SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 141510 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #90 v: 10. Červenec 2006, 05:36 »

heh, to me je zase zkazilo to, ze na nej nemam penize  Grin ale casem museji byt, moje staricka T68i Arctic blue uz fakt dodelava (i kdyz porad krasnej telefon).

Chtel jsem se zeptat ohledne toho radia -> M600i opravdu nema radio? Shocked Neni to nejak podivny? Neni mi uplne jasny jak je v mobilech reseny, ale neslo by pripadne doplnit nejakou aplikaci, kdyz coby antena stejne poslouzi sluchatka?  Huh

Ne M600i radio opravdu nema, to bude privilegium modelu P990i a W950i
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #91 v: 10. Červenec 2006, 07:49 »

nezapomente prosim v recenzi , pokud to pujde, popsat organizacni funkce. kalendar, tasky, synchronizace,zobrazeni kalendare a tasky, jejich moznosti nastaveni, zobrazeni na uvodnim (nebo jak to nazvat) displeji , moznosti upravy uvodniho displeje atd..

pripadne pokud by se vam chtelo a zapadalo to do koncepce recenze, popsat funkcnost programu handy day, (klidne i jen trial verze) kterej uz na to vysel.

prehravani videii a ovladani java her je jiste skvela vec, nicmenne si myslim, ze telefon ma primarne o trochu jine zamereni.

mozna by nebylo od veci nejake video toho, jak je telefon rychlej. popravde, mel jsem kdysi p900 a v prvnich recenzich, pripadne prewiew, taky kazdej psal jak je to rychle, ale popravde receno, me to zase takovej fofr nepripadal. totez se tyka i videi, ktere jsem videl na m600. rychlost menu mi zas tak skvela nepripadala.

dekuji

ps - jinak se mi libi design tohodle stroje. a to fakt uplne maximalne. v jednoduchosti je krasa (viz treba ipod). osobne me mrzi, ze tam neni spousta funkci, i kdyz je mi jasne ze tenhle telefon miri svym urcenim jinam a ze s pridanim spousty dalsich funkci by byl vaznym konkurentem p990.

osobne bych zaplatil cokoliv (temer) za telefon tehto rozmeru, vahy a designu, ktery by mel navic par "malickosti", a to:
- cca 2 meg fotak ( nebo fotak z k800)
- kamerka na videohovory
- wifi
- edge
- rds radio
- gps
uložena
Magovec
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 10. Červenec 2006, 08:53 »

jedno video, kde je videt prochazeni menu je primo na mobilmanii.

http://cebit.mobilmania.cz/?q=Sony_Ericsson_M600i

podle toho je prochazeni menu opravdu svizne. Dalsi jsem myslim videl na InfoSyncWorld, ted ale presne nevim link, tak zajemci necht hledaji.

Dale takove summary tady

http://www.infosyncworld.com/reviews/n/6865.html
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #93 v: 10. Červenec 2006, 09:53 »

jo, tohle video jsem videl, ale tam se to v menu neni zas tak videt.
mimo jine, ty videa z vystav jsou urcite jeste treba se starym testovacim firmwarem.
ale uvidime. behem tydne bych ho mohl mi pujcenej na vyzkouseni, takze uvidim. osobne bych byl opravdu rad kdyby menu bylo rychle, to mi ver.

takze ty veci vyzkousim sam a pak uvidime.
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 10. Červenec 2006, 10:19 »

Tak pochopitelne osobni zkusenost je osobni zkusenost, to je jasne. Nicmene zatim nic co jsem kde cetl nenasvedcuje tomu, ze by ten telefon byl pomalej. Vsechna videa, ktere jsem videl, a vsechny komentare, tech co to meli v ruce, jsou pozitivni. Necekam, ze uplne vse bude behat ve zlomcich vterin, jsem realista, ale obdoba starych telefonu, kde i jen scrolovanim menu bylo na dlouho to urcite nebude.

Do ted vlastnim T68i. Skvely a nadcasovy telefon, ale psani sms je otresne. Do ted (a to ho mam nekolik let a pisu dost) jsem neprisel cim se to stane, ale nekdy se to tak zpomali, ze scrolovani zpravou zpet je jen pro silne nervy. Jedina zachrana, ze si to pamatuje dlouhou frontu ve vyrovnavaci pameti, takze kdyz pisu rychle, tak mi znaky nabihaji se zpozdenim i 5-ti znaku. Navic cas nacitani slozky se sms je primo umerny poctu zprav ve slozce obsazene. Pokud jich tam mam vic jak 15 je cas otresny, tak 4 vteriny a vice. Tento cas musi clovek cekat pokazde, kdyz otevre a zavre zpravu (nebot se to vraci do slozky).

Tohle bych chtel eMkem odbourat a verim, ze tohle tam nebude.
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 10:23 od Magovec » uložena
Mart_ova
Anonym
« Odpověď #95 v: 10. Červenec 2006, 11:50 »

M600i pouzivam od patku, menu je svizne, ale hodne pomuze novy fw pres SEUSII, update je vcetne CZ, pripadne dotazy zodpovim...
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 10. Červenec 2006, 12:33 »

reakce od skutecneho uzivatele (byt zatim jen kratce) je vzdycky vitana. Jestli tedy muzu pak ma obecna otazka je "2 veci, ktere ti na nem zatim nejvice vadi a 2 veci, ktere naopak mile prekvapily".

