 a datovy tok (celkovy jak video tak audio) 825,16 kbps. A jak bezelo pri 30ti snimcich? No krasne plynule. Takto mam upravena videa pro PSP a bez uprav jsem jedno dal i na kartu. Takze konecne nadhera. A samozrejme full screen.
USB Mass Storage funguje krasne, akorat se telefon pres USB nenabiji ikdyz v menu mam zatrhnuto nabijeni pomoci USB.
Aplikace JIMM vytvorena v Jave bezi bez potizi, jen ovladani je trochu zdlouhavejsi, ale je pouzitelna.
Kryt baterie se spatne sundava, pristup k SIM karte je jak za trest. To stejne plati i pro pameÂťovou kartu, je velice utopena, dekuji za stylus, bez nej neni sance.
2x doslo k restartu telefonu za par hodin. Jenou pri prehravani Demo ukazky, kdy telefon nastartoval sam a jednou jsem musel vytahnout baterii.
Flash animace nefunguji, nelze je dat ani na pozadi.
Mohli byt hodiny jako sporic, K800i je ma.
melodie ve formatu MP4 se tvari jako video bez obrazu a nelze je pouzit jako vyzvaneni.
To je po par hodinach zatim vse. Nekdy musim i spat:-)

EDIT: zajimave, uz se nabiji pres USB. A nic jsem nezmenil:-)
Dalsi vec, kdyz ma podporovat videohovor sice jen ze clovek vidi druheho, ale nas nikdo, tak kde se nastavuje obrazek ktery uvidi dotycny na druhe strane zatim nevim.
v telefonu je opravdu podrobny prehled prenesenych dat pomoci ruznych profilu.
Potesujici take je ze pri propojeni kabelem se telefon nevypne jak tomu je u jinych telefonu SE (napr. W810i a dalsi).
RSS ctecka je fajn vec, zatim SEM se nepodarilo vlozit, MM jede krasne.
E-mailovy klient je lahudka.
klavesnici za par dnu budu i chvalit, ale porad zustane mala.
Hodiny ala K800i u baterie opravdu nikde nelze nastavit.
Reproduktor telefonu (hlasyty) je velice dobry, hlasyty a zvuk je i pomerne cisty.
Jeste zkusim MP3 a pak musim spat Roll Eyes

EDIT2: Tak jediny rozdil je v hlasytosti. W810i hraje vice nahlas a umi oneco vice basu. POrovnaval jsem to jak se sluchatky ktera jsou v bleni u M600i tak i s HPM-70 od W810i. Zitra zkusim bedynky a Koss Porta PRO. Dobrou noc. Cheesy
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 01:00 od OldrichMladek » uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 10. Červenec 2006, 01:34 »

Rad bych oznamil Sony Ericssonu ze mi skazili minimalne polovinu prazdnin tim, ze z mnou nepochopitelneho duvodu opozdili o mesic prodej M600 v bile barve.

Diky hosi, vubec v tom nemate bordel.
uložena

Uz jen jeden den...
houmii
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 10. Červenec 2006, 03:49 »

heh, to me je zase zkazilo to, ze na nej nemam penize  Grin ale casem museji byt, moje staricka T68i Arctic blue uz fakt dodelava (i kdyz porad krasnej telefon).

Chtel jsem se zeptat ohledne toho radia -> M600i opravdu nema radio? Shocked Neni to nejak podivny? Neni mi uplne jasny jak je v mobilech reseny, ale neslo by pripadne doplnit nejakou aplikaci, kdyz coby antena stejne poslouzi sluchatka?  Huh
uložena

T68i Arctic Blue (R7A005) -> M600i Crystal White (az na nej budou $)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.