Diky
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #97 v: 10. Červenec 2006, 14:12 »

Dalsi varka postrehu: Folie od SE je opravdu jen prepravni, na slunci neuvidite jinak nic. Bohuzel folie na eMko jeste nejsou.
V JIMMovi nelze uprostred vety napsat velke pismeno napriklad u jmena. Vzdy se napise male. Dela to pouze tam, ve zpravach a mailech je vse ok.
E-mailovy klient je propracovany, zvlada i HTML maily. Automaticke stahovani lze nastavit bud podle casovehe intervalu nebo nastavit primo v kolik hodin se ma telefon pripojit k serveru.
Bocnimu tlacitku se znakem @ lze priradit i jinou funkci nez internetovy prohlizec. Nastavil jsem si tam spravce aplikaci.
Na pohotovostnim displeji lze zobrazit stranku dnes jako na jinych telefonech (smartphony ruznych platforem).
Velice dlouho se spousti vestaveny internetovy prohlizec, ktery neumi zobrazit korektne nektere ceske znaky (hacky).
RSS ctecka je velice uzitecna vec. A navic kdyz je integrovana primo v systemu.
Prozatim vse. A asi uplne vse, nebo mi nic nezbyde do recenze:-)
Takze odpovim ted uz jenom na konkretni otazky.

Tak tedy nejake odpovedi:
System je sviznejsi v porovnani se starsimi smartphony (P910i), nema smysl srovnavat s obycejnymi telefony.

Video nejake chci pripravit, ale jak se mi to podari to nevim. Precijenom nemame na to takove podminky jako ma MM.

2 veci ktere me vadi? Klavesnice je drobna, ale po case se to zlepsi. Nesmite prechazet z telefonu kde je klavesnice temer luxusni (napr E61 ze Martine Smajlík ) Vadi me nestabilita systemu. 3x uz musel byt restart od vcerejska cca od 17 hod. Ale to se poda.

2 veci co me prekvapily? jednoduchost ovladani a cena:-) Konstrukci jsem jiz videl drive na vlastni oci, ale i ta je prijemna, ale to uz je moc veci, ze?:-) Kazdopadne tech prijemnych je tam pro me mnooohem vice nez spatnych.
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 14:23 od OldrichMladek » uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #98 v: 10. Červenec 2006, 14:22 »

Oldo a co to psani znaku s diakritikou, konkretne hacky. Lze psat i jine znaky nez pouze s? Na p910 to bylo upstroke - s - hacek - upstroke, ale fungovalo jenom prave to s.
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #99 v: 10. Červenec 2006, 14:25 »

Psat diakritiku neni vubec problem, staci nekolikrat zmacknout pozadovane pismeno a najet tak na ten pravy znak. Je jich na vyber mnohem vice nez jen hacky a carky.

Jo a zajimava je T9:-), snazi se totiz i vestit co chcete napsat jako dalsi slovo za to co uz jste napsali:-). Zatim se netrefila. Grin
uložena
stedy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 10. Červenec 2006, 14:33 »

Internetovy prohlizec je Symbianova Opera? Je v plne verzi? Jak se zobrazuji zabezpecene stranky, napr. T-Zones?
Jak funguji internetova radia?
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 14:35 od stedy » uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #101 v: 10. Červenec 2006, 14:34 »

Oldo, ta otazka byla na psani grafitti znaku perem na dotykovem displeji:o)
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #102 v: 10. Červenec 2006, 14:47 »

Internetovy prohlizec je Symbianova Opera? Je v plne verzi? Jak se zobrazuji zabezpecene stranky, napr. T-Zones?
Jak funguji internetova radia?

Ano, je tu Opera 8.60 full verze primo soucasti firmwaru. Zabezpecene stranky jsem jeste nezkousel. Vyzkousim a dam vedet.
Na net radia jsem se jeste nedostal.
Nova opera 9 jeste pro UIQ 3.0 neni!

2 JecminekMaselnik: aha, tak to sorry O:-). Zkusim to a dam vedet. Ja nikdy necmaral po disleji znaky, naco bych mel tu klavesnici:-), ale zkusim jaky udelaliu pokrok.

Edit: no tak problem je v tom ze ani nevim jak hacek napsat. Snazil jsem se vsemozne a nepodarilo se mi napsat ani carku nad pismenem, natoz hacek. Pruvodce jak psat rucne jsem v tel nenasel.
« Poslední úprava: 10. Červenec 2006, 14:58 od OldrichMladek » uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #103 v: 10. Červenec 2006, 15:19 »

Oldo, v manualu to je myslim popsano ohledne toho psani hacku a carek
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 10. Červenec 2006, 15:23 »

Mam pocit, ze v manualu tak jak tu byl pred casem "rozebran" v jednom clanku byly ukazky jak psat pismena. Dokonce mam pocit, ze jsem nekde videl kompletni tabulku znaku a u kazdeho rozeopsane tahy jak je napsat. Jeste jsem to docela zkoumal neb nejsem majitelem pristroje s dotykovym displejem a tam me tato moznost docela zaujala.

Mozna to nebylo tady, ale urcite jsem to videl. Jestli tam ale byly ceske znaky to nevim, ale pochybuju. I kdyz...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.